אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
בקרים חדשים יאפשרו להעביר מידע קצת יותר מהר בין המחשבים ואמצעי האחסון שלנו, גם ללא צורך בהתבססות על ה-Thunderbolt 3 לכתבה
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
- 2 followers
-
-
ספציפית הדגם של ה 40/12/48. לא ידעתי בכלל שיש כזה צורב לפנסוניק.
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום, יש לי דיסק קשיח SATA של מקסטור 200GB, אני חשבתי לקנות WD 250GB ב480 רק SATA 2 (יעבוד אם אני אחבר לחיבור SATA 1 כSATA 1, נכון?)ו אני רוצה לחבר אותם בראייד שאני לא ממש מבין בזה אז תסבירו לי מה כדאי לקנות..אני הבנתי שהשני יהפוך לגודל של הדיסק הקטן 200 ג'"ב אבל זה לא מפריע לי. תודה.
-
- 9 תגובות
- 886 צפיות
-
-
מחירים טובים מאוד לכונני 3 טרה-בייט ו-6 טרה-בייט במהירות סיבוב של 7200RPM, שכדאי לנצל בהקדם האפשרי לכתבה: http://hwzone.co.il/עכשיו-באמאזון-כוננים-קשיחים-של-seagate-במחיר/
-
- 12 תגובות
- 885 צפיות
-
-
-
לפי מה שהבנתי הכונן הזה מהיר משמעותית מהארד דיסק סטנדרטי מה המהירות הממוצעת (קריאה\כתיבה) של כונן כזה ? אין איזו שהיא בעיה לגבי חיבור שלו למחשב שכבר קיים בו הארד דיסק סטנדרט ? מה העלויות שלו + - לנפח של 50GB+- (קישורים לדגמים במחירים סבירים יתקבלו בברכה) ושאלת השאלות ... האם זה הגיוני 2GB/S אחרי שהוא חיבר אותם ברייד ? כי אם כן זה טירוף נ.ב מה יותר מהיר SSD או כונן ראפטור
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
איך לצרוב נכון סרט DVD ואח"כ לראות אותו בDVD הרגיל שלי כי צרבתי והוא לא מזהה עכשיו אני זוכר שהייתה איזו שיטה משהו... בבקשה חייב את העזרה שלכם
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אחי הקטן קנה היום דיסק קשיח חדש 500GB WD5000aads Western Digital Caviar Green SATA II חיברנו את החדש בנוסף לישן והBIOS מזהה אותו כדיסק קשיח - למרות שלא ניתן לעשות ממנו BOOT (אני מניח שזה כי הוא עוד לא פורמט). צריך לציין שזו הפעם הראשונה שאני מחבר בעצמי דיסק קשיח חדש לגמרי (תמיד חיברתי יד שנייה או דאגתי שיעשו את זה במעבדה עם קניית מחשב חדש). מנהל ההתקנים של ווינדוס מזהה את החדש. פרטים נוספים: Windows XP Professional 32bit לוח אם ASUS P5B הדיסק הישן - WD2500KS הבעיה: כאשר פותחים את "המחשב שלי" הדיסק החדש לא מופיע שם. אשמח לעזרה... *********************** הסתדרתי, תודה, התשובה נמצאת בFAQ הייתי מוחק את ההודעה הזו אבל לא מצאתי איך
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
היי לכולם! מקווה שאינני טועה במיקום יש לי מחשב במערך RAID 1 והלוח הראשי נדפק והוחלף לאחד אחר.היות ושני הלוחות אינם מאותו הדגם מן הסתם נתגלתה בעיה בהעלאת מערכת ההפעלה עקב חוסר כנראה בדרייברים המעודכנים כנראה ל-RAID/ACHI.אדגיש כי לפני החלפת הלוח ביצעתי גיבוי עם ACRONIS ECHO למצב הקיים ואינני מצליח למרות זאת להחזיר את המערכת לקדמותה גם אם אני מנסה להזין דרייברים ל-RAID מדיסק הלוח החדש זה פשוט נותן לי מסך כחול.במצב IDE זה עובד בלי כל עזרה חיצונית הווינדוס עולה לבד. השאלה היא האם ישנה דרך כלשהיא להעלות את המערכת הקיימת מבלי לפרמט שוב את הכל אך במצב RAID כמובן??? תודה על עזרתכם המהירה אופק
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
יש לי סרט בגודל 704 מגה איך אני יכול לצרוב מעל 703 מגה?
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם דיסק קשיח של 160 ג'יגה, אך כשהתקנתי את הוינדיווס גיליתי, שלמרבה התדהמה הכונן מכיל רק 131 ג'יגה. אני יודע שתמיד יש כמה ג'יגות פחות ממה שרשום, בגלל שהיצרניות מתיחסות לג'יגה כאל 1000 במקום 1024. אבל לפי מה שחישבתי אני אמור "לאבד" רק 11 ג'יגה ולא 29. מה הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
-
האם כדאי להחליף את ה LG 4120 שלי ב NEC 3500?
-
- 10 תגובות
- 885 צפיות
-
-
מישהו יודע מה ההבדל בין זה: http://www.tms.co.il/product/11269 לזה: http://www.tms.co.il/product/9233 הראשון זול יותר ובדגם רשום 7200.14 השני יוקר יותר ובדגם רשום 7200.12 ההיגיון אומר שהראשון גרסא חדשה יותר אז למה המחיר נמוך יותר מה גם שנראה שאין כלל הבדל ביניהם פרט ל 12 ו 14 האלה מישהו יודע מה באמת ההבדל? תודה
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון שמתי לב שהצורב שלי מציג תקליטורי DVD מסויים כריקים- למרות שהם לא. אותם תקליטורים נבדקו במחשב אחר ועבדו בסדר. כמו כן- ניסיתי לבצע פלאש לקושחה וניתקלתי בהודעה checksum error או משהו כזה. לא יודע אם יש קשר. מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה מראש, עידו
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
http://knowledge.seagate.com/articles/en_US/FAQ/223631en
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
לפני כחודש קניתי כונן WD 160GB ומהירות הכתיבה הייתה כ12MB לשנייה לאחרונה המהירות ירדה ל 3.2MB לשנייה עשיתי איחוי אבל זה לא עזר. (הרצתי את HDDLIFE והHEALTH 91% והPERFORMANCE 100%) זה גרר להורדת הצריבה בDVD ל 1X מה מאט לי את הכונן?
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
ביררתי על זה קצת ברשת והביקורות טובות מאוד - במיוחד ב-DVD-RECORDABLE.ORG מדיה שמיוצרת ע"י פוג'י בפורמט מינוס לצריבה במהירות 8. אשמח לשמוע אנשים שיש להם ניסיון עם המדיה קוד הזה. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 885 צפיות
-
-
התקנתי את AS SSD על מנת לבצע בנצ'מרק לכונן שלי והתגלתה לי בעיה, מסתבר שהאליימנט שלי לא תקין. תכלס אני לא יודע מה זה אומר... מקריאה קצרה באינטרנט גיליתי שיש אפשרות לתקן את זה ע"י התקנה חדשה ונקיה של ווינדוס, אבל לא כל ךכ בא לי לעשות את זה. יש למישהו הצעה אחרת? המון תודה!
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
-
הדיסק הוא 1T של סמסונג HD103UJ. בחיפוש בגוגל אני מגיע לתוכנה של סיגייט (seatools) האם זה יתאים לדיסק של סמסונג ?
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
שלום, פירמטתי את המחשב לפני כמה זמן וחילקתי את שני ההארד דיסקים (שני הארד דיסקים של 500 גיגה של סיגייט) למחיצות. כל פעם שרציתי להעתיק קבצים אל אחת מהמחיצות הופיעה הודעה שצריך לעשות פירמוט, ולכן עשיתי פירמוט רק לשתי מחיצות בהארד דיסק אחד. בשני לא היה לי צורך בינתיים. הכונן השני נשאר לא מפורמט במשך כמה זמן, עד שפתאום הוא נעלם. הוא לא מופיע ב"מחשב שלי" או בניהול מחיצות. בנוסף, הורדתי תוכנה לניהול מחיצות וגם היא לא זיהתה אותו. גם בביוס מופיע רק אחד, ושיחקתי קצת עם הכבלים של ההארד דיסקים במארז והכל בסדר. מה לעשות? ??? תודה, גיא
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
הצורב שלי מחובר בIDE ובאותו הכבל היה מחובר גם הארדיסק נוסף שהיה לי במחשב,אבל ההארדיסק עשה לי בעיות אז ניתקתי אותו ועכשיו הצורב מחובר ישר למחשב בIDE אבל מאז שניתקתי את ההארדיסק אז הוינדוס לא מזהה את הצורב,וכמובן שהוא מחובר,ניקתי וחיברתי אותו 1000 פעם... עכישו אני במצב שאין לי כונן דיסקים לא מוםיע כלום במחשב שלי, מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 12 תגובות
- 885 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך צורבים בנרו על דיסק של 790 מגה אני לא מצליח לצרוב על הדיסק המחשב אומר לי שאין מספיק מקום בדיסק
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
זה קיים כבר באתר בחו"ל ואני חושב שזה יהיה שירות טוב לחברי הזון אם יוסיפו אחד כזה באתר. מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-