עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by gif,

היי שלום לכולם. לאחרונה קיבלתי שני מחשבים פרקתי מהם את החלקים ואני מעוניין למכור אותם "כחלקים מיד שניה". 1. דיסק קשיח פנימי של Maxtor Model: 6L160P0 קיבולת: 160 GB חיבור IDE לעוד פרטים טכנים על הכונן: http://www.superwarehouse.com/Maxtor_DiamondMax_10_160GB_Hard_Drive/6L160P0/p/622143 הוא בן שנתיים. כמה אתם אומרים הוא שווה יד ראשונה ויד שניה? 2. דיסק קשיח פנימי של Hitachi Deskstar Model: HDT722516DLAT80 קיבולת : 164 GB חיבור IDE גם הוא בן שנתיים,משהו כזה... כמה אתם אומרים הוא שווה יד ראשונה ויד שניה? ------------------------------------------- צורבים: 1. צורב פנימי של LG Model: GCR-8525B חיבור IDE לעוד מידע טכני: http://msc1.co.il/product.aspx?a=068230a3ad544febb23cda7fc…

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  2. מחשב חדש לפני יומיים קיבלתי אותו הכל פעל סבבה ... התקנתי כמה משחקים מדיסק העתקתי שירים מדיסקים... ופתאום עכשיו הוא לא מזהה אותו ואין לי מושג למה? מישו יכול לעזור בקשה? נ.ב. יש לי ווינדוס ויסטה 64 ביט אם זה קשור והצורב חדש לא ממחשב ישן או משו

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  3. Started by darkman,

שלום. קניתי היום HD 1 TB פנימי חיברתי אותו למחשב כאשר כבר מחוברים שני HD 1)80GB 2)250GB משום מה הHD החדש לא מוצג לי במערכת האם זה אפשרי? מה עושים? ------------------------- עדכון: הוא מופיע עכשיו ב DEVICE MANEGER בתור HD 800GB אבל עדין לא במחשב שלי

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  4. Started by tsah1982,

שלום, אז ככה לפני כמה זמן שמתי לב לבעיה מסוימת בצורב: כשהייתי צורב דיסק אצל חבר ומכניס אותו לצורב שלי אז הוא לא היה מראה את הקבצים שצרבתי על הדיסק וזה קרה יותר מפעם אחת. אז פשוט נכנסתי לאתר של nec והורדתי את העדכון קושחה האחרון בתקווה שזה יפתור את הבעיה אבל באמצע העדכון הווינדוס הוציא הודעת שגיאה והעדכון הפסיק באמצע מה שאומר שהצורב לא עובד יותר. השאלה שלי האם אפשר לתקן את זה? והאם במידה ואני ימסור את המחשב לחנות כי זה עדיין באחריות הם יכולים לדעת שזאת הסיבה שבגללה הצורב לא עובד?

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  5. Started by יניב קופר,

יש לי כונן ide ואני רוצה להוסיף כונן אבל בחיבור sata האם זה אפשרי יש לציין שהלוח שלי תומך עכשיו השאלה השנייה שלי האם אני יכול לקנות sata2 למרות שיש לי חיבור של sata 1

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  6. Started by kobi_af,

אהלן ראיתי תאשכול למעלה אבל אני מחפש יותר אנשים עם ניסיון אישי....איזה צורב אתם ממליצים לי (ide ) ? תודה

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  7. קניתי כונן WD 320GBAAKS. הנפח שמראה לי xp הוא 298GB. למה זה??

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  8. Started by shuy,

<נושא>? שמעתי על הרפטור 36G שהוא מהיר מאוד, האם יש מהירים ממנו? (למטרת שידרוג הדיסק הקשיח של מערכת ההפעלה אצלי המחשב).

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  9. Started by er0101,

תחסכו את החוות דעת שלכם על החנויות- יש סמסונג 203 ב99 ש"ח בKSP / ב95 ש"ח באייבורי. אגב, יש במלאי בסניף KSP ר"ג, קניתי אחד ואז חבר ביקש שאקנה לו גם

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  10. יש לי כונן של NEC 3550A והוא כבר מלא זמן לא קורא לי DVD שאני צורב, הוא קורא CD שרוטים גמורים אבל DVD חדשים בלי שריטה הוא לא קורה וכותב דיסק ריק, את כל הDVDים שהוא לא קורא הכנסתי לDVD של המחשב הנייד שברשותי והוא קרא את כולם בלי בעיות, מה לעזאזל אני צריך לעשות,יש לי מלא משחקים שאני רוצה להריץ אותם וזה פשוט לא עוזר....... תודה לעוזרים! נ.ב:עדכנתי אותו דרך האתר של NEC רק לפני שבוע ועדיין אותה בעיה, ויש לי DEAMON TOOLS אם זה משנה..........

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  11. Started by digitalseeker,

אני צריך כבל ESATA לSATA כמה שיותר ארוך , מצאתי מטר - היש מטר וחצי ? ויש לי יציאת חשמל של מולקס רגיל מהמארז , ויש לי כבל קצר מדי שמתאם בין המולקס לבין החשמל של הSATA. השאלה הנשאלת זה איפה מוצאים כבל חשמל ארוך של מטר-מטר וחצי - או כזה או מולקס למולקס ואז אני אשים את המתאם הזה : http://cgi.ebay.com/SATA-Serial-ATA-to-Molex-Power-Adapter-Cable-for-HDD_W0QQitemZ290302916786QQcmdZViewItemQQptZPCA_Cables_Adapters?hash=item290302916786&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A570%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318%7C301%3A0%7C293%3A1%7C294%3A50 הצעות ?

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  12. אני קונה בשבוע הקרוב מחשב חדש, ויצא לי לעקוב די הרבה אחרי המפרטים המוצעים כאן. ההמלצה כמעט ללא יוצאים מהכלל הייתה על ה-WD2500KS ורציתי לדעת מדוע? http://www23.tomshardware.com/storage.html?modelx=33&model1=136&model2=682&chart=31 בצ'רטים של Tomshardware המופיעים למעלה כמעט כל הדיסקים בסדרה הזו מקבלים ניקוד נמוך מאשר הברקודה של סיגייט היקרים רק במעט ונופלים גם מהדסקסטאר של היטאצ'י. קישורים למחירים: WD: http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=522 סיגייט: http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=578 היטאצ'י: http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=629 אם כן, מדוע ההמלצה הגורפת על WD (אמינות? רעש?)? בנוסף רציתי לדעת מה ההבדלים בין הסדרה הנ"ל (KS)…

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  13. שימושים רגילים. מעבד 6700K 16GB DDR4 2400 תודה רבה!

14. Started by Googleness,

יש לי דיסק קשיח חיצוני שקניתי לפני איזה שלוש שנים +- Maxtor Basics 500GB ובקיצור בתקופה של השנה האחרונה הוא ממש מזייף. טכנית אני לא משתמש בו הרבה פעם בכמה חודשים אני מחבר אותו ועושה גיבוי למחשב בנוסף לצריבה על תקליטור או על DOK אבל משום מה הוא באמצע הפעולה מתנתק מהמחשב ואחרי חצי שנייה מתחבר מחדש וככה כל פעולה העתקה נקטעת באמצע. בנוסף ישנו סיפור שבו מערכת ההפעלה זורקת לי על המסך שיש שגיאות בדיסק ומומלץ לבצע סריקה לתיקון שגיאות לאחר כל ניתוק חצי שנייתי שכזה. ממה זה נגרם בעצם? והאם אפשר לטפל בזה? תודה, לירון

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. קניתי 2 דיסקים קשיחים sata ולהפתעתי התברר לי ש ה- boot מיתבצע אך ורק מהחיבור sata הימני בלוח האם ואין אפשרות בביוס של ה- sata לעשות boot מהחיבור השני הפיתרון היחידי היה פשוט לשנות את חיבורי הכבלים בין הדיסקים הקשיחים אבל זה כמובן לא פרקטי כול פעם לפתוח את המארז בניגוד לדיסקים ide שם אתה פשוט משנה את סדר ה-boot בביוס האם יש פיתרון לבעייה? הערה: המפרט שלי מופיע בחתימה תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  16. Started by x-dude,

http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=16342 מעניין לקרוא, נתונים טכניים, לא לאלו שסובלים מכאבי ראש בזמן קריאת נתונים טכניים

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  17. Started by kip,

איזה לקחת? אין לי את שמות הדגמים כרגע אבל הכי זולים של החברות... בררנים בדיסקים? תודה.

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  18. Started by Natural,

קניתי SSD ושכחתי מהמתאם בקניית המחשב, אני לא מוצא מתאם כזה ב KSP ומה שראיתי טוב נמצא ב TMS: https://www.tms.co.il/product/13580 יש איזו חנות אחרת בבאר שבע או באיזור שאפשר לקנות בה את המתאם הזה או משהו דומה שיהיה טוב? מאוד חשוב לי לקבל עזרה בהקדם המחשב צריך להיות מוכן השבוע, תודה. אני יבדוק עם מכירות של KSP מחר אם יש אפשרות להזמין או אם זה לא במלאי או משהו.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אני שוקל לקנות raptor 36 gb, אבל חושש שהוא מפיק רעש וויברציות נוראיות...למישהו יש כאן דיסק כזה ויכול לתאר?

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  20. Started by D-Bang,

במחשב שלי מותקן צורב של לייט-און 52X24X52 ולפני יומיים קניתי DVD של טושיבה 16X48. בהתחלה חיברתי את הצורב כSLAVE והDVD כMASTER והמחשב זיהה את שני הכוננים בבאיוס אולם היחיד שקרא דיסקים היה הצורב לטושיבה אני מכניס דיסק וכאילו כלום מבחינת המחשב אין דיסק בכונן. ניסיתי כבר את כל הקונפיגורציות שרק אפשר אבל שום דבר לא עוזר, הקטע המוזר הוא שאם אני מחבר את שניהם יחד אז רק הצורב עובד ואם אני מחבר אותם כל אחד בנפרד אז גם הטושיבה עובד (קורא את כל הדיסקים בלי שום בעיה), החלפתי גם את הכבל IDE לאחד אחר וגם זה לא עזר. אשמח לשמוע אם מישהו נתקל בבעיה דומה ויש לו פתרון בשבילי ???

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  21. Started by Tall-Guy,

שלום :-) קיבלתי מחבר שעזב לחול מחשב לפני כמה ימים. זה המחשב הראשון שאני משתמש בו עם חיבור SATA לה Harddisk ולא IDE ישן. אני קצת מבולבל וחיפוש ברשת רק עשה אותי מבולבל יותר. באתר הלוח אם שלי, יש שתי סוגי Drivers: 1. Marvell Sata Drivers 2. Storage Matrix Manager + Drivers הבנתי בגדול ש Matrix Manager זה רק למחשבים שה SATA מוגדר כ RAID (זאת אומרת, שתי הרדיסקים - תקנו אותי אם אני טועה). מאחר ולי יש רק הארדיסק אחד, אין לי צורך בזה. אולם, אני לא כל כך בטוח בקשר ל Marvell Drivers. נראה כי המערכת הפעלה עובדת כמו שצריך, למה אני צריך Drivers? הרי Windows כבר זיהה את ה Hardisk. ובנוסף, ראיתי את המילה ACHI הרבה, ואני מניח שהיא קשורה ל SATA. האם מישהו יכול להסביר לי על מה מדובר? תוד…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום אנשים התקנתי את הכונן הנ"ל על לוח של ASUS חדש נדמה לי A2NPV-VM ולמרות שהדיסק פרט להיותו מרעיד עובד בסדר ומזוהה על ידי המערכת לפי שם גם בSETUP אבל מצד שני יש לי הודעה מוזרה ליד האייקונים לצד השעון שלפיה החומרה ריבוע אפור עם חץ ירוק שהכותרת שלו SAFTEY REMOVE HARWARE כשאני לוחץ על האייקון הנ"ל יש לי חלון ובו אפשרויות ומוביל אותי למעשה להתקנת דרייבר של הדיסק. לא מצאתי דרייבר מתאים לדיסק גם לא באתר הבית של WD השאלה אם זה משנה משהו ואם יש דרך לפתור את זה תודה!

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  23. שלום חברים. פירמטתי את הכונן קשיח שלי שהיה עליו ויסטה. לפני זה גיביתי את כל מה שהיה לי, פרט לתיקייה אחת שבדיעבד שכחתי להעתיק אותה. על הכונן קשיח המפורמט התקנתי ווינדנוס 7, וחילקתי אותו בצורה אחרת מבחינת גודל, והעתקתי את כל מה שגביתי חזרה לכונן הקשיח המחודש. מה הסיכויים שלי לשחזר את מה שלא הצלחתי לגבות?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by shlominavi,

#1 היום, 00:46 shikoba Fxp Novice תאריך הצטרפות: Jan 2008 הודעות: 302 שלום..חלק מהאנשים בפורום אומרים שיש להרד דיסק הזה קצת בעיות? כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤364 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 איזה בעיות התגלו מישהו יודע? אני אישית חושב שכל פעם הוא מראה שיש יותר מקום תפוס נגיד אם נכנסתי לבדוק היה 3 תפוס אחרי רבע שעה רק מגלישה באינטרנט היה 3.5 מישו יודע למה?

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  25. Started by david86,

אני קניתי הרדיסק ולא יודע על איזה כפתור ללחוץ שיתקין את הרדיסק על מה ללחוץ [על primary partition )הוא על(extended partition ]

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים