עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום לכולם, אני הולך לקנות מחשב חדש, ורוצה להעביר את הנתונים שיש לי בכונן IDE הנוכחי למחשב החדש. מפרט של המחשב החדש: Intel BLKDH67BL-B3 I5 Socket 1155 H67 Chipset דגם מתוקן B3, לוח אם Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray, מעבד Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, כונן קשיח יש דרך לעשות את זה?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by ofer_mat,

DAO TAO

• 1 תגובה
    • 991 צפיות
  3. Started by orlupo,

מה ההבדל בין ה-4120B ל-4160B ל-4163B? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  4. Started by ToR,

יש לי CD-ROM X50 IDE ו צורב SCSI 16/10/40 של YAMAHA כאשר אני צורב מCD ל CD אני לא יכול לצרוב מעל 8X (במקרה הטוב), איך אפשר לפתור את זה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by sheff2k1,

השתמשתי בpartition magic 8 כדי לחלק את אחד ההארדיסקים שלי לשני חלקים. לקחתי את כל החלק הריק בדיסק, ועשיתי ממנו partition. לא ראיתי שום errors בזמן ביצוע הפעולה, אבל משום מה העליה של ווינדוס הייתה תקועה למשך דקה לפחות. עשיתי ריסט, כיביתי את המחשב- שום דבר לא עזר. ממשיך להיתקע. החזרתי את המצב לקדמותו(חיברתי את הפרטישנים), ועדיין הווינדוס עולה נורא לאט. אני מתכוון לעשות פורמט להארדיסק ולהתקין ווינדוס מחדש. הבעיה היא שאני חושש שגם אז הבעיה תהיה קיימת. יש משהו שאני יכול לעשות כדי להחזיר בוודאות את ההארדיסק למצב הטבעי שלו? שמתי לב למשהו מוזר: לפני כל הפעולות האלה, הופיע בpratition magic דבר בשם "unpartitioned space" באותו דיסק, ועכשיו אין את זה... יש לי ווינדוס xp sp3

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  6. Started by matizami,

נקרע לי קצת הכבל חשמל ושחיברתי אותו לחשמל הוא עשה רעשים לא כ"כ נעימים. עכשיו הוא לא עובד. איזה שנאי אני צריך לקנות?

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  7. שלום. אבא שלי הביא לי היום את הDOK הג'נרי מאייבורי,בנפח 2 ג'יגה. הDOK מצויד בכפתור נעילה,רציתי לדעת למה הוא משמש ואיך מפעילים אותו. וגם רציתי לדעת באיזו מהירות הDOK כותב (אם מישהו במקרה יודע לאיזה סוג אני מתכוון)

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  8. Started by d100,

הבנתי ששתי החברות האלה הכי טובות בדיסק און קי. מה בכל זאת היתם מציעים לקנות מבין שתי אלה? שמתי לב ש - KINGSTON יותר יקרים. האם זה בגלל האיכות שלהם? או בגלל השם?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. משהו מכיר תוכנה שפועלת תחת מערכת הפעלה שניתן לשחזר איתה???

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני מחפש תוכנה לצריבת DVD אבל אם אפשרות להוריד את איכות הוידאו במקרה שהיא גבוהה מדיי בגלל שיש לי נגן DVD שלפעמים קופץ כשהאיכות גבוהה מדיי ושאני מתכוון איכות אז אני מתכוון למספר המגה בית לשנייה של הווידאו שזה בערך שזה כל הזמן משתנה בהתאם לאיכות הסרט (זה נע בין 2MB ל 8MB). ושהתוכנה תזהה שיש קפיצה נגיד ל8MB אז היא תכווץ את זה לפחות...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. ^ כותרת

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  12. האם יש הבדלים בביצועים ביו דיסק קשיח בעל 16MB באפר לבין דיסק קשיח בעל 32MB? הביצועים הכוונה לביצועים במשחקים כבדים. תודה מראש לכולם!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by ytoledano,

שלום, אני רוצה לעשות RAID1 עם שני דיסקים, אחד של 40 ג'יגה ואחד של 30. שניהם 7200. לא אכפת לי לוותר על ה10 ג'יגה של ה40. איך הSoftware RAID של XP? שווה משהו או שללכת על בקר רגיל? אם אין בעייה עם הסידור הזה, הייתי שמח לשמוע על בקר פשוט בשביל זה, וכמה הוא צריך לעלות. בלמיר אני רואה: כ.בקר ST-LAB IDE ATA133 PCI CARD WITH IDE CABLE 155 שקלים + 19 למשלוח בדואר נשמע לי שווה לכל נפש. מה אתם אומרים?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שמעתי שלהארד דיסק חיצוני המחובר למחשב עם USB2 יש הגבלה בגודל של עד 1 טרה. האם זה נכון? ואם כן אשמח גם לדעת למה.

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  15. דגם GCE-8520B 2 מגה באפר... שווה?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Bug,

בתקציב של עד 200 ש"ח...

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  17. Started by duk4u,

אני רוצה להעביר מדיסקים קבצי אודיו לדיסק או קי על מנת להאזין למוזיקה ברכב. שאלתי היא, האם משנה איזה דיסק או קי לקנות או שאני יכול להסתפק באחד פשוט כלומר איטי. אשמח לתגובות...

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  18. Started by doraam,

אני צריך צורב חדש כי מה שיש לי מעפן ודפוק , כמובן שיהיה חיבור SATA צבע לבן לא משנה של איזה חברה שיתמוך בכל המדיות כולל ה8.5GB ושיהיה טוב ושקט.

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  19. Started by STi,

יש לי בלוח,בחיבורים האחוריים חיבור של SATA חיצוני. עכשיו השאלה היא איך מחברים לו חשמל,הרי אם עשו חיבור כזה בטח יש איזושהיא דרך לחבר לו חשמל בקלות,אולי מישהו פה יודע איך? בטוח יש איזה פיתרון חוץ מלקחת כבל ישירות מהספק,כי אחרת זה סתם לא יעיל... תודה מראש. הלוח רשום למטה...

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  20. דיסק קשיח פנימי: התקציב שלי: הוא פחות או יותר 600 נפח הרצוי: 1TB מהו ייעודו של הכונן: התקנת מערכת הפעלה משחקים וגיבוי.. SSD\HDD? HDD לוח אם: Intel Smackover DX58SO תצורת SATA: תקן SATA 3 אני לא מרוצה ממה שיש לי והחלטתי לשדרג תנו לי הצעות בבקשה.. חיפשתי משהו ומצאתי את זה: http://ksp.co.il/?store=ashdod1&uin=14740 אבל אני לא יודע אם כדאי אם הוא חזק אם הוא מהיר אם הוא ישמש אותי לצרכים שלי או שעדיף אחד אחר.. תודה מראש.

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. cannot copy file The volume for a file has been externally altered so that the opened file is no longer valid איך פותרים את זה?

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  22. Started by liav12,

אהלן, שמתי לב שיש כמה חברות של ייצור הדיסקים שלהם, ביניהן גם טיוואן ויפן? בכל מקרה היה מבצע נחמד של 2 חבילות ב 90 ש"ח אז לקחתי..100 CD של ורבטים תוצרת הודו. עדיף לקחת את החברות האחרות בפעם הבאה?

• 8 תגובות
    • 909 צפיות
  23. Started by davidpo,

האם הבקר sr5000 הוא מומלץ(אמין ומהיר)??

24. Started by marlboro,

http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=343&cat=374 נראים שונה מאלו שקניתי באופיס דיפו ----> http://www.bigcomputers.co.il/Product.asp?Pid=DVD_85_DL_VERB&Cat2Cat1ID=5392&Cat2ID=7550&aff=Zap〈=he

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  25. Started by Yaron-Cohen,

משומש כמובן....בלי MP3 וכל השטויות האלה... לא יודע אם זה USB2.0 או USB1.0.... וגם החברה לא ידועה... שווה או לא?...המוצר עצמו במצב טוב....פועל עובד והכל בריא..

• 3 תגובות
    • 790 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.