עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. לפעמים המגש פשוט לא נפתח רק אחרי כמה פעמים שאני לוחץ על הכפתור למישהו קרתה הבעיה הזאת מה אפשר לעשות ???

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  2. איך הדגם הזה: SEAGATE 320GB 7200RPM SATAII 16MB: דגם: ST3320620AS אוו שמומלץ ללכת על WD ? אוו MAXTOR.? שאלה לא קשורה, על איזה דיסקים אתם ממליצים לצרוב? יש לי של TEACH, הם בסדר? אוו לקנות SILVER LINE \VERBATIM.

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  3. Started by Posford,

ראיתי שהרבה ממליצים על ה- DOK הנ"ל. ויש לי מס' שאלות. איך באתר של Sandisk מוכרים אותו במחיר של 79.99$ (277 ש"ח) ובחנויות אחרות הוא עולה פחות (פנדה - 197 ש"ח)? אחריות בנוגע למוצר, כל חנות נותנת אחריות אחרת, שנתיים, 10 שנים, לכל החיים וכו'. האחריות לא מגיעה מהחברה מ- Sandisk? או שכל חנות נותנת תקופת אחריות שונה ? בנוסף רציתי לדעת מה דעתכם על החנות פנדה, האם כדאי לרכוש מהם את המוצר ? ובכלל איך היא ? ואיך החנות KSP ? ושאלה אחרונה, מזה בעצם U3 ? אשמח לתגובה מצידכם. תודה!

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  4. Started by ArZi17,

אחרי שהבנתי את ההבדל בין דיסק 2.5" ל3.5" אני מחפש המלצה לדיסק קשיח חיצוני שלא דורש חיבור לספק כוח חיצוני, הדיסק צריך להיות בנפח 320Giga, ובמחיר זול יחסית, אך עם זאת הוא צריך להיות מחברה מוכרת בשוק ולא איזה חברה לא ידועה. אהבתי את ה Western Digital My Passport Essential ושמעתי עליו תגובות יפות, אך הוא נראה לי קצת יקר יחסית, מה אתם אומרים? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  5. Started by kaywolfson,

שלום. הייתי רותה לדעת בבקשה מהו ההבדל בין SATA 3 לSATA 2 (אני יודע על זה שSATA 3 = SATA 6.0GB/S אך אני פשוט לא מבין למה הוא לא מעביר בכזאת מהירות כפי שמצויין). האם התקנה של הWINDOWS על SATA 3 ב-RAID0 תגביר את מהירות הפעולה של הWINDOWS? זה יעשה אותו מהיר יותר? האם משתלם לעשות את כל העבודה הזאת והכסף המושקע בכדי שתיהיה מהירות גבוהה יותר? ניסיתי לקרוא על כך באינטרנט, אבל כל פעם שאני מתחיל לקרוא משהו אני נתקע במושג אחר שמחזיר אותי כמה צעדים אחורה.

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  6. אני מנסה לעשות מפרט כמה שיותר זול..והחלטתי שקניית החלקים תתבצע גם מלוג'יק וגם מKSP וההרכבה באופן עצמאי. רצו פה דיבורים על כך שאם קונים בKSP ומרכיבים לבד אז האחריות היא רק לשנה רציתי לדעת האם זה גם לגבי הדיסקים הקשיחים ככה?? (אם לא אז איזה חלקים כן ואיזה לא?) תודה.

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  7. היי.. אז ככה המפרט שלי הוא: I7 920 GA-EX58-UD4P HAF 932 SS-650HT 3X CORSAIR DDR3 2GB 1600 TRIPLE CHANNEL CL8 קשיח שיש: WESTERN DIGITAL WD5000AADS SATA2 7200 RPM וכרטיס מסך (למרות שזה לא קשור חח, אל תדאגה ישודרג ) GAINWARD ATI RADEON HD4850 512MB GDDR5 PCIE (גירסאת GTH) עכשיו מן הסתם 500 גיגה כבר לא מספק אותי... רציתי לקנות עוד.. עכשיו השאלות שלי הן: 1. אולי שווה לקנות את אותו הדגם ולעשות RAID? 2. אולי שווה לקנות HD אחד נוסף קטן שיהיה מאד מהיר למערכת הפעלה ועוד אחד גדול שיהיה יחד עם זה כאיחסון נוסף? אני צריך עוד 500-1000 גיגה... (לא מדוייק... בהתאם למחיר... אם יוצא הבדל לא משמעותי אז 1TB... אם כן אז בנתיים גם ה500 יספק אותי ותמיד אפשר להוסיף עוד... יש בHAF מק…

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  8. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה מה ההבדל בין ה3520A ל3540A?? לינק: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=10133

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  9. Started by HaEsrimVeArba,

אוקי אם אני מבין נכון RAID 0 אמור להכפיל את ביצועי הכונן הכשיח אני תוהה עד כמה זה ישפר את ביצועי המחשב שלי? כאשר מה שאני עושה זה בעקר תכנות(כבד למדי) ואינטרנט. משחקים פעם ב.

• 10 תגובות
    • 928 צפיות
  10. Started by kotel,

אם עכשיו אני קונה את הארדיסק WD Raptor 74GB Hard Drive 10,000 RPM והוא יהיה הארדיסק היחידי על המחשב שלי אני יוכל לראות אותו בדוס כאילו אני לא חייב להתקים את הווינדוס כדי שהוא יהיה פעיל? :s05:

• 9 תגובות
    • 928 צפיות
  11. Started by omerha,

אני מעוניין לקנות כונן נוסף SATA איזה הכי כדאי היום לקנות ??

• 8 תגובות
    • 928 צפיות
  12. Started by Grim Reaper,

האם כדאי לעשות זאת? הצורב היינו DVR-112D של פיוניר. קראתי ברחבי האינטרנט שעושים את זה בכדי לפרוץ כל מיני מחסומים ושמעתי על עידכוני חומרה של באפלו או כל מיני..... יש מישהו שיכול לעשות לי סדר בבאלגן?[br]פורסם בתאריך: 19.06.2007 בשעה 02:31:01 גיליתי שע"י צריבת פךאש פרוץ ל 112D הופכים אותו לצורב שכותב LABELFLASH ו..."but it is the 112L that gives you the bitsetting, labelflash, and DVD-RAM burning capabilitie" 112L הוא הגירסה של באפלו.... יש משהו שיכול להסביר לי על מה לעזאזל מדובר???????????????? וכמו כן יש את הגרסאות האתר החברה שהם גרסאות מורשות ומקוריות. http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=215568

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  13. Started by p_q,

יש לי בעייה,, הצורב DVD יכול לקרוא דיסקים וליצרוב ב NERO, אבל שאני בא דרך "המחשב שלי" ומנסה לעשות לחצן ימני ו"פתח" על הכונן אז באה השגיאה המצורפת... מה הבעייה תודה מראש [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  14. שלום, לאחרונה רכשתי מארז חיצוני להארדיסק, כשחיברתי את הארדיסק ואז למחשב הופיע לי הודעה שמבקשת שאני אפרמט את הדיסק בטרם השימוש בו. אני מעוניין לשמור את הקבצים שעל הארד דיסק החיצוני למחשב, איך אני יכול לעשות את זה? תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  15. מצטער על הבורות אבל אני כל הזמן שומע רק raid raid raid ... מה זה אומר ? אני יכול לעשות את זה עם הארד דיסק אחד או שחייבים שניים ? אני לגמרי מבולבל ... כל הסבר יתקבל בברכה, עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי משהו מועיל... תודה, דור

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  16. Started by summer69,

השאלה היא, האם זה משתלם ליקנות שתי רפטורים של 36GB ולשים אותם במערך RAID? כי הבנתי שהם לא מוצלחים כמו ה74GB או ה150... אני רוצה אולי לעשות את זה במחשב שאני יקנה עוד חודש וחצי חודשיים בערך... השאלה שלי אם זה מישתלם.... למישהו פה כבר יש ניסיון עם זה? תודה מראש עריכה: המלצה אחרת תתקבל בברכה(DaimondMax או Seagate NCQ.... תגידו לי אתם)

• 9 תגובות
    • 928 צפיות
  17. יש לי כונן חיצוני Hitachi EX35HDD250GB ואני רוצה להבין מה נותן לי הכפתור גיבוי מהיר. זאת אומרת את מה הוא מגבה באיזה פורמט נשמר התוכן שאותו הוא מגבה ואיך אני פותח אותו. אם יש למישהו כונן כזה או את הידע הוא מוזמן לענות, תודה מראש... ואם יש משהו נוסף לגבי הכפתור הזה אני אשמח ללמוד.

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  18. Started by PolyMorphizem,

אני שוקל לקנות כזה במחיר 350 שקל יד שניה עם אחריות האם הוא טוב ?? איזה מדיות עובדות איתו טוב?? האם PRINCO יעבוד ???

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  19. Started by Vr21,

80 ג'יגה, כבר מותקן וינדואז, כמה כדאי להקצות לכונן c:?

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  20. שלום, אתמול הגיע לי הבקר raid שמבוסס על צ'יפ Sil3132. ביצעתי אותו על קשיח HD103SJ ועל קשיח ST1000DM003, הכל עובד מעולה ובביצועים מעולים חוץ מזה שאני לא רואה את הטמפרטורות, ניסיתי בspeedfan ובeverest ואני לא רואה את המעלות של הקשיחים. את הקשיח השלישי שמחובר בsata ישירות ללוח אם אני רואה את המעלות שלו. מישהו יודע איך אני יכול לראות את המעלות של הקשיחים שמחוברים לבקר החיצוני? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  21. Started by yuvr23,

שלום, יש לי מחשב נייד של DELL מדגם VOSTRO 1014, במסגרת התוכנת דיאגנוזה הנחמדה של DELL, היא הודיעה לי שההארד דיסק נדפק FOR GOOD וצריך להחליף אותו, אין שום בעיה עם זה כי המחשב באחריות מה שאומר שאני אקבל הארד דיסק מהתמיכה של DELL. הבעיה שלי היא שאני צריך להעתיק את ההארד דיסק קומפלט כולל הכול, ואני ממש רוצה לעשות את זה בלי להתקין מערכת הפעלה מחדש, בלי לאבד שום נתונים ושום קבצי מערכת שידפקו לי פעולה של תוכנות. אשמח אם מישהו מכיר Oאם בכלל קיימת) תוכנה חינמית שמאפשרת לעשות פעולה שכזו וכמה זמן אמור לקחת לי להעתיק הארד דיסק מלא בכ220GB של DATA תודה יובל

22. Started by michaelsko,

שלום, אני מנסה לצרוב פרוייקט של 697 מ"ב לדיסק של 700 מ"ב בעזרת NERO6. (פרוייקט מידע). הפרוייקט מורכב מ4 קבצים : קובץ וידאו בכיווץ XVID שתופס 696 מ"ב ועןד 3 קבצים של כתוביות. כאשר אני מנסה לצרוב את הפרוייקט, התוכנה אומרת לי שאין מספיק מקום על הדיסק, ועלי להכניס דיסק עם יותר מקום. הצורב הוא PHILIPS16X10X40 וניסיתי את כל שיטות הצריבה האפשריות DISC AT ONCE, TRACK AT ONCE, FINALIZE וללא FINALIZE. כמו כן ניסיתי להחליף 3 דיסקים ועדיין הבעייה נשארה. מישהו נתקל בבעיה כזאת?

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  23. הנה... תמונה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 928 צפיות
  24. אהלן חברה, אני מתכנן מחשב חדש, ואשתמש בחבילת התוכנות CS5.5 לעריכת וידאו ליוטיוב. עלתה האופציה של קניית שני כונני 500GB SATA3 ויצירת מערך של RAID0. את יתרונות ה READ\WRITE הבנתי, אבל, בהנחה שאני לא כל כך צריך לעמוד ב"לוח זמנים" נוקשה- כמה זה באמת תורם לעבודה? כמו כן הבנתי שזה מוריד את הביטחון של המידע- מכיוון שאם HD אחד הולך, כל המידע על שניהם הלך לי? מה עושים במצב כזה? אין לי כרגע אפשרות גיבוי חיצוני של כל המידע שלי.. האופציות העומדות בפני הן: 1) קניית HD אחד חדש SATA3, ושימוש ב HD ישן SATA1 בתור פח זבל לכל אוסף המדיה שלי, שלא בשימושי עריכה או בשימוש יומיומי. 2) קניית SSD למערכת הפעלה ותוכנות + HD SATA3 לכל שאר הדברים. 3) קניית שני HDים חדשים SATA3 ושימוש ב RAID0. מה לדעת…

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  25. יש לי בעיקרון 2 דיסקים קשיחים על המחשב אבל הם מחולקים ל4 כוננים עכשיו אני רוצה למזג אותם איך אני עושה את זה????

• 5 תגובות
    • 928 צפיות

דיונים חדשים בפורומים