אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
2T עד 75 דולר חשוב לי שתהיה תוכנה שתסתנכן עם המחשב. חשבתי על הדגמים האלה: 60$ https://www.amazon.com/gp/product/B06W55K9N6/ref=ox_sc_act_title_1?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1 70$ https://www.amazon.com/gp/product/B079V4L9BD/ref=ox_sc_act_title_2?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1 70$ כתוב שהוא מוגן https://www.amazon.com/dp/B06XH2ZDXW/ref=psdc_595048_rv_t2_B06W55K9N6?th=1 60$ https://www.amazon.com/dp/B00TKFEE5S/ref=psdc_595048_rv_t5_B06W55K9N6
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! רכשתי לפני 4 חודשים כונן חיצוני של seagate 1TB דגם STBX1000201 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=834897 זה הדגם המדויק. השתמשתי בו ממש מעט כיוון שאני בצבא. שימוש פעם בשבוע לפעמים פעם בשבועיים, רק לצפייה בסרטים שאני מעביר מהמחשב ומחבר לטלוויזיה. הכונן אפילו לא יצא מהחדר, לא נפל, לא שום דבר. פתאום הוא הפסיק לעבוד, כשהוא מתחבר לטלוויזיה היא לא קולטת אותו והנורה לא נדלקת, וכשנאי מחבר למחשב הנורה לא נדלקת ומופיע שגיאה של windows שאי אפשר להפעיל את התקן USB זה. יש לי כ500 ג"ב של וידאו בכונן. מה אני יכול לעשות כדי להחזיר את זה??? והאם יש משהו לעשות כדי להחיות את הכונן. חשוב לציין שכאשר הוא מתחבר להתקן הוא פועל כלומר שומעים אותו כמו שתמיד שומעים אותו ומרגישים שהוא עוב…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש SSD ומתלבט בין מהירות לנפח. לפי מה שהספקתי לראות בפורום שSSD של סמסונג נותן תמורה למחיר. ההתלבטות שלי היא בין גרסת ה840PRO לבין 840. מצד אחד יש את ה840PRO 256G במחיר שנע בין 1100-1200 ומצד שני יש את הגרסה "הרגילה" 840 500G במחיר שנע בין 1700-1800 מטרת הרכישה היא שיפור חווית משחק! ברור לי שאני לא יקבל שיפור בביצועים במשחקים, אלה בזמני טעינה מהירה יותר בין שלבים! ניראה שבמקרה כזה עדיך לי נפח, כי ידוע שמשחקים דורשים נפח אחסון מאוד גדול...אבל השאלה שלי... אם יש הבדל גם בין הביצועים בין הדגמים בשימוש הזה או שזה מינורי? וכמו כן, דבר שלא פחות חשוב לי...אורך חיים לכונן! יש הבדל גם פה בין הדגמים או שלא? תודה מראש לעונים!
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מהירות כתיבה חשובה אך אני מסתכל על מוצרים בסקאלה הנמוכה של המחירים התקציב סביב 100 ש"ח. VFM זה שם המשחק מיועד להכיל משחקים לאקסבוקס, סרטים שירים וכו' בינתיים שני המוצרים הבאים עומדים ראש בראש עם USB 3.0 ואחריות לכל החיים זכרון נייד Transcend JetFlash 760 32GB TS32GJF760 זכרון נייד Silicon Power Blaze B20 32GB SP032GBUF3B20V1K פתוח לעוד הצעות תודה
-
- 95 תגובות
- 18.5k צפיות
-
-
אני מתלבט איזה צורב DVD עדיף א. NEC 2510 ב. NEC 2500A מה עדיף?
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את הצורב LG GSA-H10A, יש אותו בKSP אבל בשם הוא נקרא H10AB (לינק: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3113), רציתי לדעת אם יש הבדל בין הצורבים? אולי בכלל כדאי לי ללכת על צורב אחר?
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
לאחרונה התקלקל לי דיסק קשיח מסוג WDC 1200JS בעל 8MB זיכרון מטמון, הוא עבד אצלי שנתיים ושבק חיים. להגנתו הוא היה יחסית שקט וסיפק אותי מבחינת ביצועים ורעש. מימשתי את האחריות שלי והזמנתי במקומו דיסק קשיח של Hitachi Deskstar T7K250 גם עם זיכרון מטמון של 8MB אך לצערי הדיסק הזה רועש מאוד יחסית לקודם - לכל אלה שחושבים על לרכוש אותו והרעש חשוב להם. (אצלי המחשב מונח ליד המסך על השולחן). כאמור, אני לא מרוצה ואחזיר אותו וכבר הזמנתי דיסק קשיח חדש גם של WDC 3200AAKS, אני מקווה שהוא שקט כמו הקודם מאותה חברה שהיה לי.. אם למישהו יש אותו? האם הוא באמת שקט וביצועיסט? תודה.
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
היי שאלתי את השאלה בעבר,אך טרם קיבלתי תשובה ברורה..כשהמחשב קר, וההרדיסק קר הכל עובד מעולה.שהמחשב קצת מתחמם וההרדיסק מתחמם יש רעשים מהההרדיסק והוא נתקע..כל זה מעיד על הרדיסק תקול?\ אולי ניתם לעשות משהו לסדר את זה? ההרדיסק הוא של טושיבה 60 גיגה...העניין גם כשזה קורה ואני שם את המחשב בשיפוע הכל עובד כרגיל.. ממש מוזר!
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כונן קשיח חיצוני . מחיר : 200-300 ש''ח גודל : 300 GB ומעלה חיבור : USB 2.0 אמינות : חשוב מאוד ביצועים : בינוניים-גבוהים וזהו אני חושב . כמה שאלות : 1.אני מחבר אותו לUSB והוא עובד ? או שצריך התקנה מסוימת ? 2.איך אני יכול לדעת שבמחשב יש USB 2.0 תודה רבה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 800 צפיות
-
-
עבור מחשב סטנדרטי, ועבור שימוש ביתי בלבד אעדיף ממה שיש בזאפ: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-DVD&keyword=כונן%20DVD&orderby=price
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
היי יש לי צורב DVD שעד שלשום עבד כמו שצריך. שלשום ניסיתי לצרוב פעם ראשונה דרך ה WINDOWS MEDIA PLAYER והופיעה לי הודעת שגיאה. מאז, כל דיסק שאני מנסה לצרוב הוא לא מצליח. בנרו הוא רושם לי WRITE ERROR. מישהו נתקל בבעיה או יודע לתקן אותה? תודה
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
קניתי אותו כי קראתי שהוא המהיר ביותר, חיברתי אותו הועברתי אליו קובץ וראיתי שמהירות ההעברה היא 8-8.5 מגה, שזה דיי לאט. מה הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם אני לוקח כרטיס זיכרון 128GB והופך אותו למערכת קבצים fat32 האם הוא יעבוד על אותו מכשיר שתומך עד 32GB ואם לא אז איך ניתן לגרום למכשיר כן לקרוא אותו?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכם, אני קונה מחשב לצורכי גרפיקה, בעיקר דו מימד אך גם מעט רינדורים של תלת ווידיאו- בעיקר תוכנות מחבילת ADOBE CS 5 האם ידועים לכם הבדלי מהירות "תכלס" בין כונן עם באפר 32 לבין כונן עם באפר 16? אשמח לעצה לפני הקניה- לא מצאתי את המידע בשאלות הנפוצות או בסטיקי... יונתן
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
-
-
HD 80 HD 120 כונן DVD צורב DVD צורב CD-RW אני מדבר מבחינת IDE MASTER ו- SLAVE.
-
- 8 תגובות
- 789 צפיות
-
-
z'up? יום ראשון אני מקבל(הידעת?ksp is a big !@#!@#$@#$$(ת'הארד דיסק החדש,הוא עובד על ATA133 לעומת הקודם שעבד על 66... על מנת לא לאבד ביצועים,החלטתי לחבר ת'קודם למתג בכונן פלופי(פלסטיק מיותר בגודל של הפלופי כן...)כשהכבל חשמל ומידע תמיד מחוברים אבל למעשה הוא יעבוד רק כשארצה... ככה אוכל להתקין עליו המון מערכות הפעלה ;D(לינוקס לרוב)גיבויים קבצים אישיים סדרות וכו' מבלי לאבד ביצועים... כמובן שלא אדליק ואכבה אותו מבלי שהמחשב כבוי........... טוב לשאלות: 1.האם בכל זאת אאבד ביצועים גם כשהאיטי כבוי?(אבל עדיין מחובר לכבל מידע (80 גידים ATA133)) 2.נגיד שלא, האם אצטרך להגדיר כל פעם מחדש על כמה אני רוצה שהוא יעבוד? 3.האם כיבוי והדלקה(שוב רק כשהמחשב כבוי)יגרום נזק לבקר בלוח אם?לאחד הכוננ…
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
בעיה שנמשכת כבר כמה זמן ועכשיו נמאס לי - קניתי לפני כמה חודשים Transcend StoreJet 1TB. כשאני מחבר אותו ליציאת usb3 הכונן במקרה הטוב פועל 5 דק' ובמקרה הרע תוקע את המחשב. כשאני מחבר ליציאת usb2 הכל פועל כרגיל. בנוסף חיבור usb3 פועל במחשבים אחרים. בקר usb3 מעודכן מהאתר של אינטל (renesans controller). רעיונות???
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, רציתי להתייעץ איתכם אם מכירים פתרון לגיבו בענן ביתיי, בעיקר של תמונות מטלפונים סלולרים, שיעבוד כמו WD My Cloud אבל במחיר נמוך? עד 800 שח +-. חשבתי לקנות את ה WD My Cloud אבל קיים בארץ רק 8 טרה וזה הרבה מעבר לצרכים ולתקציב (עולה 1300 שקל +-) אשמח לעזרה!
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בתוכנת NERO 6 ויש לי מס' שאלות על מושגים שנתקלתי בהם: 1. מה זה צריבה בסימולציה? מה תפקידה ואיך אני משתמש בה? 2. מה זה UNDERRUN BUFFER? הבנתי שחשוב שזה יהיה אבל מה תפקידו? 3. מה פירוש המלה ISO כי כל פעם שאני צורב דיסק זה מופיע לי כ- ISO. מה ראשי התיבות ולמה בכולם זה מופיע? 4. קראתי שיש 2 שיטות צריבה. אחת, iso data in XA והשניה mode 1. מה ההבדל? תודה רבה לכל המשיבים...
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
USB 3.0 PCIE דורש תמיכה של הלוח אם או של הביוס או שאפשר לחבר אותו לכל לוח שיש בו PCIE? בגלל שאני מחבר למחשב שלי והלוח לא מזהה אותו
-
- 8 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרוני רכשתי כונן חיצוני FreeAgent GoFlex Desk 2000GB שמתי לב שהכונן לא כבה יחד עם המחשב והוא ממשיך להסתובב (ולהתחמם) למרות שנורית ההפעלה שלו כבויה כונן אחר שיש לי (גם של סיגייט ) לא נשאר דולק בכיבוי המחשב כמובן שאין לו כפתור כיבוי והדלקה ואני מנתק אותו מהחשמל בכל פעם הכונן לא משמש אותי לגיבוי אלה לאיחסון בלבד ולכן גם פורמט עם תחילת העבודה ואין עליו את תוכנת הגיבוי המקורית איתה הגיע אשמח לדעת עם יש פתרון לתופעה הזו בתודה מראש ובברכת גמר חתימה טובה לכולכם חיים
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברשותי לוח אם של GIGABIT וישנם 2 סוגי חיבור האחד של SATAII 6 כניסות ועוד 2 כניסות עבור GSATAII למה משמש החיבור הנ"ל שאלה נוספת האם קיים כבל מפצל למתח של הSATAII ע"מ שאוכל לחבר עוד דיסק קשיח כמו שישנם בכבלים הסטנדרטים ? לתשובה אודה
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
קניתי בעל כורחי (האמת קנו לי) דיסקים של SKY. DVD-R 4.7GB כמה זמן הם יחזיקו לי עד שיתחילו להתקלף, אם בכלל הם יתקלפו ? ומה האיכות שלהם ? והכי הכי הכי חשוב : האם יכול להיגרם לי נזק לצורב DVD שלי משימוש במדיות מסוג זה ?
-
- 10 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני רק רוצה לוודא שהבנתי נכון איך אני מבצע מעבר ל RAID 0 כשאר אני כבר ע ם מערכת עובדת כרגע יש לי WD 640 1 קונה את אותו הארד דיסק בדיוק 2 משיג עוד כונן לשמור את המידע הקיים(מחבר) 3 עושה IMAGE בעזרת אקרוניס לכונן הקיים ושם אותו על הכונן השלישי 4 מפרמט את שני הכוננים הראשונים 5 מעביר את שני הכוננים הראשונים ל RAID ב BIOS 6 פורש את את ה IMAGE דרך ה BOOTABLE של אקרוניס 7 מחזיר לחבר את הכונן השלישי
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
שלום חברים, ברצוני לרכוש דיסקים לצריבה ורציתי לדעת איזה דיסקים הכי הכי טובים למוסיקה (CD-R)? ואיזה דיסקים הכי טובים ל-DVD? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-