אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,915 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי משחב נייד עם הרדיסק דיי קטן ואני רוצה לחבר אליו את ההרדיסק של הנייח הישן שלי... מצאתי פה הסבר אם להרדיסק יש יציאת SATA אבל אין לו... הוא דיי ישן למען האמת, אבל לא ישן לאומת המחשב הנייד שלי... (IBM T42) זה יכול ממש לעזור לי ולחסוך ממני 200 שקל על הרדיסק נייד או פנימי... תודה...
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום, נשברו לי 2 כניסות SATA על לוח האם שלי מסוג: asus p4s800d (לא נגרם נזק נוסף ללוח מכיוון שהצלחתי להפעיל ווינדוס בעזרת HD IDE אחר). לכן קניתי בקר SATA מדגם VT6421. כאמור, יש לי מספר הרדיסקים מסוג IDE- שעל אחד מהם יש מערכת הפעלה. הפעלתי את המחשב בעזרת הרדיסק מסוג IDE - התקנתי את הדריבר וההרדיסק עם חיבור ה SATA שמחובר דרך הבקר - מזוהה בווינדוס (ז"א- ברגע שאני נכנס למחשב שלי אני רואה אותו ). ברגע שאני מנסה לעשות בוט מההרדיסק- לא עובד. ניסיתי להתקין מחדש הוווינדוס על ההרדסיק (כאמור, ה SATA) - הכנתי דיסק עם הדיבר של הכרטיס, בהפעלת ההתקנה לחצתי F6 ההתקנה זיהתה את ההרידסק ועשתה פורמט והעתקת קבצים של ההתקנה. ברגע ששני השלבים האלה הסתימו התבצעה הפעלה מחדש אוטומטית - שלאחריה כלו…
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
שלום. יש לי כונן תקליטורים , DVD , 2 הארדיסקים ופלופי. איך אני אמור לחבר אותם? על הלוח יש רק שני כניסות לATA. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
סתם שאלה, מזה החיבור הכי שמאלי פה בתמונה ? http://www.hardwarebase.net/slike/recenzije/maxtor160_panel.jpg אני יודע שהוא חיבור חשמל כי יש לי כזה כבל שיוצא מהספק אבל אין לי מושג מה הוא ולמה הוא תורם ומה ההבדל בינו לבין ה12V תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב חברים, קיבלתי את טייפ גיבוי LTO HP StorageWorks LTO-5 Ultrium 3000 SAS https://support.hpe.com/hpsc/doc/public/display?docId=emr_na-c02096843 לטייפ הזה יש את הכבל הזה: לצערי אין לי שום מחשב בארגון שיש לו כניסה לכבל הזה. מה שאומר שאני אצטרך כרטיס תומך. הפכתי את האינטרנט ולא הצלחתי למצוא תשובה. אני מחפש או כרטיס עם יציאה תומכת (שמתחבר לכל לוח אם מודרני) או כבל.. יש את הכבל הזה https://www.amazon.com/CableDeconn-Infiniband-SFF-8470-SFF-8088-Transfer/dp/B00S7KU56Y שאם אקנה אותו, איזה כרטיס תומך אצטרך לחבר למחשב? ואם אקנה את הכרטיס הזה https://www.amazon.c…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, האם אפשר לחבר כונן 2.5' '(IDE) ל-PC, לא דרך USB אלא דרך הלוח אם (כמו כמחברים 3.5 IDE רגיל) ?
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
שלום, ברשותי הכונן החיצוני הנ"ל. לכונן יש 2 כבלים של USB: - POWER - POWER + DATA בשביל מה צריך את 2 הכבלים? (כאשר אפשר לעבוד עם הזה של POWER + DATA וזהו)
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם אפשר לחבר כונן SATA II ללוח שתומך ב-SATA. יש לי לוח של ASUS P4G8X ואני רוצה לחבר את כונן ה-200GB של WD. תודה !
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני אמור לקבל יום ראשון מחשב חדש, עכשיו אין לו מקום לעוד כונן קשיח (מחשב MATX) לכן אני רק רוצה להעביר כמה קבצים חשובים למחשב שלי וזה סתם יהיה בזבוז של איזה 20 דיסקים אם אני ירצה לצרוב.. השאלה שלי היא האם פשוט אני מחבר את הכונן באחד מכניסות ה SATA בלוח אם של המחשב החדש והוא יזהה אותו אוטומטי? הכוונה בנוסף לכונן שכבר נמצא ומותקן עליו WINDOWS. זה לא יעשה לי בעיות? כגון שינוי אותיות הכוננים וכדו'? אני יודע שזה שאלה דיי טיפשית אבל אני רוצה להיות בוטח
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום. קניתי HD מסוג: WD1600JS , חיבור SATA2. השאלה שלי האם אפשר לחבר את ה HD בלי לכבות את המחשב? האם זה יגרום או לא נזק? תודה
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
טוב אז ככה שלום לכולם יש לי המחשב הארדיסק שמחובר בSATA עכשיו הביאו לי עוד הארדיסק שהוא IDE ואני רוצה לחבר אותו כ-Slave יש לי על הלוח אם בסה"כ חיבור IDE אחד עד עכשיו למאסטר של הIDE היה מחובר הצורב עכשיו השאלה שלי איך אני מחבר את הכונן IDE הנוסף בתור slave? ניסתי כבר כמה פעמים ולא הצלחתי.. שמתי על קייבל סלקט ושמתי את הצורב כראשי וHD כslave\ וגם הפוך ולגבי הג'מפרים של הצורב אין לי מושג לא מצאתי שם טבלה איך להגדיר מה תודה מראש..
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שאלה קטנה. האם אפשר לחבר כונן SATA רגיל פנימי לחיבור ESATA שיש לי במחשב וזה יעבוד? בהנחה שאני מחבר אותו לחשמל (או יצירת חיבור וספק כוח, או כבל מידלדל מיציאת PCI ריקה או משהו)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי לוח אם ישן לא תומך SATA אלא רק בחיבורי IDE. אני מתכוון להתקין כרטיס pci שמוסיף חיבורי SATA, האם אפשר לעשות BOOT מדיסק קשיח שמחובר לכרטיס מסוג זה?
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי בבית מתאם IDE-SATA שמצג אחד מתחבר ללוח בחיבור של ה IDE ובצד השני יש לו חיבור של SATA, השאלה האם המחשב יקלוט שאני מחבר כונן SATA או שאני צריך להגיד איזה משהו במחשב , דרייברים. לוח אם של אינטל זה פנטיום 4 1.5 MHZ בן איזה 5-6 שנים לפחות. תודה
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ישן דגם - Acer Aspire 5580 6432 עם כונן קשיח IDE 2.5'' 120GB, מפרט מלא: http://www.cnet.com/products/wd-scorpio-wd1200ue-hard-drive-120-gb-ata-100-series/specs/ הכונן הזה נדפק ולא עובד יותר. אבל למרות שהמחשב ישן אני עדיין משתמש בו בעיקר לאינטרנט ואופיס. יש לי כונן פנימי אחר שלא היה בשימוש כבר כמה זמן ואני רוצה להשתמש בו אבל הוא כונן SATA 2.5'' 500GB , מפרט מלא: http://www.wdc.com/global/products/specs/?driveID=1261&language=1 אני מעוניין לחבר אותו ככונן חיצוני בחיבור USB ולהתקין עליו את מערכת ההפעלה, אבל אין לי מושג מה צריך לבדוק ומה לקנות כדי לעשות את זה. אשמח לכל עזרה בעניין!
-
- 5 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי את הכונן הזה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8219 וקיבלתי הוראות התקנה עבור מחשב נייד בלבד. הוא קטן מדי בשביל להכניס למחשב(גם בslot של ה2.5 אינץ'). איך אני אמור לחבר אותו? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קיבלתי היום את המחשב החדש שקניתי. כחלק מהמפרט קניתי כונן ssd של סמסונג דגם 840. המחשב ללא מערכת הפעלה והבנתי שאני צריך לשנות משהו בbios לפני שאני מתקין את המערכת הפעלה על כונן הssd. בbios זה מוגדר על smart auto. אבל יש לי עוד 2 אפשרויות של auto ושל enable. במה אני צריך לבחור? מדובר בלוח אם דגם ga-b85m-d3h. והאם יש עוד משהו שצריך לעשות חוץ מזה?
-
- 5 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום,יש לי לוח אם מדגם Gigabyte GA-B75M-D3H ,ללוח יש יציאת SATA 3 אחת שאליה מחובר SAMSUNG EVO 840 - 250GB, קיבלתי עכשיו SAMSUNG EVO 850 -500 GB וברצוני להוסיף אותו למחשב, בכמה ייפגעו הביצועים אם אחבר אותו לSATA 2 מכיוון שאין עוד יציאת SATA 3? תודה
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. יש לי סטרימר מסוג Ixtreamer. יש לו מגירה לכונן דיסקים מסוג 3.5" והוא תומך עד נפח של 3GB, עד עכשיו היה בו כונן של 500GB 7200 RPM מתוצרת היטאצ', הכל עבד מעולה. החלפתי אותו לכונן שך Western digital מהסדרה הירוקה, דגם WD10EACS, ישן יחסית, אך תקין לחלוטין, זה כונן מהסדרה הירוקה הראשונה שיצאה, הוא מסתובב במהירות של מקסימום 5900 RPM. כשאני מנגן קבצים גדולים יחסית >10GB וגם כאלה שקטנים יותר. לאחר זמן מה הניגון נפסק ומדי פעם הנגן כותב על בעייה בכונן הקשיח. הכונן תקין אולי הוא קצת איטי, אך לא אמור להשפיע על ניגון סרטים. יש למישהו רעיון?
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
- 2 followers
-
-
היי ראיתי ב EBAY את הכונן הזה ורציתי לשאול אם יש דרך לחבר אותו למחשב כדי שישמש כנגן HD. http://cgi.ebay.com/BRAND-NEW-XBOX-360-HD-DVD-ROM-DRIVE-TOSHIBA-SD-S802A_W0QQitemZ250105339532QQihZ015QQcategoryZ122517QQrdZ1QQcmdZViewItem אני מבין שהוא בא בלי פאנל ואני לא רואה איזה חיבור יש לו. תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ללא כונן וצורב מכיוון שיש לי מהמחשב הקודם שאלתי היא האם אני צריך פשוט לחבר את הכונן והצורב הישנים ואז כבר הכל יעבוד ? או שאני צריך לעשות משהו נוסף כדי שהמחשב יקרא את את הכוננים ? שאלה נוספת - אין לי אופיס על המחשב. אני עובד עם ווינדוווס 7. איזה אופיס להתקין ? האם זה משנה ? והאם התקנת אופיס הינה פשוטה ? תודה מראש לירוי
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
1
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום חברים ברשותי כונן חיצוני של 4TB המתחבר באמצעות USB. מצורף לכונן גם ספק כוח. ברצוני לחבר את הכונן לראוטר בבית דרך חיבור הUSB, עשיתי את זה בעבר ולא היו בעיות. העניין הוא אין לי אפשרות להכניס את הכונן פיזית לארון התקשורת, ואני מעדיף לשים אותו במקום יחסית מאוורר. לכונן אין חיבור רשת מובנה. יש לי נקודת רשת מסוימת בבית, וחשבתי לקנות מתאם מUSB לכבל רשת. אני יודע שקיימים מתאמים כאלה אבל אף פעם לא התעסקתי עם דברים מהסוג הזה ורציתי לדעת אם זה אפשרי. מה אצטרך לקנות בדיוק כדי שאוכל להכניס את הכונן לרשת מצד אחד ולהוציא אותו מהצד של הארון תקשורת? תודה לעוזרים! ניב
-
- 4 תגובות
- 3.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, קניתי כונן חיצוני WD elements וכשאני מחברת אותו לטלוויזיה דרך שקע הUSB בטלוויזיה, היא מזהה שמחובר USB אבל לא את הקבצים שעליו ולא מאפשרת י לראות את הסרטים. לעומת זאת USB רגיל הכל טוב. מה אני יכולה לעשות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-