עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. ככה שהסיכויים יהיו קטנים שאני יאבד את החומר? כמו שאבדתי אתמול?.... יש איזה משהו?... ההארדיסק WESTERN DIGITAL תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 936 צפיות
  2. שלום אני צריך דיסק קשיח חיצוני כמה שיותר מהיר חשבתי לכיוון 500 ג'יגה, כמובן שמהירות הדיסק חשובה לי יותר אז אני יכול להתפשר על גודל איחסון. תקציב כרשום בכותרת, 500 אם אפשרות חריגה.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  3. ^ אני פשוט קונה הרדיסק חיצוני של WD מחו"ל ורוצה כבל מתח של הארץ. אשמח לשמוע על חנות שמחזיקה אחד כזה. http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822136132 תודה מראש. .swg

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  4. שלום לכולם! ההארדיסק הזה מחק לי כבר פעמיים את המחיצות! פשוט חיברתי אותו והוא לא הגיב לי המחשב ... ואז ראיתי בDISK MANGMENT 74.6 מתוך 74.6 הוא פירמט אותו לבד! עכשיו אני משתמש בלי התוכנה של ההארדיסק הזה רק מעביר תיקיות לכונן מערכת הקבצים שלו היא NTFS פירמטתי אותו! לא עזר . עכשיו זה חומר מאוד חשוב רק אחרי הרבה זמן הוא מתחיל למחוק את הקבצים האלה.. מה עושים??? יש איזשהי תוכנה שמגנה עליו? או משהו שלא ימחוק לי ? למישהו יש פיתרון ? זה הארדיסק חיצוני\ תודה לעוזרים עידכון היה בו סקטורים פגומים בדקתי עם התוכנה LIFE GUARD והוא תיקן לי אותם אז זה תאומרת שהבעייה נפתרה? http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=472017

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  5. Started by SyndromE,

במקום שאני ארחיב, תקראו את 2 המאמרים הבאים: http://partition.radified.com/partitioning_2.htm http://www.zapwizard.com/Guides/Partitioning/index.html חומר מאוד מעניין וחשוב ע"מ להגיע לביצועים מירביים, בחילוק מע' הפעלה עצמה למחיצות, ושימוש נבון במיקום הפיזי של המחיצות עצמן. (1/4-1/5 הראשונים מנפח הכונן יתנו ביצועים מירביים - פלטה חיצונית. הביצועים ירדו עם כיוון פנים הפלטה) אני אישית יישמתי את השיטה, באופן שמתאים לי. לא היה הכי פשוט, + שימוש בכלים וטריקים, אבל זה היה שווה את זה בהחלט ! * צירפתי את התוכנה COA2, שלא כל כך קל להשיג- התוכנה משנה מיקומי ספריות ברג'יסטרי+אייקונים+קבצי INI. מומלץ בחום - עובד מצויין [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  6. איזה נגן עדיף ומשתלם יותר?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by SwiftCat,

מישהו אולי מכיר את הדגם שהם שלחו לי?? לא הצלחתי למצוא אותו באתר של WD... האם יש הבדל גדול בין-5000ABYS ל- 5001ABYS?? בבקשה, אם מישהו מכיר שיכתוב... זה ממש מרגיז שהם מרשים לעצמם לזלזל ככה בלקוחות שלהם דווקא מהביקורות של רוב המשתמשים פה הם נראו חנות טובה... מסתבר שלא...

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  8. על המחשב שלי כבר יש וינדוס שמותקן בכונן ישן, היום קניתי הרדיסק חדש חיברתי אותו למחשב הוינדוס זיהה אותו וגם הביוס אבל הכונן לא מופיע ב"מחשב שלי". איך אני מתקין אותו?

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  9. הרי יש חיבור לכונן הDVD. ככה שאפשר להשתמש גם להרדיסק ולא חייבים לקנות אחד חדש שתומך ב SATA1/2. אמת? תודה מראש. פשוט צריך יעוץ, מכוון שחבל לי על עוד 500 ש"ח.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by ElemenTal,

אני צריך צורב דיוידי פשוט וטוב למחשב החדש שאני קונה - לא משהו מיוחד אבל שיהיה בוא את כל הדברים החדשים - Double Layer (מה זה ?) צריבה X18 וצריבה X48 !!! (ושיהיה שחור) אני ראיתי את ה LG GSA-H62N X18 DVD - הוא טוב ?

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  11. Started by Lmagus,

מה דעתכם על זכרונות USB של SAMSUNG? איך הם מול זכרונות של SANDISK לדוגמא?

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  12. יש לי MyBook ES 500G, מחובר כרגע ב USB2 (יש לו גם חיבור ESATA) בעיה מס' 1 - אם אני מעביר את המחשב למצב suspend, כשאני "מעיר" אותו, בד"כ הוא מאבד את הקשר לדיסק החיצוני ואני צריך לנתק את הדיסק גם מהמחש וגם מהחשמל כדי לזהות אותו שוב. אין לי מושג אם זו בעיה של ניהול החשמל של הUSB או בעיה של הדיסק. מישהו נתקל? 2 - קניתי כבל ESATA כדי לחבר את הדיסק למחשב דרכו ולדלג כך על בעיית הUSB שיש לי, אבל מתברר (אחרי שנברתי בהמוני פורומים עם הבעיה הזו) שהחיבור של רוב הכבלים לא מספיק ארוך כדי לשבת בצורה מאובטחת במקום שלו והדיסק לא מזהה שהוא מחובר. מישהו נתקל בזה כאן? יש למישהו דוגמה לכבל ESATA שכן עובד כמו שצריך עם ה-Mybook? בעיה 3 - Retrospect Express שמגיעה עם הדיסק הזה היא תוכנה נוראית, …

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  13. Started by salea656,

אני לא מצליח לצרוב דיסק dvd+r dl של silverline אני לא מצליח לצרוב כלום אבל כל דיסק אחר אני יכול לצרוב יש לי צורב LG GSA 4163B ויש לו אפשרות לצרוב DVD+R DL

14. Started by dol222,

שלום אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת אם כדאי לי לקנות צורב כזה: http://www.skypc.co.il/pl_product~30916~16~0.htm אם יש צורבים עדיפים ויותר טובים תתנו לי דגמים בבקשה. תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  15. Started by sharon500,

אהלן, לפני שנה קניתי את הצורב הזה: http://www.pioneer.es/eur/products/archive/DVR-111DBK/index.html שהוא סבבה בסך הכל. אני צורב איתו סרטים, משחקים לאקס בוקס 360, שירים וכל מיני. עכשיו בכלל העובדה שהוא עובד עם מחבר PATA חשבתי על להחליף אותו לצורב הזה: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=DRW-2014L1T בגלל המחיר המצחיק שאני יכול להשיג אותו (144 ש"ח) עכשיו השאלה שלי היא כזאתי, האם זה כדאי? או שעדיף לחכות עוד קצת זמן וכבר להחליף לצורב HD-DVD/Blu-Ray? האם הצורב הזה יותר טוב ממה שיש לי כרגע? האם מבחינת צריבה של דיסקים DL הוא יהיה יותר יעיל? (משחקי xbox 360) מבחינת שיגאות וכל מיני כאלה איך הוא? תודה מראש, שרון.

• 8 תגובות
    • 877 צפיות
  16. יש לי אר דיסק של 320 ג'גה ואני רוצה לקנות עוד אר דיסק .אם אני יקנה עוד 1 של 320 ג'גה הם יעבדו יותר מהר.{כי זכור לי שדיברו על ה בפורום הזה או אחר}

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  17. Started by enter,

בשביל הXBOX360... דיסקים לא משהו של MATRIX , INTENSO , OFFICE DEPOT ,הוא קורא לי בסדר גמור , כן אני יודע שוורבטים הם ההכי מומלצים אבל יקר לי.. בקיצור כדאי להסתפק ב TEAC ? או שהם ישחקו לי תעינית של הכונן של הקונסולה...??יכול להיות מצב כזה??תודה..(דרך אגב 10 דיסקים של TEAC ב 80 שקל ממש זול, חצי מחר מוורבטים).

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  18. Started by shibby15,

חשבתי על הקונטור של סנדיסק. יש משהו אחר שמתחרה בו במהירות? תודה רום

• 8 תגובות
    • 872 צפיות
  19. Started by xpl0it,

היי חברים. קניתי מSKYPC את הצורב של LG, ה-GSA-H62N. קראתי את האשכול פה של צורבים מומלצים, ראיתי אותו שם, בכלל אני אוהב את LG ויש לי הרבה מוצרים שלהם, אך הצורב הזה - אכזב אותי. אחרי שראיתי באשכול פה של הצורבים שאמרו שהצורב הזה שקט, חיכתה לי הפתעה ברגע שהכנסתי דיסק לצורב. בהכנת דיסק CD רגיל עם תמונות לצורב, הצורב התחיל להשמיע רעש כאילו מישהו הדליק שואב אבק בתוך המחשב. הצורב יושב בסדר גמור במסילה שלא במחשב, לא רועד, אבל מרעיש כמו סוס. מדובר פה על קריאת CD. קריאת DVD קצת פחות מרעישה, אבל עדיין. מה שמוזר הוא שצרבתי כבר 2 DVDים והצריבה הייתה ממש שקטה. פשוט מעולה. בקושי שמעתי אותו צורב. אבל אחר כך שאני מכניס את הדיסק לראות שזה באמת צרב - הצורב עושה כזה רעש שזה לא יאומן. האם זה נ…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by malkind86,

ברשותי שני HARD-DISK לאחר פירמוט של אחד מיהם השני מזוהה ע"י WINDOWS XP אך לא ניתן להכנס לתוכו ...לאחר שני לחיצות על הכונן מבקש פירמוטjavascript:void(0); javascript:void(0); מה ניתן לעשות בכדי לפתור ת'בעיה בתודה מראש!

21. Started by ac1240,

רציתי לדעת האם במחשב שקניתי הביאו לי סטה 2 ולא דפקו אותי [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  22. Started by avidan28,

בעבר שאלתי כיצד אפשר לאחד 2 רפטורים שונים. המליצו לי על JBOD שזה אופציה בבקר רייד של הלוח ולא יצא כלום.הגדרתי את שנייהם תחת הג'יבוד ואחד הפך לדינמיק ולא היה זמין (הוא היה מפורמט וריק) ושני שעליו המערכת הפעלה נשאר ללא שינוי. שאלתי היא האם צריך לפרמט את שניהם ואז להגדיר את הג'יבוד את שאפשר לעשות משהו כמו פרטישין מגי'ק רק יותר מורכב? כי בפועל לא הרגשתי שום שיפור בביצועים וסתם לאבד 74 גיגה זה דיי טיפשי...

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  23. Started by yoav1000,

עד איזה אורך כבלי הSATA לא מאבדים נתונים והאם אני יכול לחתוך כבל באמצע ולהאריך אותו באמצעות חיבור החוטים?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.