עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלושה דגמי NVMe חדשים תחת דור ה-PCI-Express 4.0 - ומעליהם הצגה פומבית של זוג דגמי ה-PCI-Express 5.0 הראשונים שלהלכתבה

2. Started by gambit_elaad,

שלום קניתי צורב חדש ומחודש(OEM) בדרקי הביתה מתלהב! רוצה לצרוב לי מלא דברים אך אני לא יכול והינה הבעיות!: 1)יש לי הרבה סרטים בגודל של 700 מגה ?AVI ובידי דיסק של 4.7 גיגה! רציתי לצרוב את כל הסרטים שעל המחשב שלי על דיסק אחד (חישבתי והספיק המקום בדיסק) עכשיו שאני בא לצרוב DATA CD הוא אומר לי בנרו שאני יכול לצרוב רק עד 700 מגה כמו דיסק רגיל!!!ופאק קניתי צורב דיוידי עם דיסק שיש בו 4.7 גיגה!! מה לעשות!? 2)רציתי לצרוב דיסק שלקחתי מבלוק בסטר רצית לעשות צריבה מדיסק לדיסק אך גם זה נכשל! מה עלי לעשות?!?!אני מרגיש כאילו סתם קניתי צורב דיוידי ללא תועלת הנרו הוא נרו 6.0.0.0 !!תודה מראש!!!

3. אני אצתרך דרך לגבות את המידע שלי על מחשב חדש שאני הולך להשיג כך שבמקרה ווירוס, תוכנה שעושה בעיות או כשל בדיסק אני אוכל להשתמש בגיבוי לתקן מה שעשיתי או במקרה והדיסק נהרס להחליף אותו מייד בשני ולחזור להשתמש במחשב. חשבתי להשיג לו 2 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB ולפצל כל אחד ל C עם שטח קטן וD עם שטח גדול, על הC לשים את מערכת ההפעלה ועל הD את Program Files וכל הקבצים האחרים וככה במקרה ושינוי שעשיתי ל windows יצור בעיות אני אשתמש רק בגיבוי של C וכל כמה ימים אוכל לגבות את הD בשביל הקבצים החדשים שהוספתי או מחקתי . אני אתקין vista 32bit עליהם ואני לפעמים מתעסק עם פתיחת פורטים ושינוים למערכת ההפעלה בשביל יותר מהירות ככה שחשוב לי לשמור על כל השינוים שאעשה עליה …

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  4. Started by owen,

הדיסק חייב להיות שקט מאוד, קר ועדיף חסכוני בחשמל. יש למישהו המלצות בנושא? תודה

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  5. Started by aviadzi,

האם יש בעיה לחבר HD עם SATA1 ללוח שתומך בSATA3? האם יש תאימות לאחור בלוחות אם?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. הפעם מדובר בכוננים מכניים / קשיחים. https://www.youtube.com/watch?v=9cPr4M44Rec לידיעתכם.

7. Started by kozimus,

שלום. יש לי M4 64GB של CRUCIAL הפעלתי FILE COMPRESSION על כל הדיסק . עכשיו זה התוצאה שאני מקבל האם זה הגיוני בכלל ??!! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  8. Started by ofir667,

שלום, אני צריך המלצה לשני כוננים קשיחים טובים. אני עוסק בעריכת וידאו - אני צריך כונן אחד למערכת הפעלה וכו' שיהיה בו 500GB, וכונן אחד לכל המדיה וכו' ויהיה בו 2TB.. חשבתי לקחת את Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 ואת Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3.. מה אתם אומרים? יש אולי אופציות טובות יותר של חברות אחרות? המחיר של שניהם ביחד יוצא 1200 ש"ח אז אם למישהו יש המלצות במחיר הזה אני אשמח לשמוע! תודה..

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  9. Started by ron1979,

http://yalladeal.co.il/product.asp?Pid=489 שמתי לב שיש לו אחריות לכל החיים. כתוב עליו silicone power לפי התמונה... יש לציין שאין לי מושג ירוק בDOK (אולי פרט לנגן MP3 - MPIO )

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  10. Started by danielbr,

עשיתי פורמט למחשב ועכשיו המערכת הפעלה (WIN7) לא מזהה את ההארד דיסק המשני שלי אני רואה אותו במנהל האחסון וכתוב לי עליו דינאמי לא חוקי. איך אני מוציא את החומר משם כמובן שאסור שהחומר שבו ימחק. אפילו אם מישהו מכיר חנות שעושה את זה באיזור ירושלים אני אשמח לשמוע. תודה.

• 6 תגובות
    • 3.3k צפיות
  11. הצורב שלי (Benq) , עובד מצויין, אם זה בצריבה, שכתוב .. אבל - בעיה אחת צצה לה לפתע. לאחרונה, כפי שאמרתי, אני יכול לצרוב כרגיל, בלי בעיות. אך, לקרוא דיסקים רגילים - הכונן לא מסכים. פתאום הוא גם מזוהה בווינדוס ככונן 32X12 רגיל. לאן נעלמו הX40? מישהו יכול לעזור לי? תודה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by ELiA,

אין לי על הלוח אם חיבור לדיסק קשיח סאטה איפה אפשר לקנות מתאם לסאטה 2?

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  13. Started by GunBlade,

באותה הזדמנות, תוכלו לתת לי איזשהו אתר טוב שנותן הסברים לגבי חומרה? אני רוצה קצת להתעדכן על סוגי חומרה קיימים.

• 6 תגובות
    • 6.6k צפיות
  14. Started by habarbash,

היי במחשב שלי מותקן דיסק קשיח 40GB ו CDRW ו CDROM . במסך שמייד אחרי ה POST הוא כותב לי : ATA 100 -HD זה ה Master ב P IDE DMA 33 - CDRW זה ה Master ב S IDE ATA 33 - CDROM זה ה Slave ב S IDE השאלה שלי למה הם לא כולם עובדים ב ATA 100 ?? הלוח שלי הוא : Epox P4M266A -8235 צ'יפסט צפוני : P4m222 (vt8751( של VIA דרומי : VT.8235 . תודה רבה .

• 7 תגובות
    • 812 צפיות
  15. שלום לכולם, את האמת, הלכתי לאיבוד בתוך ים המארזים ובליקוי במידע המוצע ע"י היצרנים ועל כן אנא עזרו לי בהמלצתכם בציון סדר העדיפות... מפרט מבוקש לכונן חיצוני: - תמיכה בדיסקים בעלי נפח של 1 טרה בייט לכל הפחות. - יציאות usb2, esata (היה נחמד אם היתה יציאת רשת אך נדמה שהם מאוד יקרים) - תמיכה בדיסק קשיח: חובה - Sata, Sata2. רשות - IDE (להשמשת דיסקים מדור זה) - מאוורר - הבנתי שקיימים קטרים שונים של מאווררים וכמובן השלכה ישירה על מידת הקירור ורמת הרעש הנפלט מהם ולכן אני מעדיף עם מאוורר גדול ככל האפשר כמובן במסגרת המצאי הקיים. - תוסף מתאם eSata לחיבור ה-Sata הפנימי. מפרט מבוקש לדיסק קשיח: - נפח 1TB - סיבובים 7200 לפחות - יצרן - בהכרותי את ענף הקשיחים שנים רבות למ…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by santana42,

היי, אני מחפש לקנות צורב בלוי ריי שישמש אותי אך ורק בתור נגן לצפיה של דיסקי בלו ריי בLCD שבסלון דרך כבל HDMI מהמחשב. עכשיו אני מתכוון לקנות מKSP כי הם הכי קרובים לבית, יש להם שם של 4 חברות - LG סמסונג פיוניר ואסוס. איזה הכי מומלץ לדעתכם? מה בתכלס ההבדלים בין היקרים יותר לזולים? תודה.!

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  17. שלום רב, עשיתי את כלל הדברים שאמורים לשפר את הביצועים של ה SSD אך עדיין אני מקבל תוצאות נמוכות:-הפעלת TRIM ב CMD -הפעלת ACHI בREGEDIT -הSSD מחוברים לבקר ה 6GB/S -כתיבת חזרה למטמון מאופשרת { דרך התוכנה של INTEL] -כתיבה למטמון זמינה {דרך מנהל ההתקנים} -אני על WINDOWS 7 X64 ULTIMATE בביוס אני ביטלתי את ה XHD -XTREAME HARD DRIVE ואפשרתי RAID ו ACHI מה עוד יכול להיות חסר כדי לקבל ביצועים גבוהים? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by esoreanu,

שלום, משהו אולי יודע איפה אפשר למצוא כרטיס PCI שמוציא ESATA? חפשתי ב- ZAP ולא כ"כ מצאתי.. תודה!

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  19. אני צריך שתתאפשר צפיה בכל dvd

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  20. Started by aofer,

כלומר אני מבין שזה קרן לייזר וכל זה.. אבל למדפסת לייזר למשל צריך טונר, כדי שללייזר יהיה חומר לחמם אותו אם ככה בדיסק שתומך בLS יש סוג של טונר built in שאותו הלייזר מחממת? ואם כן אז זה בטח תומך כרגע רק בשחור נכון?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום הייתי רוצה לדעת במה עוזר לי שיש את ה-8 מגה האלה והאם עדיף לקנות הרד דיסק עם 10000rpm במקום זה שהוא 7200 עם ה-8 מגה 2) והאם יש הרד דיסק 10000 rpm עם 8 מגה buffer בתודה מראש וסליחה על הבלאגן

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by smalery,

מישהו מכיר תוכנה לדיסקים קשיחים של מקסטור שיכולה לפרמט לעשות מחיצות כמו שיש לW.D, כי יש לי בעייה עם דיסק דגם 6040J2 הוא 40 GB אבל הFSIDK עושה לי בעיות ואני לא מצליח להתקין XP, תמיד לפני סיום העתקת הקבצים בדוס (חלון כחול עם 99% בצהוב) פתאום יש ריסט. מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  23. Started by mmnetanya,

שלום לכולם, יש לי שתי דיסקים קשיחים אחד Segate 80GB והשני Samsung 160GB. ה-Segate מתחמם לי לטמפ' של 57 מעלות צלסיוס וה-Samsung מתחמם לי לטמפ' של 55 מעלות צלסיוס. (עפ"י תוכנת SpeedFan) זה לא מסוכן ???

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by rk666,

Xbit labs יצאו עם סקירת דיסקים גדולה לפני יומיים, התוצאות מוזרות, אבל תשפטו בעצמכם. http://www.xbitlabs.com/articles/storage/display/dvd-discs.html

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  25. Started by HitmanX,

אתמול הייתי אצל Cool Boy עשינו חור בגג.. כשהרכבנו את המחשב המאוורר הקידמי לא עבד טז בשמן שהמחשב פעל הוא התחיל להתעסק שם עם הכבלים.. ואז פתאום היה בזז כזה קטן ואחד הצ'יפים בהרדדיסק דלק והעלה עשן. אז השאלה שלו זה האם האחריות תכסה את זה ? ואולי הוא עוד יעבוד ? (פשוט לא רצינו לסכן עוד חומרה אז לא ניסינו לחבר אותו אחרי זה)

• 4 תגובות
    • 805 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.