עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. מבקש המלצות בעלי נסיון לקופסאות לדיסק קשיח, עם התאמה לדיסק 3.5 SATA II שיוכנס בפנים, ויתחבר למחשב גם USB וגם אפשרות של E-SATA. עבודה גם בXP וגם VISTA. מבקש המלצתכם גם בהיבט התיפקוד, גם בשאלת העמידות וחוזק הקופסה וגם מהיבט האוורור כלומר מניעת התחממות יתר של הדיסק. אם יש יתרון בקלות החלפת דיסקים זה יהיה יתרון אבל לא חשוב. עדיפה קופסה שמקבלת DC מספק נפרד לעומת קופסה שמקבלת ישירות מהחשמל והספק שלה בפנים. לינקים למוצרים יעזרו. תקציב די גמיש, אין לי מושג מה הגיוני וסביר.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכולם אני מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי לאחר שניסיתי למצוא פיתרון ולא מצאתי , יש לי הארדיסק נייד של WD my passport לפני כמה ימים לאחר שחברתי אותו למחשב פתאום הוא לא נותן גישה להכנס אליו ולצפות בקבצים, החלון פשוט נתקע ולאחר כמה זמן מבקש פירמוט, התוכנה של הדיסק גם לא מאפשרת להריץ אותה, שלחתי מייל לחברה והם ענו לי שיש לי תופעה שנקראת DATA CORRUPTIONS ושלחו לי מדריך איך לפרמט את הדיסק. אני ממש לא רוצה לפרמט אותו יש עליו הרבה מידע שלקח לי שעות להוריד ולמצוא, אשמח לשחזר אותו לאחר מכן אין לי בעיה לפרמט . עוד משהו מוזר ב-Disc management הדיסק לא מופיע כ-NTFS אלא כ-UDF. יש למישהו רעיון מה קורה פה ולמה זה קרה...???

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. טוב, החלטתי שאני קונה HD חדש, ה80 ג'יגה הזה פשוט לא מספיק לי... טוב נו, אבא שלי החליט, היום היינו בפ"ת (נסענו לסבתא שלי) והוא עשה לי הפתעה ונסע לKSP ואמר לי שהוא קונה לי HD חדש של 250 ג'יגה. רק חבל שאיחרנו ב15 דקות והסניף נסגר זה מה שהוא רצה לקנות לי http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2478 ורציתי לדעת אם מישהו פה מכיר אחד יותר משתלם, ואם יש משהו שהHD צריך לתמוך בו וזה לא תומך. לדעתי יש לו הכל, SATA 2, NCQ, ו16 מגה באפר... קיצר תביאו המלצות ויש לי גם בעיה. יש לי צורב DVD שקנו לי לפני שנה בערך, לא כתוב עליו חברה או משהו, רק דברים כמו DVD RW וכאלה, אבל כל התוכנות מזהות אותו כ HL-DT-ST DVDRAM GSA-4082B A206, ובחודש האחרון הוא הפסיק לזהות דיסקים ריקים לצריבה, ניסיתי של כל מיני חב…

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  4. Started by --Shadow--,

שלום לכולם, התקינו לך את SSD עם Firmware האחרון לאותה תקופה - יותר מחצי שנה יחד עם כל המחשב. השאלה שלי אחרת, אם אני מתקין ווינדוס מחדש (8) ודורס את מערכת הפעלה הנוכחית (7) - פרמוט כונן דרך ההתקנה של הווינדוס עצמו. האם הפעולה הזאת מוחקת גם את Firmware האחרון שהטכנאי שם לי ברגע שהתקין לי את המחשב ? או שאין קשר וזה נשמר בכונן עצמו? אין לי ניסיון איך עובד Firmware עם SSD תודה רבה !

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  5. Started by gtrippleg,

הכוננים שלי: SAMSUNG EVO 840 120 GB WD CAVIAR BLUE 1TB לפי מיטב הבנתי, ב-SSD קצב הקריאה/כתיבה אמור להיות 400-500MB לשניה, ב-HDD אמור להיות 150MB לשניה. כשאני מעתיק מה-SSD לHDD הקצב הוא 120-150MB לשניה אבל כשאני מעתיק קובץ גדול (5-20GB) מה-HDD ל-SSD הקצב מקרטע על 70MB לשניה, זה לא אמור להיות דומה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by sxs,

צריכה להיות ב Disc at once או ב Track at once והאם זה בכלל משנה... ואם יש לכם עוד טיפים לצריבת מוזיקה. 8)

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. יש לי כונן חיצוני Hitachi EX35HDD250GB ואני רוצה להבין מה נותן לי הכפתור גיבוי מהיר. זאת אומרת את מה הוא מגבה באיזה פורמט נשמר התוכן שאותו הוא מגבה ואיך אני פותח אותו. אם יש למישהו כונן כזה או את הידע הוא מוזמן לענות, תודה מראש... ואם יש משהו נוסף לגבי הכפתור הזה אני אשמח ללמוד.

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  8. Started by katkato,

הבנתי שצריך או לוח שמאפשר את זה או לקנות בקר בנפרד hgigabyte_ma_790gp-ds4h זה הלוח אם שלי ... הוא תומך ? ו מה ההבדל בין בקרי RAID למינהם ...הבנתי שיש כמה סוגים 1 0 ? עוד ? באיזה RAID הלוח שלי תומך במידה וכן ואיך בדיוק אני עושה את זה ? פשוט שם עוד הארד דיסק?

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  9. Secure Digital CompactFlash Mini Secure Digital MemoryStick Pro Memory Stick מישהו יכול להסביר לי מה הבדל בין כל אלו הבנתי שחלקם זה לפלאפונים אחרים למצלמות או לשתיהם ,אבל איך זה בדיוק עודב הולך מה ההבדל ומי מה? ומה מומלץ ?

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  10. לא ממש הבנתי מה ההבדל בין שני הכוננים האלה... אפשרי להתקין את הקושחה של SED? תודה

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  11. Started by AboveBeyond,

חיפשתי , קראתי אבל עדיין לא כלכך הבנתי לגבי סוגי הריידים אני מבין (מתעסק עם זה ביום ביום אבל עם שרתים ונטאפים) במחשב אישי עדיין לא יצא לי להתעסק עם זה יש לי לוח אם Motherboard Name Gigabyte GA-P55M-UD2 ראיתי שיש לו אפשרות לרייד , זה נכון? אם כן איך מפעילים אותו ואיך מתפעלים אותו ? האם כדאי לקנות בקר רייד ? )לא החלטתי עדיין איזה רייד לעשות ) מה המחירים ואיזה מתאים ללוח אם שלי והאם צריך דיסקים קשיחים מיוחדים \ תודה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by J0n1,

אני מחפש כונן קשיח חיצוני 1TB עם יציאת esata. מצאתי את הSeagate BlackArmor 110WS, איך הכונן שבתוכו - ST310005BWD1E2RK? למי שיודע, איך הוא ביחס לSamsung EcoGreen F2? שאלה נוספת קשורה, אם אני קונה כרטיס פשוט של SATA/ESATA (כרטיס PCI רגיל), האם הביצועים יושפעו מאיכות הכרטיס?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by -Tal-,

שלום קניתי הארדיסק WD 5000AAKS , שמתי לב שהוא עושה רעש כמו שהכונן דיסקטים (FLOPPY) עשה בזמנו.. סוג של תיקתוקים. במאמץ הוא מגביר את מספר התיקתוקים וכך גם את העוצמת רעש. קראתי את הסטיקי ולא מצאתי איפה יש ל WD תוכנה לאבחון הארדיסק. אבל הורדתי את HD TUNE לפי ההמלצה בסטיקי ואלה התוצאות: http://img517.imageshack.us/img517/5185/picub.jpg ההארדיסק חדש מלפני כמה ימים וגם המחשב עצמו. תודה

• 3 תגובות
    • 981 צפיות
  14. Started by צחי-2,

מישהו יכול להמליץ לי על צורב חיצוני טוב שיודע לצרוב dual? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Marks,

שלום! התקנתי ווינדוס 7 על המחשב החדש היום, וכנראה פספסתי בהתקנה את האפשרות להפריד את הכונן (כל ה-1TB) למחיצות. נשארתי עם מחיצה אחת של 950 ג'יגה שעליה מותקן הווינדוס. בעקרון, אין לי בעיה מבחינת הנוחות אך יש לי כמה תהיות: האם חילוק למחיצות קטנות יותר ייתן שיפור כלשהוא בביצועים? האם יש דרך בטוחה לבצע את זה מתוך ווינדוס 7? תודה רבה לעונים!

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  16. Started by Jack_g,

היי, מדובר אל כונן קשיח PARTION אחת ממנו שעשו לו QUICKFORMAT איך ניתן לשחזר את הנתונים. בבקשה תעזרו זה מאוד חשוב. תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by itaysk,

יש כזה דבר? כמה זה צריך לעלות?

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  18. Started by SilentBob,

כונן ה-SSD החדש של OCZ יהיה הראשון להתבסס על בקר עצמי של חברת האם טושיבה, ומבטיח ביצועים תחרותיים עד מאוד לצרכן הביתי לכתבה: http://hwzone.co.il/trion-100-%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%9f-ssd-%d7%96%d7%95%d7%9c-%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%aa-%d7%98%d7%95%d7%91/

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by sh.yoav,

שלום רב, יש לי הארד דיסק חיצוני maxtor 500gb st3500820as הבעיה היא כזו: בזמן שההארד דיסק עבד הוא נפל, נפילה כביכול לא רצינית, אך ככל הנראה מספיקה בשביל לפגום בו קשות. לקחתי אותו לדיאגנוזה בטיק טק טכנולוגיות. לפי האבחנה שלהם נגרם נזק למנוע (כאשר הוא מנסה לעבוד הוא נתקע ולא מסתובב). לפי מה שאני הבנתי מהטכנאי (אני ממש בור בענייני מחשבים בכלל) יש להעביר את הפלטות להארד דיסק עם מנוע חדש (אמור להיות עסק מורכב למדי). כל הסיפור אמור לעלות לי שם הון תועפות, ולכן בהתחשב בסוג המידע בחרתי שלא לבצע את השחזור. כבר השלמתי עם העובדה שכנראה המידע אבוד ולכן אני שוקל ברצינות לנסות לפתור את הבעיה בעצמי או כמובן ע"י "חובבן" שיוכל לתת לי כיוון כלשהו, להפנות אותי, או כמובן לעזור לי בעצמו במחיר …

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  20. Started by Yehiel Malka,

שלום חברים, השבוע, לאחר המתנה ארוכה הגיע לידי ה-Pro 950 512GB, אחרי התקנה מהירה, שמתי לב שמשהו "לא בסדר", לא הרגשתי שיפור מ-Intel 330 series הישן. בצעתי בדיקה ואכן, קריאה: 500Mbps, כתיבה: 611Mbps למרות שבאתר אסוס, במפרט הלוח נראה כי היציאה תומכת עד 10Gbps, לאחר קריאה בפורומים שונים, בקצרה, הבנתי שיציאת ה-M.2 מתחלקת במהירותה עם עוד 2 יציאות ולכן אני מקבל רק Link speed 5Gbps ו- Link width X2.. 2 שאלות, אני משתמש רק ב-PCI-E X16 לכרטיס מסך, שאר היציאות לא בשימוש, האם יש אפשרות לנצל את מלוא המהירות ביציאת ה-M.2? ובמידה ולא, האם אפשר לקנות מתאם PCI-E ל-M.2 וכך להנות מהמהירות המקסימלית של ה-SSD? *אם כן, אשמח להמלצה על מתאם. או ש…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by shay767,

שלום ובוקר טוב, יש לי בעיה עם הצורב שהוא לא מצליח לצרוב.. אני לא צרבתי איתו הרבה אז ככה אפשר להגיד שהוא במצב חדש יחסית, אני משתמש בתוכנה נרו וזה נותן לי את השגיאה : "could not perfrome fixation " ניסתי גם לצרוב אם התוכנה של הווינדוס וגם עם דרך המדיה פלייר ובשניהם הוא נעצר באמצע.. האם מישהו מבין בנושא הזה ? אני יכול לעלות את הדוח של הנרו אם מישהו מבין מה הולך שם. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  22. Started by lioryb,

שאלתי בעבר, לפני כחודש, אבל לא עשיתי עם זה כלום, ועכשיו עלו תהיות נוספות, ואני לא רוצה להקפיץ את הדיון הישן. אני רוצה לרכוש כונן חיצוני, אשר יחובר לראוטר ככונן רשת אבל שאפשר יהיה לחבר אותו גם בחיבור USB ישירות למחשב. עם זאת, אני לא רוצה שיהיה מחובר קבוע למחשב, ומשם ימופה לרשת, על מנת להמנע מתלות בזמינות המחשב. מכאן - יש שתי אפשרויות בעצם: 1. לרכוש כונן חיצוני, שיש לו חיבור כפול - גם רשת וגם USB. 2. לרכוש כונן חיצוני בעל חיבור USB, ולהחליף את הראוטר הביתי שלי, לכזה שיש לו גם כניסת USB ואפשר למפות דרכו כונן לרשת. מה עדיף? מבחינת עלויות, מבחינת ביצועים? אני רוצה לפחות 2TB. איזה כונן אתם ממליצים? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Aner,

מחבר ללפטופ שיש לו esata יש הבדל בין משהו זול למשהו כמו thermaltake max4? מחפש כמה שיותר זול אבל אם אין אז משהו אמין וזול

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by חיים37,

שלום לכולם קניתי דיסקים של DVDR ורציתי לדעת אם נגיד אני צורב פרק של סידרה על הדיסק ובדיסק נשאר עוד מלא מקום אם אחרי זה אני יכול לצרוב עוד פרקים או דברים אחרים על הדיסק? תודה וסליחה על הבורות

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  25. אז ככה, יש לי חבילה של 100 דיסקים TDK. בהתחלה הATIP הראה לי שהם של RITEK כצפוי. (מאז שאני זוכר את עצמי זה היה ככה.) צרבתי עוד איזה דיסק לאוסף וניסיתי לקרוא אותו, בום! נתקע! פעם ראשונה שהLITE-ON שלי הוציא דיסק שאי אפשר לקרוא אותו. למרות שנרו דיווח SUCCESFULL (למה אי אפשר לסמוך על התוכנות בימינו ? ) KPROBE דיווח על עליה היסטרית של C2 בסוף הדיסק (כמה מאות טובות...) התחלתי לחשוב שאחרית הימים של הצורב הגיעה, אך פתאום הבחנתי שהATIP של הדיסקים, הוא מיצרן לא ידוע/ILLEGAL CODE. מישהו פעם נתקל בזה ? במאה אחוז שהATIP היה בהתחלה של RITEK, איך זה שבאמצע החבילה זה השתנה???

• 3 תגובות
    • 702 צפיות

דיונים חדשים בפורומים