עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by semuel_t,

אם אני מבטל את אופציית ה-smart-burn... אז הצורב עדיין משתמש ב-buffer underrun או שגם ההגנה הזו מתבטלת?

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  2. Started by liram21,

שלום לכולם, אבא שלי קיבל רכב חדש ויש בו קליטה רק של BLUETOOTH או דיסק רגיל, רציתי לדעת האם יש דיסק און קי שעובד עם על BLUETOOTH ?

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  3. היי , אני כבר המון זמן נמצא בהתלבטות בין שני כוננים חיצוניים שלדעתי עם קצת יותר פרטים עליהם ועל חומרה מהסוג הזה בכלל , אוכל לפתור את ההתלבטות בהצלחה . אני מתלבט בין כונן חיצוני של LACIE עם קיבולת של 2TB וכמובן ספק כוח לחשמל וחיבור USB3 , לבין 2.5" של WD עם קיבולת של 1TB וחיבור USB3 . ההתלבטות היא בעצם גם בנוחות וגם בקיבולת , העניין הוא שאם יהיו לי יותר יתרונות שכרגע אני לא יודע לגבי אחד מהשניים אולי זה מה שיעזור לי לבחור כבר תודה רבה

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  4. Started by n_aviv1,

אני חייב עוד הארד דיסק נגמרו לי ה300 GB שהיו לי ואין לי כח לנסות לרוקן דברים השאלה היא אם TB זה לא מוגזם, כמה TB עולה והאם המחיר שווה את זה? (המחשב שלי תומך ב SATA II אם זה רלוונטי)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by mega1234,

שמתי לב שיש הבדל במחיר של הדיסקים הקשיחים של שתי החברות האלו לטובת מקסטור ( יותר גבוה ) כשמדובר בדיסק 80GB 7200 8M האם זה פונקציה של איכות ?

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  6. היי אשמח לקבל המלצה ! לאיזה פרמטרים צריך להתיחס ? תודה!

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  7. עשיתי חיפושים אבל התייאשתי, כי כל הת'רדים הדומים לזה הם אנשים שהיה להם רק דיסק SATA ואז לא הייתה להם בעיה להתקין דרייברים במהלך התקנת הWIN. אבל לי כבר מותקן הווינדוס בהארדיסק IDE (WD400JB(.. בכל אופן, קניתי את הWD2500KS, בביוס הוא מזוהה אך לא בהפעלת הווינדוס. אין לי מושג איך לפרמט אותו ולמען האמת לא קיבלתי שום דרייברים של SATA עם הלוח שלי. יש לו ג'ימפור לSATA150 במקום SATA300, עשיתי את זה. חשבתי שזה יועיל אבל המצב לא השתנה. הלוח שלי הוא 775Dual-VSTA של ASRock. קישור להורדת דרייברים מאתר החברה ללוח הספציפי: (כי אני לא מצאתי שם כלום) http://www.asrock.com/support/download.asp?Model=775Dual-VSTA תודה מראש לכל העוזרים.

• 7 תגובות
    • 985 צפיות
  8. Started by integral,

ST31000528AS או WD10EADS

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  9. שלום אני מחפש דרך לחסום גישה על ידי סיסמה או כול דבר אחר של אמצעי איחסון (usb) וצורב ככה שלא יהיה אפשר להוציא מידע מהמחשב בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  10. שלום יש לי שאלה די מעניינת. יש לי הרד דיסק מאד קטן ב (THINCLIENT). ויש לי כונן קשיח חיצוני USB האם יש לי אפשרות לקחת שטח אחסון פנוי מהדיסק החיצוני ולהרחיב את ההרדיסק הפנימי אפילו בצורה וירטואלית כלשהיא העיקר שבסופו של דבר יהיה לי כונן עם שטח משותף שיקרא "C:"

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Meturlal,

קניתי כונן SSD מדגם Crucial M4 128GB, שדרגתי את הקושחה ל-040H. התקנתי Windows 8 מחדש, ביצעתי Restart פעם ראשונה והכונן נעלם. ה-BIOS לא מראה אותו בכלל (קודם הוא כן הראה). ניסיתי לבצע Power Cycling, אך ללא הצלחה. יש עוד הצעות? בתודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום, החלפתי לוח אם ל- GIGABYTE P-35 DS-3 ויש לי בעיה מוזרה בהרד דיסק. ההרד דיסק הוא של WD 160 GB בחיבור IDE. הבעיה היא כשאני מנסה להפעיל משם משחק דרך DAEMON TOOLS או POWER ISO או להעביר קבצים לדיסק הקשיח השני הוא רושם לי שגיאה: THE REQUEST NOT BE PERFORMED BEACUSE OF AN I/O DEVICE ERROR בדיסק הקשיח השני SAMSUNG 320KJ SATA אין לי שום בעיה. בלוח אם הקודם לא היתה לי שום בעיה, פירמטתי את אחת המחיצות בהרד דיסק של ה-160 GB וזה עדיין לא עוזר. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? זה דיי דחוף יש לי עליו חומר חשוב. תודה, דן

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  13. אהלן חברה, תירגמתי את הכתבה הזו מ-cdfreaks. קריאה מהנה! למה לבדוק את הדיסקים ? אין הבטחות שהשילוב של הצורב, מדיה ותוכנה יפיקו צריבה איכותית בכל פעם. גם אם תשתמש תמיד באותה מדיה, ייתכנו שינויים מסויים שיכולים להשפיע על איכות הצריבה. במקרים מסויימים, דיסקים שונים מאותה אריזה הפיקו דיסקים בתוצאות שונות עבור הגדרות צריבה זהות. אנלוגיה נוספת היא זאת : רובנו יודעים שעלינו לבדוק את ההארדיסק שלנו עבור סקטורים פקומים מכיוון ששימוש מרובה וכן זמן, יכולים לגרום לירידה באיכות. אותו דבר קורה גם בדיסקים. האם דיסקים נהרסים? כמובן. ניהול לא נכון, אבק ואיכסון לא נכון ייפגעו בדיסק ובסופו של דבר יהפכו אותו ללא קריא. יש עוד סוג נוסף של גורמים שמשפיעים : טמפרטורה, לחות ואור אולטראויולט (UV …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. פעם היה לי שרת, והיו לי עליו כונני SAS מהירים מאד, אחר כך זרקתי את השרת והוצאתי ממנו את כל הציוד ועכשיו יש לי 3 כונני SAS שוכבים במגירה, ואני לא יודע איך לחבר אותם למחשב שלי. אני מעוניין להשתמש בהם לגיבוי, כלומר כהתקן חיצוני שאני יכול לחבר למחשב ולנתק אותו בקלות, בין אם רק לדסקטופ שלי, ובין אם גם לנייד שלי, ומאחר שאין מבחינתי חשיבות מכרעת למהירות, העדיפות היא לקלות ההתחברות, כלומר USB ולכן שאלותי הן: 1. יש איזו דרך לעשות את זה? 2. אני מתאר לעצמי שבמחשב הנייח יד בקר SATA, והבנתי שאלה ממשקים דומים ו\או תואמים - אפשר לחבר כונן SAS למחשב שלי? מה אני צריך בשביל זה? תודה, זיו

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  15. Started by BreezeNET,

אני מחפש צורב(עדיף רגיל/לא צורב DVD) שיכול לצרוב גרפיקה/תגים וכדו' על הצד השני של המדייה . ועדיין לא מצאתי (בארץ) :-\

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. ניסתי להתקין וינדווס XP על הרד דיסק 80G של MAXTOR ובאמצע הפורמט של הדיסק המחשב כבה, ועכשיו הוא לא מצליח לקרוא אותו, זאת אומרת שאין ביטוי לכונן בשום מקום.. הוא מזהה אותו גם בביוס וגם בווינדוס אחר כשחיברתי אותו בתור סלייב.\ מה לעשות??? תודה

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  17. Started by The Winter King,

שלום לכולם, קניתי לפני כשבוע DOK של sandisk הוא מזוהה ע"י מחשב עם XP אבל במחשב עם חלונות 98 אי אפשר להפעיל אותו! ברגע שמחברים אותו המחשב נותן הודעה שהוא מחפש את הדרייבר אבל לא מוצא אותו, מבחינת המחשב הDOK לא קיים בכלל. למישהו יש רעיון למה ואיך פותרים? תודה מראש על העזרה, T.W.K

• 4 תגובות
    • 982 צפיות
  18. Started by lioryb,

שלום. אני מתכנן לרכוש את ה-SSD שבכותרת (עבור מערכת מחשב חדשה), ככל הנראה במחיר של כ-500 ש"ח. האם יש SSD של 120/128GB עדיף עליו, במחיר זהה? האם יש איזשהי סיבה לא לבחור בדיסק הזה?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אני משתמש בהארד דיסקים SATA חיצונים נשלפים לגיבוי שבועי (פתרון נהדר דרך אגב, בעלות של 250 ש"ח אני מקבל התקן גיבוי של 1T עם מהירות כתיבה 60 מגה לשנייה שניתן להכניסו/להוציאו בזמן עבודה תחת WinXP) אך שיטה זו סובלת מסכנה של מחיקה ו/או הריסה של קבצים בטעות ולכן השאלות הבאות: -האם ניתן להגן על ההארד דיסק מכתיבה במחשב מסוים בלבד? הכוונה היא לתוכנה מותקנת שלא תאפשר גישה להארד דיסק או הפיכתו ל"קריאה בלבד". -האם ניתן להגן על ההארד דיסק מכתיבה בכל מחשב? הכוונה היא האם ניתן לקנפג הארד דיסק SATA לבלתי מזוהה/בלתי נגיש.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכולם, יש לי דיסק און קי של sandisk 16 GB חדש, השתמשתי בו כמה פעמים והכל עבד מצויין. פתאום הוא התחיל לעשות בעיות כשאני מנסה להעביר קבצים מעל 4G, מופיעה לי הודעת שגיאה שאין מקום פנוי בדיסק, בזמן שהדיסק פנוי לגמרי. עשיתי לו איתחול חשבתי שאולי זה יעזור, אבל זה לא... מה יכולה להיות הסיבה לכך? ומה אפשר לעשות? תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by danezeq,

שלום כולם/ן הזמנתי כמה כרטיסי microsSD וזכרונות פלאש (דיסקאונקי) ולאט לאט נפל לי האסימון. הם עושים הרבה בעיות והקבצים בהם לרוב פגומים. אי אפשר לסמוך עליהם. זה כנראה מה שמסביר את המחיר הנמוך. השאלה שלי היא איך אדע להבא שאני קונה מוצר לא מזוייף? הרי גם מוצר יקר יכול תיאורטית להיות מזוייף.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אני צריך אותם מהחנות הזאת או אם יש חנות מחשבים טובה יותר בניו יורק אז אשמח לקבל המלצה. http://www.datavis.com/500GB-SATA-II-32-MB.html http://www.datavis.com/500GB-SATA-II-7200-RPM-16MB-WD5000AAKS.html http://www.datavis.com/500GB-SATA-II-7200-RPM-16MB.html

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  23. Started by 3d7,

למישהו יש דיסק קשיח בנפח של 1TB (כל הדיסק מפורמט במחיצה אחת), ויכול להגיד כמה GB בדיוק יש בדיסק הזה?

• 42 תגובות
    • 36.8k צפיות
  24. שלום לכולם. לפני מספר ימים קניתי מחשב חדש כולל צורב NEC DVD 2500A X8. המטרות הן: 1. צריבה רגילה של מידע (קבצים רגילים) על דיסקים רגילים ודיסקים DVD 4.7 2. המרה מסרטי DIVX-AVI לפורמט DVD 3. צירוף כתוביות עברית לפורמט DVD שיהיו מובנות עליו עם אילו תוכנות הכי מומלץ לעשות את כל זה וכיצד ? ואם תוכלו לתת קישור למדריכים בנושא אשמח לראות

• 12 תגובות
    • 3.8k צפיות
  25. Started by benyben,

שלום. כונן Vertex2 שלפי הטענה של היצרן הוא בעל 275/285 MBPS. הנה התוצאות של AS SSD BENCH: ואגב - AHCI כן פעיל מה יכולה להיות הסיבה שהכונן לא מתפקד במהירות של 275/285?

• 21 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.