עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. היי, יש לי כונן פנימי שקניתי לו מארז חיצוני והוא משמש אותי ככונן חיצוני. למארז הזה יש שני יציאות. אחת USB והשניה ESATA. אני חושב לחבר את הכונן בעזרת ESATA למחשב ובעזרת USB לסטרימר. זה יכול להוות בעיה? זה יעבוד בכלל? (כרגע אין לי סטרימר) תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by enzo,

אני רוצה לחבר את הכונן למחשב בנוסף לכונן הראשי שיש לי מסוג SATA2. לאילו חיבורים אני צריך לחבר אותו וכיצד אני מגדיר אותו ככונן נוסף במחשב?

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  3. שלום, אני קונה מחשב חדש, ומעוניין להעביר מידע שיש לי על הכונן הקשיח שהיה במחשב הישן אל המחשב החדש. אז אני רוצה לחבר את הכונן הקשיח הישן אל המחשב החדש וככה להעביר ממנו מידע אל הכונן הקשיח החדש. הכונן הקשיח הישן הוא SATA 1. האם יהיה אפשר לחבר אותו אל הלוח אם החדש שתומך בחיבור SATA 3? וככה אוכל לראות את המחיצות שעליו? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. הבנתי שניתן לחבר כונן SATA בזמן שהמחשב פועל, וחלונות תזהה אותו אוטומטית, זה נכון? אני צריך לחבר אותו מראש לאספקת הכוח, או שאני יכול לעשות גם את זה בלי לכבות את המחשב?

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  5. היי קניתי כונן קשיח wd 500 gb aaks מה שלא מובן לי איפה היציאה שלו למולקס כל הכוננים sata שלי יש יציאה למולקס. יש לו רק יציאה לכבל sata

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. (פתחתי את הנושא גם בפורום אנדרואיד, אם זה עובר על חוקי הפורום אני מתנצל) היי, יש ליכונן קשיח חיצוני עם מוזיקה, ואני רוצה לחבר אותו לסמסונג גלקסי 2 שלי ולהשתמש בטלפון כנגן - זה אפשרי? כלומר, אם אני מחבר את השניים הטלפון יוכל לגשת לקבצי המוזיקה שעל הכונן כאילו מדובר בכרטיס Sd? תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  7. Started by daido,

היי אני מקווה שאני שואל בפורום הנכון: יש לי הארד דיסק שמחובר בכבל SATA (הטכנולוגיה הישננ) והוא קורא את מערכת ההפעלה שלי. יחד עם זאת יש לי כבל בודד של IDE (הכבל ריק מכל חיבור) שעליו אני רוצה לחבר הארד דיסק שיהיה משני, ההארד דיסק יכול להתחבר לכבל הזה IDE. כשחיברתי את ההארד דיסק לכבל הזה, המחשב לא זיהה אותו. מה עושים כדי להצליח שהוא יקרא אותו לאחר שאני נכנס למערכת ההפעלה? הגדרתי אותו כSLAVE או שאין צורך אודה לכם על כל עזרה דיידו

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  8. קניתי בדיוק עכשיו 500GB נוסף של WD SATA2 יש לי כבר אחד של 200 גיגה מחובר במחשב, עם 2 כבלים אחד שחור כנראה לספק.. ואחד צהוב. עכשיו אני פותח את השקית של הכונן החדש ורואה שאין לי כבלים לחבר אותו... ראיתי בחיבורים במארז עוד כבל דומה לשל הקיים (השחור), אבל את הצהוב אין לי... איזה כבל זה צריך לקנות אותו? או שלא צריך אותו בכלל?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש דרך פשוטה לעשות את זה? המחשב שלי הפסיק לעבוד ואני אקח את המחשב הישן של אחותי. במחשב שלי ישנם 2 כונני SATA שהייתי שמח לחבר מדי פעם ככוננים קשיחים חיצוניים לצורכי גיבוי. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 14.8k צפיות
  10. שלום לכן אני רוצה לחבר כונן קשיח של מחשב נייד למחשב האישי שלי. הבעיה שהכבל IDE של המחשב הרגיל אינו תואם לפינים של הדיסק הנייד. ה-PITCH של פינים שונה. מישהו מכיר היכן אפשר לקנות מתאם או משהו? תודה חברים

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. צריך מתאם מסויים או שאפשרי ככה כמו שמחברים הרדיסק 3.5 SATA רגיל? כי נגיד בהרדיסקים הישנים של הIDE הייתי מחבר אותם עם מתאם מיוחד שמוצאי לי IDE ומולוקס אבל פה ראיתי שזה אותו חיבור הSATA בנייד כמו במחשב רגיל(לא ראיתי משהו יותר מידי שונה) השאלה עם זה אפשרי? למה אני מפחד..כי שזה לא יהיה נגיד שבהרדיסק בנייח מקבל בחיבור שלו 12V והנייד באותו חיבור מקבל רק 5V באותו נקודה..ואז אני יכול שרוף אותו כי בIDE נגיד במתאם שיש לי אז הוא מוציא שקע למולוקס רק עם 2 חוטים (רק של 5V בלי ה12V ) פשוט לא יצא לי עדיין להתעסק יותר מידי עם SATA..אני עדיין מיושן...חחח

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. אפשרי ?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by 4xtos,

יש לי מחשב יחסית ישן עם כונן של 160/320GB(לא זוכר, איך אני בודק אם זה IDE או SATA?) ויש לי במחשב כונן 1TB עם שני מחיצות שמותקן בו W7 ולוח אם TH67+, איך אני יכול לחבר את הכונן השני?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. האם צריך להגדיר שיהיה על IDE או על ACHI? לוח כתוב בצד.. תודה לכם.

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  15. שלום לכולם, אני עובד עם תחנת עבודה מבוססת לוח אם Asus ProArt B650-Creator. אני מעוניין לחבר לתחנה, בנוסף לכונן הראשי שלה, עוד שני כונני Intel P4510 2T. כונן אחד יהיה לגיבוי והשני לשמירת מסמכי עבודה. מכיוון שהכוננים הם בחיבור U2, אני מבין שאי-אפשר לחבר אותם ללא מגשר. מהי הדרך המומלצת ביותר לחבר את הכוננים? תודה לכולם.

16. 1. האם לח האם הזה מאפשר לי לחבר רכיבי IDE ? GIGABYTE GA-MA78GM-S2H 2. אני רוכש מחשב חדש מבוסס על לוח האם הזה, אבל יש לי בבית צורב DVD וגם כונן DVD מהמחשב הישן, בחיבורי IDE, ולכן לא הוספתי כונן אופטי למפרט שאני ארכוש. האם אוכל פשוט לחבר את הצורב והכונן עם כבל IDE ללוח האם, והכל יעבוד תקין ?

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  17. Started by gil5,

יש לי לוח אם Asus P5KPL-CM G31 והוא תומך ב תקן sata-2 . ברצוני להוסיף כונן שהממשק שלו sata-3 מסוג: Western Digital Caviar Blue 1000GB WD10EALX האם יעבוד? והאם לא יצור בעייה בעבודה ביחד עם כונן קיים שבתקן sata-2 ? הכונן הנל יותר זול מכונן אחר שלהם שבתקן sata-2 Western Digital RE3 1000GB WD1002FBYS אני יודע שלא יהיו הבדלים בביצועים, רק השאלה אם הוא זול יותר למה לא לקנות אם זה יעבוד.

• 4 תגובות
    • 939 צפיות
  18. Started by liav12,

שלום, אני רוצה לדעת איך אני מחבר כמה HD ביחד? יש לי 2 כרגע במחשב, אחד מהם 250 SATA2 ושני 40 IDE. שמתי לב שכדי לחבר IDE צריך מתאמים, יש אופציה לחיבור יחיד כזה? ובנוגע ל SATA2, כמה אפשר לחבר בדיוק?

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  19. Started by maxrub,

שלום, שמעתי פעם על אפשרות לחבר מארז חיצוני לראוטר של הרשת, האם באמת קיים מארז כזה? ואם כן, כיצד הוא עובד?

• 7 תגובות
    • 740 צפיות
  20. Started by struble,

יש ברשותי לפחות שלושה כונני IDE בעלי נפחים גדולים שאני מעוניין לנצל (במקביל לכונני SATA-II אחרים, ככל הנראה במערך RAID0). על חיבור ה IDE היחיד בלוח מודרני כלשהו אני יכול לחבר רק כונן IDE אחד פלוס צורב IDE. איך אני מנצל את שאר הדיסקים ומחבר גם אותם? האם רק לוח מסויים יאפשר לי את זה? האם אני זקוק לבקר IDE נוסף בחריץ PCI ? האם יש איזה Adaptor מ IDE ל SATA ? תודה למשיבים.

• 7 תגובות
    • 998 צפיות
  21. Started by smadgos,

שלום, ברשותי 4 כוננים פנימיים 2.5" - WD AV 500GB SATA3 Internal האם ניתן לחבר בינהם כך שיתנו נפח כולל של 2TB ולחבר אותם לiMac ככונן חיצוני עם מתאם SATA-USB או משהו בסגנון?אם כן, מהם הכבלים/ מתאמים שאצטרך לקנות?תודה

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  22. Started by yigal_26,

שלום לכולם. היום יש במחשב שלי HD של 40GB כ- primary master וצורב CD מתוצרת LG כ- secondary master. אני מתכוון לרכוש HD נוסף שך 160GB לצורך עריכת ווידיאו וצורב DVD LG-4167. מהחיפוש בפורום הבנתי שהקונפיגורציה המומלצת היא שני דיסקים קשיחים על PRIMARY ושני הצורבים על SECONDARY כאשר צורב DVD כ-MASTER. שאלה שלי מאחר ושני הצורבים מתוצרת LG לא תיווצר בעיה למשל בעדכון קושחות או בצריבה? היגיון בריא אומר שאפליקציות עדכון או צריבה אמורות לזהות בין צורב CD לצורב DVD, אך מי יודע?.. תודה.

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  23. Started by WarSoul,

שלום , יש לי לח אם d865pe של חברת אינטל , באתר הרישמי רשם שיש לי תמיכה בסאטה אבל כשאני פותח א המחשב אני לא רואה את הכבלים האדומים האלה שאמורים להיות כשיש לך סאטה אל רק קבלים של ata , השאלה שלי זה האם באמת אין לי סאטה או שאני צריך אולי לקנות את הכבלים ולחפש את החיבור ?

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  24. Started by leibeyal,

אהלן, יש לי בטלוויזיה חיבור USB האם יש אפשרות לחבר את הפלאפון (NOKIA 6288) דרך הכבל USB?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by tidan31,

שלום! ברשותי מערכת הפעלה ווינדוס 10 חיברתי את הפלאפון שלי למחשב המחשב זיהה את ההתקן אבל לא ניפתחה לי תיקיה של הפלאפון ואני לא יכול לגשת אליו מה הסיבה?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים