עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by integral,

אני מחפש דיסק קשיח לנייד, 1.8 אינטש, עדיף של טושיבה. חוץ מפאנדאס (יש שם היטאצ'י) וירדן (שיש באתר היטאצי אבל לא מחזיקים), מישהו מוצא בעוד מקום?

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  2. Started by 996,

קניתי דיסקים בגודל 900M. ברגע שאני מנסה לצרוב אם כול מיני תוכנות צריבה,הם מציגים לי את הדיסק בגודל 80 דקות ולא 100 דקות כמו שאמור להיות. מה לעשות? דרך אגב יש לי צורב מחברת MSI 40X12X48 תודה.

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  3. Started by kaywolfson,

שלום. הייתי רותה לדעת בבקשה מהו ההבדל בין SATA 3 לSATA 2 (אני יודע על זה שSATA 3 = SATA 6.0GB/S אך אני פשוט לא מבין למה הוא לא מעביר בכזאת מהירות כפי שמצויין). האם התקנה של הWINDOWS על SATA 3 ב-RAID0 תגביר את מהירות הפעולה של הWINDOWS? זה יעשה אותו מהיר יותר? האם משתלם לעשות את כל העבודה הזאת והכסף המושקע בכדי שתיהיה מהירות גבוהה יותר? ניסיתי לקרוא על כך באינטרנט, אבל כל פעם שאני מתחיל לקרוא משהו אני נתקע במושג אחר שמחזיר אותי כמה צעדים אחורה.

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  4. אני מנסה לעשות מפרט כמה שיותר זול..והחלטתי שקניית החלקים תתבצע גם מלוג'יק וגם מKSP וההרכבה באופן עצמאי. רצו פה דיבורים על כך שאם קונים בKSP ומרכיבים לבד אז האחריות היא רק לשנה רציתי לדעת האם זה גם לגבי הדיסקים הקשיחים ככה?? (אם לא אז איזה חלקים כן ואיזה לא?) תודה.

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  5. במחשב החזק 16 דקות במחשב החלש 1 גיגה זכרון בחזק 4 גיגה זכרון יש הבדל גם במעבדים בחלש מערכת הפעלה חלונות 7 32 ביט בחזק 64 ביט בשניהם הוגדר BEST FERFORMANCE כמובן אותו DOK מה עושים תודה

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  6. Started by felixil,

היי עקב צורך להתגבר על גודל דיסקים הקטנים המוצעים בשוק הSSD האם ניתן לקשר 2 דיסקים SSD (מאותו סוג כמובן) בRAID -0 ? תודה והמשך יום נעים.

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  7. שלום, יש לי בעיה שצצה בזמן האחרון, באמצע שימוש במחשב הוא נתקע פתאום לכמה שניות ועולה מסך כחול שמריץ מספרים מהר עד 100 והמחשב נדלק מחדש. האם זה בעיה בהארד דיסק או זכרון? המחשב בן 4, זה המפרט שלו: ‏Core 2 Quad Q9300, 1333MHz, s775, 6MB‎ Gigabyte P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E‎ ‏1GB Kingston Value‎X4 Western Digital ‏500GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) Chieftec 650W Active PFC, 12cm Fan (24pin) Gigabyte ‏9600GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ תודה

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  8. Started by naorai1,

אהלן כולם, נחמד לראות שהפורום התחדש, רק חבל שכל הפוסטים שלי מפעם נמחקו (-: יש לי OCZ VERTEX 3 256GB כבר בן שנה וחצי במחשב הנוכחי, אני קונה מחשב חדש ובהתחלה חשבתי לקנות SSD של 512 וHDD לאחסון השוטף, ואז אמרתי לעצמי, למה לא לקנות 256GB ולהריץ בRAID1+0 עם ה SSD הישן? אם אני אלך על ה256GB והרייד אז כנראה הסמסונג 840P יהיה הכיוון, השאלה שלי היא האם נראה לכם ששני הכוננים האלו יעבדו סביר בRAID0 והאם הOCZ לא יתקע את הסמסונג ויאט את הביצועים של המערכת? אולי עדיף לקנות עוד SSD של OCZ כדי למנוע אי תאימויות? תודה על העזרה, נאור

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  9. Started by Crash5,

שלום חברים, יש ברשותי כרטיס זיכרון מסוג SD שעליו מאוכסנות תמונות מהמצלמה הדיגיטלית. לאחרונה גיליתי כי מספר תמונות שצולמו בחו"ל נמחקו\נעלמו. מאוד חשוב לי לשחזר את התמונות הללו. אשמח לקבל את עזרתכם בנושא, תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  10. Started by Posford,

אני מעוניין לקנות DOK בנפח של 8GB או 16GB. רציתי לדעת איזה חברה מומלצת? דגם מדוייק? מחירים? האם כדאי לקנות כעת או שהמחירים עתידים לרדת? תודה.

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  11. שלום לכולם, אחרי סקר שוק די גדול, סקירת מחירים וכו' וכו' , החלטתי לקנות את הצורב DVD של NEC - דגם ND 2500A., (יוצר במרץ 2004) קניתי, הוא הגיע כמובן BULK (אגב, BULK זה אומר אפילו בלי ברגים, שלא לדבר על חוברת או משהו, פשוט צורב וזהו, שום דבר אחר..?) כשהכנסתי אותו לראשונה והדלקתי את המחשב - המחשב זיהה אותו, ואז התכבה, חשבתי שזה חד פעמי - הדלקתי שוב, ואז הכל היה בסדר באמת. צרבתי 2-3 DVDים, הצריבות עברו בסדר - אמנם קצת איטיות (2.4X, במקום X4 - על מדיות שמותאמות ל X4, משום מה - גם לא מובן לי), אבל עברו חלק והמידע נצרב. ואחרי זמן מה, ניסיתי להעתיק דרך הכונן החדש, תוכן של CD רגיל עם קבצים אל ההרדיסק, בסיום ההעתקה - נכבה המחשב. שוב - חשבתי שזה חד פעמי, התחלתי לדאוג שמא חיברתי אות…

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  12. Started by Gohan,

אני חושד שיש לי סקטורים פגומים בארדיסק איך אני יכול לבדוק? תודה.

• 9 תגובות
    • 863 צפיות
  13. Started by SZLTF,

Samsung 640GB HD642JJ בסביבות 340 ש"ח או Western Digital WD6400AAKS ב 370 ש"ח מכאן http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2137

• 11 תגובות
    • 863 צפיות
  14. אני מעוניין לקנות כונן SSD בנפח 128 GB. כרגע אני מתלבט בין שני דגמים: Corsair Neutron GTX 120GB לבין Samsung 840 Pro 128GB יש ברשותי לוח אם GA-P55A-UD3 איזה דגם כדאי לקנות?

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  15. אפעם לא עבדתי עם מחיצות ולא ראיתי את היתרונות בכך. כרגע אני חושב שזה יהיה חכם להקצות כ-80-120GB עבור מחיצה להגדרות ומערכת הפעלה. האם יש חסרונות בדרך? או שאפשר בשקט לפצל ולהנות מהיתרון היחסי הזה? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 863 צפיות
  16. Started by anevsky,

בהנחה שלשניהם כמובן אותו חיבור (68 פינים) - האם זה פשוט יעבוד כU160 או שאי אפשר בכלל???

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  17. החברה היפנית ממשיכה להרחיב את תת המותג שלה עם כונן ה-TL100, שמציע את הבסיס המינימלי בשוק המודרני, במחיר שנמוך בהתאם לכתבה

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  18. Started by The-Q,

עד עכשיו השתמשתי בהארד דיסק של WD 250GB. בעקבות לחץ של מקום, החלטתי לקנות עוד אחד, הפעם הדגש הוא על אמינות. איזה דגמים ידועים (ומוכיחים זאת בפועל) בשל אמינותם? מאילו דגמים/חברות להמנע? האם לוותר על דגם איכותי ואמין בשביל RAID 1 של דיסקים יותר פשוטים? תודה.

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  19. אני מזמן חוסך כסף לNAS, סתם חיפשתי לי דרך זאפ, ועליתי על הדגם הזה, על נייר נראה טוב, מעבד 2 ליבות, לא יודע איך ה OS אבל.. http://www.expertreviews.co.uk/network-storage/1298089/iomega-storcenter-ix4-300d והוא זול יחסית ל4BAY, יש USB3 קידמי, 2XGB LAN..

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  20. Started by GlolG,

שלום, יש לי פנטיום 3 800 Mhz לוח אם - ASUS CUV4X. (אם צריך עוד פרטים LET ME KNOW). האם אני יכול להתקין את הארד דיסק DiamondMax Plus 9 - 80G של MAXTOR על מחשבי ?? בתודה מראש

• 10 תגובות
    • 863 צפיות
  21. Started by Tomerb1,

שלום לכולם, לאחר החלפה של הכרטיס מסך עלתה לי בעיה. יש לי את המארז antec p183 v3 עם 5 הארדיסקים. ישנם 2 מפרצי הארדיסקים, אחד למטה המכיל 4, ועוד אחד למעלה מול החיבור לכרטיס מסך. כשאני מכניס את הכרטיס מסך הוא ארוך ומתנגש עם הארדיסק. הארדיסק מחובר למין תושבת שנכנסת לתוך מין מתקן שמכיל 2 הארדיסקים. שמתי לב שכשאני הופך את התושבת אין בעיה להכניס כרטיס ארוך, אבל יוצא שהארדיסק הפוך, ואיך דרך להחזיק אותו ישר. הארדיסק כרגע יושב בצורה שבה הפלטה כלפי מעלה (הפוך על הראש מה שנקרא). רציתי לדעת אם זה בסדר או עלול לעשות בעיות. מצורפת תמונה . תודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  22. יש לי המון תמונות משפחתיות במחשב שאני מעוניין לגבות באופן הכי בטוח. לצרוב על דיסקים של DVD זה מסורבל ולוקח הרבה זמן אני רוצה לקנות דיסק קשיח חיצוני של WD בנפח של 1000 ג'יגה ולגבות את כל התמונות עליו ולשים אותו בארון . האם זה רעיון טוב? כמה זמן דיסק קשיח יכול להחזיק מעמד? האם הוא יכול להתקלקל אם הוא מאוכסן בארון?

23. הבקשה בגוף ההודעה . משהו אמין וקל לתפעול.

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  24. Started by BONO,

אני רוצה לקנות עכשיו כונן סידירום שיקרא לי את הדיסקים טוב שיקרא אותם חלק (הצורב שלי בקושי קורא כבר) ושיעשה את הכל מהר בלי תקיעות עכשיו רציתי לדעת אם DVD גם טוב ויקרא בלי בעיה ומהר או שעדיף לקנות CD? אם כן של איזה חברה?

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  25. Started by shibby15,

חשבתי על הקונטור של סנדיסק. יש משהו אחר שמתחרה בו במהירות? תודה רום

• 8 תגובות
    • 863 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.