עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום רציתי לשאול האם הארד דיסקים חיצוניים 2.5 עובדים כמו הארד דיסקים סטנדרטיים שיש בכל מחשב(ide sata) זאת אומרת עובדים בצורה מכנית עם ראש קורא כותב וכו' ולא בצורת פלאש כמו דיסק און קי. אני מדבר על דיסקים חיצוניים כדוגמת זה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2756 אני שואל את השאלה כדי לדעת מה רמת השמירה שצריך לשמור עליו מבחינת תזוזות ונפילות תודה רבה ושבת שלום

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  2. Started by sheff2k1,

התקנתי דיסק חדש: WD1600JS SATA. הביוס מזהה אותו , וכך גם device manager של ווינדוס, אבל משום מה הוא בכלל לא מופיע בmy computer ואין לי איך לגשת אליו. מה יכולה להיות הבעיה? אציין שיש לי עוד דיסק IDE רגיל, שמחולק לשני חלקים.

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  3. Started by galza,

היי, יש ברשותי מחשב נייד hp 650 ואני רוצה להתקין עליו ssd samsung 840 evo.על הדיסק אמור להיות מותקן וינדוס 8.1 64 ביט כמה מקום הוא יתפוס על כונן של 120 גיגה? כמה תכלס ישאר לי בשביל דאטה? שווה להשקיע בכונן כזה? כרגע יש לי דיסק 500 גיגה בנייד אבל הוא יחסית זוחל...

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  4. Started by galgool,

שלום לכולם, ֿמחפש לקנות 100TB ומעלה משומש במצב טוב לא מצאתי לא באיביי ולא באמזון ולא ביד 2 וגם ככה, מחיר המשומשים קרוב למחיר חדשים - סדר גודל של 25$ ל TB יש למישהו כיוון?

5. Started by yakir10,

מזה עידכון קשוחה ? והאם אני צריך ? אם כן תוכלו להביא לי לינק ? תודה

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  6. Started by NAND,

יש אולי יישומים שיכולים להקל על הכונן ssd מבחינת שטח האחסון שלא ייגמר מהר? למשל CCleaner יכול לנקות ממנו זבל. זה מומלץ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Gold Dragon,

חיברתי את הכונן לחשמל ואח"כ לכבל frimware וכשחיברתי את הכבל ליציאה 1394 בלוח אם פתאום היה הבזק חשמל כחול. אני מאוד מקווה שלא נשרף לי הכונן ואתו כל החומרים שדי חשובים לי. אני מקווה שזה רק טרנספומטור (שנאי) שצריך להחליף. 1. אבקש לדעת האם הכונן בסדר או שהוא נשרף? 2. אם אני אוציא אותו מהקופסה ואחבר רגיל למחשב האם הוא יעלה? 3. מאיפה אני יכול להשיג שנאי או לבדוק שהשנאי מוציא זרם? 4. והכי חשוב כמה יעלה לי לשחזר את המידע מדובר על כונן בנפח של 1TB תודה רבה, אשמח אם תעזרו לי זה חשוב מאוד.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. קניתי מחשב חדש לא מזמן, ובמחשב הקודם יש לי הארדיסק חדש יחסית, שאני מעוניין להוסיף למחשב החדש. האם אני יכול לחבר אותו למחשב ולפרמט, ללא פירמוט ההארדיסק הקיים?

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  9. Started by FatherBoard,

יש ברשותי DVD של LG במהירות 12X. הבעיה היא, שכשאני מכניס לו דיסק (מכל סוג), לוקח לו הרבה זמן עד שהוא מצליח לסובב אותו. ז"א, הוא מנסה לסובב אותו, ואז נעצר, ואז מנסה שוב ועוד פעם נעצר. ככה זה קורה בערך 6-7 פעמים. לפעמים הוא בכלל מתייאש וכבר לא מנסה אפילו לסובב אותו, ולפעמים מרוב נסיונות, המחשב פשוט נתקע. למה זה קורה??? ???

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by iyehuda,

External IDE Hard Drive Case 2.5 פעם קניתי כזה ב 20 ש"ח היום ב KSP רוצים 33 ש"ח יש מקום יותר זול ?

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  11. Started by semca,

שלום,אני מקווה ששאלתי זו אכן בפורום הנכון, אני מאוד מעונין לדעת איך אני יוצר (ע"י צריבה) דיסק איתחול הכולל מערכת הפעלה, שיעלה לי ממצב דוס.

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  12. קיבלתי מידע מחבר שמשווק מחשבים באיזור הדרום ובו נאמר כי החברות הגדולות בעולם החליטו לחתום על סיכום שבו האחריות על הדיסקים יהיה לשנה אחת בלבד. כבר במחירון האחרון של דילרים הוא קיבל מהיבואנים עידכונין לגבי האחריות שניתנת לדיסקים הקשיחים. מצב זה גורם לחוסר תחרותיות מופגן בעולם החופשי.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by moshen1169,

אני מעוניין לקנות הדיסק הקשיח החיצוני הזה האם כדאי לקנות אותו ביחס עלות תועלת אני מעדיף אותו על פנימי כי ההפרש הו בסה"כ 19 שקל בנפח של 1TB? http://www.seagate.com/www/en-us/products/external/freeagent/freeagent_desk/

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. מומחי השחזור: איזו תוכנה לשחזור מידע תוכל לסייע לי לשחזר מידע ממחשב נטבוק MSI WIND? אני צריך משהו שניתן להעלות ב-BOOT מהתקן USB מאחר ואין אפשרות להיכנס למערכת ההפעלה.. יש רעיונות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אהלן. יש לי hdd wd my book 500gb בדקתי במנהל דיסק של w7 וראיתי שיש לו 30GB שטח ריק ולא מוגדר. שעשיתי על המחיצה הראשית "הרחב" אני מקבל הודעה לאחר next nex.. the opertion is not supported th object ואגב אי אפשר להגדיר מחיצה. מה ככה נבלעו 30 GB?? מה עושים? אהה ועם התוכנה Partion megic תעזור אז תומרו לי ואני יאלץ לעשות סדר ולמצוא את הדיסק שלה במידה והיא תומכת בw7 x64

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום, הזמנתי את ה- Maxtor 40 GB 7200RPM ויש עם זה קצת בעיות כי זה תקוע במכס ויש את השביתה במשק וכל זה, אז חשבתי להמיר אותו ל- WD 40GB 7200RPM 8 MB Cache special version בתוספת של איזה 10 או 20 שקל. מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by amir.o,

יש לי הארד דיסק של ibm 60gb הטמפרטורה שלו לאחר כמה זמן עבודה מגיעה ל-45-50 מעלות. האם זה בגדר הסביר ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Snufkin,

או שלא משנה אם זה של סוני סמסונג וכד'???

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  19. בניגוד לCD שכולל CD-R ו-CD-RW עד כמה שאני יודע, יש יותר סוגים של מדיות DVD. האם אלה הקיימות והשמישות היום או ששכחתי כמה? והאם התיאור שאני כותב נכון? DVD-R כמו CD-R ? מדיה חד פעמית של 4 ג'יגה? DVD-RW - כנ"ל? DVD+R - מה זה? DVD-RAM - אם הבנתי נכון, כמו DVD-RW רק שהגישה לכל מקום בדיסק מהירה ואין צורך לכתוב מחדש את כל הדיסק אם רוצים רק למחוק קובץ קטן למשל?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by splspl,

מה עדיף? WD 500AAKS 16MB Cache Hard Drive ST3500320AS Barracuda 7200.11 500GB 32MB Cache Hard Drive מעוניין לקנות השבוע...

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  21. אהלן. יש לי דיסק קשיח שמחובר באמצעות USB. כשהמחשב מתחיל לקרוא אותו, הוא מציע לי לעשות לו FORMAT. בMANAGE הדיסק מופיע כדיסק "בריא". לעומת זאת, כשאני מנסה לפתוח אותו מ-My Computer - אותה הודעה שמציעה לי לפרמט את הדיסק. לאחר שאני מסרב לפרמט את הדיסק, מופיעה הודעת שגיאה "Data error - cyclic redundancy check" האם יש דרך להציל את המידע שעל הדיסק? איזשהי תוכנה? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by whodosntlikeomri,

שלום יש לי כרטיס raid promise sx6000 אם 128MB cache ו6 ערוצים של IDE יש לי גם 3 דיסקים של 120GB אני רוצה לבנות מהם raid עוד לא החלטתי או 5 או 3 אני רוצה עזרה בבחירה ובנוסף רציתי לשאול אם המחשב שלי אם ספק גנרי שהוא midtower יעמוד בזה גם מבחינת חימום וגם הספק

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  23. Started by MokoLoko,

שלום, יש לי כונן ישן שאני רוצה לדעת אם הוא יפעל על הלוח אם הזה: http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2521#sp ראיתי שיש על הכונן 2 כבלים -אחד לבן רחב וגדול והשני נראה כמו מולקס רק יותר קטן- אני מניח שזה לחשמל... איך אני יודע עם הם יעבדו יחד ?

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  24. אני משתמש תמיד בצמד של דיסקים בו אחד נמצא במחשב והשני משמש לגיבוי פעם בשבוע. לפני כשנה החלפתי צמד של 8 טרה בצמד של 14 טרה ואת הצד של ה 8 טרה שמתי במגרה עד שיורכבו במערכת אחרת. זמן קצר אחר כך כשניסיתי להתקין אותם שני הדיסקים של ה 8 טרה התפגרו לי בו זמנית. לא מזוהה בשלושה מחשבים (עם מערכות הפעלה שונות כמו WIN7/10), גם שמחובר כ SATA וגם שמחובר דרך USB. לפני כחודשיים חיברתי אותם (בטעות...) למחשב דרך SATA והפלא פלא הם עובדים מצוין. בשבועות האחרונים אחד מהדיסקים של ה 14 טרה התחיל לעשות בעיות כשחיברתי אותו למחשב, בהתחלה היה צריך להכניס/להוציא אותו מספר פעמים לפני שזוהה ולאחר מכן הוא זוהה רק אחרי רסט. בסופו של דבר הוא התפגר לחלוטין והמחשב לא מזהה אותו בכלל גם אחרי הכנסה למקפיא ל…

25. לא ידעתי אם זה קשור לפרטי מחשב או לפה.. אבל נראה לי לפה אז שאלה לי אליכם אני עומד לקנות הארדיסק... 80GB או 60GB עכשיו השאלות שלי ככה : 1) איזה חברה מומלצת ולמה... 2) יש סיבה שעדיף 80 על 60 או ההפיף (חוץ ממקום פנוי ומחיר) אני בנתיים חושב על 80GB של WD עם מהירות של 7200 או 7600 נראה לי זה 200.. הקיצר המהירות הנוראמלית ו 8MB BUFFER .. אוקיי את ממליצים על זה? .. או מה אתם חושבים על זה בכלל? תודה

• 30 תגובות
    • 3.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.