אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
באפשרותי לרכוש גם בארה"ב וקרוב משפחה יכול להביא. גם אשהה השבוע בגרמניה, (פרייבורג) ומכיוון שגרמניה ידועה במחירים זולים בכל מיני דברים, אם יש יתרון לרכוש בגרמניה, אין לי כל בעיה. האם שווה להשקיע בכונן חיצוני שהוא SSD?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
כשאני מפעיל את המחשב המחשב מנסה לטעון את הדיסק קשיח ולא מצליח. אחרי כמה דקות המתנה הוא מגיע לטעינה ורושם SATA3 HARD DISK HAS AN ERROR PRESS F1 TO RESUME. כמובן ניסיתי את האופציה של הדיסק של מערכת ההפעלה עם הrepair אך ללא הצלחה. רק אחרי שאני לוחץ F1 ומחכה כמה דקות ואז עושה ריסטארט זה מצליח להעלות את הדיסק קשיח וכל זה אחרי כמה ניסיונות של ריסטארטים והמתנה בזמן שהמחשב יעלה. Motherboard: Asus P5QC CPU: Intel Core 2 Quad Q9550 Memory: OCZ 4GB - 2x2 Hard Disk: Westren Digital WD5000AAKS 500GB
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בארץ המחירים עדיין יקרים אבל בחו"ל ניתן לרכוש כונן בלוריי איכותי במחיר של 100-150 דולר . השאלה היא איזה? נתקלתי בכונן הזה בפנדה http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=26181 במחיר 460 ש"ח. נראה לי מאוד קורץ בגלל המחיר אבל אני לא מכיר אותו. ד"א איך החנות הזאת?
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי Disk On Key של חברה לא מוכרת בגודל 4GB. כבר כמה חודשים טובים שהUSB עבד ללא שום בעיות, אבל אתמול כאשר ניסיתי לפרמט אותו הייתה לי תקלה במחשב והפירמוט לא הושלם כמו שצריך. כשניסיתי לפתוח את הקובץ אני מקבל הודעה "הדיסק בכונן אינו מאותחל, האם ברצונך לאתחל אותו כעת?" כאשר אני מנסה לאתחל אותו ( גם לNTFS וגם לFAT / FAT32 ) דרך הכלי של windows אני מקבל את ההודעה " ל - WINDOWS לא הייתה האפשרות להשלים את התהליך " עכשיו ניסיתי לאתחל את הכונן גם דרך WINDOWS XP וגם דרך 7, גם אתחול מהיר וגם מלא, ולכל סוגי הפורמטים הקיימים כולל WBFS (דרך כלי של Wii). כמו כן ניסיתי לפרמט את הקובץ דרך ה - DOS ואני מקבל את השגיאה Invalid media or Track 0 bad - disk unusable. ניסיתי גם דרך …
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני צריך לקנות כרטיס מיקרו SD למצלמה. כתוב שהמצלמה תומכת בזיכרון Micro SD עד 8GB יש כרטיסי 8 ג'יגה שהם לא HC (בהם המצלמה כנראה לא תומכת)? אם אין אז מה הקיבולת הכי גדולה לכרטיסים רגילים, לא HC, 4 ג'יגה? תודה
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
חשבתי לרכוש Western Digital - 500GB 32Mb Buffer. האם מומלץ?? האם יש HD שנותן תמורה טובה יותר לעלות? האם יש טעם בכלל להשקיע ב-32 מ"ב בפר (או שההבדל זניח ולא מורגש)?
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
מישהו יודע מה ההבדל בין זה: http://www.tms.co.il/product/11269 לזה: http://www.tms.co.il/product/9233 הראשון זול יותר ובדגם רשום 7200.14 השני יוקר יותר ובדגם רשום 7200.12 ההיגיון אומר שהראשון גרסא חדשה יותר אז למה המחיר נמוך יותר מה גם שנראה שאין כלל הבדל ביניהם פרט ל 12 ו 14 האלה מישהו יודע מה באמת ההבדל? תודה
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום מבקש המלצה למארז חיצני לדיסק שקיח IDE+SATA, ובעל יציאות USB+FIREWIRE 3.5" תודה
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי שני דיסקים קשיחים פנימיים: Maxtor 6L300S0 300GB Western Digital WD5000AAKS 500GB שניהם אצלי הרבה זמן ועשו קילומטראג' רב. המקסטור התחיל לעשות בעיות כבר לפני כחצי שנה ולפני כמה ימים ה- WESTERN גם התחיל לעשות בעיות (מצאתי BAD SECTORS) החלטתי להוציא את שני הדיסקים הבעיתיים מהמחשב ולקנות דיסק אחד של 2TB דיפדפתי היום בכל מיני אתרים של חנויות ומצאתי דיסקים זולים (450-500 ש"ח) בנפח 2TB אבל זה דיסקים ירוקים למיניהם ודיסקים רגילים בנפח 2TB עולים סביבות ה- 700-800 ש"ח ואז חשבתי אולי לקנות 2 דיסקים HD103SJ ולחבר אותם במערך RAID 0, נראה שיש לכך הרבה יתרונות: 1. זה דיסק קשיח שרבים מהפורום משבחים את הביצועים שלו אז חיבור במערך RAID 0 יתן עוד תוספת ביצועים 2. זה יתן לי א…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי לוח ABIT ישן שתומך ב- SATA 1. אני יכול לקנות HARD DISK SATA 2 ולחבר אותו והוא יעבוד במחשב? (אמנם במהירות איטית יותר, אבל יעבוד?) תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו פעם השתמש בדיסקים של BENQ (CDR) ויודע מה האיכות שלהם ? ומה יותר טוב BENQ או SILVER LINE ? תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום אני רוצה ליקנות תקליטור צריבה בגודל 8.5GB DVD+R DL 8X יש לי שאלה: ראיתי בחנות מחשבים מוכרים 2 חברות תקליטורים צריבה בגודל 8.5GB מה מתאים לצורב שלי? חברה 1: SILVER LINE חברה 2: VERBATIM מה זה "+" וגם "-"?. מה הכי טוב לקחת "+" או "-"? אני בבית עושה עריכה וידאו וצילומים.מה מתאים תקליטור צריבה ? הצורב פנימי IDE שלי בבית. בדגם HL-DT-ST DVDRRW GWA-4164B - LG בתודה מראש רפי
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים. אפשר לקבל הסבר מה משמעות הסימן בעיגול האדום שבתמונה המצורפת? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
היי שבת שלום אז ככה יש לי ההרד דיסק sata2 250GIGA הוא סבבה אבל מתחיל לי לחץ במקום אז חשבתי להוסיף אליו ההרדיסק משובך של IDE של 80 גיגה שיתאכסן עליו בעיקר סרטים על ה 250 המערכת הפעלה השאלה היא האם הוא יאט את הדיסק של ה 250 או שהוא לא ישפיע ?
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני מקווה שאני לא שואל שאלה מפגרת אבל אני צריך עזרה בדחיפות בנוגע לזה. ניתקעתי עם חיבור חלקים............. נא לשלוח גם קישורים .תודה !!!
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה יש לי כונן DVD של LG המחשב שלי אחרי פורמט כשאני מכניס דיסק רגיל הוא קורא אותו וכשאני שם דיסק של DVD הוא קורא אותו בתור דיסק ריק תעזרו לי תודה .
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אני לא מתכוון לדיסקים שניתן לשכתב עליהם יש הרבה דיסקים +R שיש להם תוספת של RW על הדיסק או על העטיפה לדוגמה מי שיש לו ורבטים +R אחד האנשים אמר לי שהסימן RW מסמן שזה דיסק יותר טוב לסרטים האם זה נכון ? ( נהייתי מכור לפורום הזה )
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שוקל על קניית דיסק קשיח חיצוני ונתקלתי בדגמים של סיגייט, שזולים יותר מהמתחרים. ביררתי קצת והבנתי שאנשים רבים חוו תקלות רבות איתם, והדיסקים הקשיחים הללו התפגרו תוך זמן מאוד קצר. קראתי קצת באינטרנט והבנתי שסיגייט גילתה שהתופעה נובעת טעות שהם עשו בקשוחה בדיסקים הקשיחים והם מציעים עדכון שאמור לטפל בבעיה. לשאלתי, האם ידוע למישהו האם הדיסקים הקשיחים שלהם עדיין סובלים מאותה הבעיה ? האם כדאי להשקיע קצת יותר כסף ולקנות דיסק קשיח של WD לדוגמא ? בתודה מראש, מייק.
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי מחשב חדש, עם הארד דיסק WD 250GB (דגם WD2500KS). אני מתקין ווינדוס. הבעיה שבשלב שבו אני אמור ליצור PARTITION, ההתקנה כתבה שהוא מזהה שיש לי סה"כ מאה שלושים ומשהו GB, ולא מאתיים ומשהו. ניסיתי כמה פעמים = אותו סיפור. ב-BIOS, לפני ההתקנה, הוא מזהה נכון את הדגם של ההארדדיסק. התקנתי עד הסוף, וכשווינדוס עלה אין שינוי - סה"כ כ-133GB. התקנתי אוורסט, בעמוד הראשי האוורסט מזהה נכון את הדגם של ה-HD, ומציין שם 250GB (כנראה בגלל הדגם) , אבל בעמוד של התקני האחסון הוא אומר שסה"כ יש לי 133GB . מה לעשות??
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
האם ניתן ליצור IMAGE ל BLU-RAY מצורב שגם קורא BLU-RAY עם NERO (למשל)? נראה לי שאפשר, האם מישהו ניסה זאת בפועל ??
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שבת שלום אני שואל אם כדאי לקנות בימים הקרובים צורב dvd ?אני שואל זאת כיוון שאוטוטו אמורה להגיע ה blue ray ו hd dvd ...
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אהלן, התחדשתי בכונן Intel 330 180GB. השאלה המרכזית היא איך אני יודע האם תוצאת ה-AS-SSD תקינה\מספקת או לא? אין לי מדד להשוואה. (תוצאה סופית 661 ??? ) דבר שני, מלבד העברה ל-AHCI וביטול ה-Page file יש עוד מה לעשות על מנת לשפר ביצועים? תודה
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
-
-
האם מישהו יודע האם ניתן לחבר שני מחשבים באמצעות כבל USB, ובצורה זו להעביר קבצים מהאחד לשני ? המהירות של USB2 מהירה בהרבה מאשר מהירות של LAN. במידה וזה אפשרי, האם צריך תוכנה מיוחדת, או לחלופין כל מחשב יופיע בצורה אוטומטית כהתקן גיבוי על המחשב השני ? (מחשב אחד אצלי הוא Vista והשני XP).
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני מחפש דיסק קשיח של סיגייט 500 גיגה: חשוב שהנתונים הבאים היו זהים או לפחות קרובים: Seagate 500 Gb Barracuda 7200.11 ST3500320as P/N: 9BX154-303 Fireware: SD15
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-