אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
איך אני עושה את זה? http://www.pioneerelectronics.com/pna/v3/pg/product/details/0,,2076_310070061_427696257,00.html
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
איך עושים את זה? יש לי דיסק קשיח חדש וזה 500 ג'יגה כרגע על מחיצה אחת ואני רוצה לחלק את זה לשתי מחיצות. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה חיבורים צריך ה lg dvd-rw - + כי הוא לא צורב לי אולי אחת לעשר איזה חיבורים זה צריך? ata + moles כי היה מחובר עוד משהו ניתקתי היום עוד לא בדקתי עים זה היתה הבעיה מישהו יכל לעזור להגיד לי עים זאת הבעיה ()שזה היה מחובר )*
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
של הדיסק הקשיח(קניתי WD2500KS אתמול ).משום מה לא אהבתי את הפרטישן.אני חושב על Acronis Disk Director Server 10.0
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכנן להחליף בקרוב אחד מהHDD שברשותי (עושה כבר רעשים ואמנם עובד כמו שצריך נכון לרגע זה אבל נראה לי שהוא מתקרב לימיו האחרונים) וחשבתי על הדרך להחליף גם את הSSD. כרגע יש לי EVO 860 250GB שעושה עבודה נפלאה, אך הדרישות שלי קצת השתנו ואני צריך נפח יותר גדול אז נראה לי שאכוון כבר לכיוון 1TB. אני מבין שכונני NVME מספקים מהירויות כתיבה/קריאה גבוהות פי כמה וכמה, אך אני לא בטוח כמה זה רלוונטי עבורי. השימושים שלי הם בעיקר גיימינג וכתיבת קוד מבחינת הSSD, בקבצים הכבדים מטפל הHDD. האם יש טעם לפזול אפילו לכיוון של NVME והמחירים שהוא מגיע בהם (להבנתי ההבדל במהירויות יורגש כמעט רק בהעברות קבצים גדולים, רינדור וכו'), או שהמהלך ההגיוני הוא לדבוק בSATA? בנוסף-אשמ…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זיכרון הולוגראפי למי שלא יודע. מאפשר איחסון של ימבה מידע על מכשיר קצת יותר גדול מכונן .CD-ROM פיתחו את זה כבר לפני איזה 15 שנה- והשאלה שלי היא, למה לא רואים את זה בחנויות?
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
ביצעתי את העדכון שאמור לפתור את הבאג המדובר. לאחר הרצה אני מקבל מהירות קריאה תקינה ומהירות כתיבה נמוכה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מותקנים לי שני כוננים(250GB) במחשב של WD אחד חיצוני ואחד פנימי -SATA יש לי עוד הארד דיסק(ATA) שהוסר מלפני חצי שנה של WD שמכיל בתוכו את מערכת ההפעלה הישנה . בפעם האחרונה שניסיתי להפעיל אותו הוא עשה לי בלאגן בווינדוס ונאלצתי לפרמט את המחשב. למישהו יש רעיון איך אני מצרף אותו בחזרה למחשב בלי שיהיו בעיות? אפשר ל"נקות" אותו בצורה אחרת ואז להרכיב במחשב? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
חברים שלום, לאחר שקראתי פה די הרבה על ההבדל בין Firewire ל USB2 הבנתי שתכלס לא הכי משנה אבל השאלה שלי היא כזאת אם אני קונה HD עם חיבור כזה וכזה אני אוכל אצלי במחשב לחבר דרך FIREWIRE ובמחשב אחר דרך USB ולא יווצר שום בעיה? וכן אודה אם תוכלו להמליץ לי על כמה HD-ים אבל שלא יהיו פחות ב500G תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
בדיסקים של מחשבים ניידים. הזמנתי מכשיר גיבוי נייד המבוסס על דיסק של מחשב נייד. ראיתי בSPEC שהמכשיר עובד עם דיסקים של IDE. בחנויות בארץ נתקלתתי בשני סוגי הדיסקים שציינתי: IDE ו-PATA. מה ההבדל בינהם ומי מהם עדיף? אני מעוניין לקבל תשובה מהירה כמה שניתן מאחר וכבר הזמנתי את הCASE לדיסק. המון המון תודה מראש למגיבים :)
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
לכל אלה שטענו שהWD עדיף כי הוא יותר שקט, אני יושב עכשיו ליש שני מחשבים אחד עם הWD אחד עם הSEAGATE. ההשוואה לא מדויקת לחלוטין כי הSEAGATE נמצא במארז הרבה יותר שקט (הסונטה 3 לעומת COMPUCASE 6A19) אבל שניהם שקטים מאוד. את הסיגייט אני לא שומע מעל הרעש של הסונטה, ולמי שמכיר את הסונטה מבין שזה אומר שהסיגייט שקט מאוד. יכול להיות שהיו יחידות פגומות שעשו יותר רעשים, אבל אני יכול להעיד שרעש לא צריך להיות שיקול בחלטה איזה מבין השתיים עדיף.
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום לכולם... ברשותי מחשב עם לוח Asus P2GDC Deluxe ואני משתמש ב2 כוננים קשיחים Maxtor 160GB SATA במערך RAID 0. לאחרונה ניסיתי להתקין את הווינדוס החדש (Vista) אבל לא כל כך אהבתי אותו... כנראה שנגעתי בדרייברים של הRAID בזמן ההתקנה ומאז יש לי שגיאה מסויימת באחד הדיסקים בכל פעם שאני מאתחל. התקנתי בחזרה את הXP שהיה לי וניסיתי שם את כל הדרייברים של הRAID שיש לי בדיסקט (יש 3 או 4) אבל זה לא עזר וגם אני בכלל לא בטוח שזה יכול לעזור כי זה משהו יותר פנימי וקשור לBIOS. הבעיה היא שכל הווינדוס XP החדש שהתקנתי עכשיו עבד דפוק בהתחלה (לדעתי זה רק בגלל זה, כי המחשב עצמו מאוד חזק ומעולם לא עשה בעיות) וכלום כמעט לא רצה לפעול, הכל נתקע, המנהל משימות לא הצליח לסגור תוכנות תקועות, לא הצלחתי לה…
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אחרי שהצורב שלי התקלקל (MSI 52*24) קניתי לפני מספר ימים צורב DVD LG H10A. יש לי דיסקים של Verbatim הצבעוניים. ממה שזכור לי בעבר הם זוהו לי כתוצרת TY, אבל היום משום מה שום דבר לא מפורט, לא בInfoTool של Nero ולא בDVD Info Pro. מישהו יודע למה זה? זה בגלל הצורב, או בגלל שVerbatim החליטו להכניס מידע על הדיסקים רק במדיות הראשונות ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני שבועיים נמסר המחשב למעבדת ksp . בעייה בדיסק הקשיח. הבנתי שהדיסק (היטאצ'י) מקולקל ויש להחליפו. שאלתי : הטכנאי לא הצליח לתקן. יש לי עליו עדיין אחריות. האם אקבל חדש או מחודש. ואם כן לכמה זמן האחריות ? הדיסק שהתקלקל 3 שנים אחריות ועברו רק שנתיים.
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
היי, יש לי כונן פנימי שקניתי לו מארז חיצוני והוא משמש אותי ככונן חיצוני. למארז הזה יש שני יציאות. אחת USB והשניה ESATA. אני חושב לחבר את הכונן בעזרת ESATA למחשב ובעזרת USB לסטרימר. זה יכול להוות בעיה? זה יעבוד בכלל? (כרגע אין לי סטרימר) תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! יש לי שאלה אני קונה מחשב חדש בלוח-אם שלי יש 6 חיבורי sata. אם אני שם 2 צורבי די-וי-די + 1 כונן די-וי-די שכולם עובדים על sata, ז"א אני נשאר רק אם 3 חיבורי sata לדיסקים הקשיחים האם ישנה אפשרות לחבר עוד דיסקים קשיחים או שאני יהיה מוקבל רק ל -3?? תודה על עזרתכם!
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב DELL OptiPlex 380, ברצוני לקנות SSD, בדקתי בביוס שאני יכול לשנות מצב SATA לAHCI ולא מצאתי אפשרות כזו כלל וכלל, האם אתם יודעים איך להגדיר נכון ביוס של דל שיפעל טוב עם כונן SSD?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח חדש שקניתי והוא עושה הרבה בעיות , החליפו לי כבר אחד והשני גם עושה קצת בעיות , בעיקר המחשב נתקע והוא לא מזהה את ההארד. יכול להיות שזא בעיה של אי תאימות, יש לי מחשב P4 עם לוח אם תואם SATA אבל יש לי מתאם חשמל מSATA לרגיל וספק כח של 400W יכול להיות מצב שזאת הבעיה ולכן ההארד שלי משתגע ככה ?
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
החברה האמריקאית מרחיבה את היצע דור ה-PCI-Express 4.0 שלה עם דגם מוזל - ודגם משוכלל במיוחד שיהיה זמין גם עם תושבת מעניינית עבור מערכות קירור מים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי! איך הדיסקים DVD של BENQ R פלוס. ? תודה
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
קניתי הארדיסק 120 גיגה וחיברתי אותו למחשב ושמתי אותו בלי לחלק על NTFS והמחשב פועל לי ממש ממש גרוע איך אני מסדר את זה ואיך כראי לי לחלק את ההארדיסק? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
בשעה טוב הגיע הHDD החדש מynetshops צילמתי כמה תמונות של פתיחת הקופסא מקווה שיהיה אינפורמטיבי וחוץ מפירמול מלא של הכונן מה עוד כדי לעשות כדי לשמור על תחזוקה נאותה? ניתוק מהחשמל כשלא בשימוש? איחוד דיסק?[br]פורסם בתאריך: 3.10.2010 בשעה 14:30:24 עוד תמונות[attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות את הדיסק קשיח הבא : MAXTOR DIAMONDMAX 10 250GB 16MB SATA2 3.0 7200 RPM - 6V250F0 - NCQ - ATA 150 - RoHS http://iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1108&Pname=MAXTOR עכשיו... אני מעוניין לעשות RAID 0 בשביל ביצועים. התקציב מאפשר אז למה לא? OK אז מה צריך בדיוק? לוח אם עם רייד יש (P5B אני יקח כנראה). אם אני יקנה את הדיסק קשיח הנ''ל + עוד דיסק קשיח של 80 סמסונג או סיגייט.. אני יוכל לעשות RAID 0 ? האם חייב דיסק קשיח שרשום עליו RAID? כמו זה WD 250GB 16MB SATA 7200 RPM - ATA150 - RAID 24/7 http://iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2370&Pname=WD *לאן מחברים בלוח אם כדי שזה יחשב מערך רייד ויוסיף לי ביצועים? **דרך אגב האם זה באמת מוסיף ביצועים א…
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
הנה עוד אחת מהשאלות הללו שהוותיקים בפורום יגיבו בערך כך בכל אופן, עם לוח האם שלי מסופקים שני כבלי SATA כאשר בצד אחד הכבל ישר, ובצדו האחר הכבל בזווית של 90 מעלות. בחוברת לוח האם רשום שיש לחבר את הצד עם הזווית להתקן האחסון, ואת הצד הישר ללוח האם. עכשיו אני שואל: האם זאת המלצה, או חיוב? האם יש הבדל באמת בדרך בה אני בוחר לחבר את הכבל? תודה
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-