עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by MasterOfMuppets,

האם זה משנה אם אני מזמין את הHDD מהאינטרנט? האם טלטלות הדואר יכולות לפגוע במכשיר? לא נשמע לי סביר, אבל החלטתי לשאול בכל מקרה... למיטב הבנתי לHDD-ים חדישים (לא קניתי HDD כבר... 5 שנים?) יש מנגנון נעילה מוחלטת כך שכאשר הם מכובים קשה לפגוע בהם. אבל יכול להיות שאני טועה, חומרה זה לא הצד החזק שלי . משה.

2. Started by The-Q,

עד עכשיו השתמשתי בהארד דיסק של WD 250GB. בעקבות לחץ של מקום, החלטתי לקנות עוד אחד, הפעם הדגש הוא על אמינות. איזה דגמים ידועים (ומוכיחים זאת בפועל) בשל אמינותם? מאילו דגמים/חברות להמנע? האם לוותר על דגם איכותי ואמין בשביל RAID 1 של דיסקים יותר פשוטים? תודה.

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  3. Started by D-Bang,

מחפש DOK עם מערכת U3 שעובדת גם ב XP וגם ב VISTA החדש של Sandisk לא נראה לי, ככה שהוא לא בא בחשבון חשבתי על Sandisk Cruzer Titanium אבל קראתי שיש בעיה עם חיבור ל VISTA ושצריך Firmware עדכני יש המלצות?

4. האם המתח של כונני SATA הוא רגיל או מיוחד כמו של CD ? תודה

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  5. Started by גולדי,

הדרך היחידה שאני מכיר לעבודה עם כרטיסי זיכרון היא להכניסם לקורא כרטיסים ולחברו לUSB, כאילו כל שימוש הוא ארעי \ מזדמן. אני רוצה לדעת אם החברות כבר מייצרות כוננים לכרטיסי זיכרון כדי לאפשר עבודה נוחה באופן קבוע?

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  6. Started by UltraWaveMUSA,

יש לי בעיה ענקית!!! באמצע שימוש בתוכנה שמעבירה בארד דיסק אחד כמה ג'יגות מכונן אחד לכונן השני נכבה לי המחשב ויצא מצב שיש לי כונן שלם [עם 9 ג'יגה של שירים] שנמצא כחומר לא מוזהה [לפחות על פי התוכנה]. ניסיתי לתת "אות" כדי שזה יחשב ככונן וזה באמת הצליח והצלחתי לראות חלק מהקבצים אבל לפני שהתהליך הסתיים הוא קרס ואמר שאי אפשר להמשיך את הפעולה... בעצם יצא מצב שיש לי 16 ג'יגה מתוכם 9 תפוסים - ללא אפשרות לגישה אליהם. יש שם דברים מאוד, מאוד חשובים!! ואני חייב למצא דרך לשחזר את הכול... מישהו יכול לעזור לי בעניין האמור? תודה מראש זה מוגדר משהו fqflex logical volume או משהו כזה

7. יש לי כמה שאלות בקשר לRAID כי אני ממש לא מבין בזה...וגם איזה RAID אני צריך... עכשיו... 1.איך עושים RAID בכלל ? (אם אפשר מדריך) 2.איזה RAID כדאי לי לעשות בשביל מהירות ולשימוש ביתי כמו סרטים ומשחקים באהרד דיסקים שהם WD 500AAKS (חצי טרה בייט 500 גיגה SATA 2) ואיזה RAID כדאי לי לעשות בשביל מהירות ולשימוש ביתי כמו שמשחקים וסרטים בארד דיסק MAXTOR STM3250820AS (אם אתם לא מבינים זה 250 גיגה SATA 2) ואיזה RAID כדאי לי לעשות בשביל מהירות ולשימוש ביתי כמו שמשחקים וסרטים בארד דיסק WD 800JD-00LSA0 (ארד דיסק 80 גיגה SATA 2 ) אם צריך עוד משהו אני יביא.. ותודה על העזרה !

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  8. קיבלתי המלצה לרכוש double-layer 8.5GB של TDK או VERBATIM . הבעייה שמדיות TDK אני בכלל לא מוצא ,ואילו מדיות של VERBATIM יקרות מאוד ואין כרגע (ככול שידוע לי) מיבצע עליהם ב-office depot. please help

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by threeme2189,

שלום אני צריך עזרה עם פקודת rsm mount. אני לא ממש מבין אילו פרמטרים אני צריך לתת לו כדי שהוא יעבוד ומאיפה אני מקבל את הפרמטרים האלו. הינה הסינטקס של הפקודה: RSM MOUNT /L[G|F]<LogicalMediaID> | /P[G|F]<PartitionID> | [/s[G|F]<SlotID> /C[G|F]<ChangerID>] [/D[G|F]<DriveID>] /O[ERRUNAVAIL|DRIVE|READ|WRITE|OFFLINE] [/R[NORMAL|HIGH|LOW|HIGHEST|LOWEST]] [/T<timeout>] The /[L|P|S|C|D]G option should be used when the LogicalMediaID, PartitionID, SlotID, ChangerID or DriveID is supplied as a GUID. The /[L|P|S|C|D]F option should be used when the LogicalMediaID, PartitionID, SlotID, ChangerID or DriveID is supplied as a friendly name. /O …

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  10. Started by oba3k,

בעקבות השירשור הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=174010.msg1490553#new והעצה של ערוץ 10 צילום והפקות, שיש לו את הכרטיס. רציתי לשאול מה ההבדל בין RADIX לווינדוז רסטור?

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  11. שלום כולם , תכננתי לפרמט את המחשב שלי אז העברתי את כל המידע החשוב להארד דיסק חיצוני WD PASSPORT 60GB בטעות במקום לפרמט את ההארד דיסק הפנימי פירמטתי את החיצוני לא נורא שהמידע הלך אבל עכשיו המחשב לא מזהה את ההארד דיסק מה אני עושה ? זה ההארד דיסק של המשרד של אבא שלי ואני חייב לגרום לו לפעול :-X תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  12. Started by Dark_Phantom,

שלום רב. יש ברשותי צורב lg h10n שבעזרתו צרבתי אימייג'ים על דיסקים דו שכבתיים. לאחרונה החלטתי לבדוק ולהתקין את אחד הדיסקים שצרבתי אך להפתעתי הצורב זיהה את דיסק כדיסק סידי ריק(cd blank) אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה. הקושחה הינה 1.03, החיבור הינו SATA1 בתודה מראש.

13. היי לכולם, אני מחפש דיסק קשיח חיצוני לגיבוי. חובה שיהיה לו לפחות חיבור של USB2, והנפח לפחות 500GB. רציתי נורא לקנות את Western digital my book world edition שיש לו כרטיס רשת ואז כל המחשבים בבית יכולים להשתמש בו, אבל ראיתי שהוא קיבל ביקורות גרועות. על מה אתם ממליצים, והאם יש כונן עם כרטיס רשת ברמה גבוהה?

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  14. Started by gromeck,

אני צריך את עזרתכם... איך פועל מערך של דיסקים מסוג זה (RAID 3). אשמח אם למישהו יש מאמרים בעברית שמסבירים מפורט (לצורך לימודים). בתודה, אלי

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  15. Started by zurkin1232,

מעניין אותי לדעת האם אתם משתמשים ב-RAID, אם כן איזה, ולאיזו מטרה.

• 7 תגובות
    • 707 צפיות
  16. Started by JHONLEV,

אני נפגש הרבה בזמן האחרון במילה RAID בהקשר של כוננים קשיחים, ואין לי מושג מה זה, למה זה משמש, ולמה זה עולה יותר יקר .?

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  17. עכשיו שטושיבה מוותרת על הHD DVD מתי להערכתם המחיר של הדיסקים ירדו למחיר נורמלי?

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  18. 3200AAKS 320 גיגה איך לחלק ? תודה ! למשחקים הכונן..

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  19. Started by guy_intel,

במפרטים היותר יקרים שפורסמו כאן באתר יש מערך Raid של 2 דיסקים. האם זה אומר שצריך תמיכה של בקר או שה- motherboard בא עם צ'יפ מובנה התומך במערך raid ? או שהכוונה היתה להשתמש בתמיכת מערכת ההפעלה (Software Raid) ?

• 37 תגובות
    • 3.6k צפיות
  20. Started by guy_intel,

בהנחה שה-500GB מגיע עם 2 פלטות וה-320GB עם פלטה אחת בלבד - האם זה אומר שהביצועים של ה-500 יהיו פחותים יותר ?

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  21. היי אני רוצה לקנות היום או מחר צורב ומתלבט בין הסמסונג 182M, הLG H55 ופיוניר 112\115D. השימושים שלי בצורב יהיו בעיקר צריבה של DVD DL וצריבה של DVD רגיל. מי מהם עדיף?

22. שלום, מבקש המלצה לצורב DVD חיצוני בעלות של עד 450 ש"ח האם הצורב הזה כדאי: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HCGSA_E40L האם אפשר לקנות צורב רגיל עם כבל מתאם לUSB? האם כדאי? תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  23. Started by MindReflection,

קניתי השבוע דיסקים CD-r של וורבטים מתמליל 2100. באריזת SPIDLE . אני מגיע הביתה והדיסקים מלמטה צבעם צהוב אמור להיות דבר כזה ? בכל מקרה חשבתי שאולי הצבע לא משנה . נכנסתי ל nero cd-speed וב Manufacture רשום RItek שזה בעצם גם היצרן של Silver line. האם הדיסקים האלה הם באמת וורבטים או שזה זיוף עלוב ?

24. Started by wazwaz,

אני ממש אובד עיצות. יש לי מחשב נייד מסוג סוני VAIO שכנראה ה HD שלו הלך. אני לא מצליח למצוא כונן קטן (פיזית) כמו של המחשב שלי. אמרו לי שהכונן שלי הוא 1.8". הוא גם בחיבור IDE. למישהו יש מושג? תודה.[br]פורסם בתאריך: 20.02.2008 בשעה 13:54:28 אני חייב לציין שגם לא נראה לי שזה כונן 1.8 רגיל.הנה תמונה שלו: הוא עטוף בפלסטיק שחור ויש לו מחבר מיוחד שמחבר אותו ללוח בנייד מישהו מזהה?

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  25. Started by avidan28,

אני מגלה עניין במארז מסויים.אבל הבעיה שלו שהוא מארז שרת [אני לא בטוח שזה הפורום הנכון..] אבל השאלה שלי היא איזה אפשרויות יש היום לחיבור דיסקים קשיחים מלבד האייקייג' של טרמלטייק??.האם יש עוד אפשריות??. ידוע לי שהכלוב המקורי מאפשר 5 דיסקים והוא בא עם מאוורר תואם. עריכה : מצאתי את זה.האם ניתו לנטרל את הלד הכחול.בעיני זה דיי מיותר.תודה http://www.silverstonetek.com/products/p_spec.php?pno=cfp51&area=usa

• 0 תגובות
    • 665 צפיות

דיונים חדשים בפורומים