עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by AdiR^SiNaI,

יש אפשרות לעשות גיבוי למחשב דוגמא עשיתי פירמוט או הקנת וינדוס ואני רוצה לשמור את ההגדרות שהדרייבר אנטי וירוס חייגן הכול מותקן שפעם הבאה שאני יעשה פירמוט אני לא יצטרך להתקין הכול שוב פשוט להכניס ת'דיסק וההגדרות השמורות עולות יש אפשרות לעשות את זה ואיך?

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  2. לקוראי הפורום שלום יש לי דיסק און קיי של חברת "סאן דיסק" בנפח של 16 גיגה. עכשיו ברצוני לחלק אותו לשני מחיצות. הישתמשתי באקרוניס ובפרטישיין מג'יק בשניהם היצלחתי לעשות מחיצות, אבל משום מה כשניכנסתי לווינדוס ראיתי רק מחיצה אחת. מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב מדובר על ווינדוס אקס פי פרו.

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  3. Started by BenBezalel,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות הרדסיק חיצוני,לגיבוי תמונות וקבצים שונים.. התקציב הוא עד 450ש''ח.. אני אשמח לקבל פה המלצות.. תודה!

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  4. הלדים ישנם, איך אני יכול לחבר שכל הארדיסק כשהוא מעביר מידע יפעיל לד אחר ?

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  5. Started by Tal-T,

אוקיי , אז יש לי הארד דיסק בנפח 320GB של סמסונג , ולמיטב ידיעתי 320GB אמור להיות 300GB בפועל. לפני הפירמוט היו לי שתי מחיצות: 280 ו-20 , דבילי , אני יודע . לא שיניתי שום דבר .. את הפירמוט ביצעתי בעצם בהתקנת WINDOWS 7 (היה לי לפני זה XP) , ותוך כדי ההתקנה כשהוא שואל איפה להתקין , הוא הראה לי את שתי המחיצות ובאפשרויות שם היה FORMAT , ועשיתי את זה לשתי המחיצות. עכשיו לאחר שהווינדוס הותקן , המחשב באמת פורמט , הWIN הותקן במחיצה של ה-280 (עכשיו אחרי שהWIN לקח מקום יש 270) ופשוט מאוד - המחיצה האחרת של ה-20GB נעלמה ! לא קיימת ! תראו: מה אני אמור לעשות? ואם זה דורש ממני להתקין מחדש את מערכת ההפעלה ולפרמט , מה סדר הפעולות שאמור להתבצע (בצורה כללית , אני לא מבקש מדריך פירמוט).

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. מעבר לביצועים, הפרמטר החשוב ביותר (לפחות לי) הוא אמינות. האם קיימים נתוני אמינות לדיסקים אלו? תודה.

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  7. עשיתי בדיקה וכיבלתי הכל ירוק(תמונה מצורפת), אבל רציתי לדעת מה זה אומר אם אני יקבל אדום(מה זה מייצג)? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום. ברשותי כונן SH-203B של סמסונג עם קשוחה עדכנית (SB01) לפני בערך חודש הכונן הפסיק לקרוא דיסקים, בין אם מדובר בCD או DVD. ניסיתי לתקן זאת ע"י כל הפתרונות שמציעה מיקרוסופט (FIX IT, REGEDIT, מנהל ההתקנים) אך לשווא. הכונן בן 6 שנים סה"כ. זהו? הלך קפוט? האם יש טעם בכלל לרכוש דיסק ניקוי בכ20 ש"ח או שכבר צריך להחליף את הכונן? בברכה, אור כהן

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום, הבנתי שמדובר פחות או יותר באותו היצרן. אם ככה, מה ההבדל בין ה- C400 של מיקרון ל-M4 של Crucial שמצדיק את המחיר הגבוה יותר של המיקרון ? את ה-Crucial אפשר להשיג גם יותר בזול (למשל כאן). ההפרש באחוזים די משמעותי מול החנות הראשונה. האם יכול להיות שבמחיר הזול אני מקבל גרסה ישנה יותר? משלוח מספק מפוקפק? משהו אחר לשים לב אליו או שאפשר להזמין מכל חנות ללא חשש? תודה ושיהיה לכולם יום מצויין.

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  10. Started by roy_BB,

איך אני יכול להשתמש בכרטיס זיכרון של המצלמה לכונן קשיח(להעביר אליו מידע) דרך המצלמה?? תודה

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  11. היי, ברשותי מחשב קטן ישן נושן כפי שמתואר בדיון (הישן בפני עצמו) הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=402409.0 ראוטר\פירוול הוא כבר לא יהיה (אני מבסוט מהנתב הנוכחי שלי) וכשחיפשתי עוד רעיונות ל"מה לעשות עם הקופסא הזו לכל הרוחות", עלה הרעיון של לעשות ממנה NAS פיזית אין בה מקום לאחסון של דיסקים, אבל בהנחה ואני רוכש PCI TO SATA ומחבר כבלים החוצה - אני אוכל לבנות קופסא ייעודית נוספת שתחזיק את הדיסקים. השאלה היחידה היא האם החומרה הישנה הזו מספיק חזקה בשביל לסחוב עליה NAS שינהל 4 דיסקים קשיחים. למישהו יש מושג?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. יש לי 4 הארדיסקים. אחד מהם הוא SSD. כרגע ה Page File מבוטל בכולם. ראיתי אצל כמה משתמשים שכל הכוננים על System managed size יש לי 8GB RAM אם זה משנה האם אני אמור לשנות את הכוננים האחרים חוץ מה SSD שיהיו מנוהלים עם Page File? למה הם צריכים בעצם? אוסיף ואגיד שאני עורך קבצי וידאו על הכונן, האם התוכנות האלו צריכות Page File?

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  13. חברי הפורום שלום מצאתי לאחרונה חנות באינטרנט שמוכרת כונן SSD בנפח 128GB של חברת Colorful ב-29.99 דולר במסגרת מבצע (קישור לעמוד המוצר בחנות Zapals). מדובר כאמור בכונן SSD מדגם SL300 בנפח 128GB של חברת Colorful, אך מלבד פרטים מעטים לא ממש מצאתי מידע מסודר לגבי כונן זה. אפשר לראות מהנתונים שהבקר בו נעשה שימוש הוא של Silicon Motion, אך הדגם המדוייק לא מפורט וכן נעשה שימוש בשבבי 3D NAND. הכונן הזה מתיימר להגיע למהירות קריאה (רציפה) של 500MB/s ומהירות כתיבה של 400MB/s. השאלה היא על מה בדיוק מדובר פה? לא נראה לי הגיוני שיהיה אפשר לקנות כונן SSD איכותי או אפילו סביר בנפח של 128GB בכ-100 ש"ח (כן, שקלים - לא דולרים). כל הביקורות שמצאתי, כמו גם כל הסירטונים ב YouTube, הם…

14. יש לי כרגע רק HDD והוא מחולק ל-2 מחיצות כאשר רוב המידע על המחיצה בה לא מותקן הWIN הזמנתי SSD, ואני רוצה להתקין מחדש שם את הWIN ואח"כ לחבר בנוסף את הHDD ולאחסן עליו קבצים. השאלה שלי בעצם היא איך עושים את זה בלי לאבד את המידע? חיפשתי באינטרנט ואנשים אומרים לגבות את הקבצים, לפרמט את הHDD ואז להחזיר אבל אני רוצה להימנע מכל זה. אין לי בעיה לפרמט את המחיצה שבה מותקן הWIN כרגע. השאלה היא האם אפשר לעבוד ככה: 1. לנתק HDD ולהתקין WIN על SSD כרגיל 2. לחבר את הHDD ולפרמט את המחיצה עם הWIN הישן - איך עושים את זה ד"א? האם מספיק להגדיר שהBOOT יהיה מהSSD ואז אפשר לפרמט פשוט את המחיצה דרך הWIN או שצריך לעשות משהו אחר? 3. במידה ואני רוצה לאחר הפרמוט של המחיצה…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by enter,

לא מצליח לפתור את הבעיה המגוחכת הזאת ! אז ככה קניתי לפני שנה צורב של NEC..במחשב שלי הוא לא קורא את הדיסקים שהוא צורב עכשיו ניסיתי להעביר את הצורב DVD של NEC למחשב של אחותי היא משתמשת בצורב CDRW רגיל עכשיו הוצאתי את הכבל IDE ואת החיבור של החשמל והכנסתי את 2 החיבורים האלו באותה צורה לצורב שלי (אני מנסה לבדוק פה בעצם אם יש בעיה אצלי במחשב או בצורב עצמו) בקיצור כשאני מחבר את הצורב DVD NEC המחשב פשוט ניתקע ב DETECTING IDE DRIVE ... וכשאני מחבר לצורב הרגיל שלה ה WINDOWS עולה כמו שצריך... למישהו יש מושג? ואין שום חיבור של SLAVE וכל זה

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  16. Started by ras81,

שלום יש לי דיסק קשיח של ATA רגיל (160G) והוא התחיל לעשות לי רעש בלתי נסבל כל הזמן - שריקה מתמשכת כזאת. ניסתי לאחות אותו ולתקן שגיאות וכלום לא עזר. מה אפשר לעשות? תודה

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  17. Started by ס ר ב ר,

מחפש לרכוש Disk on Key בנפח 2GB : 1. ראיתי שמוכרים באופיס דיפו Disk On Key בנפח כזה, של חברת Verbatim, במחיר 300 ש"ח, האם זו חברה טובה ? 2. מה אתם אומרים על הדגם SanDisk Cruzer Micro ? 3. אשמח קבל המלצה 4. חשוב : במידה ואני מעונין להגן על הנתונים שאני מעתיק ל Disk On Key, כלומר, אם הוא יאבד לי, שלא יוכלו לגשת לקבצים המאוחבנים עליו, מה האפשרויות שיש לי ? האם זה תלוי בדגם הדיסק ? תודה ושבוע טוב.

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  18. זה צריך לעלות 550 ש"ח לכל היותר. ולא פי 3 (הכי נמוך) כמו בארץ. בארה"ב זה עולה פחות מ-550 ש"ח אבל אני מוסיף מיסים+רווח למוכר.

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  19. Started by uokie,

ראיתי שמישהו פתח לפני פוסט.רציתי בכל זאת להתייעץ. האם הכונן הקשיח הזה מומלץ יותר מהדגם הישן יותר HD203WI? ראיתי ב- newegg כ-30 ביקורות טובות והוא די חדש. לפי המפרט נתונים שלו, עד כמה הוא שונה מהדגם הישן יותר? חדשו בו משהו? לדעתכם העתיד שהוא צופן הוא איכותי?תודה.

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  20. הכונן שאני מנסה לבדוק הוא Intel 335 180gb. צירפתי תמונה של הבדיקה. בכל האתרים השונים ה SSD הזה עובר את ה400 בכיף (Average read). אצלי הוא באזור ה300. (עשיתי את המדריכים לשיפור הSSD , והמחשב הוא חדש אז חוץ מתוכנות של win8 אין משהו רץ) רעיונות מה יכולה להיות הבעייה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Thug Poet,

שלומות, רציתי לקנות SSD למחשב נייד חדש שקניתי כדי לשדרג את הביצועים שלו. עכשיו לאחר קריאה קצרה הבנתי שצריך להקדיש למערכת ההפעלה כמות מסויימת של נפח כדי שהיא תפעל בצורה טובה. ולא תפגע בביצועים של כל המחשב.( במקרה שלי זה windows 8 ) אני לא רוצה לקנות SSD בגודל של יותר מ128GB השאלה שלי האם 64 GB יספיק? והאם אוכל לחבר את ההארדדיסק הקיים שלי בצורה חיצונית למחשב נייד לאחר ההתקנה של הSSD. סליחה מראש על הבורות במושגים וכל מיני פרטים טכניים.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by WinInc.dll,

שלום לכולם איך אני בודק מה ה-RPM של ההרדיסק שלי.

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  23. ראיתי באייבורי את שני אלה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=21766 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=26411 התקציב שלי הוא בסביבות ה400. האם לכונן חיצוני ללא חיבור לחשמל יש חסרונות לעומת אחד עם חיבור?

24. אני חייב לדעת שזו קנייה בטוחה. אתם לא ממליצים על זה במפרטים המומלצים אז זה נראה חשוד.... בבקשה מי שקנה את זה, האם כונן זה טוב ואמין??? יותר חשובה לי האמינות :

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by idanshmu,

שלום לכולם... יש לי דיסק קשיח חיצוני ש 1GB של חברת MAXTOR. הוא מתחבר למחשב באמצעות כבל MINI USB --> USB. הלוח אם שלי תומך גם בחיבור ESATA והבנתי שקצב העברת הנתונים שלו מהיר יותר (בכמה? האם זה משמעותי? לא יודע...) בכל אופן רציתי לדעת האם יש מתאם/כבל שיכול לחבר את הדיסק לחיבור ESATA והאם באמת מתאם/כבל שכזה יגרום להעלאת קצב הנתונים או שבכלל הדיסק עצמו צריך לתמוך בחיבור כזה ואני מדבר שטויות? תודה מראש! עידן.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים