עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by ran_01,

מישהו מכיר את גרסת ה office edition של WD 320GB (כונן חיצוני 3.5) ? רכשתי את הגרסא הנ"ל ליפני מספר ימים אחרי שהמוכר מהחנות ששם קניתי את הכונן אמר לי שזו הגרסא החדשה והטובה יותר.... רציתי לדעת האם זה נכון או שמא הגרסה הרגילה של הכונן עדיפה עליו......? אשמח לתשובה מהירה בכדי שאוכל להחזיר את הכונן ולקחת אחר במקום השם המלא: WDH1B3200E תודה

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  2. Started by Mr Gadget,

הייתי רוצה לדעת איזה צורב משתלם היום מבחינת מחיר ומבחינת איכות צורבי DVD עולים ביוקר לכן אינני מעוניין בהם תודה

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  3. Started by AndreY`,

אני לא מעונין לעשות ראיד,כי הלוח שלי לא תומך ולדעתי זה ממש מסובך (לא ניסיתי) אז אני מעדיף דיסק קשיח פנימי אחד של 1TB אני מעונין יותר במהירות מאשר אמינות, וזה חייב להיות מKSP http://ksp.co.il/ התקציב הוא בערך 600 שקל, בבקשה לא לחרוג יותר מדיי תודה מראש

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  4. יש לי בו איזה 600 ג'יגה של קבצים ועכשיו אין לי גישה אליו. בחיבור למחשב אין זיהוי שלו רואים אומנם למטה במחשב שיש סימן של חומרה ואפשרות להוצאת חומרה בבטחה אבל בכונן F איפה שבעבר שמו צויין , כעת שם הקשיח לא רשום שם. והמחשב דורש אתחול מחדש שלו שזה אומר שכל הקבצים שלי ימחקו מה ניתן לעשות כדי למנוע זאת ידוע לי שיש תוכנת שיחזזור אבל אני צריכה לעשות המון פעולת שחזור העתקה למחשב ואז לדיסק קשיח חיצוני ומדובר ב600 ג'גה וגם נוסף לזאת למחשב יש רק 20 ג'יגה הדיסק קשיח שלי הוא transcend store jet25 m3 והוא הדגם השחור ירוק . לא יודעת איך עושים בו גיבוי קיבלתי דיסק מצורף ויש על הקשיח כפתור שניתן ללחוץ ובחיים לא לחצי כי לא ידוע לי למה נועד. בכל מקרה אם אני לוחצת עליו עכשיו לפ…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. המחשב אצלי כבר חצי שנה כשאני אדליק אותו אני מקבל הודעה כזו: SMART Failure Predicted on Hard Disk 2: st96812AS-(S1) WARNING: Immediately back-up your data and replace you your hard disk drive. A Failure may be imminent. Press F1 to Continue. תמונה להמחשה: מה הבעיה? מה עושים?

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  6. אז איך אני בודק ? ואם אני מחבר אותו כמו כל כונן והוא לא טוב זה יכול לשרוף משהו? כמו ספק מעבד וכו' ?

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  7. כמה יעלה איזה חברה איזה דגם ותודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  8. Started by tamiravigan,

יש לי HDD של היטאצ'י 160GB IDE. נשברו לו 3 פינים ומאז הוא לא מזהה אותו יותר. יש עליו חומר לא ממש חשוב אבל אני רוצה להשתמש בדיסק בנוסף למה שיש לי... אין עליו עכשיו(קניתי ב2004). הדגם הוא Hitachi Deskstar 160GB HDS722516VLAT20 פירקתי לו את הPCB בעדינות ויש בו צ'יפ של IBM ושל סמסומג מה אפשר לעשות כדי שהוא ישוב לעבוד? איפה אפשר למצוא את החלק המבוקש? מה המחיר אם בכלל. תודה.

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  9. Started by Lost Spirit,

ברשותי סאנדיסק טיטניום 4GB, במהלך תהליך הפירמוט בטעות עשיתי delete partition לDOK אשר היה מחובר למחשב, רק לאחר שניסיתי להיכנס אליו לאחר הפירמוט בשביל להתקין דברים חשובים [לא סתם יש תיקיה בשם after formatting בDOK] הבנתי שעשיתי משהו לא טוב כעת מערכת ההפעלה לא מצליחה לפרמט את הDOK :-\ נורא חבל שהלכו לי הקבצים כי היה קשה למצוא, דברים חשובים בהחלט ולא סתם דרייברים, אלא גם חומרי לימוד :-\ ניחא, יותר חשוב לי שהDOK יחזור לפעולה ולא יהיה מושבת! יש פיתרון? :'( [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  10. Started by MasterDK,

אז ככה יש לי מחשב יש בו הארד חדש בנפח 80 גיגה אני רוצה לוהסיף עוד הארד דיסק בשביל להתקין עליו לינוקס אבל הבעיה שההארד הזה הוא ישן הוא מפנטיום אחד יש מצב שאם אני יחבר אותו הוא יכול לפגוע בהארד החדש או בחומרה בכלל?? נ.ב. כל החומרה חדשה זה מחשבחדש שקניתי נ.ב.2 שתי ההארדים מתחברים דרך IDE

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. עשיתי hardware raid 0 לשני SSD מסאנדיסק שקניתי, כל אחד הוא 240GB כלומר שאחרי RAID 0 ווינדוס אמור להציג לי 240GB ולא 480 כמו שהוא מציג לי עכשיו... אני מאוד מבולבל למה זה מציג את הכמות הזאת? גם בintel raid שעולה לפני הbios זה מציג את זה כraid 0 עם 480GB ולא כRAID 0 עם 240 GB.....

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. לפני מספר ימים בייעוץ של פורום התוכנה, השתמשתי בפקודה Convert על מנת להמיר את מחיצת D של הדיסק הקשיח שלי מ-FAT32 ל-NTFS ללא צורך בפירמוט המחיצה וגיבוי הנתונים לפני כן. האם אני אמור לקבל את מלוא הביצועים של NTFS אחרי ההסבה? או שיש צורך לפרמט את הדיסק מחדש ולהתקין בו NTFS נקי על מנת לקבל ביצועים מיטיביים?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by arel508,

היי יש ברשותי כבר במחשב כונן SSD 860 evo והיום חיברתי לו כונן חדש מסוג m.2 nvme crucial p1 לוח אם b360m d3h ואחרי שניסיתי להדליק את המחשב הוא ישר נכבה, ושוב נדלק ושוב נכבה וכן העלאה ולא רואים שום דבר במסך, כדי לעצור את הלופ הזה פשוט הוצאתי את המחשב מהחשמל לא הייתה אפשרות אחרת. עכשיו המחשב עובד כי הוצאתי את הכונן החדש. האם הכונן פשוט תקול? או שאני מפספס פה משהו?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by AboveBeyond,

קראתי את הסטיקי , לא הבנתי ככ אם הוא מעדוכן או לא אני רוצה לקנות 500gb דיסק פנימי איזה דגמים הכי מומלצים כרגע ? תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  15. Started by Ashand,

שלום על איזה מערך רייד אתם ממליצים לי ללכת , יש לי 4 הרדיסקים של 300gb 15rpm ובקר של lsi , בעיקרון מה שאני רוצה שיהיה על ה vd שיווצר הוא מידע (גיבוי) שממנו אני יקרא (חייב להיות קריאה וכתיבה מהירה של קבצים), האם raid 5 הוא המתאים? שמעתי שהביצועים של המערך הזה לא משהו....

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  16. Started by Big_White,

לאחר טיולון קטן למחסן נימצאו 2 מגירות HOT SWAP של קומפאק עם 2 הרדיסקים סקאזי 18 ג'יגה כל אחד ואיזה 100 מטר של כבל אופטי... הייתי רוצה להשמיש את ההרדיסקים האלה למחשב שלי האם זה אפשרי בלי הוצאות גדולות מדי?אולי איזה מתאם בין סקאסי לסאטה... או IDE... או שעדיף לקנות איזה בקר זול? תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. לאחר שהמערכת נפלה לי (הדיסק הקשיח מת לי) ניסיתי להתקין את ה-WinXP על דיסק חדש, לאחר שהוצאתי את הישן כמובן. אלא מה, בזמן התקנת WinXP למערכת שבה הדיסקים מוגדרים כ AHCI יש להכניס דיסקט דריוור בזמן ההתקנה וגיליתי כי כונן הדיסקטים שלי כנראה תקול או שכבל המתח דפוק. האם ניתן להשתמש בכונן דיסקטים חיצוני (USB) בזמן התקנת WinXP? האם תוכנת ההתקנה תזהה אותו כ A וכונן דיסקטים תקין?

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  18. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/products_new.php מהיר

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  19. קניתי מחשב חדש עם כונן כשיח חדש ויותר גדול, ואני רוצה לעביר את השמירה שלי בTERRARIA לכונן החדש ,את המישחק כבר התקנתי אבל אני רוצה להעביר את השמירה שלי לשם. השמח לדעת אך עושים את זה עם זה ביכלל אפשרי. תודה מראש. :-)

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. אם כן אילו ומה מחירם? אם לא מה המחיר הכי נמוך ל SSD 128GB בגודל של 1.8 אינטש?

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  21. Started by eyahalom,

שלום, ברשותי HD מסוג Maxtor OneTouch 500G, ללא השנאי המקורי. הHD מגיע עם שנאי 2 אמפר (בדקתי אצל חבר שברשותו השנאי המקורי). רכשתי שנאי דומה שהומלץ ע"י המוכר בחנות אלקטרוניקה, אך בדיעבד התברר שהוא 3 אמפר. האם יש בעיה לחבר את הHD לשנאי הזה?

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  22. Started by n-o-a-m,

הצורב DVD עושה רק עבודה חקית הוא צורק רק 700MB כל דיסק גדול מזה כלומר DVD הוא עושה שגיאה באמצע הצריבה השאלה שלי היא אם יש לי משהו לעשות עם זה או פשוט לקנות חדש... ואם כבר לקנות חדש אז איזה צורב כדאי ועדיף שיוכל לצרוב גם דיסקים של 900MB ושל 9GB (חוץ מ700 ו4.7) תודה לעוזרים =]

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  23. Started by davidcohen,

היי ראיתי 2 דיסקים קשיחים של 1 TB שאני מתבלט ביניהם. אפשר חוות דעת ? הראשון: Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 http://www.tms.co.il/product/11269 השני : WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter http://www.tms.co.il/product/11736 לשניהם אחריות של שנתיים ומחיר כמעט זהה ... תודה

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  24. Started by gshhar,

חיברתי למחשב שלי הארד דיסק ישן אבל אני רואה שהוא מחולק לשניים. איך אני מפרמט אותו ומבטל את שני המחיצות שתהיה רק אחת?

• 3 תגובות
    • 917 צפיות

דיונים חדשים בפורומים