אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,915 דיונים בפורום זה
-
יש לי שני דיסקים קשיחים הראשון IDE והשני SATA 2 ה IDE הטמפרטורה שלו היא 35 מעלות לעומת ה SATA 2 שהוא 60 מעלות!!! התוכנה Everset רושמת תחת SMART את הדבר הבא: ID Attribute Description Threshold Value Worst Data Status BE <vendor-specific> 45 39 20 61 Advisory: Usage or age limit exceeded למישהו יש מושג מזה אומר?
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי את ההארד דיסק הבא: http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?locale=en-US&name=FreeAgent-Desktop-500-GB-USB2.0-Drive&vgnextoid=e7a9812ecd8a0110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD&vgnextchannel=8d3f26bbdae90110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD&reqPage=Model ורציתי לשאול אם 50c זו טמפרטורה נורמלית להארד דיסק החיצוני בideal. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום ביום שישי המחשב קרס ואתחל את עצמו מחדש , בדקתי את הטמפרטורות של ssd והם עמדו על 76 ת כיבתי את המחשב . אתמול בלילה הפעלתי שוב את המחשב וקיבלתי תוצאות של 60 מעלות ( תמונה ) האם יש בעיה ב ssd ?
-
- 4 תגובות
- 372 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי שתי דיסקים קשיחים 80G SATA 2 והטמפרטורה שלהם היא 45 ואפילו 49 ו 48 במאמץ נורמלי?
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
בטמפרטורה כפי שמופיעה בתמונה כשהמחשב עולה זה הגיוני? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 953 צפיות
-
-
-
שלום לכולם קודם כל אני מתנצל אם אני חוזר על שאלה אבל לא מצאתי בחיפושים ולא בסטיקים, אולי שווה להוסיף נתונים כללים לסטיקי כמו שיש בפורום של קירור ואברקלוקינג (גם שם אין טמפרטורות מומלצות לדיסקים) יש לי דיסק של ווסטרן דיגיטל 250 ג'יגה מסוג WD2500KS-00MJB0 , הוא תמיד היה מתחמם מאוד אבל לאחרונה התקנתי אותו במקום אחר במארז והוא מגיע ל 60 מעלות (צלזיוס). עד כמה זה צריך להדאיג אותי ? יש לי גם סיגייטים (500 ו 120) שמגיעים לטמפרטורת הרבה יותר נמוכות... בכלל, מה הטמפרטורות המומלצות לדיסקים של חברות שונות/גדלים שונים ? [אם אפשר לשער לגבי איזה טווח תקין) אגב, הטמפורטורות עלו אצלי כי התקנתי שני דיסקים בצורה דומה לזאת http://www.silentpcreview.com/article8-page2.html מאוד עזר לי מבחינ…
-
- 5 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
הי יש לי 2 דיסקים אחד של wd והשני של היטאצי . מאז שהתחיל הקיץ הטמפרטורה עלתה מאוד והיא בערך 54-55 מעלות ביום ובערך 50-51 בערב . אין לי במארז מאווררים חוץ מהספק והמעבד . מה דעתכם ? זו טמפרטורה גבוהה מדי ומסוכנת ?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי במחשב 3 אמצעי אחסון, 1 הארד דיסק ועוד 2 SSD. ה-SSD בטמפרטורה כמעט קבועה של 30 מעלות (צלזיוס), בעוד שהקשיח באופן קבוע סביב ה-40 מעלות. כולם נמצאים באותו כלוב במארז. האם זה תקין? תודה לעונים!
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מהו טווח הטמפרטורות הנורמלי לדיסקים קשיחים? הדיסקים הקשיחים שלי הם: סמסונג 160JJ והטמפרטורה שלו לפי אוורסט 44 מעלות וסטרן 250 2500YS והטמפרטורה שלו 41 מעלות סיגייט 500 גיגה 32 מגה באפר והטמפרטורה שלו 39 מעלות האם זה נורמלי והאם אוורסט מדייקת בבדיקה שלה.מבחינת המארז יש לי מקום ל-5 דיסקים קשיחים אבל כמובן שאחד חייב להיות צמוד לשני פשוט מבחינת איך שהם יושבים במארז והפתרון היחיד הוא לרכוש מגירה פנימית לדיסק קשיח בחיבור SATA.אני יכול לציין שהדיסקים עובדים מצויין ולא נתקלתי בשום בעיה של איטיות וכאלה. מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
קניתי לקרוב משפחה מחשב ושמתי לו את ה3200AAKS. כשהתקנתי לו את הוינדוס נגעתי בההרדיסק והוא היה חם מאוד יחסית ל3200KS שברשותי. מישהו יודע אם זה בעיה בהרדדיסק הספיצפי הזה או שלדגם הזה יש בעיית התחממות?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
מה הטמפרטורה של הדיסק הקשיח אמורה להיות (בערך?) שלי כרגע על 44 מעלות זה תקין? הדיסק הוא של 320 גיגה של היטאצ'י
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
טמפרטורת עבודה האם מי שהוא יודע אם זו טמפרטורה נורמלית של דיסק הקשיח WDC WD2500KS-00MJB0 56 מעלות סלציוס
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי הארדיסק של סמסונג HD160JJ ולאחרונה בדקתי את הטמפרטורות שלו, והם נראו לי די גבוהות. במנוחה, אחרי שהמחשב דלוק כשעה, יש לו 48. במאמץ, למשל DEFRAG מגיע ל 52. אני זוכר שבימים עברו, ואני חושב שאפילו בקיץ הטמפרטורה הייתה פחות מ 40. ניקיתי אבק במארז ושאר המאווררים, וזה הוריד את הטמפרטורה ל 48, מקודם זה היה 50. שאר הפרמטרים שתוכנות דיאגנוסטיקה רושמות על הארדיסק הם מעולים. האם ההארדיסק תקין? ממה נובעת עליה זו בטמפ? אני יודע שאפשר להוסיף מאוורר בקידמת המארז, וזה כנראה מה שאעשה, אבל למה זה קרה? בלאי?
-
- 7 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום אני טס מחר לארה"ב ואני מחפש DOK של בערך 30GB כמה שיותר מהיר (קריאה כתיבה), אילו דגמים עונים על הבקשות?
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
טעות במחיר ? (אצל האחרים מעל 530 שח.) מוצר לימון ? הזדמנות למי שזקוק. http://www.ivory.co.il/Seagate_Expansion_Portable_STAX1000202.html
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ה-ZikeDrive מבטיח לספק מהירויות העברה גבוהות מאלו של כונני ה-NVMe המתקדמים ביותר בדור ה-PCI-Express 3.0 עבור מוצר קומפקטי שילך אתכם לכל מקום - אבל זה יעלה לכם מעל ל-300 שקלים בתור התחלהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 410 צפיות
- 1 follower
-
-
סמסונג מעניקה לנו הצצה קטנה ליכולות של טכנולוגיית האחסון מהעידן החדש שלה, בזמן שבאינטל מתכוננים להשקת מוצרים ראשונים בתצורת DIMM לכתבה
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
- 1 follower
-
-
יצרנית האחסון מבית סוני מדגימה בהצלחה מהירויות העברה של יותר מ-10,000MBps בקריאה ובכתיבה לצד טמפרטורות סבירותלכתבה
-
- 1 תגובה
- 433 צפיות
- 2 followers
-
-
כרטיס אחסון יוקרתי בממשק PCI-Express פיזי אמור להוות את הופעת הבכורה המסחרית עבור בקר ה-Phison E26 המבטיחלכתבה
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי מחשב עם הארד דיסק אחד עם כונן IDE ואני רוצה לחבר לו עוד שני כונני SATA עכשיו שאני מחשב אותם המחשב מזהה אותם אבל דורש פורמט לכל הארד דיסק השאלה איך אפשר לגשת לנתונים בלי לעשות פורמט (כדי שהקבצים לא ימחקו) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
לפני כשעה ההארד דיסק שלי נשרף הוא קיבל מנה של 7V והוא נשרף (אל תשאלו אותי איך) היו עליו דברים שמאוד חשובים לי פרקים של באפי, שירים, תוכנות, תמונות כל הדברים שאספתי ואהבתי אבל עכשיו הכל נעלם האם יש אפשרות להחזיר את כל זה? את ה HD אני יכול להחליף הוא עדיין תחת אחריות אבל כל מה שעליו אני לא יכול! בבקש עזרו לי בבקשה בשבי לי זה עניין של חיים או מוות!!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נכון כתבתם שיוצא טרה שאני ראיתי שזה כאילו 2 דיסקים של 500 אבל גם קראתי פה שדיסק לא הרבה זמן חיי אז אם נגיד הולך דיסק כאילו לא הולך לא עובד נו אז יש יותר דברים בפנים אז זה לא טוב נכון? או שכן? גם מזה השקה לא מצאתי בחיפוש.
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-