אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,915 דיונים בפורום זה
-
היי, אני צריך דיסק קשיח חיצוני לאחסון סרטים ומוזיקה (לא מערכת הפעלה). בנוסף, אני לא מעוניין בחיבור לחשמל. הבנתי שלא ללכת על סדרת ESSENTIALS של WD. ראיתי ב- KSP את המוצר הבא שכולל 3 שנים אחריות: http://ksp.co.il/?store=kspnatania&uin=14548 האם מדובר בחברה אמינה או שעדיף להתרחק? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
זקוק לחוות דעת על צורב LG H62N X 18 SATA
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כונן איסחון נייד, בגדול הייעוד שלו יהיה לאיחסון סרטים וגיבוי המחשב (סדר גודל של 500 GB עד 1 TR) ושאני אוכל לניידו. להבנתי WD היא חברה מרכזית בתחום ואני שמתי עין על ה: My Passport Essential SE 750 GB במחיר של 120$ וה-My Passport Elite 500 GB של WD במחיר של 60$ לכן אשמח לדעת, לפני הקניה להתעייץ במספר שאלות: 1.) האם יש חיבורים מהירים יותר בתחום מאשר USB 2/3? 2.) מהן החברות המומלצות בתחום? מהו טווח המחירים הריאלי? 3.) האם הכוננים שבחרתי נחשבים סטנדרטים ובשימוש? 4.) אני יודע שזה נשמע מטומטם...אבל הכוננים האלה הם כונן קשיח או שזה כמו DOK, כונני פלאש למיניהם? אם לא...האם יש כוננים אחרים בנפחים כאלה שהם כן? הכיוון הזה שווה בכלל? 5.) מישהו הבין את ההפרש ב…
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד לפני קניית דיסק קשיח חיצוני למחשב כאשר חשובות לי מספר תכונות שיכללו: נפח 3T, אמינות, אפשרות שיתוף ברשת (ז"א אפשרות חיבור מרחוק לדיסק), WIFI. ראיתי רק שני מוצרים שעונים על הדרישות: http://www.wdc.com/en/products/products.aspx?id=280 http://www.seagate.com/gb/en/external-hard-drives/desktop-hard-drives/goflex-home/ איזה מהשניים מומלץ יותר, או פחות? ולמה והאם קיים מוצר נוסף שאני לא מכיר והוא בא בחשבון? תודה מראש על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום חברים, רכשתי לפני כחודשיים 4 כוננים חיצוניים של 8 ג'יגה כל אחד (של חברת WD). ברשותי מחשב נייד שמחובר לחשמל קבוע. כל הכוננים מחוברים למפצל USB מקצועי של חברת TP-LINK (מפצל עם 7 יציאות USB) בנוסף ל-4 הכוננים שרכשתי יש עוד כונן של 4 ג'יגה שרכשתי מזמן והוא מחובר גם למפצל. רק 2-3 כוננים מתוך ה-4 שרכשתי, מתנתקים ומתחברים מידי פעם מבלי שנגעו בהם. הכונן של 4 ג'יגה הוא בסדר לא מתנתק בכלל על אף שהוא מחובר לאותו מפצל שאליו מחוברים שאר הכוננים. כשאני אומר שהם מתנתקים ומתחברים, הכוונה היא שכל פעם נפתח במחשב החלון של הכונן שנותק והתחבר ואז סוגר אותו. זה קורה ל-2-3 כוננים. בבוקר כשאני חוזר למחשב אחרי לילה שלא נגעתי בו, אני רואה 2-3 כוננים שהחלו…
-
-
- 8 תגובות
- 897 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום זקוק לעזרה בין הדגם LG-H80-DVDRW-X20שציינתי שהוא גם צורב SATA -ביכלל יש כזה צורב{קיבלתי את הדגם מאייבורי} לבין הדגם X18-LG-GSA-H62N מי מבין שניהם עדיף -מבחינת אמינות והאים תוכלו למליץ על צורב אחר,אם יש צורך המון תודה אגב עבור מחשב חדש . איציק
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
אני מתקן מחשבים מדי פעם ומתעסק בעיקר בחומרה. יש לי לקוח שהמשרד שלו הוא בקומת המרתף. ההרדיסק במחשב שלו שבק חיים. במשרד הזה ישנם שלושה מחשבים, אחד ראשי נקרא לו עם WIN7 עוד אחד עם WINXP ועוד אחד נייד עם WIN7. הוא שאל אותי מה לדעתי יהיה הפיתרון האידיאלי לגיבוי המידע על המחשבים האלה. הציעו לו להוסיף שרת. רציתי לדעת אם ישנו פתרון פשוט וזול יותר בדמות מארז חיצוני של HD's שיחובר למחשבים הללו יחד עם פתרון תוכנתי שיותקן על כול מחשב וידאג לגבות את המידע בכול פרק זמן מוגדר? תקציב- נשאל את עצמנו כמה עולה שרת בסיסי בשביל מטרה זו ונחתוך ב30% לפחות אחרת הפיתרון החלופי כבר לא כול כך זול. חשבתי משהו בסביבות ה1000-1500 שקלים. אציין שרוב העבודה שם היא משרדית אז נפח המידע של כול קובץ לא גדול,…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=19344 זה הראשון. ראיתי שיש עליו שנתיים אחריות,מחיר של 400 ש"ח וכו'. כעיקרון אני הולך לשים עליו דברים לגיבוי בלבד מכל המחשבים שיש בבית (חמישה מחשבים). היתי שמח לפירוט איך זה עובד,בחיים לא היה לי כונן חיצוני לגיבוי. הוא פועל תמידית? אני מחבר אותו/הוא פועל רק כשאני מעביר אליו או ממנו חומר? השני הוא חדש,שיש עליו ביקורת ב-YNET שכדאי לכם לקרוא : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6469&perur=2&t=14&c=213 אותה תקופת אחריות,אותו המחיר. אני הולך לחבר אותו ב-USB2. יש עוד הערות? הארות? חידודים לגבי אופן העבודה? המלצות? הכל יתקבל בברכה. היתי שמח להכרעה בין השניים,או המלצה למשהו אחר עדיף. אין יותר מדי …
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כדאי לרכוש אחד חיצוני, או כונן בנפרד ומארז בנפרד? קיימים כאלה במהירות גבוהה יותר מ 5400? שיהיה בעל חיבור Esata בנוסף ל USB. אם יהיה USB3 מה טוב. חשובה לי העמידות שלו בזעזועים, ושיהיה נייד ככל האפשר. במידת הצורך, אפשר למתוח את התקציב עד 600 שקלים. תודה
-
- 43 תגובות
- 10.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עומד בפני קניית מחשב חדש והבנאדם שאני קונה ממנו את המחשב הציע לי להשתמש במערך Raid וציין שמאחר והמחשב אצלי דולק יומם ולילה אז הוא מציע להשתמש בהארדיסקים מיוחדים של WD שעובדים בתצורה של 24/7, כוננים שיועדו לעבוד כביכול נון-סטופ ומשתמשים בהם לרוב לשרתים. עכשיו רציתי לדעת אם יש למישהו פה מידע על זה? האם זה יעיל וכדאי? וכמה זה אמור לעלות? כי המחיר שהוא העריך אותם היה קצת גבוה (בערך בתרגום מדולארים 800 ש"ח לכל כונן של חצי טרה). בתודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום HWZONE יש ברשותי 3 הארדיסקים ישנים עם מידע חשוב עליו ואני רוצה לשחזר אותו מבלי לפתוח תמחשב ולהתעסק עם הלוח אם לפני שנים ראיתי אצל חבר שלי מין מכשיר כזה שהוא פשוט מכניס לתוכו את ההארד דיסק ואז ההארד דיסק נטען מישהו יודע על מה אני מדבר ויכול לשלוח לי לינק לקנייה של דבר כזה? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש כונן קשיח חיצוני בגודל 2-3 tb,רוב הזמן הוא יחובר למחשב לאכסון ולעתים קרובות הוא יחובר לסטרימר לצפייה בסרטים באיכות גבוהה ותלת מימד. בסטירמר יש חיבור usb 2,3 ובמחשב רק usb 2, מאוד חשוב לי שלא תהיה שום בעיה בהפעלת הסרטים מהסטרימר. התלבטות שלי הייתה בין שתי דגמים : 1)Western Digital My Book Essential Edition 2000GB WDBACW0020HBK שיש אליו אחריות לשנתיים ולפי מה שמצוין המהירות שלו 7200 rpm והמחיר 590 ש"ח 2) Transcend StoreJet 35T3 3TB שאין שום מידע אליו אני כמאט בטוח שהוא 5400 rpm ויש אליו 3 שנים אחריות במחיר 690 ש"ח כרגע רכשתי את wd בגלל שהחברה יותר מוכרת אבל אני עדין מתלבט אם להחליף ל Transcend או למשהו אחר אחריי הביקורות שקראתי על wd
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי הרד דיסק חדש של 250 ג'יגה ואני לא בדיוק יודע איך להרכיב אותו (בנוטף ל-160 ג'יגה שיש לי כבר)... אני לא רוצה לעשות שטויות ולגרום לנזק.. הדגם של ההרד דיסק זה: WD 250GB 16MB 7200RPM
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
זקוק לעזרה בחיפוש אחר כונן חיצוני המבוסס על 2.5 sata 5400, נפח הכונן לא חשוב העיקר שאוכל להוציא את הr-disk ולהשתמש בו כתחליף ל-r-disk של הנייד שלי מסוג IBM T-60 וגם כמובן שאוכל להשתמש בו אם ארצה ככונן חיצוני כשאחזיר אותו למארז המקורי שלו.
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני אצתרך דרך לגבות את המידע שלי על מחשב חדש שאני הולך להשיג כך שבמקרה ווירוס, תוכנה שעושה בעיות או כשל בדיסק אני אוכל להשתמש בגיבוי לתקן מה שעשיתי או במקרה והדיסק נהרס להחליף אותו מייד בשני ולחזור להשתמש במחשב. חשבתי להשיג לו 2 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB ולפצל כל אחד ל C עם שטח קטן וD עם שטח גדול, על הC לשים את מערכת ההפעלה ועל הD את Program Files וכל הקבצים האחרים וככה במקרה ושינוי שעשיתי ל windows יצור בעיות אני אשתמש רק בגיבוי של C וכל כמה ימים אוכל לגבות את הD בשביל הקבצים החדשים שהוספתי או מחקתי . אני אתקין vista 32bit עליהם ואני לפעמים מתעסק עם פתיחת פורטים ושינוים למערכת ההפעלה בשביל יותר מהירות ככה שחשוב לי לשמור על כל השינוים שאעשה עליה …
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
הצורב עושה לי בעיות בזמן האחרון החלטתי שהגיע הזמן לעדכן את הגירסא שלו אני אפילו לא יודע איזה גירסא הfirmware שלו עשיתי חיפוש בפורום בתקווה למצוא איזה מדריך שמסביר אבל לא מצאתי איך להעדכן אותו אפשר עזרה?
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
השאלה למעלה. בעיקרון אני רוצה צורב DVD שצורב CD בצורה טובה. אני יודע שפלקסטור כאלה אבל האם גם PIONEER? או TEAC?
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה להתקין מערך ראיד 0 משני דיסקים של WD CAVAIR BLACK 640 GB, כל אחד עם 32 MB קש. יש לי מחשב עם לוח אם EVGA N780I ובביוס יש אפשרות להתקין ראיד. השאלה היא האם זה טוב להשתמש באפשרות הזאת, והאם ביוס ריסט או CMOS ריסט יעשו לי בעיות עם המערך? אם אכן יהיו בעיות תמליצו לי בבקשה על כרטיס ראיד. עוד שאלה זה האם אפשר לעשות PARTITION בראיד, והאם זה נעשה באותה צורה כמו לדיסק קשיח בודד? ושאלה אחרונה... מה יהיה יותר מהיר, ראיד דרך לוח אם או דרך כרטיס ראיד? תודה רבה לכל העונים.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברים יקרים, יש לי שני כונני Patriot pyro SE 60GB המחוברים בחיבור Sata III 6GB/s ללוח שלי Gigabyte P55UD4P ביציאת סאטה 3 של מארוול. ב-Bios כל התקני הסאטה מקונפגים על AHCI. בנוסף יציאות ה-Sata III מקונפגת על Raid 0 with XHD . XHD - זה פיטצר של ג'יגהבייט אשר עושה מהירות גבוהה יותר ברייד. הגדרתי מערך רייד. הכל מזוהה בביוס טוב ויפה. אני בא להתקין ווינדוס, הכונן רייד מזוהה כ-120GB (שניהם כל אחד 60) ואני יוצר מחיצה(Partiotion) , בא לפרמט אותה, אך לא משנה מה אני עושה, אפילו אם אני מתקין בלי פירמוט (שבפועל תפריט ההתקנה של ווינדוס 7 64 ביט מפרמט אוטומטית, אני מקבל הודעת שגיאה כי לא ניתן לפרמט error ואיזה מספר... לבסוף באמצעות Acronis partition manager יצרתי מחיצה ופרמטתי…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח WD10TMVW. (דיסק חיצוני 2.5 של WD) המחשב לא מזהה אותו. שוטטתי ברשת, ומסתבר שיש לו קצת בעיות עם הבקר של ה-USB. זה קרה להרבה אנשים. העניין הוא שאי אפשר לחבר אותו למתאם כי אין לו חיבור SATA, אלא החיבור של ה-USB3 מולחם לPCB. יש שם עוד 12 פינים, כמו שאפשר לראות כאן: http://forum.hddguru.com/wd10tmvv-t16204-60.html מישהו יודע מה הפינים האלה? אני יכול לחבר אליהם USB איכשהו? אם לא - יש אופציה אחרת להוציא את החומר מהדיסק? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום, יש לי צורב dru510, אני לא אלאה אתכם בסיוט שהצורב הזה מעביר אותי, רק אספר שהוא בררן לגבי המדיות שלו כמו נסיכה אירופאית ושקרן כמו פוליטקאי ממוצע. אני פונה אליכם אחרי כמות נרחבת של מדיות שהוא חירב לי - כאשר את כולן הוא צרב בלי שום בעיה ובלי שום הודעות שגיאה בסיום הצריבה. הגעתי לייאוש. האם מישהו צבר נסיון חיובי עם הצורב הזה? איזה מדיות עובדות איתו? יש משהו בקינפוג של XP שיכול להועיל!? תוכנת צריבה ספיציפית שהוא מסכים לעבוד איתה?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תכננתי לקנות מארז חיצוני לדיסק קשיח עם ESATA ולא היה במלאי. התפשרתי על אחד עם USB 2 ופיירוייר.... השאלה אם מהירות העברת הנתונים גבוהה משמעותית עם חיבור ESATA או לא, במידה וכן - שוקל להחליף....
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
HD למחשב נייד ? קיבלתי לפני כמה חודשים לפטופ טושיבה מדגם 2650XDVD, ולפני כמה ימים ה-HD שבק חיים.. אין לי מושג בלפטופים, HD זה אוניברסאלי כמו במחשבים שולחניים ? יענו קונים איזה שרוצים או שבגלל שזה מחשב נייד יש סוגים שונים ? כמה בכלל עולה HD קטן (20/40GB) למחשב נייד ? מישהו יכול לעזור לי עם הסיפור הזה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי! יש לי מחשב ישן עם לוח: Gigabyte GA-8SDX Socket 478 SiS645 מקווה שהפרטים האלה מספיקים.. ממה שראיתי יש לו 2 חיבורים IDE לכוננים קשיחים - קודם כל האם אני צודק? עכשיו, כבר מחוברים 2 כוננים קשיחים (ATA) ואני מעוניין להוסיף עוד אחד - SATA. האם זה אפשרי? אם כן, איך? אשמח לקבל תשובה מפורטת מאחר ואינני בקיא בנושא זה. המון תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, ביקשתי בחנות שיחלקו לי את ההרדיסק ל-2 הרדיסק של WD דגם 2500KS כשהכנסתי דיסק להתקין וינדוס, ראיתי שההרדיסק מחולק אבל לא מפורמט (הם חילקו ל-2 ונשאר חלק שלא שייך לאף חלוקה) פרמטתי את כונן C והתקנתי WIN אבל אני צריך לפרמט גם את כונן D איך אני עושה זאת? האם אפשר ע"י הדיסק התקנה של WIN לפרמט את D? או לחלק מחדש את ההרדיסק ולפרמט? תודה טוב הסתדרתי עם הפרמוט, אבל לא ברור לי למה יש חלק של ההרדיסק שלא שייך לאף חלוקה?
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-