עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by tioamo,

שלום לכולם, יש לי הרד דיסק אשר מפוצל לשני חלקים C,D. רציתי לדעת כיצד אני יכול לשנות את גודל הפיצולים? כלומר שהייה לי יותר מקום באחד מאשר השני. 2 הפיצולים כמעט מלאים לגמרי.. אולי יש 4-5 גיגה פנוי... האם יש פתרון פשוט? ממתין לתשובה

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  2. אני לא מצליח למצוא את זה... תודה, אלי

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  3. Started by rotem_o,

שלום רב. חבר הגיע אליי עם הדיסק הבא : WD My Passport wdbacy5000abk כאשר המחשב מזהה את החיבור שלו וכן מזוהה במנהל ההתקנים עם סימן קריאה ליד, אך לא מזוהה ב'מחשב שלי' או ב'ניהול דיסק' החשד העולה שהממשק USB דפוק מבפנים. השאלה היא האם ניתן לפתוח את הכיסויי ולחבר את הדיסק ישירות למחשב כדי להציל את המידע (חומר לימודי חשוב ביותר) ואיך לעשות את זה ע"מ לא לפגוע באחריות שעדיין תקפה. עם תוכנת דיאגנוזה של WD הפעתלי את הבדיקה המהירה והארוכה ושניהן התסיימו עוד לפני שהתחילו עם הודעת PASS (כנראה אפילו לא הצליחו להגיע לדיסק ומכאן החשד שהממשק נהרס ולאו דוקא הדיסק)

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  4. Started by y.t,

שלום לכולם, ברשותי דיסק קשיח של מקסטור של 60 גיגה והוא מחולק לשולשה כוננים C,D ו-E. מערכת הפעלה ווינדוס XP PRO. אני מעוניין בתוכנית פשוטה שפועלת בסביבת ווינדוס ויכולה לשנות את גודל הכוננים מבלי לפגוע במה שיש עליהם, למשל לשנות את C מ-30 ל10 גיגה ואת ההפרש להעביר לכונן D( כלומר שD ישתנה מ15 ל35). (דרך אגב אני מקווה שאני בפורום הנכון). תודה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 953 צפיות
  5. פתחתי את המארז והוספתי שני מאווררים. הכל עבד טוב, טמפ' לוח האם ירדה ב-2 מעלות אבל שמתי לב למשהו מוזר: בתוכנה everest home edition אפשר לראות את הטמפ' של לוח האם והמעבד, אבל אחרי שהוספתי את שני המאווררים נוספה לי טמפ' נוספת והיא של כונן הקשיח. אז רציתי לדעת למה דווקא עכשיו נוספה הקטגוריה הזאת? בגלל שהתקנתי את המאווררים? ואם טמפ' של 33 לכונן הקשיח טובה?

• 8 תגובות
    • 953 צפיות
  6. בין המוצר הזה : http://skypc.co.il/pl_product~1600AAJS~7~0.htm למוצר הזה : http://skypc.co.il/pl_product~1601ABYS~7~0.htm תודה.

• 7 תגובות
    • 953 צפיות
  7. שלום לכולם, אני לא מבין הרבה בכוונים קשיחים אבל אני יודע שחלק מהנתונים החשובים זה מהירות הסיבוב וגודל החוצץ של כונן. שאני מסתכל על כוננים קשיחים תמיד הנתונים האלה מופיעים אבל לאחרונה התחלתי לחפש כונן קשיח חיצוני ונתון הBUFFER לא מופיע. אני זוכר שכדאי 7200RPM ו16MB BUFFER רציתי לדעת מה חשיבות נתונים אלו והאם יש איזה סיבה שיצרניות לא יפרסמו את נתון הBUFFER בכוננים קשיחים חיצוניים. לדוגמא: http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=356 http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?locale=en-US&name=null&vgnextoid=b4de26bbdae90110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD&vgnextchannel=03d5368407f70110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD&reqPage=Model תודה!

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  8. האם יש דרך לעשות זאת ללא התקנה מחדש או פירמוט וכו'..... תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  9. Started by k-o-b-y,

יש לי כרגע צורב Yamaha 24x10x40 עם 8MB Bufferועד השבועות האחרונים הייתי מאושר ממנו. יש לי אותו כבר שנתיים וחצי בערך, ועד הזמן האחרון לא נפדק לי אפילו דיסק אחד! במשך שנתיים וחצי כמעט צרבתי מאות דיסקים ואפילו לא אחד נדפק. לפני כמה שבועות הוא התחיל לעשות בעיות ולדפוק פה ושם כמה דיסקים, אחר כך כל צריבה דפקה לפחות אחד עד שאתמול נדפקו לי 7 דיסקים עד שהצלחתי. כמובן שעם מישהו יודע מה לעשות אני מעדיף אבל אם לא איזה צורב כדאי לי לקנות? אני יודע שיגידו לי ישר LiteOn אבל יש לו רק 2MB Buffer ואני לא רוצה שיתחילו להדפק לי דיסקים גם אם זה פעם בכמה זמן. השאלה שלי האם כדאי להשקיע יותר בPlextor שכמובן טוב יותר ומלא בפיצ'רים שיש שני דגמים אפשריים: ב490 ש"ח: 48x24x48עם 4MB Buffer: קישור לע…

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  10. יש לי דיסקים קשיחים ישנים מלפני שנתיים עד עשר שנים. אני רוצה לאחסן אותם בדיסק קשיח חיצוני נייד שיש לי, מבלי לחבר את הקשיחים הישנים למחשב. נניח שאקנה מKSP או מכל רשת מקצועית אחרת, איך נקרא הקונקטור שיאפשר לי העתקה כזאת? ידוע לי שיש כזה קונקטור ושמחירו כ -50 ש"ח. תודה

• 4 תגובות
    • 953 צפיות
  11. בטעות מחקתי קובץ מהדיסקשיח החיצוני שלי. איך אני משחזר? עכשיו זה קרה! מהר, מישהו???

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  12. שלום אני מחפש אמצעי איכסון נייד לשם העתקת סרטים ממחשב מתחבר לטלויזיה והצגתם בטלויזיה בחיבור USB2 OR FIREWIRE

• 9 תגובות
    • 953 צפיות
  13. Started by Raped,

שלום, יש לי דיסק קשיח WD 350GB ו2 כוננים בווינדאוס C\D והם מחולקים 175 GB לכל אחד עכשיו בD יש לי 30 GB בשימוש ואני מנסה להעביר לשם דברים מC והוא לא נותן לי הוא אומר לי שאין מקום פנוי בדיסק ולעשות ניקוי כזה אני תמיד עושה את הניקוי והוא עדיין עושה לי ככה, מה לעשות ? תודה מראש לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 953 צפיות
  14. Started by Fertilizer,

אני מחפש מתאם שמעביר לי מכונן 1.44 מגה ל יציאת USB. במחשבים ישנים ובהרבה התקנים אלקטורנים לימנם יש כונן 1.44 מגה ואין יצאת USB. המתאם צריך להנכס לכונן דיסקטים ולהוציא משם יציאת USB שניתן לחברה ל דיסק און קיי. אני מודע שקיים הבדלי מהירות בין ההתקנים השונים. האם מישהו מכיר מתאם כזה או איזה מדריך להכנה עצמית של זה ? תודה לכל המשבים.

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  15. Started by DeVieDeXP,

די נשרף לי ההרד דיסק, מישהו מכיר איזה חברה שמתעסקת בשיחזור מידע מההרדיסקים דפוקים? אני אסמח לקבל פרטים, תודה.

• 9 תגובות
    • 952 צפיות
  16. Started by rotman,

שלום רב , איזה הכי כדאי מבין הבאים ומה ההבדלים בינהם? :s05: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-DVD&orderby=price&DB47237=55256 זוהי רשימה מאתר זאפ ממוינת לפי מחיר ומסוננת לפי מהירות קריאה X16 . עד למחיר של 120 כולל משלוח איזה הכי כדאי להזמין? תודה רבה על העזרה חברים עריכה : דרך אגב , גם המלצה על חנות ספציפית יכולה לעזור

• 10 תגובות
    • 952 צפיות
  17. Started by nadav1379,

אני רוצה לקנות צורב DVD ואני לא יודע איזה דגם ואיזה חברה כדי לי? אני רוצה את הצורב שצורב בשיכבה כפולה

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  18. Started by aragon,

יש לי וירוס על הכונן קשיח SCSI שלי למישהו יש מושג איך להסיר אותו ה מורטון אנטי וירוס 2003 לא מצליח בבקשה תעזרו קוראים לוירוס: (rhubarb (b

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  19. Started by kyyle,

יש לי צורב של LITEONמדגם LTR-48246S ושאני פותח אותו אז הוא מתחיל להיפתח במהירות רגילה אבל בשלוש'ת רבעי האחרונים הוא מאט וניפתח במהירות איטית. האם זה ככה נורמלי בדגם הזה או שיש לי בעיה?

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  20. שלום עכשיו לי יש 80 גיגה של WD עם 8 באפר קניתי אותו לפני שעה... ואז ראיתי את ה round up ב xbitlabs וראיתי את הביצועים שלו מול ה samsung ו לרוב הסמסונג היה הרבה יותר טוב.... (הסמסונג שאני רוצה הוא גם 8 באפר) העם כדי לי להחליף עם הסמנוסג ? (בשביל ההחלפה אני יצטרך להוסיף 35 שקל , העם זה שווה את זה?) ה WD עלה לי 420 ה סמסונג יצא לי 455. בבקשה תעזרו , כדי שאני יכול לתקשר ולהגיד לו להזמין לי את הסמסונג או לא.

• 8 תגובות
    • 952 צפיות
  21. אהלן אני מעוניין לרכוש HD חיצוני לצורכי גיבוי, ואני רק רוצה להבין איך זה עובד. ה HD החיצוני בעל מקור מתח נפרד וניתן לכבותו ולהדליקו בכל עת בזמן ששמור עליו מידע? או שהוא דלוק יחד עם המחשב כל הזמן? אחרת איך הוא מגבה תאכלס את המידע? ועוד שאלה, האם כונני 2.5 יותר אמינים מ 3.5? איך הדגמים הבאים: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717800 http://skypc.co.il/pl_product~39112-500-01~141~0.htm תודה

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  22. Started by stas12,

עכשיו הגיע זמן האמת..... אני על סף קניית צורב DVD, איזה משני הצורבים הללו אתם ממליצים ולמה? תודה.

• 9 תגובות
    • 952 צפיות
  23. במחשב שלי יש כונן של WD בנפח 1 TB, וכונן בנפח 320 של סמסונג. שניהם 7200RPM 3.5 מה יכולות להיות ההשלכות של RAID 0 בין שני כוננים כאלה ? (אם בכלל זה עובד) ואם כבר פתחתי אשכול אז עוד כמה שאלות לגבי כוננים - RAID 0 - ראיתי באנצ'ים שונים, והתוצאות של הRAID לא נראות כאלה מדהימות, אבל כל זה תוצאות של כלים שאני לא מכיר. מה שמעניין אותי זה- האם יש שיפור משמעותי בזמני הטעינה והעבודה של מערכת ההפעלה ? יש טעם לקנות למטרה הנ"ל SSD קטן ? משהו כזה לדוגמה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2273 להתקנת מערכת ההפעלה בלבד וכמה תוכנות שלא יתפסו יותר מידי מקום, ואם זה לא מספיק אז רק מערכת הפעלה. מהירויות כתיבה וקריאה לא חשובות, העיקר שעבודת מערכת ההפעלה תשתפר. אני מנסה לשפר מחשב מת…

• 7 תגובות
    • 952 צפיות
  24. Started by vk,

קניתי Samsung 1TB HD103SJ היום, חיברתי למחשב, הBIOS זיהה אותו ולקח למחשב הרבה זמן להידלק (לפני הטעינה של הוינדוס). קיבלתי הודעה שהדרייבר של הHD הותקן בהצלחה, עשיתי הפעלה מחדש (שוב לקח הרבה זמן להידלק). בdisk manager אפשר לראות אותו ולעשות מחיצות אבל הפירמוט נכשל כל הזמן, אחרי התהליך המחשב מפסיק לקלוט את הHD ודרושה הפעלה מחדש של המחשב. ניתקתי את הHD הישן (גם SATA), וניסיתי להתקין את הוינדוס מחדש על החדש וגם שם זה לא מצליח לפרמט. ניסיתי לנתק ולחבר אותו לסלוט של הHD הישן וזה לא עזר. לוח אם 965P DS3. . :s05: עריכה: הצלחתי לפרמט עם הדוס, הבעיה שזה נותן רק מחיצה אחת ועדין אי אפשר לפרמט רגיל

• 8 תגובות
    • 952 צפיות
  25. Started by Symbore,

שלום רב לכולם. יש לי כונן חיצוני my essential book די חדש של כמה חודשים ובפועל עבד פחות משבוע. משמש לגיבוי מידע. הרצתי עליו בדיקה עם seatools בעוד שהתוכנה לא הצליחה לעשות להארדיסק קריאת סמארט. מבחן הDTS והמבחן הג'נרי הקצרים עברו בהצלחה. שניהם נכשלו במבחנים הארוכים יותר. האם ישנה סיבה לחשש? תודה מראש,דימה.

• 1 תגובה
    • 952 צפיות

דיונים חדשים בפורומים