עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by yonir,

מה אתם אומרים בין שני הדגמים הספיציפיים הנ"ל: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS נגיד ששניהם עולים אותו דבר (בחלק מהחנויות אחד יותר יקר ובאחר השני). על הנייר ה-seagate עדיף, יש לו 32MB באפר, וחמש שנים אחריות במקום שלוש. אבל אולי יש דברים לא על הנייר.. מה נראה לכם עדיף?

2. Started by yonir,

איזה צורב מוצלח יש ל-LG שתומך ב-lightscribe ? אני רוצה בעיקרון משהו פשוט, כמו GSA-H62N שהוא נפוץ, רק עם תמיכה ב-lightscribe. (אני לא חושב שיש בארץ את GSA-H62L) האם הצורבים האחרים (לא 62N) שתומכים ב-LS פחות טובים במשהו מה-62N ? תודה

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  3. Started by Flow-Style,

שלום לכולם, יש לי בעיה עם הצורב שלי..הוא לא מצליח לקרוא דיסקים של דיוידי לדוגמא אם הדיסק ריק ואני רוצה לצרוב משהו לדוגמא סרט או משחק אז לא תיהיה בכלל בעיה. אבל אם אני א"כ רוצה לראות את הסרט או להתקין את המשחק מהדיסק שצרבתי (או שמישהו אחר צרב לי) הצורב פשוט לא ייקרא את הדיסק הוא כאילו יראה ב"מחשב שלי" שיש דיסק בתוך הכונן אבל הדיסק ריק\פגום..חשוב לציין שהמחשב קורא את הדיסק כאילו זה נשמע שהכל תקין.. והדיסק בסדר גמור במחשבים אחרים הוא פועל מצויין עכשיו מה שמוזר זה שזה רק עם דיסקים של דיוידי כי אם אני ינסה להפעיל דיסקים רגילים (של 700MB) הכל יהיה בסדר.. הצורב שלי הוא NEC AD-5170 Dual Layer DVD±R/W/DL 18X Black Bul אני ניסיתי לנקות אותו עם דיסק ניקוי כמה פעמים וזה עדיין …

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  4. Started by yossi541,

.

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  5. ‏500GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ ‏500GB 7200RPM, 32MB, SATA II‎ ה 16 באפר יקר יותר מה 32 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnatania&uin=3002 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=5006

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  6. Started by hal9000,

יש לי מחשב נישא עם דיסק SATA התקנה של חלונות לא זיהתה את הדיסק ולכן בביוס שיניתי את ההגדרות הדיסק למדמה IDE התקנת חלונות הלכה חלק לשאלתי כיצד אני יכול להתקין את הדריבר לSATA על התקנת חלונות קימת כך שתיהיה לי אפשרות לשנות את ההגדרות בביוס חזרה ל SATA ולהנות מיתרונות המהירות של הטכנולוגיה החדשה

• 8 תגובות
    • 850 צפיות
  7. שלום. יש ברשותי כונן חיצוני USB 2.5" שברצוני לפרמט ל FAT32 (עקב הצורך בשימושו תחת PS3). כאשר אני מנסה לפרמט אותו ב XP מופיע אך ורק האופציה NTFS ואין איזכור ל FAT32 - יש למישהו הסבר למה? יש דרך אחרת לבצע פירמוט?

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by amilo,

שלום לכולם וחג שמח וכשר! יש לי בעיה רצינית , צרבתי על דיסק DVD תוכנה כלשהיא בעזרת NERO ולאחר מכן צרבתי על אותו דיסק סרט כלשהוא , אבל עכשיו אני לא מצליח לראות את הסרט אלא רק את השם שלו באייקון ב"מחשב שלי" עם הסמל של התוכנה הראשונה שצרבתי והסרט לא נמצא בתוך הדיסק ( Explorer ) , בקיצור נעלם לי הסרט!! מה עושים חברה?

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  9. מישהו שמע על החברה הזו? Buffalo . מתגובה בYNET הבנתי שהיא איכותית במיוחד, המוצרים מיוצרים ביפן. ושאלה אחרת, איזה כונן עדיף ולמה: WD My Book Essential Edition 2.0 500GB WDH1U5000 או Maxtor One Touch IV 500Gb USB2 ושאלה נוספת, זה נכון ש"כונני WD הם זוללי חשמל , אם הספק שלכם הוא בהספק נמוך אל תגיעו התוצרת שלהם , כמו כן הם לא מסתכרנים תמיד מול המחשב המארח , השם של WD אינו ערובה למוצר טוב , המוצר של סמסונג הינו באיכות טובה יותר , אמינות טובה ואיכות טובה ." [תגובה מYNET]

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by Tormented,

שלום לכולם, ברצוני לשתף אותכם בתהליך הבניה של שרת DATA שבניתי, נתחיל... הדברים המרכזיים שרציתי בשרת: 1. זול (יחסית). 2. קיבולת גדולה. 3. יכולת הרחבת קיבולת בצורה פשוטה. 4.הרכבה מחלקים נגישים. שלב א' בחירת כרטיס RAID הדבר הראשון הכי חשוב זה הכרטיס5 RAID , בהתחלה רציתי משהו עם 8 דיסקים קשיחים, שני הכרטיסים שהתאימו היו: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11594 בקר HIGHPOINT ל 8 DRIVES אבל PCI-X (כנראה תומך בPCI) השני:http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11590 של PROMISE אותו הדבר גם המחיר זהה (שניהם 1650 ש"ח) הבעייה עם הכרטיסים הללו היא ששניהם PCI-X שנמצא לרוב בלוחות של שרתים ותחנות עבודה, מה שאומר שזה לא זול,באתר כתוב שהם תומכים בPCI …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by FalseStart,

שלום לכולם מישהו יודע מה ההבדלים בין הדיסקים הקשיחים WD1600JB לבין WD1600AAJB? בזאפ הם מופיעים עם אותם נתונים בדיוק, באתר הרשמי של WD יש התייחסות אך ורק ל AAJB, ובחיפוש מהיר בגוגל מצאתי שמתייחסים לשניהם כאותו דגם+אותו מחיר. אז בכל זאת, מישהו יודע מה ההבדלים? תודה וחג שמח!

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  12. יש לו ESATA ויש לי SATA 150 הראשון על מחשב פנטיום 4 32 ביט לוח MSI האם זה יעבוד (עם כבל מתאם) לא פתחתי עדיין את הכונן דגם wdg1su5000e יש USB2 וESATA

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  13. Started by shlomibandit,

אני רוצה להוסיף למחשב הארדיסק 500 ג'יגה .. מפרט בצד..תקציב עד 500 שקל.. עדיין לא החלטתי אם חיצוני או פנימי.. חיצוני הרבה פחות מביא ביצועים מפנימי או שזה לא משמעותי? איך הדגמים האלה של חיצוני? ‏500GB USB 2.0, My Book Essential Edition 2.0‎ של wd ‏500GB FreeAgent Desktop USB 2.0‎ של seagate או פנימי? רציתי את זה אבל אני לא חושב שיש להם אותו במלאי בירושלים.. ST3500630AS seagate אז אולי אני ילך על זה.. WD5000AAKS איך הוא? רק מ ksp בבקשה

• 8 תגובות
    • 889 צפיות
  14. האם אפשרי?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום, מהי הדרך הפשוטה והמהירה לכך?

• 7 תגובות
    • 859 צפיות
  16. Started by t d,

שלום לפני כשבוע קניתי הארד דיסק חיצוני שלWESTERN DIGITAL מדגם WDG1SU5000 , בנפח של 500 GB, עם יציאת USB וESATA. על המארז של הדיסק נורה שמסתובבת כאשר הוא בשימוש (קורא\כותב). את ההארד דיסק חיבתי בUSB משום שאין לי כניסת ESATA במחשב. התחלתי להעביר לHD מידע בלי בעיה, לפי חלון הPROGRESS של ההעתקה היא הסתיימה. הכל נראה טוב ויפה. אחרי כשעה חזרתי למחשב וראיתי שהנורה של ההארד דיסק מסתובבת שכן הוא בשימוש, אך על המסך לא נראית שום פעולה, ניסיתי לעשות SAFELY DISCONNECT אבל WINDOWS לא נותן לי ואומר שהוא בשימוש... אחרי כמה זמן עלתה הודעת שגיאה לפייה WINDOWS DELAYED WRITING FAILED. נסיתי קצת לחפש על הFEATURE הזה של ווינדוס ולא מצאתי הרבה, רק את העובדה שאי אפשר לבטל את זה אם זה הארד דיסק U…

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  17. היי יש לי מחשב ישן שתומך רק ב-IDE ויש לי דיסק SATA. האם אוכל לחבר את הדיסק למחשב? לשימוש במערכת הפעלה וכו... בתודה יהודה

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  18. Started by aaviran,

כותרת האם יש חיה כזו? איפה אפשר להשיג את זה?

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  19. ראיתי שבדיסקים החדשים של סיגייט (500 ו750 GB) יש 32 זכרון מטמון. השאלה אם באמת יש הבדל מורגש?

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  20. שלום לכולם, חברה שלי הפילה לי HDD של 80 GB ,כשחיברתי אותו הוא עושה טיקטקים כאלה ,אתם יודעים כבר על מה אני מדבר. יש סיכוי להציל אותו? ???

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  21. היי מדובר בWD2500KS-00MJB0 (250.1GB) בן שנתיים וחצי בערך שעבד דיי קשה(כמעט ללא הפסקה) ומגיע ל70c בעבודה מאומצת ועליו מותקנת הXP . לידו מותקן עוד WD250 מסדרת AAK חדש יותר, בן שנה לערך, שלעיתים רחוקות מאוד עובד את ה50 מעלות. לפי היצרן הטמפ' הממוצעת לWD CAVIAR היא בסביבות ה47 מעלות. מדובר במפרט חדש לגמרי בן שבוע וחצי למעט 2 הקשיחים הללו. במארז יש 3 מאווררים, בחזית אחד שיושב מול כלוב הHDD ומכניס אוויר נקי מבחוץ 12 אינ'ץ. בדופן האחורית 8 אינ'ץ שמוציא החוצה אוויר חם, ובדופן השמאלית עוד 12 אינ'ץ עם שופר שמקרר את המעבד. מה עוד אפשר לעשות כדי לקרר אותו? האם התקנה של מאוורר ייעודי לקשיח תעזור במשהו? מדובר בחריגה של 20 מעלות כמעט. ובכלל, אפשרי לסמוך על קשיח שמתחמם ברמות כאלה, או שכד…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכולם אני מחפש לחבר כונן בעל נפח 500GB שנועד לעריכת וידאו ב-HD. רצוי כונן בעל יציאת SATA2. הכונן יהיה כונן נייד כך שהאפשרות של מארז לכונן קשיח באה בחשבון בהחלט. נא לפרט סיבות להמלצות וכמובן עלות מול תועלת. תודה מראש על העזרה. 8)

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  23. Started by Ghtm,

קיבלתי היום צורב של סמסונג, SH-S203D, וכשאני מנסה לצרוב איתו משהו הוא פשוט נתקע על אחוז אחד ולא זז. לא מודפסת הודעה שהצריבה נכשלה, התוכנה לא נתקעת, הצריבה פשוט לא מתקדמת... אני משתמש בנרו 6 למישהו יש רעיון? תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. יש לי NEC DVD RW ND -3520A תודה

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  25. Started by leyaniv,

קניתי דיסקים DL במהירות X8 ממותג Silverline. המחיר ממש זול 85 שקל ל-10 דיסקים בחנות מכלול בטכניון. ה-ID שלהם הוא CMC MAG D03. (מצאתי באינטרנט איזכורים רק ל-D01, D02 ו-D04) אני יודע ש-CMC הוא יצרן בינוני ולא כל כך מומלץ האם כדאי להמנע מלשמור דברים חשובים על הדיסקים האלו? למישהו יש ניסיון?

• 0 תגובות
    • 770 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.