אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
אני עכשיו מוכר בעבודה חדר שלם של סרברים ואני לא כל כך מבין בזה. בבקשה כל מי שבאמת מבין שיעזור: 1) מה המטרה של סרבר? (אני מבין שאחסון והעברת נתונים האם מדויק?) 2) מה שונה בין סרבר למחשב רגיל? (אני שם לב שהמעבד מסוג Xeon ושיש לו הרבה זיכרון קשיח) 3) מה זה בדיוק מעבד Xeon ומה מיוחד בו? מה היתרון שלו להתאמה לסרבר? 4) מה במקביל של המעבד הזה במעבדים של מחשבים רגילים? pentium4/dual core/ C2D/ C2Q ? 5) אולי אני אוכל לקחת סרבר אחד : אני יכול לבחור בין שני סוגים מה עדיף ולמה? CPU Intel Xeon 64 bit 3.0 Ghz - Mother Board Intel SE7520BD23D - Memory DDR2 PC3200 4GB ECC - H.D SCSI 10k Maxtor 200GB x6 או CPU Intel Pentium 2D 2.8 Ghz - Mother Board Intel D…
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
היי, יש לי לוח אם z690 asus prime a ddr5 מעבד 12700k יש לי בnvne העליון 980pro gen רציתי להוסיף עוד nvme gen4 רציתי לדעת אם הלוח תומך בזה יש לי סהכ 4 כניסות nvnme או שרק הכניסה העליונה תומכת בgen4 והשאר ב 3
-
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה שאשמח אם תוכלו לפתור אותה. יש לי מחשב שעליו הייתה מותקנת מערכת ההפעלה Windows Server 2003 ובה היו שני הרד-דיסקים זהים של 80 גיגה שפעלו בRAID 1 (כונני IDE). המערכת של הווינדוס (אשר נמצאת על הרד-דיסק אחר) קרסה וכעת אני מנסה לחלץ את הנתונים שהיו בתוך ההרד-דיסקים שחוברו בRAID, אך בשום מערכת הפעלה אני לא מצליח להפעיל אותם גם כאשר אני נכנס ל"ניהול דיסקים" של ווינדוס אני רואה אותם אך הם לא פעילים. אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה, הנתונים שיש על הדיסקים מאוד מאוד חשובים. בברכה, מתן
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
יש לי צורב DUAL-LAYER, ואני מעוניין לצרוב משחק שיש לי ששוקל 6 ג'יגה (על מנת לא להרוס את הדיסק המקורי שקניתי). 1) ניתן לעשות זאת? 2) איפה קונים דיסקים בנפחים כאלה, ומה מחירם? 3) באיזו תוכנה עליי להשתמש על מנת לצרוב אותם (בעזרת הנרו אני יכול לצרוב רק גודל של דיסק רגיל=4.7 GIGA)?
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
קראתי הרבה ואני חדש בתחום הSSD. המחשב ישמש בעיקר לעבודה, אינטרנט, הורדת סרטים והזרמתם לסטרימר. אני הולך על מחשב חזק עם כרטיס מסך ממוצע כי אני לא משחק אבל אני כן רוצה ביצועים מהירים ככל שניתן. במחשב הישן יש לי דיסקים קשיחים 1TB SAMSUNG 103SJ + SEGATE 1TB ST31005 28AS. + כונן SEGATE זהה תקול שאחליף באחריות, סה"כ 3TB. וזה חוסך לי הרבה בתקציב לקניית המחשב. אני תמיד משקיע הרבה במחשב שאני קונה כי אני בונה על טווח ארוך וגם מה שלדעתכם אולי לא יתאים לצרכיי בהחלט יתאים בעוד 5 שנים. כי כך החזקתי מעמד במחשב הנוכחי ששודרג רק בזיכרון ובדיסקים הקשיחים וכמובן שידרוגי ביוס. עד כאן הרקע , עכשיו לתכל'ס: איזה SSD בנפח הנ"ל הייתם ממליצים לי עד 1000 ש"ח? תודה לכול העוזרים :-*
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכונן: (WD 1TB caviar blue (WD10EZEX קניתי אותו לפניי כמעט שנה (אפריל 2014) בזמן האחרון האו מתחיל לעשות רעשים כשאני פותח קבצים שנמצאים עליו, או פשוט כשאני נכנס אליו ב'מחשב שלי'. זה רעש שמוכר לי מכוננים שהיו לי בעבר, אבל תמיד חשבתי שזה בגלל שהם היו או מחוברנים או ישנים... ניסיתי לחפש בyoutube, ומצאתי את זה.... ב-00:12 יש את הרעש שאני מתכוון אליו: http://youtu.be/J09pWNQPK7U?t=12s
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חייבים דיסק מיוחד? יש לי דיסקים של רייטק דמוי תקליטים ולצורב החדש שקניתי יש אפשרות של חריטה איך אני חורט עליו שם? זה אפשרי?
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי הרדיסק SATA אני רוצה להוסיף עוד אחד. העם אחד ההרדיסקים צריך להיות MASTER...? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
-
שמתי לב שלרוב האנשים כאן הוא מסתובב על 25~30 מעלות.. לי הוא 40*C במנוחה וכשאני מעביר דברים או מתקין משהו הוא עולה לי ל51... זה נורמלי? אם לא, מה יכול לגרום לזה? הכונן שלי הוא WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
היתכן כי יש דיסקים קשיחים הפועלים גם בטכנולוגיה של sata 2 וגם בטכנולוגיה של ide/ata? האם הכונן WD2000JS Western Digital הוא כזה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אהלן ... אני קצת חלש בנושא הזה אז תסלחו לי מראש איפה אני קונה מדיות ריקות לכונן הנ"ל ... קניתי דגם חדש של lg שצורב על מדיות של 8.4 ... איפה יש לקנות מדיות כאלה ?
-
- 3 תגובות
- 967 צפיות
-
-
-
עוד מעט אקנה מחשב חדש עם דיסק קשיח 250GB AAKS של WD . וברשותי כונן של 80GB . איך לפי דעתכם כדאי לי לחלק (אם בכלל) את הדיסק קשיח החדש???
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
חברת Seagate עשויה להפתיע אותנו עם טכנולוגיות חדשות בשוק הוותיק אשר הבשילו אחרי תקופה ארוכה של הבטחות והצהרות לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, לפני שנתיים בערך קניתי כונן ssd מדגם evo 850 בנפח 250 ג'יגה. עם הדיסק הגיע תוכנת magician לניהול הכונן. אחת האפשרויות הייתה ליצור Over Provisioning. סמסונג שחררו גרסה חדשה של ה - magician, ובגרסה זאת אין אפשרות ליצור Over Provisioning. האם אופציה זאת הפכה מיותרת?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני נמצא בכרגע אצל אבא שלי בארה"ב, והוא רוצה לקנות לי הרדיסק חדש... ואני סתם מתוך סקרנות וחוסר ידע מעוניין לדעת מה זה Data buffer מה זה עושה? שמתי לב שיש 2MB וראיתי 8MB מישהו יכול להסביר לי מה זה ? מה זה עושה? שמתי לב שיש את זה גם בצורבים .... חיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובה מדוייקת... תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 11.6k צפיות
-
-
כמו שכתבתי, קניתי היום HD של WD בגודל של 500GB. הביוס זיהה אותו, אבל כשהווינדוס עולה הוא לא מזהה את הדיסק. הסברים/רעיונות איך לטפל בזה יתקבלו בברכה! תודה
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום רב! אני מחפש המלצה על דיסק און קי 16GB שתומך בREADY BOOST (זה אופציה שלא ניתנת לשינוי מבחינתי). חשוב לי מאוד גם שהוא יהיה מהיר (האם יש הבדל בין אחד שקורא 28 מגהבייט לשנייה לבין אחד כזה שעושה את זה ב22 מגה לשנייה? ). אין לי בעיה לרכוש בחו"ל (כמובן שיש אופציה למשלוח לארץ) והתקציב הוא כפי שרשום למעלה בין 250 ל300 ש"ח. תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם, הלך לעולמו דיסק קשיח של Maxtor 120GB SATA1. לצערי היו בדיסק קבצים חשובים מאוד כמו 50 ג'יגה של תמונות, מסמכים ועוד... לכן אני חייב לשחזר את התוכן. כאשר אני מחבר את הדיסק למחשב נשמעים ממנו נקישות בקצב אחיד כמו שעון והמחשב ולא מזהה אותו ואף נתקע לפעמים. אשמח לקבל המלצה למקום זול ואמין שישחזר את המידע (באזור תל אביב). אם יש לכם טיפים לתת לי כדי שהדיסק יעבוד רק כמה דקות כדי שאוכל להעתיק את התוכן אז אשמח לנסות לפני שאני הולך למקום כזה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מיהו יצרן הדיסקים הקשיחים הכי טוב בעולם?
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצותכם בנושא. אני מחפש לקנות דיסק נייד USB אם חשמל. אמין ואיכותי ובמחיר סביר. שימושים עיקריים: גיבוי קבצים ואחסון מידע. מחפש דגמים מוממלצים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
GSAH42N LG 18X לבין GSAH44N LG 18 X חוץ מהמספר לא הבנתי מה ההבדל... דרך אגב זה נחשב צורב סבבה לרכישה נכון? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
-
לאחר פירמוט המחשב והתקנת xp, התחלתי להתקין את ה chipset, usb 2 ואת כרטיס הרשת.. כשלפתע אין יותר זיהוי של הצורב אין זיהוי שלו במערכת, גם לא ב my computer->manage->storage. אפילו פתחתי את המחשב וחיברתי את ה IDE והכבל חשמל מחדש.. גם בביוס הוא נעלם 0.0 תודה מראש!!
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-