עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by shemiraz,

מה הטמפרטורה של הדיסק הקשיח אמורה להיות (בערך?) שלי כרגע על 44 מעלות זה תקין? הדיסק הוא של 320 גיגה של היטאצ'י

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  2. החלטתי שהגיע הזמן להחליף את כונן ה-CD-ROM הישן שלי במהירות 24X ששירת אותי עוד מימי הפנטיום 2 הישן שלי(עכשיו יש פנטיום 4 1600MHz). אני רוצה לקנות CD-ROM חדש במהירות 52X(הכי מהיר, נכון?), אבל לא יודע של איזה חברה. אם אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על משהו אמין, שיחזיק הרבה זמן-שיהיה אמין, מהיר, ושיעבוד חלק ושלא יהיה לו בעיה לקרוא דיסקים צרובים.

• 8 תגובות
    • 915 צפיות
  3. Started by boazmoav,

אני רוצה לעשות RAID 5 עם 4 דיסקים של 10TB במחשב אבל הלוח אם לא תומך ב RAID 5. בחיפוש באמאזון ובאליאקספרס ראיתי מגוון כרטיסים מ 20$ עד אלפי $ בעלי ביצועםי ויכולות הגדלים בהתאם למחיר. איזה כרטיס יתאים לי ולא ייאט את המחשב? נגדיר תקציב עד 200$ בלחץ (אבל עדיף הרבה פחות). איזה פרמטרים חשוב לא להתפשר עליהם: ראיתי ממשקים pcie 2 ו pcie 3? האם מספיק 2? זכרון פנימי cache יש 512MB ו 1GB - האם מספיק 512? שאלות נוספות בקשר ל RAID 5: 1. האם אפשר להוסיף כונן למערך בלי למחוק את המידע ולבנות מערך מחדש? 2. במידה ונדפק הבקר RAID, האם הלך המידע או שכל בקר אחר עם RAID 5 יראה את המידע? 3. האם אוכל בעתיד להעביר את כל הכוננים ביחד ל NAS חיצוני …

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  4. שלום התקנתי הארד דיסק (SATA) בנוסף ל-ATA הקיים. יש זיהוי ב-Device Manager - ההתקן מזוהה ועובד טוב אך משום מה אינני רואה את ההארד דיסק ב-My Computer? (רק את הישן) מישהו יודע את הסיבה? תודה

• 8 תגובות
    • 915 צפיות
  5. Started by byn007,

1.קניתי דיסקים של 900 מגה, מישהו יודע אם NERO תומך בזה? אם לא עם מה אני יכול לצרוב את זה? 2. האם יש דיסקים רגילים של יותר מ 900 מגה? תודה.

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  6. בקרים חדשים יאפשרו להעביר מידע קצת יותר מהר בין המחשבים ואמצעי האחסון שלנו, גם ללא צורך בהתבססות על ה-Thunderbolt 3 לכתבה

7. Started by hardgore1,

מי מהם לוקח ב120GB? הם עולים שלושתם 220 בksp עכשיו ב black friday. השימוש יהיה לווינדוס ותוכנות - כונן C קריאה חשוב לי שיהיה כמה שיותר מהר, כתיבה לא חשוב לי. תודה

8. Started by roeesnir,

ואם כן, עם איזה תוכנה?

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  9. יש לי סרטים רגילים (AVI) במחשב, ויש לי צורב DVD. יש אפשרות לצרוב אותם כך שאני אוכל לראות אותם בDVD רגיל? ואם כן, איך?

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  10. נגמר לי הזיכרון בכונן D ואני רוצה להרחיב אותו בעוד 40 גי'גה, אז אפשר בבקשה להגיד לי מה מומלץ וכמה זה עולה? ועוד משו, יש לי פנטיום 4 עם 256 RAM, ורציתי להגדיל גם את הRAM, כמה זה עולה? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  11. Started by stookza,

שלום, צריך עזרה בקשר להוצאת מידע. צרבתי קבצי וורד בטעות בדיסק של דיגיטל אודיו ועכשיו המידע מוראה לי כקובץ אודיו ולא כקבצי וורד. האם יש איזשהיא דרך לפרק את המידע מהקובץ אודיו לקבצי וורד? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  12. Started by bariko,

שלום רב, אני שוקל לרכוש את אחת משתי תוכנות האיחוי המומלצות בסטיקי של הפורום. יחד עם זאת מאוד חשוב לי שהתוכנה תדע לתמוך גם באיחוי של דיסקים חיצוניים. כשנכנסתי לאתר של perfectdisk רשום כך: Why doesn’t PerfectDisk 10 display my USB/firewire/External drives ? By default, PerfectDisk 10 does not display drives connected by a USB/Firewire/external connection. Even though these devices represent themselves as a fixed hard drive, they may not support defragmentation. Prior to defragmenting these devices, you'll need to check with the USB/Firewire/external device manufacturer and verify that defragmentation is supported on these devices. If your USB/Firewire/external drive does…

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  13. Started by zone glide,

אני כנראה בודק לגבי ה-980 PRO בנפח 2TB. בארץ זה כ 300-400 ש"ח יקר יותר מבחו"ל אבל האחריות כנראה היא הבעייתית.. למרות שזה רכיב שאמור להיות אמין.. מה דעתכם? כאן בארץ יש מחיר טוב רק על נפח 1TB של הכונן הזה, או שבמחיר הזה כבר אלך על 2TB Gen3.

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  14. Started by ozkatz,

מעוניין ליצור מערך raid 5 המורכב ממספר דיסקים קשיחים בגודל 1.5 טרה. (יש לי מס' דיסקים בבית ורוצה לנצל אותם לטובת העניין) כרגע אני בשלב הראשוני של חיפוש Raid Controller . שתומך לפחות 8 דיסקים. אשמח לקבל עזרה בקישור לכרטיס מומלץ במחיר נוח באיביי חיפוש ראשוני הביא אותי לזה: https://www.ebay.com/itm/IBM-M5015-LSI-Megaraid-SAS-9260-8i-SATA-SAS-Controller-RAID-5-6G-PCIe-x8/122432455243?epid=25010930809&hash=item1c818b024b:g:OH4AAOSwuLZY5M-l לאחר מכן אולי אצטרך קצת עזרה מבעלי ניסיון גם בהגדרות במידה ואתקשה בהבנת חברנו גוגל. תודה לעוזרים....

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  15. Started by Bar_B_q,

יש לי הרד דיסק של מחשב נייד שהתקלקל הוא מתקתק ולא נותן למחשב לעלות . יש לי עליו מלא תמונות שממש חשובות. השאלה זה אם יש מעבדה שיכולה לחלץ את המידע מתוך הדיסק המתקתק?

16. היי אני מחפש כרגע הרדיסק ATA (לא S-ATA), בסביבות ה-100GB, שיחליף את ה-WD 80GB הנוכחי שלי (יש לי עוד 2 ב-SATA, אחד 120GB ואחד 200GB, למי שמתעניין, וזאת הסיבה שאני צריך אחד ATA). הסיבה להחלפה - רעש. ה-80GB הנוכחי פשוט מרעיש. הוא מוציא זמזום קבוע כזה (בזזז) של רעש הסיבוב ב-7,200 סל"ד... אני מחפש לו תחליף - שיהיה שקט כמה שיותר (לצורך העניין, שני ה-SATA-ים שלי, גם הם של WD, לא משמיעים כל רעש). אני אשמח לקבל המלצות רציניות מאנשים שיודעים להעריך שקט עשו את אותה השוואה וגילו מי השקט ביותר.. אנא חסכו ממני את "אחי יש לי את XYZ, הרדיסק משהו פיצוץ כדאי לך לקחת אותו"... אלפי תודות..

• 8 תגובות
    • 914 צפיות
  17. Started by quicks2k,

שלום , יש לי 2 קלטות של טייפ גיבוי בנפח 20 ג'יגה מסוג Travan וכונן של חברת Seagate STT20000A השאלה שלי היא איך אני קורא גיבוי שנמצא על הקלטות האלה, ומשחזר את המידע , אני לא יודע באאזו תוכנה נעשה הגיבוי. תודה לכל העוזרים עריכה: הגיבוי נעשה בוינדוס 98 עם תוכנה שקוראים לה HP backup או משהו בסגנון, אני לא מוצא בשום מקום מידע על התוכנה הזאת

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  18. מעוניינים לשדרג את החומרה במחשב או להצטרף אל טרנד המחשוב הלביש בסטייל? הכתבה הזו היא בשבילכם לכתבה

19. Started by Mickel,

מחר אני קונה שני כוננים של סאמסונג F3 בנפח 500GB למטרת רייד 0. (כן אני מכיר את הסיכונים). לינק: http://www.skypc.co.il/pl_product~HD502HJ~7~0.htm ועכשיו ראיתי כונן מוזר, raid class. מה זה בעצם אומר? יש הבדל בין הכוננים לרייד? עדיף אותו על פני הF3? לינק: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=7122 אני הולך להשתמש בבקר רייד פנימי בלוח אם P35-GS3P של ג'יגבייט. תודה מראש. מיכאל.

• 4 תגובות
    • 914 צפיות
  20. Started by amit1242,

היי..ראיתי שTMS התחילו למכור את הקשיח הזה http://tms.co.il/product/5436 אני מכיר הרבה סדרות של WD...כמו AAKS,KS,AJJS ....אבל מה זה AACS ? האם יש לו אותן בעיות כמו ה500GB AAKS ? ומה מציין הLOW POWER ? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  21. שלום עכשיו, אחרי שסוף סוף המחשב שלי עובד (לא רק שאיבורי סירבו לקחת אחריות על הדיסק הדפוק הקודם, הם החליפו לי את הדיסק באחד חדש... וגם דפוק, ועכשיו סוף סוף יש לי דיסק שעובד) התקנתי וינדוס, קודם כל יצרתי 2 מחיצות - 52 ג'יגה ו100 ג'יגה, ואחרי שסיימתי להתקין אני נכנס לMy computer ורואה רק את C - 52 ג'יגה מה אני עושה? (אני לא צריך להתקין וינדוס מחדש נכון? זה כבר יהיה יותר מדי בשביל מישהו שלא מקבל שכר על זה)

22. Started by integral,

החידושים DL X8 פלוס ומינוס תמיכה מלאה ב DVDRAM X5 http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=13854

• 4 תגובות
    • 914 צפיות
  23. שלום, לא הצלחתי למצוא הבהרה לדבר הזה בחיפוש כאן וב-FAQ שונים... יש לי 80GB שבשימוש רגיל כבר שנה ומשהו. הזמנתי כונן זהה (סיגייט סטנדרטי כזה), רק עם נפח כפול, ואני חושב על לחבר אותם ב-RAID 0. אני מודע לבעייתיות של כשלים במערך כזה, וגם הבנתי שאם אחבר אותם כך אקבל נפח של 160GB סה"כ. השאלה היא - האם אפשרי ליצור מערך עם הכונן החדש, מבלי לפרמט את הקודם?

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  24. Started by ebrami,

שלום לכולם לחבר שלי היתה איזה בעיה עם הווינדוס, כשהווינדוס היה בשלבי טעינה, הוא היה מקפיץ איזה מסך כחול ומיד עושה ריסטרט. החבר לקח את המחשב לתיקון, אמרו לו שנדפק ההארד דיסק והוא קנה הארד דיסק חדש. לקחתי ממנו את ההארד דיסק, חיברתי למחשב כSLAVE אחרי ההארד דיסק הראשי שלי, וכשהווינדוס כמעט עלה הוא עשה רעשים מוזרים מההארד דיסק של החבר ולא עלה. ניסיתי ואריציות שונות כדי להעלות את ההארד דיסק של החבר עם ההארד דיסק שלי וכלום לא הצליח, אבל הצלחתי להיכנס אליו דרך הדוס, לראות את הקבצים וכו', אבל כשניסיתי לפרמט אותו, ב99 אחוז הוא כתב שיש שגיאה וגם כשעשיתי לו SCANDISK, הוא נתקע בשלב מסוים ואח"כ כתב שיש להארד דיסק בעיה ושאי אפשר להמשיך את הSCANDISK. השאלה שלי היא אם אפשר עוד איכשהו לה…

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  25. זה כבר סיפור שדורש ת'רד חדש. את הצורב הבעייתי בדקתי באחד המחשבים שלי. מסתבר, שכאשר הוא מחובר בערוץ הראשי יחד עם ההרד דיסק(שניהם IDE), אז הוא פועל במצב UDMA 4. לעומת זאת, כאשר הוא מחובר בערוץ המשני(לא משנה אם הוא מסטר או סלייב) אז הוא פועל בUDMA 2. בדקתי את שאר הצורבים שברשותי בשאר המחשבים, וכולם גם כן פועלים בUDMA 2, ואף הם נמצאים בערוץ המשני. האם הערוץ המשני מגביל לUDMA 2? מעניין אותי מה הגורם לכך...

• 10 תגובות
    • 914 צפיות

דיונים חדשים בפורומים