עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by maorbe,

שלום קניתי לא מזמן הארדיסק סאטה חדש למחשב וחיברתי אותו ללוח אם מה צריך לעשות כדי שהוינדוס יזהה אותו? כי עכשיו פשוט אין זכר לכונן אמרו לי שצריך לפרמט את הכונן אבל איך אני אפרמט אם המחשב לא מזהה אותו? תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום לכולם, מחפש מתאם מתאים בכדי לחבר הארד דיסק של מחשב נייד AsusX200MA (באתר של אסוס כתוב שהוא 2.5" לא שזה אומר לי הרבה) דרך USB למחשב נייח לצורך שימוש כהארד דיסק חיצוני. אם תוכלו להפנות אותי למתאם כזה שיתאים לעוד סוגי קשיחים(של מחשב נייח) ו\או SSD, מה טוב. אם אפשר USB מהיר מה שיותר, יותר טוב. תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by bbnbbn,

האם אפשרי ליצור מכונן קשיח מפוצל (C ו-D) חזרה כונן אחד רק ©?? תודה לעוזרים....

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  4. Started by y_a_n_i_k,

זה אפשרי? ומה האמצעים לכך? תודה!

• 7 תגובות
    • 739 צפיות
  5. Started by vineryt,

יש לי הארד-דיסק כ-3 שנים ממחשב אחר וברצוני להתקינו על המחשב הנוכחי, איך מחברים אותו ללוח האם, איך נראה -חיבור IDE (אני חדש בתחום הזה)

6. Started by wallace,

המשך לנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=461520.10;topicseen אז לאחר שנמאס לי להיות עצלן, הרמתי את הכפפה, והזמנתי את הכבל הנ"ל: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220604126920&ssPageName=STRK:MEWNX:IT אולם כשחיברתי אותו, חיכתה לי הפתעה. ההארדיסק אמנם עובד פיזית (מרעיש, רוקד...), אך הוא לא מזוהה בביוס, ולא ניתן לעשות ממנו בוט. חיפשתי ברשת תופעה דומה, והסיבה היחידה הנראית לעין היא שהכבל לא תקין. האם באמת כך הדבר, או שמא יש משהו שאפשר לעשות? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  7. Started by mx-3,

יש לי עכשיו HD בחיבור IDE.. אני מתכוון לקנות מחשב חדש בקרוב, שמן הסתם יתמול בSATA.. תהיה לי אפשרות לחבר אליו איכשהו את הHD הישן?

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  8. Started by shaks,

נהרס לי לפטופ עם הארדיסק SSD מסוג msata, אני רוצה לגשת למידע הנמצא עליו ואין ברשותי מחשב שתומך בממשק הזה. האם יש דרך לחבר את ההארדיסק באמצעות מתאם/מגירה כמו שאפשר לעשות עם כל הארדיסק רגיל של 2.5 אינטש? אשמח לקישור לכזה מתאם/מוצא (עדיף מהארץ אבל אם אין בארץ אז חו"ל)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. האם ניתן לחבר הארדיסקים חדשים, שנועדו לUSB3, על ידי שימוש בכבל USB2? אני מבין שאם זה כן אפשרי ,המהירות תיפגע פלאים, אבל זה לא מפריע לי. מה שמעניין אותי זה שהזרם החשמלי יתאים, ושלא תהיה פגיעה בדיסק. פה WD כותבים שיש backward compatibility עם USB2, אבל אני לא יודע אם זה מתייחס גם לכבל, או רק לחיבור עצמו במחשב: http://www.wdc.com/en/products/products.aspx?id=470 כמו כן: באיזו מהירות מסתובב דיסק נייד 2.5 אינטש? האם הם 7200? האם המהירות המכנית שלהם פוחתת כאשר הם מחוברים במצב USB2?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by DLS,

מה קורה אנשים? אז ככה, חבר רצה שאני אסדר לו את המחשב ששכב כמה שנים במחסן, לפי מה שהוא אמר ניסו להתקין עליו פעם ווינדוס 7 אבל זו הייתה שטות כי המחשב לא מספיק חזק בשביל להריץ את מערכת ההפעלה הזאת. זה ההארדיסק: אוקיי, הבאתי את המחשב אליי והדלקתי אותו, זאת ההודעה שקיבלתי: החלטתי לפרמט ולהתקין ווינדוס XP, הכנסתי את הדיסק והגעתי למצב הזה: אם הבנתי נכון, אין עליו בכלל חלוקה למחיצות? :s05: אז ניסיתי לפתוח מחיצה חדשה כמו שכתוב ללחוץ על כפתור C אבל אז הגעתי למצב הבא אובד עצות, ניתקתי את ההארדיסק וניסיתי לחבר אותו אצלי במחשב, הדלקתי את המחשב, קפץ החלון הקטן למטה שאומר שזוהתה חומרה חדשה הוא נפתח ואמר שהוא הותקן בהצלחה, הכל טוב ויפה.. נכנסתי למחשב שלי אבל הוא ל…

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  11. בעיה שנמשכת כבר כמה זמן ועכשיו נמאס לי - קניתי לפני כמה חודשים Transcend StoreJet 1TB. כשאני מחבר אותו ליציאת usb3 הכונן במקרה הטוב פועל 5 דק' ובמקרה הרע תוקע את המחשב. כשאני מחבר ליציאת usb2 הכל פועל כרגיל. בנוסף חיבור usb3 פועל במחשבים אחרים. בקר usb3 מעודכן מהאתר של אינטל (renesans controller). רעיונות???

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by shayre789,

שלום יש לי Hot Magic HD ושמתי לב שאפשר לחבר אליו הארדדיסק מלמעלה (לא קיבלתי איתו הארד דיסק בכוונה) אז חשבתי אולי אוכל לקחת את הארד דיסק החיצוני שלי לקנות מתאם USB TO SATA ולחבר לממיר האם זה יעבוד לפי דעתכם?

• 8 תגובות
    • 5k צפיות
  13. Started by angelr1,

שלום לכולם. אני חדש פה, ויש לי שאלה למומחים שביניכם: יש לי ראוטר netgear dgn1000 של בזק, יש לו כניסת יואסבי. אני רוצה לרכוש HD חיצוני ולחברו באמצעות היואסבי לראוטר. השאלה שלי היא כזו, האם יש HD מסויים שעדיף לי לקנות והאם לראוטר יש איזהשהיא הגבלה לכמות הנפח שאפשר לחבר לו. נ.ב דיברתי עם התמיכה של בזק, הם לא ידעו לענות לי על זה... אודה לכם מראש על העזרה!

• 6 תגובות
    • 3.6k צפיות
  14. Started by ben060,

האם מותר לחבר כבל SATA להארדיסק כשהמחשב דלוק? ובנוסף לכך גם את כבל המתח שלו? אפשרי?

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  15. Started by shpatoza,

היי,יש לי בעייה יש לי במחשב כונן אחד IDE שמחובר כמאסטר והסלייב שלו זה הצורב חוץ ממנו יש לי כונן SATA שמחובר רגיל כ SATA קניתי הארדיסק נוסף ושחיברתי אותו כמו הSATA הקיים הווינדווז לא עולה, השגיאה שהוא נותן היא שזה בגלל הקונפיגורציה של ההארדיסק החדש פתרונות? מישהו?

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  16. Started by BENNY-L,

הארדיסק צריך לעבור איתחול אני לא זוכר את הפקודה שצריך לרשום בהתחל הפעלה תודה

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  17. יש לי נגן Jukebox של CREATIVE ויש בו הארדיסק של LAPTOP (ככה כתוב באינטרנט, וגם הוא נראה ככה).. יש אפשרות לחבר אותו למחשב רגיל ?

• 8 תגובות
    • 945 צפיות
  18. Started by asa160,

רכשתי דיסק קשיח שני למחשב. הדיסק עובד ב SASA ושמן בישראל- מקסטור מקסליין 3 היום כשהגיע הדיסק גירדתי את פדחתי בתמהון- בדיסק הישן יש חיבור חשמל רגיל (4 פינים מאסיבי שכזה). אחוריו של הצעצוע החדש כוללים חיבור לכבל נתונים, וחיבור נוסף מזן לא מוכר. במארז שלי אין תקע מתאים אלא תקע 4 פינים רגיל ועוד תקע קטן יותר אך שאינו מתאים לדיסק הקשיח החדש (לפי דעתי לפחות...) בקיצור נראה לי שאני מפספס משהו מאוד בסיסי כאן... חברים- איך נותנים חשמל לדבר הזה ? אורן

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  19. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

מצאתי בארון כונן SATA של WD, החיבור נתונים שלו קצת התעקם (הפסים ממתכת האלו) חלק מהם בולטים יותר, חלק פחות. יש סיכוי שיהיה אפשר לתקן אותו לבד? או שהוא אבוד? (אין לו אחריות עד כמה שאני רואה) צריך את עצתכם (עוד 120 ג'יגה יכולים לשמש אותי נהדר!)

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  20. Started by שגיב,

שלום מצאתי הארד דיסק SSD SATA 3 במחיר זול יותר מ SATA 2 עכשיו הבנתי שקיימת האפשרות לחבר בין הארד דיסק SATA 3 ללוח שתומך ב SATA 2 אז השאלה שלי האם זה יגרום בעיות לטווח הארוך? האם צריך להגדיר משהו לפני כן? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. Started by dalitraz,

יש לי הרד דיסק נייד עם יציאת USB האם ניתן לחברו לטלויזיה/dvd כדי לצפות בסרטים? אם כן כיצד? תודה

• 9 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. שלום חבר נתן לי HD הישן של הXBOX שלו אני רוצה לחבר אותו למחשב שלי ורציתי לדעת אם אני צריך לעשות משהו מיוחד כדי שיפעל תודה

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by redead,

אני צריך לחבר הררדיסק ישן למחשב חדש רק כדאי להעביר ממנו דברים להרדיסק החדש ואחר-כך לזרוק אותו לפח.. עכשיו הבעיה שהמארז החדש דורש ברגים מסוג מסוים וגדול מסוים שאין לו ואין לי אפשרות להבריג את ההרדיסק.. אם אני רק יכניס את ההרדיסק למקום שלו והוא ישב שם בלי ברגים לדקות האלה של העברת מידע אני מסתכן שהוא יהרס או משהו?

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  24. ההרדיסק הוא 80 GB של WD מפורמט. המחשב מזהה אותו כשהוא מחובר ישירות ל-IDE אך משום מה שמחברים אותו דרך הממשק של ה-USB לא רואים אותו ב"מחשב שלי" . כלומר, המחשב מזהה אותו, ורושם את זה בבלונים הצהובים שנפתחים בשורת המשימות, אך לאחר כל הזיהוי הוא לא מופיע "במחשב שלי" ולכן אין גישה אליו בכלל. ההתקן הזה עובד תקין (היה מחובר להרדיסק 40 GB שלצערי נפל, ומת.) איך גורמים למחשב "לראות" את ההרדיסק ???

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by benor,

שלום, אני רוצה להוסיף למחשב הרדיסק נוסף (בשביל גיבויים) HD 6 GB ATA 33 איך אני מחבר אותו? ככה מחוברים שאר הדברים:

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים