אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
אני צריך לקנות שתי דיסקאונקי ואני לא יודע איזה או אם זה בכלל משנה החברה או לא אז אני פשוט יגיד את הצרכים שלי לראשון אני צריך שהוא יהיה 16+ ויהיה אפשרות להצפנה והכי חשובב אמין כי אני שם עליו קבצים חשובים בשבילי מאוד (ברור שיש גיבוי אבל עדיין...) לשני אני צריך שהוא יהיה 32GB שנועד להעביר תוכנות סרטים... שימושים רגילים לשתיהם ביחד 200 שקל אם צריך יותר אני רק תגידו פשוט אין הערכה לכמה זה אמור לעלות
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
בוקר טוב, יש לי DOK של cruzer והוא מאוד איטי על המחשב שלי שיש בו ווינדוס 7. על שני מחשבים אחרים שעבדתי איתם הוא עובד בסדר גמור. מהיכן יכולה לנבוע הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 931 צפיות
-
-
האם גודלו של הדיסק הקשיח משפיע על ביצועי משחקים? כלומר האם משחקים יפעלו יותר טוב בדיסק קשיח של 160GB לעומת דיסק קשיח של 80GB?
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
ראיתי את הנושא הזה בדי הרבה מקומות- רוב סדרת ה-Spinpoint F3 סובלת מבעיה זו, מעין "הדהוד" בתדר נמוך מאוד (~20-30HZ) שמרעיד את כל המארז, ושומעים אותו חזק מאוד בלילה, ההדהוד מגיע בערך כל 2 שניות שה-HD עובד. במהלך היום, עם מוזיקה פועלת כמעט ולא שומעים אותו, אך בלילה זה הופך לבלתי נסבל. ניסיתי את ה-ACOUSTIC MANAGEMENT או איך שלא קוראים לזה שהציעו באחד הדיונים והפעלתי את ה-HD למצב QUIET, אומנם זה עזר קצת אבל יש עדיין רעש בלתי נסבל. ניסיתי גם לעטוף אותו בכבל גומי עבה בכדי לבודד את הרעידות, למרות שזה עזר והפחית מהרעש - זה בטוח לא בריא לחיים שלו ולא בטיחותי. רוב הדיונים שאני קורא הם ישנים ואין להם פתרון סופי. האם ל-HWZONE יש את הפתרון? http://www.google.co.il/search?hl=iw&q=HD…
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
חבר'ה, תעזרו לי... קראתי את ההודעות בפורום, קראתי את המומלצים, וגם נכנסתי לזאפ- ועכשיו אני הכי מבולבל! יש ב-ZAP כמה עשרות צורבי DVD של LG עם ביקורות מצויינות עליהם... אבל מה מהם באמת טוב? ומה זה כל ההבדלים בין שמות הדגמים?! בכל אופן, אני מחפש צורב DVD טוב (ממשק PATA) עד 200 ש"ח. אני לא צורב הרבה (וכנראה גם לא יהיה לי שימוש נרחב ב-DVD), אבל אני לא רוצה משהו להתאכזב ממנו! בטח שלא במהירות הקריאה. אז יש את זה: http://a.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=371539 או את זה: http://a.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=418116 ויש גם את מה שאתם המלצתם, ה-42N אם אני לא טועה, בלי ביקורות כלל, ועם תג מחיר של קצת פחות מ-160 ש"ח. אז מה?? תודה מראש!!
-
- 4 תגובות
- 931 צפיות
-
-
התקנתי את וינדוס 8.1 (אגב אני מתחיל מהר מאוד להתחרט וכנראה חוזר בקרוב ל7) על הSSD הותקנה המערכת הפעלה, והHDD של חצי טרה רציתי לשמור לכל שימושי מדיה למיניהן. הבעיה : הכונן של הHDD (השמאלי) לא שימושי/לא מוגדר... אני צריך לפרמט אותו ? אם כן, פורמט NTFS יהיה בסדר? תודה.
-
- 5 תגובות
- 931 צפיות
-
-
דבר ראשון אם אני כבר קונה כונן, אני כנראה אקח אחד מאלה: hitachi sata 80gb - 8mb hitachi pata (ide) 120gb seagate sata 80gb - 8mb seagate pata (ide) 120gb אולי מקסטור או סמסונג, הם קצת יקרים מול היטאצי וסיגייט אז זה קצת מרתיע אותי (נכנסים לתקציב אבל סתם לפרנציפ למה שאני אשלם יותר ?) בכל מקרה אני לא יכול לדעת דגם מדוייק לפני הקניה, מישהו יכול לאשר לי חד משמעית שמוצר מסויים יש או אין בוודאות סנסור? ועד כמה מדוייקים הסנסורים של ההרדיסקים, או שהם גם זייפנים כמו של הלוחות אם? תודה.
-
- 10 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דיסק קשיח חיצוני 320\500 ג'יגה שייתמוך גם ב- USB 3. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=777195 מצאתי את זה, מה אתם אומרים עליו? יש הסגות על הפירמה? שווה 350 ש"ח? יש משהו חם בשוק ששווה במקומו בהתאם לצרכים שלי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות כונן קשיח חיצוני בנפח של שני טרה בעלות של 600 ש"ח מקסימום. נתקלתי ברשת בינתיים בשלושה שנשמעים אחלה, אבל אשמח לדעות נוספות: Seagate STBV2000200 Seagate STCA2000200 Western Digital WDBACW0020HBK חשוב לי שהכונן יתמוך בUSB 3, יהיה במהירות של 7200 RPM ואם יש תמיכה בחיבור ESATA זה יהיה נחמד אך לא חובה. בנוסף אין לי העדפה למידות הגודל או לדרך בה הכונן יקבל חשמל. תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום לכולם, עד שננעלתי על Vertex3 Max IOPS, אני קורא יותר ויותר על בעיות איתו! (תודה לאל שההגעה הרשמית שלו המשיכה להידחות).. חשבתי שהחלופה תהיה ה-M4.. גם שם אני מתחיל לקרוא על אותן הבעיות.. כשראיתי ש- CORSAIR נכנסו לתמונה, אמרתי הם בטח יהיו מצויינים.. שוב אותן בעיות.. כבר עשו RECALL.. נראה לי שזה עניין הבקר.. לא? אז עם מה נשארתי? INTEL 510? אחר? תודה רבה מראש דרישות: - נפח - כיוון ה-120GB.. (מערכת הפעלה ותוכנות) ואם זה יעזור שקבצי SAMPLES של אודיו ווידאו ישבו גם הם על SSD.. אז אלך על שניים כאלה או על אחד בנפח כפול (אם זה טוב יותר שיישבו על אותו דרייב אך בפארטישן נפרד).. - אמינות - ללא תקיעות / ריסטים / מחיקות מידע לא רצויות / חוסר יכולת של מחיקה בפועל (TRIM.…
-
- 7 תגובות
- 931 צפיות
-
-
איך אני עושה ריסטור אני ממש לא רוצה לפרמט בבבקשה תעזרו לי !!! עוד כמה פרטים : זה HD 40 giga של WD ... יש לי XP וכשאני עושה מאפיינים לHD הוא מראה לי RAW (!??!)
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש דיסקים טובים לצריבה לצורב שלי. אני צריך למטרת צריבה של סרטים, פרקים של סדרות, מופעי סטאנד אפ, בקיצור הבנתם דיסק שיחזיק מעמעד הרבה זמן, הבעיה שאין תקציב ל-VERBATIM וסילברן לייין זה דיסקים חרא ממה ששמתי לב... אז מה יש ביניהם ?
-
- 7 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להעביר 20-30GB מהכונן D שבו לא מותקנת המערכת הפעלה אל כונן C שבו כן מותקנת המערכת הפעלה. יש לי כבר די הרבה מידע בשני הכוננים (יושבים על אותו hard drive) באיזו תוכנה להשתמש? איך לעשות זאת בצורה נכונה ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 931 צפיות
-
-
[iurl]http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=7;action=display;threadid=44341[/iurl]
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד של LG מדגם LW70 Express. המחשב הנ"ל הגיע כשהוא מצויד בדיסק קשיח בקיבולת 100GB ומהירותו 4200RPM. לאור שימושי בכלים גרפים וכלי פיתוח אני מעוניין להחליפו בדיסק קשיח מהיר יותר מאחר והוא מאט לי את המחשב. על כן ראשית רציתי לשאול מה עדיף Seagate Momentus 7200.1 או Hitachi Travelstar 7K100? ושנית האם ניתן והיכן ניתן להשיג את ה Seagate Momentus 7200.1 בנפח 100 ג'יגה בארץ? אודה לעזרתכם בנידון .
-
- 6 תגובות
- 931 צפיות
-
-
השאלה למעלה ועוד שאלה מה ההבדל בין פלוס למינוס R
-
- 3 תגובות
- 931 צפיות
-
-
קניתי HD חיצוני 250GB אבל יש בו קבצים אפשר למחוק אותם? (תמונה שלהם בפנים)
-
- 8 תגובות
- 931 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות HD SATA חדש - 250GB עד 450 שקל. חשבתי ללכת על Maxtor Diamondback21, אבל יש לו רק 8MB והבנתי ש16MB עדיף. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 7 תגובות
- 931 צפיות
-
-
יש לי במחשב דיסק קשיח של סמסונג בגודל 80 ג'יגה , ולא מזמן בגלל שנגמר לי המקום במחשב , קניתי דיסק קשיח חדש של ווסטרן דיגיטל בגודל 320 ג'יגה wd 320 ys sats 2 16 mb raid וכשהוספתי את הדיסק הקשיח למחשב פרמטתי אותו בעזרת Computer Management של הווינדוס. פיצלתי לכונן אחד של 60 ג'יגה כונן אחד של 140 ג'יגה וכונן אחד של 100 ג'יגה ופשוט העברתי מהכונן היש סאמסונג של ה80 ג'יגה את כל המידע שאני צריך לכוננים החדשים של הווסטרן. אבל היום..בגלל שלא פירמטתי את המחשב אולי איזה שנה והיו כל מיני בעיות בווינדוס אז פירמטתי את הסאמסונג ורציתי להתקין מחדש את הווינדוס בכונן של ה 60 ג'יגה של הווסטרן שהכנתי לצורך ווינדוס. אבל אחרי שפרטמתי את הסמסונג ונכנסתי להתקנה של הווינודס המחשב נת…
-
- 12 תגובות
- 931 צפיות
-
-
עבדתי במחשב שלפתע ההארד דיסק נכבה ונדלק אחרי הריסט partion אחד שלי ה FAT נמחק בו איך אני יכול לגשת למידע ? תודה
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
-
שלום עד עכשיו היה לי כונן קשיח של סמסונג בנפח 250GB (נכון שזה כבר נחשב מעט היום, אבל זה הספיק לי). שמתי לב שלאחר פירמוט נשאר בו כ 235GB שמיש בפועל, כלומר ירדו כ-15 גיגה. לאחרונה קניתי כונן חדש של 1TB מתוצרת סיגייט וכשפירמטתי אותו הופתעתי לגלות שנשארו בו רק 930GB שמישים בפועל. זה פאקינג 70GB שהולכים לאיבוד !!! עד לפני חמש שנים 80GB היה הנפח המקובל לכונן הראשי של המחשב !!! השאלה שלי היא למה יש כאלו הבדלים בין הכוננים ? למה צריך לשמור 70 גיגה ? האם זה רק בגלל שהכונן גדול יותר וטבלאות האלוקציה צריכות יותר מקום ?
-
- 4 תגובות
- 931 צפיות
-
-
יש לי שתי צורבים NEC 3500 יש סוג מסוים של דיסקים ( זבל ) שהנק צורב ממש טיפה ורושם EROR BURN עם הצורב השני שזה בדיוק אותו צורב זה לא קורה הוא צורב עם הדיסקים מעולה ללא שום בעיה ובשאר הדיסקים אין בעיה בכלל האם יכולים להחליף לי את הצורב הוא נקנה ב לוגיק
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר החלפה של הכרטיס מסך עלתה לי בעיה. יש לי את המארז antec p183 v3 עם 5 הארדיסקים. ישנם 2 מפרצי הארדיסקים, אחד למטה המכיל 4, ועוד אחד למעלה מול החיבור לכרטיס מסך. כשאני מכניס את הכרטיס מסך הוא ארוך ומתנגש עם הארדיסק. הארדיסק מחובר למין תושבת שנכנסת לתוך מין מתקן שמכיל 2 הארדיסקים. שמתי לב שכשאני הופך את התושבת אין בעיה להכניס כרטיס ארוך, אבל יוצא שהארדיסק הפוך, ואיך דרך להחזיק אותו ישר. הארדיסק כרגע יושב בצורה שבה הפלטה כלפי מעלה (הפוך על הראש מה שנקרא). רציתי לדעת אם זה בסדר או עלול לעשות בעיות. מצורפת תמונה . תודה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 931 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש ומצאתי כל מיני תשובות ואני לא יודע מה נכון ומה לא.. כל זה בגלל שאני מחפש צורב DVD במחיר טוב עד 400 ש"ח עוד שאלה היא שבאתר הזה: http://www.sw.nec.co.jp/products/optical/en/ND-3540A/index.html לא מוזכרת המהירות של צריבת DVD-ROM אז הוא לא תומך בזה? יש בכלל צורך בפורמט הזה וללכת על הLG עוד 70 שקלים? ושוב השימוש בו הוא שימוש ביתי כמו צריבת סרטים, משחקים וכו'
-
- 4 תגובות
- 931 צפיות
-