עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. היצרנית האמריקאית רוכבת על ההצלחה הנאה - של תחנת עגינה אשר כיכבה בסדרת טלוויזיה לכתבה

2. האם ניתן לאחד מחיצות משומשות? יש לי 3 מחיצות C + D + E , ואני רוצה לקחת את E ולאחד אותו ל D מבלי לאבד את מה שיש לי על E שבסוף התהליך ישארו לי 2 מחיצות (C+D) ואני לא יאבד את כל מה שהיה לי על E. - אז האם ניתן להפיק כזה דבר? מישהו יודע איך?

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  3. Started by oz12,

או קי אז יש ברשותי את הכונן פחות משנה.. במהלך העבודה במחשב פיתאום אני מקבל הודעה כזו Delayed Write Failed בכונן המדובר. ואז קיבלתי עוד הודעה ארוכה כזו " An error was detected on device \Device\Harddisk3\D during a paging operation" עכשיו אם הכונן מחובר למחשב זה נתקע במהלך הפעלת המחשב ויש מסך שחור ואם הכונן לא מחובר המחשב עולה רגיל

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  4. אפעם לא עבדתי עם מחיצות ולא ראיתי את היתרונות בכך. כרגע אני חושב שזה יהיה חכם להקצות כ-80-120GB עבור מחיצה להגדרות ומערכת הפעלה. האם יש חסרונות בדרך? או שאפשר בשקט לפצל ולהנות מהיתרון היחסי הזה? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 890 צפיות
  5. Started by מאור247,

אני רונה לקנות הארד דיסק של LaCie...... http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6770&perur=2&t=14&c=213 אם מישו יוכל להביא לי חוות דעת עליו...אם יש אולי עדיפים ממנו...??? וגם כמה זה מהירות העברה 480mbit/s ב MB???

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  6. Started by amir77a,

אני מעוניין לרכוש מדיות DVD, בכדי לצרוב מס' סרטים יקרים לי מאד (טיולים, חתונה וכיו"ב). חשוב לי לרכוש מדיה איכותית. הבנתי מהדיונים כאן שמדיות של Ritek הם מצוינות. האם זה תמיד נכון? האם המדיות כאן http://www.mysystems.co.il/default.asp?catid={84513833-AE79-4189-A88D-279B98AB9303}&details_type=1&itemid={647C573D-685E-4AFB-9BDB-14A582ED3FD9} הן טובות? תודה על עצותיכם.

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  7. cannot copy file The volume for a file has been externally altered so that the opened file is no longer valid איך פותרים את זה?

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  8. Started by ההוגה,

שלום לכולם, אני מחפש כונן Blu-Ray למחשב על מנת לנגן סרטי בלו ריי מקוריים (אין לי צורך בצורב בלו ריי). רציתי לקנות את הכונן BDR0412SA של Aopen שהוא הכי זול, אבל הוא לא במלאי אצל הספק ולא הצלחתי למצוא חנות שיש לה מלאי שלו. ראיתי שיש גם של סוני ו-LG באיזור ה-550 ש"ח, אבל אני מנסה למצוא משהו באיזור המחיר של ה-Aopen (שהוא 350 ש"ח). האם כדאי להזמין אותו מאיביי? אולי אתם מכירים חנות שיש לה את הכונן במלאי? ואם לא, איזה כונן חליפי מומלץ? (אם לא תהיה ברירה, אגדיל את התקציב - אני פשוט לא רואה סיבה לשלם כל כך הרבה על כונן קורא). מה דעתכם על הכונן הזה של liteon: http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php?products_id=9371

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  9. יש לי דיסק קשיח נייד של WD מסוג passport 500GB משום מה הוא אומר שנגמר המקום אפילו שיש עוד 400 פנוי. ניסיתי לעשות restart ולהחליף את הכניסת USB למישהו יש רעיון? תודה

• 7 תגובות
    • 890 צפיות
  10. רציתי לשאול אם צריך להכניס תדיסקט של הסאטא ולהתקין תסאטה כל פעם מחדש אחרי שמפרמטים? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 890 צפיות
  11. יש לי מחשב קצת ישן, אומנם עובד מעולה עדיין וסוחב כל דבר שאני זורק עליו. הלוח אם שלי לא תומך בSATA 3 לכן כל SSD מודרני בעצם לא יעבוד על המקסימום שלו, השאלה שלי אם כדאי להשקיע בבקר יעודי שפשוט הופך יציאת PCI-E ל-2 או 4 יציאות SATA 3 או פשוט לא לדאוג לעוניין הזה, לא מעניין אותי כרגע RAID אלה כונן אחד של 120 או 250 ג'יגה (עוד לא החלטתי) לכן השאלה היא אם אני צריך לרכוש בקר יעודי או לא. תודה.

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  12. Started by roeesnir,

בדקתי דיסק קשיח ST500... עם HD Tune אני מקבל 3 שורות צהובות: Reallocated Sector Count 100 100 36 164 Ok Spin Retry Count 100 100 97 0 Ok (unknown attribute) 100 100 99 0 Ok מה זה אומר? האם יכול להיות שזה גורם לקפיאה של המחשב? תודה.

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  13. Started by tigerex,

hi anyone! i have a very big problem! i reinstall the windows but i didnt save my files, now i cant reach them! when i try to get enter to my old desktop it says: "accses denided", all the files are gone now????

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  14. Started by leahd3,

היי יש לי כאמור 1 טרה קויאר בלק עכשיו כשאני מעביר מ c ל d הוא מתחיל גבוהה ואז מתחיל לרדת הוא מתחיל לפעמים מ-130 ואז יורד עכשיו העברתי קובץ של 6100 מגה ראיתי שבאיזשהוא שלב..כבר אחרי שהעברתי 4 גיגה הוא ירד לי מתחת ל28 ואפילו מגיע לפעמים ל- 20 זה בעיה או שמה זה הקצב הרגיל???? שוב ניסיתי חיפשתי ולא מצאתי בפורןם אשמח לתגובה מהירה..כי בחנות אמרו לי שאיןשום בעיה

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  15. אני מזמן חוסך כסף לNAS, סתם חיפשתי לי דרך זאפ, ועליתי על הדגם הזה, על נייר נראה טוב, מעבד 2 ליבות, לא יודע איך ה OS אבל.. http://www.expertreviews.co.uk/network-storage/1298089/iomega-storcenter-ix4-300d והוא זול יחסית ל4BAY, יש USB3 קידמי, 2XGB LAN..

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  16. שלום אני מחפש אמצעי איכסון נייד לשם העתקת סרטים ממחשב מתחבר לטלויזיה והצגתם בטלויזיה בחיבור USB2 OR FIREWIRE

• 9 תגובות
    • 890 צפיות
  17. Started by NuXeR,

שלום, לי ולאח שלי יש 2 צורבים זהים של Lite-On X52X32X52. הצורב של אח שלי התחיל לדפוק דיסקים (גם במהירויות צריבה נמוכות) כלומר הוא מדווח על צריבה מוצלחת ב-nero והצריבה עובדת...עד מקום מסוים בדיסק. לדוגמא : סרט , הסרט רץ עד קטע מסוים ובו נתקע. וכאשר צרבנו קובץ גדול וניסינו להעתיק אותו לאחר מכן למחשב, בשלב מסוים קיבלנו error ולא הצלחנו להעתיק מהדיסק. צרבתי את אותו קובץ ב-2 הצורבים (ששניהם היו מחוברים במחשב שלי) על 2 דיסקים שונים והרצתי להם סריקות על כונן DVD של אח שלי (גם לייט און נדמה לי). להלן התוצאות : D- General Information Drive: JLMS XJ-HD166S Firmware: DS18 Disc: Data CD Selected speed: Maximum C1 errors Maximum: 12 Average: 0.20 Total: 468 C2 errors Ma…

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  18. אהליין אנשים, אני רוצה לשדרג את ה HD שלי ל SATA אבל בגלל כל הנושא של דרייברים בהתקנה יש לי בעיה, אין לי כונן דיסקטים במחשב ואני רוצה לדעת אם יש הארדיסיקים שאפשר להפעיל אותם (להתקין עליהם ווינדוס) בלי דריברים, יש לי התקנה של ווינדוס XP SP2, ואני מחפש SATA בגודל של 120-160 גיגה, אם תוכלו לעזור לי אני אשמח נורא

• 7 תגובות
    • 890 צפיות
  19. Started by alex15,

קניתי היום צורב חדש ואני רוצה להביא גמפר כדי שיעבוד מאיפה אוכל להשיג אותו ?

• 7 תגובות
    • 890 צפיות
  20. Started by zone51,

אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חדש לאיחסון כל הסרטים יש לי SMARTTV שמנגן סרטים מדיסק פנימי במחשב דרך הרשת הביתית (משתמש ב FLEX) מה שחשוב לי זה מהירות כי ניגון סרטי HD ו 3D דורשים זאת שאלתי היא : האם להוסיף דיסק פנימי למחשב הקיים או להוסיף דיסק חיצוני שמתחבר לראוטר כגון WDBACG0020HCH http://www.wdc.com/wdproducts/library/AAG/ENG/4178-705202.pdf

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  21. בניתי מפרט חדש וכעת גיליתי שהארד דיסק שבחרתי הוא במהירות נמוכה ממה שיש לי במחשב בן 5 שנים. כשחיפשתי כונן 3 TB במהירות 7200 המחיר היה בשמיים. 2 TB ע7200 ולה מאה שקל יותר מה 3 TB במהירות 5400. למי שיציץ במפרט יכול לראות שיהיה לי כונן SSD , יחד עם זאת הייתי מעוניין לדעת האם כדאי לי להשקיע בכונן עם 7200 RPM. האם יש המלצה לכונן במהירות 7200 ב TMS במחיר סביר? תודה

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  22. יש בהום סנטר מבצע של 25 יח' דיסקים DVD-R של apex ב 20 ש"ח, איך הדיסקים שלהם?

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  23. Started by eyahalom,

שלום לכולם, האם זיכרון מהסוג הנ"ל התומך בחיבור USB2 יתמוך גם בUSB הרגיל מהדור הישן? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  24. שלום אני רוצה להעביר 20-30GB מהכונן D שבו לא מותקנת המערכת הפעלה אל כונן C שבו כן מותקנת המערכת הפעלה. יש לי כבר די הרבה מידע בשני הכוננים (יושבים על אותו hard drive) באיזו תוכנה להשתמש? איך לעשות זאת בצורה נכונה ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  25. רכשתי היום דיסק קשיח נייד של TRANSCNED 750GB עשיתי לו פורמט והגדרתי אותו ל FAT על מנת שאני יוכל להעביר סרטים אליו ( וקבצים אחרים מעל 4 ג'יגה) וכאשר אני מנסה לחבר אותו לטלויזיה שלי מופיע לי על המסך הודעה " בעייה בהתקן USB . בדוק USB" חשוב לציין שההתקן מתחבר מצויין למחשב ומנגד כאשר אני מחפש DOC 32 גי'גה לטלויזיה הכל עובד חלק וניתן לראות סרטים באופן מושלם! בבקשה עזרה! (אולי בגלל שאין להתקן מספיק מתח? מכיוון שהיציאה מההתקן USB או כפול ואני מחבר לטלויזיה רק את אחד עם הכבל העבה כמו שאני עושה כאלה אני מחבר אותו למחשב) תודה רבה על העזרה מראש.

• 3 תגובות
    • 889 צפיות

דיונים חדשים בפורומים