אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
אהלן אני מתעניין בקניית מארז חיצוני לקשיח 2.5" , הדיסק בו אני הולך להשתמש הוא WD Scorpio 500GB HDD 8MB 5400RPM STAT 2. אני ככל הנראה אבחר בכונן עם USB3 , אך לשם הסקרנות - ההבדלים יהיו משמעותיים בין USB2/3 בשימוש עם קשיח הנ"ל? אגב, אם יש למישהו המלצה, על הדרך, לכונן חיצוני עם USB3 אשמח לשמוע, כרגע אני חושב שאני אקנה את זה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=15128 דווקא אני מתפלא שאין כמעט מבחר בתחום...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עומד לקנות צורב די וי די והייתי רוצה לדעת מה זה ביטסטינג? ואם יש סוג מסוים של צורבים שתומכים בזה אם זה עושה סיכון לצורב? כאילו כל מה שקשור בזה כדיי שאני בין אם מישהו מוכן להסביר.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך לחבר הררדיסק ישן למחשב חדש רק כדאי להעביר ממנו דברים להרדיסק החדש ואחר-כך לזרוק אותו לפח.. עכשיו הבעיה שהמארז החדש דורש ברגים מסוג מסוים וגדול מסוים שאין לו ואין לי אפשרות להבריג את ההרדיסק.. אם אני רק יכניס את ההרדיסק למקום שלו והוא ישב שם בלי ברגים לדקות האלה של העברת מידע אני מסתכן שהוא יהרס או משהו?
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
היי. עדיין לא קניתי SSD ולפני שאני קונה חשוב לי לברר נקודה מסויימת: קראתי שכונני SSD לא מתפקדים היטב כשמעתיקים אליהם אימאג', ויש צורך בהתקנה נקיה (משהו שקשור ליישור...לא יודע מה זה בדיוק אומר). השאלה שלי שונה במקצת: אני לא שואל על העתקה של אימאג' קיים על SSD כדי לחסוך כמה שעות התקנה. אני מתכוון לבצע התקנה נקיה של מערכת ההפעלה על SSD ולאחר מכן להשתמש בכלי המובנה של W7 ע"מ ליצור אימאג' שלו, ולאחסן אותו בכונן רגיל. האם בצורה כזאת (אחרי שההתקנה בוצעה בפעם הראשונה על ה SSD ) גם כן תיווצר בעיה?.... אני שואל כי אני משחזר באמצעות system image בתדירות גבוהה יחסית...כל פעם שאני נתקל בבעיה שאני לא יודע איך לצאת ממנה (זה קורה לי הרבה) אני מעלה את האימג' הנקי שלי ותוך פחות מ 10 דקות…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לרכוש דיסק קשיח חיצוני בנפח 1TB עם חיבור USB3 ובגודל 2.5". התקציב הוא עד 500 ש"ח ללא חריגות. כרגע אני נוטה לכיוון הדיסק הזה: SeaGate GoFlex Ultra-portable Drive http://www.seagate.com/external-hard-drives/portable-hard-drives/standard/goflex/ מה דעתכם על הביצועים שלו? האם יש דיסק אחר מומלץ במסגרת התקציב? בדיקות ב USB2: 1. בדיקת ביצועים בעזרת התוכנה CrystalDiskmark. 2. העתקה דרך הוינדוס של קובץ גדול (9 ג'יגה). 3. העתקה דרך הוינדוס של הרבה קבצים קטנים תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מחשב נייד עם כונן SSD, בנוסף אליו אצטרך כונן נוסף ואני תוהה אם יש טעם לקנות כונן נוסף בתוך המחשב HDD 7200 , או פשוט להסתפק בכונן החיצוני שיש לי Expansion Portable 2TB STEA2000400 שהוא בחיבור USB3 אבל קראתי באינטרנט שהוא בעצם עובד במהירות 5400. כמובן שנוח יותר שיהיה כונן נוסף בתוך הנייד, אבל האם יהיה הבדל משמעותי במהירות הקריאה והכתיבה של הכונן חדש בתוך המחשב נייד מסוג HDD 7200 או פשוט לחבר את הכונן החיצוני שיש לי? כמו כן, איך אני יודע באיזה מחשב נייד אני יכול להוסיף כונן קשיח בנוסף לכונן הקיים SSD או שבכל מחשב נייד יש מקום לכונן נוסף? עיקר השימוש של עריכת וידאו יהיה בכונן SSD, בכונן השני אצפה בסרטי HD, אולי משחקים קלי…
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב בן 4 כמעט שכולל : i5 4460 16 GB RAM Z87 השימושים במחשב הם אופיס , אינטרנט , סרטים ושימוש רגיל . אני מרגיש שהמחשב איטי אז השאלה שלי היא האם שדרוג הדיסק הקשיח לדיסק SSD ישפר לי את הביצועים משמעותית ? או שכדאי להחליף כבר למחשב חדש ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקנתי את הווינדוס מחדש, ואני לא מוצא את ההרד דיסק השני שלי ב"מחשב שלי", למורות שאני כן רואה שהמחשב מזהה אותו ב DEVICE MANAGER כהרד דיסק עובד פעיל ותקין. בקיצור הוא לא מופיע ב"מחשב שלי", מה לעשות? יש לי ווינדוס 7, כך שהמדריך בנעוץ לא מדבר אלי. אם מישהו יודע איך עושים זאת בווינדוס וויסטה מוזמן להגיד, כיוון שוויסטה ו7 אותו הדבר מבחינה הזאת. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אז ככה צרבתי לאחי דיסק עם סרט עליו. המרתי אותו ל SVCD ואז צרבתי את זה עם NERO. בדקתי ב DVD אצלי בחדר... TOSHIBA מגבר ו DVD ביחד עם רמקולים בלה בלה בלה... בכל עבד יופי. נתתי לו את הדיסק הביתה ואצלו זה לא עובד יש לו DVD של LG דגם DV4941P בסלון. הוא פולט לו את הדיסק ואומר DISC ERROR. ניסיתי עם דיסקים של BENQ מיוחדים למוזיקה וגם עם VERBATIM ובשניהם זה לא עובד. אני לא יודע מה כל כך לעשות האמת... זאת אומרת ניסיתי עם ורבטים, אני חושב שזה המקסימום שיכולתי לעשות. בלי קשר הוא תומך MP3 והוא יחסית חדיש... מן הסתם הוא קורא צרובים. צרבתי לו גם פעם סרט ב DVD על דיסק VERBATIM ועבד לו מעולה. הבעיה כנראה בדיסקים CDR. למשהו יש רעיון? מאיפה להתחיל? תודה מראש יניב
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אהלן קניתי אתמול את הדיסק אחרי שהמליצו לי עליו ואני רוצה לדעת אם המהירות תקינה בנצ'מרק מהWD שלי, ובנצ'מרק מהסיגייט החדש: הכל בסדר? מה זה random access time? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש לי כרגע כונן של 80גיגה ישן ואני רוצה להחליף אותו ל80גיגה ו20גיגה עכשיו אני מחפש דרך להעביר את כל מה שיש ב80 גיגה הישן לחדש (רג'יסטרי קבצים הכל...) אולי תוכנה נוחה?
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום, אני בתהליכי הרכבת מחשב, רכשתי את לוח האם הבא https://www.gigabyte.com/Motherboard/B760-GAMING-X-DDR4-rev-10#kf כעת אני רוצה לקנות אמצעי איחסון, סדר גודל של 2Tb. שמתי לב שמידי פעם מפרסמים כאן דילים טובים של כוננים מאמזון. איך אני מוודא שהם יתאימו למחשב שלי? האם מספיק שהם יהיו חיבור PCLe 4.0? או שיש עוד דברים שחשוב להבחין בהם לפני שאני קונה? תודה
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
- 1 follower
-
-
בנוסף, האם אני אמור לקבל תוכנה כלשהי כדי להפעיל את ה-DVD בכל מקרה, הכנסתי סרט DVD לכונן והוא לא עובד. תוכלו לפרט לי מה אני צריך לעשות כדי לבדוק מדוע זה לא עובד? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם ניתן באזשהי צורה לשחזר מידע מדיסקט 3.5(1.44 MB)? אני צריך לדעת לעבודה שאני עושה. אני מקווה שזה הפורום המתאים. תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
הבעיה כנראה לא בהארדיסק אלא אולי בלוח... בחיבור של הארדיסק החיצוני לחיבור USB 2.0 הוא עובד מצויין אבל שמחברים אותו ליציאה של USB 3.0 הוא לא מגיב בכלל ולא מתקשר עם המחשב... יש לי לוח אם של חברת ג'יגהבייט GA-P55-USB3 הדרייבר של הביאוס מעודכן מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי HD מדגם WD3200AAKS שמחובר במארז חיצוני של THERMALTAKE MAX 4 ,ומחובר למחשב דרך USB\ESATA,רציתי לדעת כיצד אני יכול לבדוק את הטמפ' שלו בזמן שהוא עובד בתוך המארז?
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם זה אפשרי לחבר כונן קשיח שתומך ב-SATA II ללוח שיש בו תמיכה רק ב-SATA 1.5 (לוח של ASRock)? החיבור זהה או שיש הבדלים? ומה יהיו ההבדלים בביצועים?
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם. גם אני מתכנן לקנות כונן SSD חדש בקניה הקבוצתית . וכמובן שאני הולך להתקין את הווינדוס 7 שלי עליה.בHDD שלי תמיד העדפתי מחיצות לניהול נכון ונוח של האכסון . אז מה אתם אומרים.האם כדאי/רצוי לצור מחיצות על כונן SSD ?. (ובבקשה אם אפשר לא תשובות של מילה אחת ).
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! יש לי במחשב 4 הארד דיסקים, שניים מהם זהים ואני רציתי לעשות RAID 0 דרך הבקר המובנה של לוח אם. עשיתי הכל כמו שהיה כתוב בספר הוראות של לוח אם אבל כשהתקנתי WIN7 גיליתי שאחד הדיסקים שלא היו מחוברים ב-RAID פשוט לא מופיע במחשב שלי (אבל מופיע בביוס, בPOST ובDEVICE MANAGER). ניתקתי אותו מהמחשב ואז גיליתי אותו סיפור עם דיסק השנית ומשמופיע זה רק המערך RAID. מה לא עשיתי בסדר? 1. הגדרתי בביוס RAID ENABLED ל-SATA1 ו-2. אחר כך שמרתי עשיתי רסטרט. 2. כשהופיע לי אחרי POST הודעה ללחוץ על F10 כדי להגדיר RAID, נכנסתי, והופיע לי חלון כחול אם הגדקות. 3. בחרתי ב STRIPPING ו128K. 4. עשיתי CLEAR DISK, שמרתי וזה עשה ריסטרטת התחלתי להתקין מע' הפעלה. שמתי לב עוד על משהו מוזר. הוינדוס לא …
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
ה-SMART בכונן המערכת במחשב הישן שלי (MAXTOR SATA 120GB) מתריע על כשל קרב ומציע להחליף את הכונן. חשבתי במקביל להרחיב את נפח האחסון, אז אני מחפש כונן SATA בנפח 320GB-500GB ככה. אין עדיפות לחברה מסוימת. יכול להיות SATA או SATA2, כי גם ככה מדובר במערכת ישנה שתומכת SATA1 בלבד. הנה ההעדפות לפי סדר חשיבות: 1) משתלם (מחיר פר גיגה) 2) אמין (ללא בעיות ידועות) 3) שקט (או לפחות לא ידוע כמרעיש) 4) אם אפשר - שיהיה לו חיבור MOLEX לחשמל כי זה יחסוך לי עוד כבל/מתאם במארז (לא יודע אם עדיין מייצרים כונני SATA עם חיבורי MOLEX)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות HD חיצוני בנפח טרה ואני צריך עזרה בבחירה של החברה והדגם. יש לי היום HD חיצוני של MAXSTOR בנפח טרה מדגם ONE TOUCH 4 ואני מעוד מרוצה ממנו הבעיה שאני קניתי אותו לפני מס' חודשים ב 670 שקל והיום הוא עולה מעל 800 , ולאומת זאת ההרדיסקים של WD וSEGATE עולים הרבה פחות ורציתי לדעת איך הם? השימוש העיקרי שלי עם ההרדיסק הנייד הוא גיבוי והפעלה של סרטי HD . תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום כולם, אז ישר ולעניין - לא פיצלתי את הכונן הקשיח כשהתקנתי מערכת הפעלה. רציתי לדעת, האם אפשר לפצל את הכונן לאחר מעשה? האם המידע שעל הכונן ילך לאיבוד אחרי הפיצול? תוכנות מומלצות יש? ראיתי את שתי אלה בנעוצים, הן יעשו את העבודה או שיש משהו עדכני יותר? Acronis Disk Director Suite 10.0 Partition Manager 10.0 Personal תודה מראש וחג שמח =)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%98%d7%9b%d7%a0%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%92%d7%99%d7%94-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%94-%d7%9e%d7%aa%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%a8%d7%aa-%d7%9c%d7%94%d7%a4%d7%95%d7%9a-%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%a0%d7%99-10tb-%d7%9c/
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי 2 כרטיסי זיכרון של 8 GB של חברת סיליקון פאוור ואני חושב ששניהם דפוקים: אחד מהם הוטס לסין וכשהוחזר לידיי התברר שכל המידע (כ-200 תמונות) נמחק לחלוטין. בשני יש מדי פעם תמונות תקולות עפ פס אפור לכל רוחב התמונה. האם מדובר בתקלה בכרטיסים בוודאות? האם יש חברות יותר מומלצות מבחינת אמינות?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במחשב החזק 16 דקות במחשב החלש 1 גיגה זכרון בחזק 4 גיגה זכרון יש הבדל גם במעבדים בחלש מערכת הפעלה חלונות 7 32 ביט בחזק 64 ביט בשניהם הוגדר BEST FERFORMANCE כמובן אותו DOK מה עושים תודה
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-