אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,915 דיונים בפורום זה
-
יש לי צורב NEC 3500 חדש ואני רוצה לצרוב CD (!)...והוא לא נותן לי !!! הוא נותן לי הודעה שגיאה : " POWER CALIBRATION ERROR " או משהוא כזה. מה זה יכול להיות ???
-
- 6 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכם!!! יש לי בעייה דיי מוזרה בצורב dvd שלי , הסוג של הצורב הוא nec ad-5170a. (בערך חצי שנה יש לי אותו). לפני חודש לערך קניתי 25 דיסקים ב office depot. על הדיסקים רשום שזה 4.7gb x16 ו... למעלה רשום dvd+r. לבעייה: שאני צורב בהם משחקים , שירים, סרטים אוו כל דבר אחר שאפשר לצרוב, הוא צורב לי והכל בסדר לפעמיים יש נפילות. אחרי הצריבה אני מכניס את הדיסק לכונן של המחשב שלי , והוא כאילו קורא אותו ולא פותח לי כלום , כאילו לא צרבתי כלל. אבל אם אני לוקח את הדיסק הזה למחשב אחר שיש בו כונן dvd, אז שם הוא מעלה את מה שצרבתי בדיסק. מוזר נכון , אני לא יודע מה זה זה מאוד מוזר , ועכשיו יש לי פה מדיה של dvd אחר שרשום עליו dvd-r וזה עובד לי מצויין!!! 1. יכול להיות שהצורב שלי לא קורא +r כי…
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש לי עוד הארגיסק אחד שאני רוצה לחבר למחשב.. איך אני הופך את הRADI לIDE רגיל?? אנא פרטו בתשובתכם.
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
ישלי דיסק 40 גיגה חדש איך אני מחלק אותו ל2 יש לי תוכנת פי קיו מאגיק אבל איך אני עובד איתה? ז"T צריך הסבר צעד צעד ממש מרגע שאני מעלה את התוכנה תודההההההההההה
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
החלטתי להפוך אותו לדיסק חיצוני במידה ובעתיד יהיה לי USB 3.0 האם כדי לקנות לו מארז ל USB 3.0 או שאין טעם כי הדיסק הוא לא SSD אלה 5400RPM אם אני לא טועה
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח של סיגייט מהסדרה הפגומה ויש לי את הדיסק מעל לחצי שנה ואין לי שום פגם, אני הולך לקנות עוד קשיח של סיגייט ולעשות RAID עם הקשיח הנוכחי שלי, מישהו יודע למה אין לי שום בעיות והאם יהיו לי בעיות שאני יעשה את הRAID עם הקשיח החדש?
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
כיצד יש להתייחס לג'ימפור בדיסק קשיח זה? הפלסטיק הלבן נמצא על ssc אולי זאת הסיבה שמערכת ההפעלה לא קולטת את הדיסק? אבקש גם פירוש לכל אחת מן האופציות שרשומות על הדיסק הקשיח מתחת לפינים של הג'מפר : SSC PM2 OPT1 OPT2 כרגע אני מנסה להתקין דיסק קשיח אחד. מה לגבי אספקת החשמל? יש שתי כניסות: LEGACY POWER ו SATA POWER?
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
של WD מה זה אומר? להחליף אותו
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
מערכת חדשה > HD חדש (SATA II באפר 16 ) בגודל 250 G כרגע לאחר ההתקנות של המחשב החדש >> תפוסים לי 60G בכונן C 1. למה חשב לחלק במחיצות 2. לאיזו חלוקה אתם ממליצים? THX
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
קורה לי הרבה פעמים שאני נתקע עם דיסקים שרוטים. האם ישנה תוכנה חכמה שיודעת לצרוב על הדיסק במקומות הלא שרוטים, ללא חשש איבוד מידע וכדו'. האם עדיין ישנה אפשרות כלשהי לנצל אותו וליצור ממנו דיסק שמע / סרט / מידע?
-
- 27 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש לי דיסקים של DVD ואני מעוניין לצרוב אותם שוב על דיסק של DVD אציין שהסרט המקורי לדוגמא-חגיגה בסנוקר אי אפשר לצרוב אותו כהעתקה הגודל שלו הוא כמעט 8 ג'יגה אלא צריך להשתמש בתוכנה DVD DECRIPTER ולאחר מכן DVD SHRINK ואז הוא מתכווץ ל4.6 ג'יגה הבעיה היא שאת הסרט הצרוב אני לא מצליח לצרוב שוב לא דרך התוכנה הראשונה ולא דרך השניה חברים יקרים אני מאוד מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי ועם זאת אני צריך תוכנה שתעזור לי לצרוב את הסרט שוב המון תודות חברים יקרים
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
אז איך אני בודק ? ואם אני מחבר אותו כמו כל כונן והוא לא טוב זה יכול לשרוף משהו? כמו ספק מעבד וכו' ?
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
בלוח אם של המחשב שלי כבר אין את החיבור הזה. וגם מכשירים חיצוניים כבר לא תומכים בזה. באיזה אפשרויות אני יכול להשתמש כדי להוציא ממנו את המידע? ישנו מתאם כלשהו שאוכל לחבר ב USB למחשב?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני כשנה וחצי היה מבצע בחנות בירושלים (עיר מגורי) תביא מחשב פנטיום 1/2 תקבל מחשב אינטל סלרון 800 לוח של אסוס הארד דיסק IBM 10G ata100 7200 בתוספת של 400 ש"ח עשיתי קומבינה הבאתי מחשב פנטיום 1 שבקושי נדלק ועשיתי את הטראיד אין ... עכשיו המחשב הסלרון הוא מחשב הנסיונות שלי .. מי שאני בעסק של מודינג אוברקלוקינג עליו אני מנסה ולא על שלי. לפני עשיתי פירמוט .. אחראי הפירמוט אני רואה Bad Sectors .. בדקתי אם כמה תוכנות פירמטתי שוב והכל הראה שבאמת ישנם סקטורים פגומים .. החנות שבה עשיתי את הטראיד אין נסגרה ... ההארד דיסק הוא משנה 2001 בחודש מאי ויש על 3 שנים אחריות מה שאומר עוד שנה וחצי .. אבל אני לא ידוע היכן להחליף אותו ! יש לי את המספר של שרות IBM 03-9534744 אתם אומרים…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני רוצה להוסיף עוד הארד דיסק של 40 כשאצלי עומד 80. שניהם על 7200 RPM... איך אני עושה את זה? לאן אני מחבר את החוטים ובאיזה חוטים אני משתמש? יש לי 2 כוננים בתוספת להארד דיסק שיש לי (DVD וצורב DVD) תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אני לא בטוח מה בדיוק אם זה הדיסקים או הצורב עצמו אבל הוא פשוט עושה מה שבא לו. יש איזו בדיקה כלשהיא שאפשר לעשות כדי שאני אדע בוודאות ואז אוכל לממש את האחריות ? תודה
-
- 9 תגובות
- 814 צפיות
-
-
קניתי בהתחלה את הדגם המפורסם הזה של MAXTOR D740, אחרי זה היו לי כל מיני בעיות במחשב אז החלטתי להחליף את ההרד דיסק, קיבלתי בתמורה הרד דיסק שלMAXTOR ששמו לא זכור לי כרגע (אין לי כוח להסתכל) אבל מה שמוזר בו זה שיש לו 2 ג'מפרים, אבל הוא עובד טוב יותר מן הכונן הקודם, לא שעשיתי BANCHMARK אבל אני מרגיש את זה, הוא גם שקט יותר אז מישהו יכול להסביר לי מה הביאו לי והאם הוא טוב?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. האם ישנה אופציה לחבר את ההרדיסק לUSB אם מתאם מסוים?.. אשמח לעזרה בנושא ותודה מראש למגיבים
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יש לי גם דיסק חיצוני, של 1.5T שנקרא יופי אבל הDOK הזה לא נקרא, יש קשר לU3 ? יש דרך שבה אני אוכל לגרום לו להזדהות ?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תודה מראש על העזרה...
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום, לא נראה לי שיש אפשרות להתקין אותו במארז , כי הוא קטן יותר מכונן רגיל 3.5 . מה לעשות? תודה
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
היי, יש לי כרגע SSD של Crucial M4 בנפח 120GB.. ואני קונה עכשיו 840 EVO 250GB .. אני קונה אותו בנוסף, וכנראה הולך להתקין עליו וינדוס ומשחקים, ואת הm4 לפרמט ולהתקין עליו רק משחקים ואז יהיה לי 370GB של SSD במערכת .. השאלה שלי היא האם ה840 איבו מהיר בהרבה יותר? כי שאני קניתי את האם 4 הוא היה האסאסדי שכולם קונים, קונים ממליצים ואסאסדי לא היה נפוץ כמו עכשיו בתקופה שקניתי אותו.. אז האם אני ירגיש ביצועים בהרבה? לדוגמא וינדוס , יעלה יותר מהר אם אתקין על ה840? כי הוא עכשיו על הM4 והוא עולה בשנייה , אז האם זה יהיה אף יותר מהר? תודהה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מתחת לכונן יש לי סוויצ'ים כאלה (מטגים) יש לי 8 ברצף (כאלה קטנים) siemens זה כתוב על הסוויצ'ים מה זה עושה? למישהו יש מושג? נ.ב זה כונן ישן יחסית מצאתי אותו במשרד של אבא שלי ואני מעוניין להישתמש בו
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום הבעיה היא כזאת:כונן 500GB שאני מחבר אותו למחשב ב2SATA ועם חשמל והכל.. והמחשב לא מזהה אותו לא בביוס ולא עם תוכנות כמו hirens boot וכן spotmau לדעתי הבעיה היא שהוא לא מפורמט או משו השאלה... מה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
האם הוא יאט או ישפר את הביצועים. אם הוא לא ישפר ולא יאט אני מעדיף עדיין שהוא יהיה מכיוון שכך הבלאי שיווצר על הכונן הראשי(הגדול) שלי יהיה נמוך יותר. מה אתם אומרים? תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-