עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שאלה: האם אפשר לחבר צורב לכבל IDE 80גידים שיעבוד בUDMA 5 ? P4 1800 512 RDRAM 800 לוח ASUS P4T ערוץ IDE 1 מחובר לשני הHHD בUDMA5 כבל 80 גידים ערוץ 2 IDE מחובר לDVDROM ולצורב. DVDROM - UDMA2 PlexWriter 48/24/48A - PIO אני לא מצליח להעביר אותו לUDMA את הכבל IDE שמחובר לצורב קיבלתי ביחד עם הצורב.

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  2. היי יש לי כרגע RAID הבנוי מ2 דיסקים ועוד דיסק ישן. יש לי מערכת הפעלה על ה-RAID וגם על הדיסק הישן. הבעיה היא שכאשר ניסיתי להפעיל את מערכת ההפעלה בדיסק הישן יחד עם הדיסקים של הRAID קיבלתי מסך כחול באופן קבוע כאשר נכנסתי לUSER שלי ב-Windows (עקב כך התקנתי חלונות מחדש על ה-RAID) אני די בטוח שאם ארצה להפעיל את הWindows שבדיסק הישן אהיה חייב לנתק את הדיסקים שמרכיבים את ה-RAID השאלה איך יגיב הבקר של הRAID? האם ההגדרות ימחקו לי? ואם כן, האם אהיה חייב לבנות את הRAID מחדש תוך כדי מחיקת כל הנתונים? או שאוכל לבנות את הRAID מחדש והנתונים ישארו (ראיתי שם בהגדרות אופציה ל"בנייה מחדש" של המערך)? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  3. Started by naord,

כמובן שאני לא מנצל את כל ה 8 גיגה.. זה יכול לעשות או משהו או שזה סתם שטות..

4. קראתי בנעוץ וראיתי שרשום שלפני התקנת הווינדוס צריך ללחוץ על F6 כדאי שהמחשב יזהה אותו כSATA. אני כבר התקנתי מבלי ללחוץ על F6 והוא מזוה לי כIDE. יש אפשרות להכניס דיסק של ווינדוס וללחוץ על F6(במסך הכחול) ואחרי ההתקנה לצאת מבלי להתקין מחדש את הווינדוס?

• 7 תגובות
    • 678 צפיות
  5. יש למישהו מושג אם אפשר למסור אותו ליבואן בארץ או משהו בסגנון יש לי אחריות בחו"ל אבל משלוח וכל זה יוצא יקר

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by aeea,

האם עידכון קושחה יכול להפוף אותו ל DVD RAM?

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  7. ​יש לי SSD, אני צריך לעשות defragment מדי פעם גם לו? או שאין צורך.

8. צהריים טובים. הזמנתי מחשב מ-RSM לפני כחצי שנה. לפני כמה שבועות הם החליפו לי לוח אם ל-B3 והתקינו לי ווינדווס 7 מחדש בממשק IDE ולא AHCI שהבנתי שמומלץ.(העיקר ששאלתי את הטכנאי שלהם הוא אמר לי התקינו לך את המערכת בצורה מיטבית) עכשיו השאלות: 1.מה ההבדל בביצועים?(יש הבדל בכלל?) 2. אני יכול לשנות את זה בביוס או שזה מסובך יותר? 3. אני צריך להתקין ווינדווס מחדש? כי יש לי מלא הגדרות במחשב ודברים שהתקנתי(כבר פעם שלישית..) שממש אין לי עצבים שוב להתקין. רציתי להוסיף שיש דבר שמאוד מפריע לי, פעם ה-SSD עובד מהיר והכל בסדר, ולפתע אפילו פעולה פשוטה כמו לפתוח תיקיה לוקחת 5 שניות(ושומעים מהמחשב כאילו ה-SSD מתעורר לחיים). זה קורה גם בשירים, תוך כדי ששיר עובד לפתע הוא מפסיק באמצע ל-5 שניות ואז …

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. לא מחפש משהו גרנדיוזי, אבל משהו שאני יוכל לשים במחשב הבא שיתמוך בו ויהיה מהיר ולא יוריד ביצועים, אך השאלה פה האם יש כונן שמתאים לי לעכשיו ללוח שמופיע בחתימה. שאלה נוספת זו האם ה IDE יאט את מהירות הכונן החדש וכביכול זה יכול להוריד ביצועים מהמחשב? או שכבר עדיף לי להסתדר עם ה40GB עוד שנה...

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  10. או שאולי יש יותר מומלצים בטווח המחירים הזה? בכונן הישן נשאר עוד 500 ג'יגה פנויים.. תכלס אני עם פלאפון שצועק שנגמר לו המקום.. כך גם במחשב... וגם גם בחמשת הג'ימיילים... האם בטוח להמשיך להשתמש בכונן הישן? או שכדאי לעבור לחדש? לא בא לי שהתמונות של כל חיי יעלמו להן

11. Started by overload,

יש לי בבית את נשק קטלני 4 (1-4 8) סרטים מעולים, כדאי לקחת לDVD זה שווה כל אגורה!) וראיתי שלדיסק יש צד A וצד B (אחד הסרט אחד התוספות), פעם ראשונה שאני רואה דבר כזה על דיסק. מה אתם אומרים? זה נחשב DVD של 2 שכבות?

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  12. איך אני מחבר רייד ? כאילו מה אני מחבר בין שתי הכוננים מה אני עושה בביוס וכאלה , אשמח לקבל עזרה P: שתיהם של אותה חברה WD אחד 320 מה שיש לי עכשיו ועוד 250 אחד שיושב בצד ואני רוצה לחבר אותו גם.

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  13. Started by The Un4givN,

אז ככה יש לי 2 כוננים של seagate מהדגם ST31000528AS (מה שהמטריקס כותב) עכשיו כשאני מדליק את המחשב אז בפוסט הוא כותב שהכל טוב ווbootable וכשאני מגיע לווינדוס אז האינטל מטריקס מקפיץ לי הודעה "אמצעי אחסון אינו נגיש: יש לשחזרו, או שחסר כונן קשיח." ... עכשיו לפעמים כשאני מכבה את המחשב ומוציא את החשמל לגמרי ואז מוציא ומכניס את הכבלי חשמל וSATA של ההארדיסקים אז זה פותר את הבעיה לזמן מה... מה עושים?

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  14. יש לי את הקשיח הזה של WD. בזמן האחרון הוא עושה לי אין ספור בעיות. כל הזמן הוא מאבד מידע. פעם שהדלקתי אותו הוא אמר שאין קבצים של הוינדוס. כל הזמן שאני שומע שירים הוא נתקע אמצע. במשחקים הוא יודע כי יש בעיה בקריאה. בקיצור כל מה שיכול לקרות. רעשים הוא לא עושה. קניתי אותו מתי שהוא רק יצא. אני רוצה לדעת מה היא הבעיה, והאם אפשר לתקן אותה? תודה מראש. :]

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. יש לי שני כוננים קשיחים באחד מהם שהוא הכונן הראשון שהיה לי במחשב שאני נכנס לקבצים שם כל המחשב נתקע ואני חייב להפעיל מחדש את המחשב לפעמים אני מצליח לגשת לקבצים בלי שזה נתקע רק חסר לי שהלך לי הדיסקק הקשיחחח מישווו יכולל לעזורר לי בבקשההה אני לא יודע מה לעשות =[

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. עם למישהו יש תוכנה מסוימת או משהו שיוכל לעזור לי בבקשה! ובבקשה אל תנעלו את ההודעה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by 11GnR,

http://www.fastup.co.il/images/8908661.jpg ראיתי את ההערה על הכבל אבל אין לי כבל אחר לנסות אז אשמח לשמוע מה הבעיה ???

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  18. ניסיתי לצרוב משחק ששוקל 8GB על דיסק דיוידי דו שכבתי הצורב שלי קרא והכל..אבל המשחק לא פעל לי בפלייסטישן הוא התחיל לעשות קולות וכל מיני ולא העלה את המשחק.אז שמתי את הדיסק במחשב כדי לראות מה לא בסדר והיה רשום לי שהדיסק תופס רק GB3.97 וכשחשבתי על זה בצריבה בנרו היה רשום שהוא מתחיל לצרוב את השכבה השנייה אחרי שצרב את הראשונה אבל זה כבר הגיע ל100 אחוז והוציא לי את הדיסק לא הסתכלתי אם הוא רשם לי הערה או משהו כי מיהרתי לשחק ,ההשערה שלי שהוא לא צרב לי את השכבה השנייה ולכן המשחק לא פועל. השאלה שלי היא האם צריבה על דיסק דו שכבתי שונה מצריבה על דיסק דיוידי רגיל?

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  19. קניתי צורב DVD היום וכשאני מכניס אליו דיסק ריק לצרוב אז הוא לא צורב לי. כשאני משתמש בנירו ומנסה לצרוב במקום לצרוב לי את האימג' לדיסק הוא מעתיק לי אותו למחשב. הוא כאילו לא מזהה שיש דיסק לצריבה בכונן. מה לעשות? תודה רבה לעוזרים! (אגב מצטער אם פירסמו תשובה לזה. עשיתי חיפוש ולא מצאתי).

20. Started by ilya83,

אני לא הצלח לצורב קובץ BIN לתוכנה נירו איך עושים זה? אני מחכה תשובתך....

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  21. Started by nitzanzb,

כאשר אני מכניס את הדיסק און קי ל USB אני יכול לראות את התוכן שלו אך איני יכול לערוך שינויים, איני יכול להעלות קבצים חדשים או למחוק קבצים קימים. יש למישהו מושג מדוע זה? דרך אגב בדקתי את האפשרותשל המתג להגנה בפני כתיבה - זה לא מקור הבעיה.

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  22. בזמן שהוא עובד יש איזה שריקה בצליל ממש ממש גבוהה זה משגע לי ולאימא שלי את השכל!!!! אני לא מסוגל לסבול את זה עוד הרבה זמן... אתם יודעים ממה זה נגרם? מה אולי יכול פתור את זה? זה maxtor 80 gigs 7200rpm אני הולך להביא מהורים שלי איזה ibm 40 ולראות אם זה משהו לא בסדר עם ההרד דיסק שלי..

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by jacobra,

מחשב מחשב חדש, וקניתי את ההארד דיסק של סמסונג 500GB, 16MB. עכשיו הקטע הוא שחסרים איזה 150 GB. אבל כשאני בודק ב-everest כל ה-500 שם. מישהו יודע מה זה יכול להיות? הנה תמונה מהתוכנה http://img405.imageshack.us/img405/9355/untitledey4.png

• 8 תגובות
    • 645 צפיות
  24. לאחרונה הצורב הורס לי יותר מדי דיסקים אני משתמש בדיסקים של silver line הם אף פעם לא עשו לי בעיות לאחרונה אני עשיתי עדכון קושחה להכי עדכני היה לי מקודם 1.2 עכשיו יש לי 1.6 מה יכולה להיות הסיבה להנ''ל האם הקושחה היא הבעיה להחליף לקושחה שהיתה? או זה רק הדיקים עצמם (לדעתי הדיסקים בסדר גמור צרבתי יותר מ500 דיסקים של סילבר ליין ו95% מהם בסדר גמור) מה ההצעות שלכם רבותי?

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  25. Started by t-mac1,

שלום ‎ אני צורב לאחרונה בנרו כבר כמה דיסקים, הוא מתחיל לצרוב ואז הוא רושם לי למעלה כזה הערות עם איקסים אדומים בתיבה של הערות (איפה שהוא רושם בצריבה שהוא התחיל לצרוב, על הכמה הוא צורב וכל זה) והוא רושם שמה אחרי כמה דקות שיש סקטורים פגומים... ככה דפק לי איזה 5-6 דיסקים (פעם אחת חיכיתי עד הסוף שהוא יגמור, הוא עשה את הסקטורים האלה ואחרי חצי שעה הוא עצב את הצריבה בERROR). היום ניסיתי לצרוב דיסק דיוידי ולא הצליח (צרבתי אותו על מהירות 2.4 ואחרי 40 דקות הוא לא סיים אותו, ותמיד במהירות הזאת הוא היה עושה לי תדיסק ברבע שעה), וגם לפני כמה ימים הוא דפק לי 2 רגילים... יש לי את הצורב בין שנתיים לשלוש, צורב של פיליפס... יש מצב שהצורב הלך? אוליי אני יכול לתקן אותו? תודה רבה לכולם...!

• 4 תגובות
    • 646 צפיות

דיונים חדשים בפורומים