אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
זה כונן טוב כדאי לקנות ? https://www.amazon.com/gp/product/B00PAFJJRA/ref=s9_simh_hd_bw_b1PRYq3_p147_d0_i1?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=merchandised-search-3&pf_rd_r=EHQ2TYNRKZCVB30XZ5G5&pf_rd_t=101&pf_rd_p=7a6a68aa-96da-5137-9caa-9f257ebb3433&pf_rd_i=1292110011
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי במחשב כרגע דיסק קשיח 250GB מחובר ב SATA ויש לי עוד דיסק קשיח 80 GB של SATA שסתם שוכב בארון אצלי והוא לא ישן ועובד מצויין עכשיו השאלה שלי היא כזהות יש איזשהו שימוש מעניין שאני יכול לעשות איתו למשל שיעבוד משהו יותר מהר או גיבוי מידע או משהו כזה ואם יש משהו אנ ישמח אם תעזרו לי או תיתנו לי לינק לאיזה מאמר לקרוא. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כונן קשיח חיצוני בחיבור USB לצורך גיבוי האם יש למישהו נסיון? מה עדיף - לקנות מארז ודיסק בנפרד או "מכשיר" מוכן - לדוגמה של מקסטור: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_783&products_id=5960 (ההבדל במחיר לאותו נפח דיסק הוא 200-300 ש"ח והכונן של מקסטור כולל גם תוכנת גיבוי)
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
איך צורבים ב nero express קובץ שגדול יותר מקיבולת של דיסק צריבה אחד. התוכנה מחלקת אוטומתית או שאני צריך לחלק? אם אני צריך לחלק אז איך מחלקים קובץ בין שהורד דרך תוכנת הביטורנט? תודה רבה רבה!
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שם המוצר לא ממש מעיד על החברה המייצרת : MP3 Digital Player (ראיתי אותו בקומפיוטקס, אבל ניסיונותי לאתר לוגו של חברה עלו בתוהו) יש בנפח של 128 או 256 המחיר הוא 370 ש"ח ל 128 מגה, ו 470 ש"ח ל 256 מגה. רציתי לרכוש את ה 128 מגה, אבל אני חושש מעילום השם... משהו פה מוזר, מישהו מכיר את המוצר הזה ? עריכה : ראיתי שעוד מישהו פרסם הודעה דומה, והוא ציין שהיצרן הוא Ergotech, לא שזה מצויין על האריזה... מה אתה אומרים ? מכירים ?
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני רוצה צורב עמיד ואיכותי שיהיה גם דו שכבתי, צורב + - ו 16X והכי חשוב שיהיה איכותי תודה מראש בברכה, שי
-
- 9 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה להארדיסק חדש 250GB. כרגע יש לי הארדיסק של WD 80 GB שמחובר בIDE. הלוח שלי תומך בIDE ובSATA2 ואני מחפש הארדיסק חדש שישמש כמאסטר. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי הארדיסק 160 GB 8 מיגה באפר ממשק SATA 2 כששאלתי את המוכר KSP אמר לי שאין בעיה וברגע הקנת ההארדיסק על גבי לוח שתומך ב SATA1 הוא ירד ל SATA 1 ויעבוד כרגיל הלוח שברשותי הוא KV 7 סוקט A .... ולצערי כשהתקנתי את ההארדיסק ששמנהל הSATA ועשה סקאנין הוא נתקע וכותב לא יודע מה HARDWARE INTINIAL FAULRE ...!!! יש מישהו ישיכול לעזור לי לצאת מהבוץ הזה. !~!! תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
קניתי צורב 52X24X52 LG, ויש לו רק כפתור אחד עליו (פתיחה וסגירה) ונורית אחת, ואין לו בכלל יציאה לאוזניות. ראיתי באתר של LG שלצורבים שלהם יש 2 כפתורים,2 נוריות וגם יציאה לאוזניות. האם רימו אותי ? אגב על הצורב יש לוגו של LG. גם אח שלי קנה אותו צורב מאותה חנות וגם אצלו זה ככה, רק שאצלו שהלוגו של LG הוא בצד ולא באמצע. מה אתם אומרים ?
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אני נוהג להחזיק SYSTEM די גדול של כ55GB ולכן מעדיף נפח של 80GB וצפונה, ראיתי שיש בסביבת ה1000 ש"ח (שזה המקסימום של התקציב) לא מעט אופציות. מה מהן העדיפה? מדובר כמובן בכונן למערכת שבחתימה שלי. אין חשיבות לFORM FACTOR, כלומר אם זה 2.5" או 3.5". חשבתי על כונן של OCZ שנמצאים בטווח המחיר. אני רואה גם כונני 40GB שאני מבין שמהירות הכתיבה שלהם איטית מהותית, אבל שניים כאלו נכנסים בתקציב. (אין כוונה לRAID) חשבתי יותר בכיוון של WINDOWS על אחד ו PROGRAM FILES על השני.
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
מתלבט בין ה3 האלו: PIONEER DVR-111Dbk DVD±RW Black הבנתי שה111 הוא מאוד טוב אבל הדגם הספציפי הזה DBK שונה ממנו וקצת יותר גרוע או בין שני NECים שאני לא יודע מה ההבדל בינהם NEC AD-5170A DVD±RW x18, DL x8 Black NEC 3550A DVD±RW x16, DL x8 Black מה תמליצו לי לקחת? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום חברים אני מתכונן לקנות מחשב חדש ולאור דרישות האיחסון והשרידות שלי, חשבתי על תצורת הדיסקים הבאה: 1. דיסק מהיר יחסית בנפח 500G-1T עבור מערכת הפעלה והתקנת תוכנות 2. שני דיסקים איטיים יותר בנפח 2T כל אחד במערך RAID1 עבור איחסון (ברור לי שזה לא תחליף לגיבוי - אני מגבה לדיסק חיצוני) הדיסקים שאני מתכונן לרכוש הם : דיסקים קשיחים: Samsung 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ כמות 1 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD20EARS כמות 2 איך הם מבחינת ביצועים ואמינות ? חיפשתי מבחנים השוואתיים בין דיסקים קשיחים חדשים ולא מצאתי.
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
הי, אני צריך עזרה בכול מה שקשור לאיך הארד דיסק בנוי .... כגון הברגים המהודקים, מהי שיטת החיבור של הארד דיסק, עיקרון פעולה של המנוע, חומרים ממנו עשוי, איך מסלקים לחות, מקורות הרעש וכיצד מקטינים את הרעש, חשיבות ציריות אחידה של ההארד דיסק וכיצד מבטיחים אותה ועוד ועוד.... כול מי שמוכן לתרום מהידע שלו בכול מה שהוא יודע על ההארד דיסק שיכתוב באשכול זה . גם לינק לאתר באנגלית או בעברית שעוסק בהארד דיסק יעזור בהחלט!!! (כבר ציינתי שאין לי מושג קלוש בכול מה שנוגע להארדיסק).
-
- 6 תגובות
- 860 צפיות
-
-
-
על מי מהם אפשר לנהל קבצים יותר גדולים (יותר מ4 ג'יגה כמדומני)? תודה. עריכה:אגב,אם אני מתקין ווינדוס לא כדאי להתקין על C (קבצי מערכת) את NTFS ועל D (בעל הקבצים הגדולים,נראה לי) FAT?אפשר בכלל לעשות את זה?
-
- 6 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אהלן חברה...החלטתי לעשות אוסף של סרטי hd. אני לא רוצה להכביד על המחשב יותר מידי לכן החלטתי לקנות כונן קשיח חיצוני שאוכל לחבר אותו דרך הusb וגם ישירות לטלויזיה בחיבור הusb שלה. הנפח שאני רוצה הוא 1t או 2. המחיר עד 450 בערך... אין לי מושג באיזה כונן לבחור לכן אצטרך את עזרתכם.תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
בין כל הצרות שלה, החברה היפנית מוצאת זמן לערוך הופעת בכורה משמחת לטכונלוגיית ה-BiCS הטרייה שלה עם 64 שכבות של אחסון דחוס ומתקדם לכתבה
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
- 1 follower
-
-
מבחינת מתחים צריכה להיות בעיה או שאפשר להשאיר והבעיה היחידה זה המהירות סיבוב של הדיסק קשיח. תודה רבה לעונים
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
אני קונה מחשב ואני מדי פעם צריך לצרוב דיסקים רגילים, ואני רוצה גם שיהיה לי קורא DVD במחשב.. צורב DVD אני לא צריך בינתיים ולכן אני רוצה את עצתכך אני לא רוצה לקנות קומבו. והשאלה שלי היא: לקנות צורב וDVD או שגם כונן CD רגיל בשביל הצריבות מדיסק לדיסק..? זה לא טוב ל DVD לקרוא דיסקים רגילים? ואם כבר אני קונה את הכוננים אז איזה חברות הכי אמינות? צורב אני כמעט סגור על LITE ON כי שמעתי הרבה טוב על הצורב שלהם. לגבי הDVD בהתחלה רציתי TOSHIBA אבל אמרו לי שיש לה בעיות אז עברתי ל LITE ON תודה לעזורים!
-
- 6 תגובות
- 860 צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/3-5-2-5-SATA-HDD-Dock-Docking-Station-SD-CF-HUB-eSATA_W0QQitemZ280448505739QQcmdZViewItemQQptZPCC_Drives_Storage_Internal?hash=item414c08978b כניסות ה USB והכרטיס SD מופעים בעת חיבור למחשב ומאפשרים לראות את תוכנם הכונן קשיח (תקין ומפורמט)אינו מאפשר כניסה אני חושב שהוא מקבל אות במחשב שלי אבל אינו מאפשר לראות אותו-המוכר טוען שאם הוא מופיע כאות היחידה תקינה אבל אני טוען שלא משום שהכונן לא מתחמם ולא מסתובב אגב ב COMPUTER MANAGMENT אני רואה התקן שנקרא SPIF301 USB2SATA BRIDGE האם זה ההתקן של הכונן הקשיח? שאלתי 1)מה ניתן לעשות 2) מי צודק תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
מבקש המלצה מעונין להחליף את הטייפ הישן hp 40/80 dlt בעבודה. תקציב 5k+- חייב להיות scsi בעל נפח איחסון של בין -80 -ומעלה
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אני מעוניינת להחליף את 2 הכוננים הקשיחים שלי - סיגייט 500GB, ל- כונן 1 או 2 בהתאם לגודל. ראיתי שיש המלצה על ה-WD 640AAKS באחד הפוסטים וגם דיבור על הדגם SAMSUNG 1TB SATA-2 32MB HD103UJ אני מעוניינת בדיסק אמין, מחיר טוב ממשק SATA2. וחנות אמינה שבה אוכל לרכוש את הכונן האם כדאי לרכוש כונן 1 בנפח של 1TB או 2 כוננים בנפח של 640GB? הייעוד הוא, תוכנת פוטושופ ועריכת סרטים, אימיול - המחשב שלי דולק 24/7 ומחובר לאל פסק.
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
תקציב - עד 500 ש"ח. לא חשוב לי שיתמוך בusb3 , חשוב לי שיתמוך בחיבור esata. מטרה עקרית לצורך גיבוי , אך אולי אשתמש בו לצרכים אחרים לכן חשוב שיהיה מהיר בכל זאת.
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
יש לי חבר שבמחשב שלו יש כונן קשיח 640AAKS, והוא רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה. אז אמרתי לו שכדאי שיהיה לו כונן נפרד להקלטות ואחד למערכת. אחרי זה חשבתי לעצמי, אולי שיקנה עוד 640 ויעשה RAID 0. השאלה זה מה עדיף (מבחינת ביצועים) כונן קטן למערכת ואת ה640 להקלטות מהכרטיס או ששני 640 בRAID 0 ושהמערכת תיהיה גם עליהם ??? ??? ??? ???
-
- 8 תגובות
- 860 צפיות
-
-
למשל גיביתי תקייה על דיסק און קי והגיבוי הזה לא מתווספים לו קבצים ככה שלא אמור להיות שינוי . אז במחשב מופיע לי שהיא שוקלת כ1.83GB אבל בענן הגיבוי רשום לי 2GB גם מבחינת כמות הקבצים יש שוני : 7,043 Files, 552 Folders - במחשב בתקייה אחרת ששוקלת יותר ומכילה יותר יש הבדלים גדולים יותר . אני רק רוצה להיות בטוח שהכל מוגבה בלי שחסרים קבצים ואז בעצם הגיבוי לא יהיה שלם . תודה. Folders Selected: 553 Files Selected: 7043 Total Size Selected: 2GB
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-