עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. כל חנות מחשבים אומרת מששהו אחר , לכל אחת דעה שונה ... אני שואל פה כי אני מעוניין לקנות חבילה של 100-200 וזה לא זול בכלל מהי חברת הדיסקים לצריבה הטובה ביותר היום , שהדיסקים שלה עמידים לאורך זמן רב (בלי קשר למחיר) ? יש לי נסיון בעמידות של זמן לא טוב עם סילבר ליין (איתם ורק איתם צרבתי עד היום) אחרי שנה שבאתי להעתיק קרוב ל25 דיסקים 20 אחוז מהם כלל לא עבדו ועוד דבר קטן - חברת MEMOREX או משהו כזה ...היא טובה ? עדיפה על TDK ? תודה אני אשמח לתגובה מהירה (צריך לגבות קרוב ל55 דיסקים עוד השבוע)

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  2. אחרי שחיברתי אותו לחשמל וחיברתי בכבל USB למחשב זה העלה לי בצד להתקין חומרה חדשה התקנתי והכל היה סבבה וזה מראה שההתקן עובד טוב בלי סימני שאלה עליו או סימני קריאה במנהל ההתקנים.. אבל זה לא מראה לי אותו במשחב שלי בתור כונן כשהוא מחובר.. אז איך לעזעזאל אני אמור לשים על הכונן הזה דברים אם אני לא מוצא אותו בשומקום.. אז מה אפשר לעשות..?

• 7 תגובות
    • 893 צפיות
  3. Started by bugosdckh,

האם זה מסובך להוסיף דיסק SATA למחשב? האם זה מצריך אתחול מסוים בboot?

• 7 תגובות
    • 893 צפיות
  4. Started by שמנואל,

אהלן. רציתי לדעת מה ההבדל בין 2 הכבלים מבחינת הביצועים, האם כדאי להחליף במחשב שלי ל 80, והאם זה אפשרי (ורצוי) גם במחשבים ישנים - P3 למשל. תודה.

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  5. גם לענקית הקוריאנית יש שבבי NAND תלת מימדיים עם 64 שכבות, וצפיפות אחסון שטרם פגשנו לכתבה

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  6. Started by iidoido,

היי, קניתי את ה-SSD מהקנייה הקבוצתית ומאז הוא משמש אותי ככונן ראשי וככונן C. את כונן ה-HDD שלי החלטתי לשים ככונן משני, כונן D. העניין הוא שאם לפעמים אני מחליט להכנס לדבר כלשהו שנמצא בכונן D, לוקח לזה זמן. ולמה אני מתכוון? אם לדוגמה אני נכנס לתיקייה בתוך כונן D או פותח קובץ, הוא לא מגיב במשך כ-2-3 שניות ותוך כדי אני שומע את הכונן כאילו פתאום "מתעורר", ומתחיל לעשות רעש של "חושב". יש דרך להעלים את התופעה הזאת ושיעבוד כל הזמן ויגיב מהר בהתאם? ניסיתי למצוא פתרונות באינטרנט אבל לא ממש הצלחתי למצוא משהו שתואם לבעיה שלי. אשמח לעזרה, תודה.

• 7 תגובות
    • 893 צפיות
  7. Started by AMD 64,

שלום. יש לי צורב DVD חדש כבר איזה חודש.הבעיה היא שאף פעם לא צרבתי משהו ואין לי שום מושג איך לצרוב סרט,משחק או שירים. מישהו יכול להסביר לי(יש לי נרו 6 אגב,אם זה משנה)? תודה רבה לכולם.

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  8. Started by Rafi921,

צריך אם 2 SATA , אבל אם יש בקר משתלם בעל 4 תמליצו צריך שהבקר יהיה תואם ל - דיסק קשיח של WD6401AALS או ל - Hitachi LA360 תודה

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  9. Started by llnakash,

חברים שלום, היה לי דיסק נייד מסדרת פספורט של WD עם 500 ג'יגה שסבל מבעיות קשות הדיסק היה באחריות ונקנה בפברואר 2010 שמתי אותו במעבדה ואמרו לי שצריך להחליפו בחדש. הדגש שהיה ברשותי היה מהחדשים שמפורסמים בחנויות ובאתר של WD: WDBAAA5000ABK קיבלתי דיסק חלופי של WD (שכרגע גם לא עובד בכלל...) והוא מדגם: WDME5000TN האם הדגמים שקולים? האם הדגם הזה מיושן יותר? האם להתעקש ולבקש את הדגם שלי או שאין הבדל? ואם יש - מה ההבדלים בכלל??? תודה רבה!!!

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  10. Started by alex15,

יש לי דיסק קשיח על SATA עכשיו אני רוצה לקנןת צורב די וי די SATA צרעך לגמפר את זה או לא צריך כי אני חושב שלא צריך תקנו אותי אם אני טועה ...

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  11. Started by פיסי,

לא ידעתי איפה לשאול, אז סליחה אם זה לא הפורום המתאים. היו לי וירוסים ובעיות ברגיסטרי שלא הצלחתי לטפל בהם כראוי. בקיצור, פירמטתי את ההארד-דיסק והתקנתי מחדש את הווינדוז וכל שאר הדברים. השאלה: האם מחיקת הארד-דיסק מסלקת לחלוטין את הבעיות הללו ???

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  12. Started by lipa,

יש למישהו נסיון איתם ? תודה

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  13. Started by kipi25,

שלום! יש לי HD (של Fujitsu) נייד שחיברתי דרך מארז IDE-USB. אני מנסה לפרמט אותו פורמט רגיל, אך הוא נתקע בחלק מסויים ליותר משש שעות ולא מצליח לסיים את הפרמוט. אבל כאשר אני מצבע פרמוט מהיר, הוא מסיים בהצלחה אחרי שתי שניות. כשאני מריץ CHKDSK על הכונן, אין שום BAD SECTORS. מה נראה לכם הבעיה?? בבקשה תעזרו לי...

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  14. Started by -CosmicFire-,

אני מחפש לקנות דיוידי וצורב למחשב (לא DVD-RW) הומלץ לי על LITEON אבל בזמן האחרון אני רואה יותר מדי בעיות איתם אז איזה אחרים מומלצים (עדיף שיהיה גם בצבע שחור)

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  15. נתקלתי בעבר בסקירה של מוצר, שמטרתו הוא להכיל מס' של HDD לפי בחירה, לפי הקרבת מפרצי 5.25" הוא תמך בHOT SWAP, הוא הגיע כבודד, 2 מפרצי 5.25 = 3 HDD, 3 מפרצי 5.25 = 4HDD מישהו יודע על מה אני מדבר? והאם ניתן להשיג את המוצר בארץ?

16. שלום רב , שוב. צרבתי סרט, לצורך העניין נקרא לו "טרויה". השתמשתי ב dvd decrypter כדי להוריד את ההגנה וב-dvdshrink כדי לקבץ וליצור את ה- iso. השתמשתי ב alchohol120% כדי לצרוב על דיסק (של טושיבה או משהו כזה). הסרט הצרוב נקרא ונקלט כהלכה כאשר אני משתמש בכונן הצורב כדי לראות את הסרט, אך נתקע מייד כאשר אני מכניס אותו למכשיר ה DVD. כמובן שהמכשיר שלי קורא צרובים, הרי כבר צרבתי וראיתי איתו. האם ישנה הגנה אחרת שאני לא מודע לה או שתהליך הצריבה שלי לא נכון? תודה על העזרה

• 8 תגובות
    • 892 צפיות
  17. שלום, יש לי בעיה שצצה בזמן האחרון, באמצע שימוש במחשב הוא נתקע פתאום לכמה שניות ועולה מסך כחול שמריץ מספרים מהר עד 100 והמחשב נדלק מחדש. האם זה בעיה בהארד דיסק או זכרון? המחשב בן 4, זה המפרט שלו: ‏Core 2 Quad Q9300, 1333MHz, s775, 6MB‎ Gigabyte P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E‎ ‏1GB Kingston Value‎X4 Western Digital ‏500GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) Chieftec 650W Active PFC, 12cm Fan (24pin) Gigabyte ‏9600GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ תודה

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  18. Started by Xilver,

כשאני מנסה לצרוב שירי mp3 ל Audio CD בנרו או בכל תוכנת צריבה אחרת, זה אומר לי: The file below is not a format supported for burning העניין שעד עכשיו תמיד צרבתי שירי MP3 לדיסק אודיו, פשוט הקיבולת של הדיסק הייתה רק 19 שירים בערך. עכשיו אני לא יכול לצרוב בכלל. מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  19. שבוע טוב לכולם. לא מזמן רכשתי את הכונן הבא: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8156&perur=4 שמתי לב לבעיה דיי מציקה. אני מתחיל להעביר קובץ, בווינדוס 7 הוא רושם בהתחלה שהוא מעביר על 100 מגה לשניה, ואחרי 10 שניות בערך הוא צונח ל 20-30 מגה לשניה. חוץ מהעברה אני לא מבצע כלום במחשב ( חוץ מהתוכנות שרצות ברקע, כולל תוכנת שיתוף ), אבל עדיין זה לא מובן איך הוא מתחיל במהירות מסויימת ופתאום צונח. אני מחבר את הכונן לחיבור USB אחורי ( הקידמי לא מפעיל את הכונן ). יש סיבה שבגללה זה קורה והאם אפשר לפתור בעיה כזאת? תודה!

• 7 תגובות
    • 892 צפיות
  20. Started by erez_levy,

שלום, הזמנתי מחשב ביום חמישי שעבר, והיום קיבלתי שיחה מנציג החברה שאין להם במלאי את ה- Samsung 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD ולכן הוא אמר שהוא יתן לי במקום את ה- Western Digital 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD בפעם הקודמת שדיברתי עם נציג שלהם והוא הציע לי אותו דבר, הוא ציין ש- Western עדיפים באחריות, הכוונה שאם יש פגם בדיסק הקשיח, הם מחליפים לך ישר את הדיסק קשיח במקום, ולא בודקים אותו. אז מה אתם אומרים? אין הבדל בין 2 החברות וזה לא נורא שהחלפתי?

• 10 תגובות
    • 892 צפיות
  21. Started by Symbore,

שלום רב לכולם. יש לי כונן חיצוני my essential book די חדש של כמה חודשים ובפועל עבד פחות משבוע. משמש לגיבוי מידע. הרצתי עליו בדיקה עם seatools בעוד שהתוכנה לא הצליחה לעשות להארדיסק קריאת סמארט. מבחן הDTS והמבחן הג'נרי הקצרים עברו בהצלחה. שניהם נכשלו במבחנים הארוכים יותר. האם ישנה סיבה לחשש? תודה מראש,דימה.

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  22. Started by DarkX,

שלום חבר'ה... יש לי הארד דיסק 80גיג'ה. מתוכם - 17 - Primary Partition ו-60 - Extended Partitions שמכיל: 3 - 20gb per volume כלומר: כונן C - 17 גיג'ה כונן D,E,F - כל אחד 20 גיג'ה. יוצא יש לי 3 גיג'ה לא מנוצלים בכלל ! איך אני יכול להוסיף אותם ל-Extended Partition כדי שאני יוכל להוסיף אותם לVolume E כלומר שיהיה בו 23 גיג'ה בלי לפרמט! תודה

• 7 תגובות
    • 892 צפיות
  23. שלום, בעת התקנת וווינדוס על המחשב שלי היה מחובר למחשב disk on key, בטעות במסך ההתקנה בחרתי לפרמת את disk on key במקום את ההארדיסק בפועל מה שקרה הוא שההתקנה מחקה את ה MBR של ה disk on key ולא איפשרה לי לפרמט אותו משום מה משיהו מכיר כלי כלשהו שיאפשר לי לשחזר את ה mbr ולפרמט את disk on key (אין לי צורך בהצלת הנתונים שהיו עליו) תודה

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  24. Started by shacharoren,

אהלן, יש לי 4 כונני SAS 15.4 15000rpm 36גיגה כל אחד. הם מחוברים על בקר של אדפטק 3405 כל הארבעה מחוברים יחד ברייד 0. סך ה 140 גיגה מחולק פנימית ל 80 ויסטה 64ביט 30 ל XP PRO ו30 לדיסק פנוי לפעילויות scratch בבדיקת HD tune מהירות המינימום עומדת על 223MB/sec והמקסימות על 240mb/sec עכשיו כל העיניין נראה לי איטי ביחס לקונפיגורציה. גם לכם? אם כן אז איך אני מאתר ופותר את הבעייה? דרך אגב, האם צריך/מותר לבצע דיפרגמנטציה לכוננים במערך רייד?

דיונים חדשים בפורומים