עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by KF,

היי , יש לי את הלוח הבא : https://rog.asus.com/motherboards/rog-crosshair/rog-crosshair-viii-dark-hero-model/ האם הכונן הזה יתאים ללוח? https://www.amazon.com/Crucial-PCIe-NAND-NVMe-3500MB/dp/B0B25MJ1YT?tag=hwzone0f-20&th=1

2. רציתי לקנות הארדיסק 2TB, והמועמד הראשון הוא כמובן ההארדיסק הזה, אבל הוא 5400 ולא 7200... ובכלל, עד כמה טוב הכונן הזה והאם יש אפשרויות יותר טובות? האם יש דיסקים של 2TB שהם 7200?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by rab10,

יש כזה דבר מין ספרייה כזאת שזה כמו מחשב ואי מחבר את כל ההארד דיסקים מגודל מסוים פנימה ואז זה עושה לי אותם כמו הארד דיסק אחד ואני יכול להשתמש רק בחיבור אחד??? אם כן מישהו יכול לתת לי קישור לאחד כזה שיתאים לכונני 3.5 בחיבור סאטה

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  4. Started by shaik,

אני רוצה לקנות דיסק חדש, אבל לוח האם שלי לא תומך בSATA. האם יש דיסקים בעלי חיבור IDE וגם SATA? אני יודע שיש כרטיס מתאם, אבל אני רוצה לחסוך את הקניה שלו אם ניתן.

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  5. יש לי את הצורב DVD - NEC 3520A מהירות הצריבה שלו לCD רגיל היא X48 לפי מפרט מהירות הדיסק הינה X52, אבל NERO מתעקש להציג מהירות מקסימלית של X32 או לרשום מקסימום ואז להראות הודעות מהסוג הזה - [tt]Can only write at 32x (4,800 KB/s) instead of 48x (7,200 KB/s) to current disc.[/tt] מה עושים?

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  6. Started by ROTEMan,

מישהו מוכן להסביר בבקשה?.. עד עכשיו לא הבנתי בשביל מה הבקר לדיסק קשיח.

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  7. Started by Joshua_G,

עליי לקנות בדחיפות, מחר, דיסק קשיח חיצוני. נראה לי שהמחיר פר נפח הטוב ביותר הוא בדיסקים של 3 טרה-בייט. אני מלבט בין שני הדגמים האלה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8713 680 ₪ ושנתיים אחריות או http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10943 899 ₪ ושלוש שנים אחריות. המלצותיכם?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום, מה יקרה אם אחבר hard disk שעובד ב sata2 ללוח אם שלי ( asus p4p800d ) שתומך רק ב sata1 ? האם הלוח אם לא יזהה אותו או שפשוט הוא יפעל במהירות של sata1 ??

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  9. מחפש לדעת מה עדיף...ובדחיפות! מה המארז החיצוני המהיר והמומלץ ביותר? איזה HD בנפח 500 ג"ב הוא האמין ביותר? בברכה, אורי

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  10. Started by almor12,

שלום, אני מעוניין לקנות ssd חדש למחשב בנפח של 250gb. יש לי אפשרות לקנות כונן של crucial מדגם M500 ב550₪ דרך חברת מיקרון. למישהו מכיר את הכונן הנ''ל? הכונן יהיה בתוך מחשב נייד ועליו יהיה מותקן שתי מערכות הפעלה, וינדוס 7 ופדורה. רוב השימוש יהיה matlab ותוכנות עריכה קלות כגון photoshop וsketchup ומדי פעם משחקים קלים. התקציב שלי הוא עד 650₪.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by יניב51,

שלום לכולם, בזמן האחרון יש רעש תמידי מהכונן שלי, רעש של חריטה. אני מבין שהוא מסמן לי שהוא רוצה לסיים את דרכו אז אני אחפש חדש, אבל לצורך העניין אם ובמידה אני מחליט להשאיר אותו לשמירת קבצים ( עם לקיחת סיכון שהוא יהרס ), האם באותו הזמן הוא ימשיך לעשות את הרעש של החריטה למרות שאין קריאה/כתיבה לכונן? וע"פ ההמלצות שיש ראיתי את הכונן הבא: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10380 עם 3 שנים אחריות. באופן עקורני אני סטודנט תפרן אז אני לא ארשה לעצמי כונן SSD ( כי אז אני אצתרך 2 כוננים ) ואני מחפש כונן בנפח טרה לפחות וראיתי שההפרש הוא 120 שקלים אז אני מעדיף לקנות משהו יותר גדול. האם יש המלצות על משהו אחר? באופן עקרוני אני לא רוצה לעבור את טווח ה 400 ש"ח, ואני מעדיף לקנות …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני יודע זאת שאלה קצת מטומטמת, אבל בבקשה לא לקטול אותי... תראו - יש לי במחשב הישן הרדיסק 30 GB של WD עם 5400 RPM. אני שוקל לקנות עוד הרדיסק של 20GB אבל הפעם של 7200 RPM. השאלה שלי היא, האם כאשר אני ישים את מערכת ההפעלה על ההרדיסק המהיר יותר, האם זה ישפר את ביצועי ומהירות המחשב בכלליות? כי אחרי הכל, סביבת העבודה היא ווינדוס, והוא נמצא על ההרדיסק המהיר, אז הכל אמור לעבוד יותר מהר לא?

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  13. Started by jackhammer,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש עם דיסק 500GB היברידי (8GB SSD). השאלה שלי היא האם יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת לגבי ההתנהלות עם דיסקים היברידים? כשאני מתקין מערכת הפעלה חדשה (המחשב בא בלי OS) צריך לעשות משהו ספציפי? מה קורה אם אני מפרמט את הדיסק?

14. Started by Ramboli,

שלום, יש לי מחשב בן שנה ומשהו, מפרט תוכלו לראות בקישור בצד. הדיסק מחובר בSATA 2, במצב AHCI בביוס. התחלתי להבחין ברעשים שמחולל ההארד דיסק בעת כתיבה או קריאה. הם מסונכרנים עם נורת החיווי, כל פעם שהיא דולקת הדיסק עושה רעש מוזר. (צירפתי קובץ שבו נשמע הרעש - הוקלט דרך מיקרופון) עשיתי בדיקות דיסק, עם תוכנות כמו בדיקת דיסק של וינדוס , HDD Regenerator, וכלי האבחון של WD. כל הבדיקות עברו בהצלחה ולא נמצאו בעיות כלשהן. תוכנת הHDDLIFE מורה על ביצועים ובריאות תקינים לחלוטין. אני מפחד שיום אחד הדיסק קשיח לא יעבוד, אני לא רוצה לאבד את המידע שלי. אני לא רואה בעיות ביצועים כלשהן, מערכת ההפעלה פועלת כשורה, מהירות העברת קבצים נעה בין 20 ל40 מגה לשניה. האם בכל זאת יש ממה לחשוש? אם כן, אין ל…

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  15. Started by לוח שנה,

שלום, יש בעיה אם מחברים HD למחשב לאחר שהוא כבר עלה?

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  16. Started by pergola,

אני מתכוון לקנות 1Tib פנימי למחשב, יש חשיבות איזו חברה לקחת? אני מתכוון כנראה לקחת WD..

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  17. גם סדרת ה-MX300 הטריה של מיקרון מתקדמת אל הנפח הנדיב, ובמחיר תחרותי לכתבה

18. Started by The Ripper,

אני מחפש כונן קשיח שיהיה המאסטר, כלומר למערכת ההפעלה. חשוב לי כמובן שיהיה בעל ביצועים טובים (משחקים ומוזיקה)אך לא פחות חשוב שיהיה שקט! נתונים נוספים- 160G-250G - 7200rpm - SATA II - למעשה הלוח-אם שלי תומך בישן כך שאפשרי גם 150Mb/s, אבל אתן עדיפות ל-300 בהתאם לביצועים ושקט. - NCQ חשבתי על ה- samsung p120 הנה שתי סקירות עליו: http://www.silentpcreview.com/article258-page3.html http://www.tomshardware.com/storage/20050427/spinpoint-07.html אני לא יודע אם יש אותו בכלל בארץ אבל אם זו הבחירה הטובה אז לא חסר אתרים אמינים בחו"ל

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  19. Started by SOLIDUS SNAKE,

כשהמחשב עושה BOOT ולפעמים כשהWINDOWS עולה נשמע צליל קריאה חזק מהכונן משהו יודע מה הבעיה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. צריך המלצה להארדיסק 500ג'יגה בבקשה.. שקטטטטט מהיר ואיכותי.. קיבלתי לפני כמה ימים את המחשב החדש עם st3500320as והוא עושה טיפה רעש (טיקים כאלה) נאמר לי שזה הרעש הטבעי של סיגייט ואם אני רוצה אז יחליפו לי לwd מה אתם אומרים? על איזה אתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  21. הי אני הופכת את המחשב הישן שלי לHTPC יש בו כרגע שני HD ישנים אחד ממש ממש ממש ישן ,Maxtor 34098H4, IDE 40GB, 5400 RPM 20.4GB/platters 2mb buffer Seak time 9.5ms השני קצת פחות ישן Seagate Barracuda 7200.7 ST3120827AS 120GB 7200 RPM 8MB Cache SATA 1.5Gb/s 3.5" חשבתי לשים את מערכת ההפעלה על הדיסק של ה40 ואת ה120 שיהיה כולו לסרטים וכך אני לא צריכה Partions בכלל הענין הוא שאני די סגורה שמערכת ההפעלה צריכה הארד דיסק יותר מהיר מההארד דיסק הקטן אני צודקת? זה ממש משפיע בHTPC? אין לי כוונה לקנות משהו אחר כרגע אז אני צריכה החלטה בין השניים תודה

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  22. Started by GeforceFX,

שלום אני עומד להזמין מאייבורי מחשבים 890.00- דיסק Corsair FORCE3 2.5" SATA3 180GB SSD יש SSD שהייתם ממליצים לי להחליף באותו התקציב בערך? תודה!

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  23. Started by H3rzoG,

המחשבים בבית לא מזהים את הכונן החיצוני. קניתי אותו לפני שנתיים, חזרתי מדרום אמריקה לפני שבוע, והכונן הפסיק לעבוד. ניסיתי הכל, את כל התוכנות לשחזור קבצים - שום דבר לא עזר! הוא מופיע בMANAGE כUnallocated . יש דרך לשחזר את הקבצים / לתקן את הכונן בעצמי? ללא מעבדה? אשמח לתשובות - תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  24. יש ברשותי זיכרון CF 4GB KINGSTON. אין לי בו שימוש, אולי ניתן לחברו בתור כונן ל USB ולהשתמש בו בתור כונן שמאכלס זיכרון וירטואלי? מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  25. Started by teapot,

שלום לכולם, אני צריך המלצה לשני כונני USB חיצוניים אחד בגודל 2.5" והשני 3.5" לשניהם אין צורך לחיבור נוסף מלבד USB2. גודל: 500GB בשני המקרים תודה רבה, Teapot.

• 3 תגובות
    • 702 צפיות

דיונים חדשים בפורומים