אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,915 דיונים בפורום זה
-
כי יש הרבה סוגים שונים... - האם אני יכול לרכוש כל דיסק שמוצא חן בעיני ב-Zap? - או שלוח האם שלי (או כל דבר אחר) מגביל אותי? הסתכלתי אצלי ב-Disk Management ואני רואה שהדיסק שכרגע יש לי הוא Samsung sp0812c. (הרצתי בגוגל ואני רואה שהוא SATA, לא שאני יודע מה זה אומר...) תודה רבה לשפיצים, ערן
-
- 8 תגובות
- 941 צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש איזה חנות מחשבים באזור גוש דן שפתוחה בשבת / מוצאי שבת ? אני צריך לקנות דיסק קשיח פנימי (ורוב החנויות שהן לא חנויות מחשבים מחזיקות רק חיצוניים) אה, ובאג פתוחים, אבל הם גנבים, הם לוקחים על WD 500 SATA, חמש מאות ש"ח, כשבמקומות נורמאליים זב בסביבות שלוש מאות חמישים ...
-
- 0 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
WD Elements Desktop. הבנתי שהמוצר כבר לא כל כך עם מלאי גדול בשוק. אני צריך חנות באזור חיפה שעדיין מוכרת אותו, לא משנה איזה נפח. אני צריך לצורך הפרויקט רק את הספק (זו נראית לי האופצייה הכי טובה וזולה אחרי ביקור אצל חשמלאי שנתן הצעה לתיקון ספק שהלך קפוט ועל הדיסק יש מידע יקר ולא ניתן מטעמי בירוקרטיה לפתוח וולהעביר את הדיסק למארז מחשב). גם לא משנה התקציב כי זה לא יורד מהכיס שלי
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום במערכת מחשב בה יש 4 כוננים עם מערכת הפעלה Win 10 אני מעוניין שמערכת ההפעלה לא תוכל לגשת ל 2 כוננים באופן קבוע (לא קריאה ולא כתיבה). איך עושים זאת ? המטרה שלי להתקין 2 מערכות הפעלה של win 10 על דיסקים שונים ולכל מערכת הפעלה יהיו 2 כוננים בלבד (אחד SSD ואחד רגיל), וכל אחד ממערכות ההפעלה לא יוכל לגשת לזוג הכוננים השני. זה לטובת שימוש במחשב ע"י 2 משתמשים, במקום לעשות 2 משתמשים ב win 10. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו יודע איך אני יכול לחסום בסיסמא תיקיות שנמצאות על HD נייד. אני צריך למצוא דרך לחסום אותם כך שהסיסמא תתפקד בכל מחשב ולא רק במחשב שמותקנת בו תוכנה כלשהי.. משמע, לא יכול להתקין תוכנה שזקוקה להרצה... תודה מראש, BS.
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
לא יודע אם זה הפורום הנכון, אבל ה-SSD שקניתי הגיע בלי בורג, ונראה שהמכס או חברת השילוח איבדה את הברגים שבאו עם לוח האם. יש איפשהו בארץ שאפשר לקנות בו ברגים חלופיים? או שאצטרך להזמין מחו"ל? (הכוונה לכאלו - https://www.amazon.com/GutsParker-M-2-Standoff-Screw-Drives/dp/B06XBG1783).
-
- 3 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
אהלן , יש לי הארד דיסק חדש , יש לי מקום להכניס אותו אבל אין לי ברגים בשביל חיזוק. זה משנה בכלל? מאיפה אני משיג את הברגים האלו? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום המפרט של המחשב שלי הוא: מעבד: amd x2 +4800 לוח אם : asus m2n -sli deluxe ספק :ENERMAX LIBERTY 400 זיכרון : 1g x2 של corsair ולכל המחשב הזה יש לי כונן קשיח של סמסונג SATA 80 gb במהירות 5400, עכשיו אני רוצה לקנות כונן חדש . האם לקנות כונן SATA2 160gbבמהירות 7400 ושם לאחסן את הכול או לקנות כונן במהירות 10,000 36gb ועליו להתקין את הווינדוס והכונן הישן שלי יאחסן את שאר הקבצים? האם זה ישפר את הביצועים של המחשב שהכונן במהירות 10,000 RPM? תודה, רותם
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה בשם Viking Storage מצליחה להפתיע את כולם - ולהכריז על השקה רשמית של כונני אחסון חסרי תקדים לכתבה
-
- 24 תגובות
- 4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. יש לי כרטיס זיכרון 256mb מסוג CF של חברת SanDisk, מחובר למצלמה Canon A70. אתמול הסתכלתי באפשרויות, ולהפתעתי גיליתי, כי נפח הכרטיס הוא כ - 244 mb. פירמטתי את הכרטיס דרך המצלמה, אך ללא הואיל. נפח הכרטיס נשאר זהה. חבר שלי אמר שזה סביר שזה יקרה (לדוגמא: דיסקים קשיחים), אך ברצוני לדעת אם אם זה נכון, או שעליי לממש את האחריות של הכרטיס זיכרון ? תודה
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
Seagate מצד אחד, Kingston מהצד השני וסטארט-אפ קוריאני מסקרן בשם Fadu ביניהן לכתבה
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
למה ? יש לי דיסק של 200 גיגה ויש לי רק 190...
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום קיבלתי אתמול את המחשב והתקנתי את הWIN XP ובחלוקת הכוננים רשום שיש לי קצת יותר מ130G אבל קניתי כונן של 160(בדקתי הוא של 160) אז איפו ה30G שחסרים לי? זה מחשב חדש ולא היה מותקן בו כלום לפני זה! תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סיימתי להרכיב את המחשב החדש, והמחשב עושה "חצי פוסט" - הוא נתקע בקטע של Detecting IDE Drives (אולי לא בדיוק המשפט הזה, אבל הבנתם את הכוונה), ואי אפשר לעשות כלום אפילו לא להכנס לביוס. בדקתי את הPort 88 Card (יש לי את הEPoX 8K3A+, ויש בו אחד מובנה), והופיע בו 75. בדקתי בחוברת כדי להבין מה זה אומר, וזה מה שמצאתי: Detect & Install all IDE devices: HDD, LS120, ZIP, CDROM... . עכשיו אני לא מבין מה לא מחובר טוב, יש לי כונן DVD שמחובר ללוח בכבל ATA33 (הATA33 זה הכבל עם הפחות גידים והגידים גם יותר עבים, נכון?), צורב SCSI שמחובר לבקר SCSI (כרטיס בחריץ PCI), ושני הארדיסקים שמחוברים כMaster וSlave עם כבל ATA133 (זה עם ההרבה גידים שהם גם יותר דקים, נכון?). מה יכולה להיות הבעי…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני כשבוע יצאתי לאילת והמחשב שלי פעל בצורה רגילה לחלוטין. כשחזרתי גיליתי שאני לא יכול להעלות את windows יותר, אז פירמטתי את מחיצת c בלבד! (הכונן שלי מחולק לc ולd). במהלך הפירמוט עצמו נתקלתי בבעיות רבות, אבל נראה כאילו הדברים הסתדרו בזמן שהתקנתי את windows. לצערי, לאחר ההתקנה גיליתי שD לא מפורמט והינו בלתי נגיש. לצערי הרב לא גיביתי את החומר על הכונן, ויש לי בו כמות עצומה של מוסיקה, משחקים ושאר ירקות שהייתי שמח להצליח לשחזר. אני אהיה אסיר תודה לכל אחד שיוכל לעזור לי :\
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
חייבים דיסק מיוחד? יש לי דיסקים של רייטק דמוי תקליטים ולצורב החדש שקניתי יש אפשרות של חריטה איך אני חורט עליו שם? זה אפשרי?
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש לי בקר RAID "על-הלוח". בעתיד הקרוב אני לא הולך להשתמש בו, אבל רציתי לדעת אם יש אפשרות להשתמש בחיבורי IDE הנוספים שלו כדי לחבר התקנים בלי קשר לRAID. כלומר, נגיד יש לי שני דיסקים קשיחים, נגן DVD וצורב. האם אוכל לחבר כל התקן לחיבור משלו או שלא אוכל להשתמש בשני החריצים הנוספים בלי להשתמש בRAID, ואהיה חייב לחבר שני התקנים על כל חריץ IDE בלוח?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3133 http://hdd-compare.com/en/seagate/2tb/st2000dl003 - בנצ'מארק!.. יש לי שאלה אני לא ממש מבין מה כל הפרמטרים בבנצ'מארק אומרים לי(פרט ל transfer rate שאת זה הבנתי) אם תוכלו לעזור לי אני ישמח מה הפרמטר הכי משמעותי ?.. זה הגבול(650שח) שאני מוכן להשקיע מבחינת מחיר...ועוד דילמה שלי זה בין 1TB ל 2TB במחיר הזה יש המלצות??. הוא נחשב הרדיסק טוב(יחסית מהיר,אמין)??(כי אם לא אז השמח להמלצות ) נ.ב - במחשב אני משחק משחקים כבדים+סרטים+אינטרנט תודה מראש למגיבים :xyxthumbs:
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
טוב ראיתי את PLEXTOR והאמת ששמעתי הרבה דברים טובים עליו ! אין לי בעיה של כסף אבל באמת הייתי רוצה לשמוע האם הדגם הספציפי הזה שווה את המחיר והאם הוא טוב . מדובר ב PLEXTOR דגם PX-740A/SW-BL ... האם הוא יותר טוב מה NEC ואם כן מה הבדלים ... תודה !...
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום, קניתי היום SSD intel 530 120GB חדש מivory ואני התחלתי לחשוד עכשיו שקיבלתי מהם ריפבריש קודם כל הSSD הגיע בקופסאת OEM כמו בסירטון הבא (לא היה לי כוח לצלם סורי)שכבר לא ממש בא לי בטוב כי אני מפסיד ככה גם כבל SATA וגם מתאם 2.5-3.5 הדבר השני שהתחיל לעלות לי חשד זה הSSD עצמו שיש עליו סימנים לא יפים של שיפשופים אני יודע שהאיכות לא משהו בכלל וזה גם דרך הניילון אז אני מצטער אבל בסך הכל מה שאתם אמורים לראות זה השיפשופים האלא בצד התחתון של הSSD משהו שאני לא רגיל לראות במוצר חדש אין שום סיבה שמוצר שיצא חדש מהמפעל לא יגיע ברמת גימור מושלמת בתח לא של חברה ידועה כמו INTEL
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
התופעה היא כזאת: קפיאה של המערכת כולה כבר עברתי על מספר בדיקות ועכשיו הגיע הזמן לבדוק ולשלול בעיות של כוננים חיצוניים + פנימיים רציתי בבקשה את השמות של התכונות הרישמיות מחברת WD וסיגייט אם אפשר גם לינק להורדה או בכלל תוכנה חיצונית שתעשה את זה בצורה הכי טובה ההארדיסקים זה מה שיש במפרט בצד והנה גם תמונה מאוורסט לגבי דגמים בFAQ לא ראיתי את זה תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כהה תקשיבו לאחרונה קניתי LG4160 ואני נתקל בבעיות איתו... בדיסקים הראאשונים שצרבתי (רגילים לא DVD) לא הייתה כל בעיה. אבל כבר בדיסק DVD הראשון שצרבתי הוא רשם לי BURN FAILED ומעכשיו אני נתקל בבעיות איתו כל הזמן 5 דיסקים רגילים ועוד 3 DVD שצרבתי יצאו דפוקים (בעיות בקריאת קבצים ב CD ו FAILED ב DVD ללא יוצא מן הכלל!) אני כבר לא יודע מה לעשות??? האם יכול להיות שזו בעיית כבלים (מעוגלים תוצרת בית....) למרות שאני לא חושב ככה כי הצורב הקודם שלי לא עשה לי בעיות כאלו... לקחתי את ה Nero CD-DVD Speed וזה מה שהוא נתן לי: מישה יכול לעזור? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי בזמן החרון קופא ועכשיו התחיל לעשות גם מסכים כחולים,אני חושש שההארד שלי תקול,אז אני מחפש תוכנה לבדוק את ההארדיסק דרך הBOOT מפני שלא אוכל להריץ אותה על הווינדוס היא תתתקע. יש הצעות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בקצרה: הרבה מסכים כחולים, אחרי אבחון עם התוכנה WinDbg , אשמים : NTFS.SYS / ntoskrnle.exe. ובכלל, רוצה לבדוק את הכונן הנוכחי אם יש לו באמת סקטורים פגומים או לא ( כבר הרצתי חיפוש בגוגל מה המשמעות בעניין התהליכים) גיבתי הכל, הפעלתי את המערכת הפעלה בSAFE MODE בcommand PROMPT, כתבתי את הפקודה(chkdsk c: /f /r), עשיתי ריסט, הוא עשה את המסך השחור והריץ את הבדיקה - זה הסתיים לפני ששמתי לב, והפעיל מחדש את המערכת הפעלה. אני לא יודע אם יש שגיאות. איפה אפשר לבדוק את זה? ההרצה נשמרת באיזשהו cache על המערכת הפעלה, לא? מדובר בWIN 7 . אולי לא קשור כל כך לפורום. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.sata-io.org/namingguidelines.asp אולי זה יעשה קצת סדר.
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-