אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,915 דיונים בפורום זה
-
ישמש בעיקר לסרטים (700MB+) ותמונות HD (ישב על dock station) חשבתי לקחת את זה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6650&CatCode=399 קראתי עליו תגובות טובות יחסית לכל השאר בנוסף השנה נדפקו לי שני WD כך שדיי ירדתי מWD חשיבות עיקרית לאמינות (לא עוד DOA's) תודה.
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את הדיסק הקשיח שב-ASUS R2H שלי ב-SSD - בעיקר כדי לשפר את ה"תגובתיות", להפחית את פליטת החום וכמובן לטובת השקט המבורך. אין צורך בנפח גדול (כמה עשרות GB יספיקו) אבל זקוק למשהו אמין וזריז יחסית שלא דורש משכנתא. מדובר בדיסק יחודי - 1.8" בממשק ZIF. ראו למטה בעמוד. הייתי בהחלט מעדיף SSD אבל בלית ברירה גם HDD יספק כי הקיים שבק והוא כבר לא באחריות. ההחלפה אמורה להיות די פשוטה, לא? תודה מראש, גונן
-
- 31 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה כפי שהכותרת אומרת, זקוק להמלצה על DOK 32GB בחיבור USB2. הדבר הכי חשוב הוא שתהיה מהירות כתיבה טובה. לא חשוב אם זה מחנות בארץ או מאיביי, טווח מחירים עד 120 ש"ח בערך. תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני זקוק להמלצה על SSD למחשב חדש שאני בונה. הבנתי שיש כמה דגמים שהם בעייתיים במיוחד ואני מעוניין להמנע מהם. אשמח לקבל המלצות על דגמים שידועים כאמינים ועם מחיר סביר. התקציב שלי עד 700 ש"ח גג. ורצוי מאוד לא לנצל את כולו. מעוניין בסדר גודל של 128GB פלוס מינוס. תודה רבה לעוזרים!
-
- 30 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מחפש דיסק און קי בתקציב של עד ולא יותר מ-50 ש"ח שיהיה חיבור USB 3.0 עם מהירות כתיבה של 35-60mb/s הנפח הדרוש: 8GB, לא איכפת לי אם מהארץ או מחו"ל, רק שיהיה בתקציב. (וכשאני אומר 35MB/S זה אומר לא לכל היותר אלא לכל הפחות)
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש דיסק קשיח חיצוני לאקפליקצייה של אחסון וגבוי. אני צריך שיתמוך ב-USB 2.0, יהיה שקט (ישמש בין השאר כמאגר מדיה ל-HTPC) ואמין (משמע, 3 שנות אחריות?), מאשר שיהיה מהיר ועם זמן גישה נמוך. האם לדעתכם התקציב המדובר ראוי לצרכים - מה שמאפשר לי לרכוש דיסק של 2 טרה-בייט - או שמומלץ לטפס עוד קצת למעלה כדי להשיג יחס ג'יגה\שקל טוב יותר? האם הירידה מ-3.5 אינץ' ל-2.5 אינץ' משתלמת? מצד אחד אני רוצה דיסק קטן, קומפקטי וקל משקל, אבל מצד שני אני חייב להודות שהוא לא יהיה מנויד ממקום למקום כך שאולי נבון יותר לא להתעקש על מאפיין זה.. יש לי נסיון טוב עם Seagate ונסיון רע עם WD. שמתי לב ששני אלו נותרו לבד במערכה. מה הקטע עם טראנסנד? הבנתי שהדיסק לא מיוצר על ידם אבל המעטפת כ…
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני זקוק לדיסק קשיח חיצוני לצורכי גיבוי, העברת נתונים, ויותר מאוחר עם רדיו דיסק מתאים הדיסק הקשיח יהיה גם מקור המוזיקה ברכב.. התקציב הוא בסביבות 400 שח ו60GB יספקו אותי בהחלט.. אני צריך משו נייד קטן אמין וללא צורך בכוח חיצוני, רק יציאת USB... חשבתי על הדיסק הזה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=490049 הוא נראה קטן טוב וגם אלגנטי... מה אתם אומרים עליו? תודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
איני יודע איזה חברה הכי נחשבת או מהן החברות שמובילות בתחום. אני שוקל גם לקנות (בשביל שהמחיר יצא זול יותר) ב ebay אולי אחד שכבר השתמשו בו מעט אבל הוא במצב תקין . מה אתם אומרים ?? או שבכלל עדיף לחכות מעט כי אולי בקרוב ירד משמעותית המחיר של ההארדיסקים הממזרים האלו? או שיש כן חברה שרוצים אולי לארגן קנייה קבוצתית של הארדיסק ssd כלשהו?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני כרגע מסתכל על זה של LITEON, האם הוא טוב? רצוי שתהיה אפשרות טובה להפוך אותו למולטיזון. אני לא מחפש צורב DVD. תודה.
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
מתלבט בין השניים האלו : [h=1]Transcend StoreJet 25H3P[/h] או [h=1]Western Digital My Passport Ultra[/h] אם יש הצעות אחרות אשמח לשמוע.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
חשוב שיהיה מהיר ושקט ובעל נפח של 2gb ומעלה. כמה חשוב והכרחי סוג החיבור? ( FW / USB2 / USB 3 \ ethernet ) הייתם ממליצים לרכוש בחו"ל? תודה למשיבים
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
זקוק להמלצה על מארז לכונן קשיח. גודל 3.5. חיבור USB3.0. רצוי שיתאים לנשיאה בתיק ולא יהיה שברירי ועדין. כמו"כ שיהיה בנוי בצורה שתשמור על הכונן ותאריך את חייו. אני מעדיף משהו מהארץ ולא מאיביי או מהרשת. שאלה: האם מאווררים זה דבר נחוץ? לדגם הזה למשל יש מאווררים. אשמח לקבל המלצות מאנשים שיש להם ניסיון עם דגם מסויים. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אשמח להמלצות על חברות שיש להם מדיות Printable איכותיות
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
זקו להמלצה על נגן MP3 מקליט נייד 1GB עד 300 ש"ח להקלטת שיעורים.
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
בתקציב של עד 1000 ש"ח משהו אמין ואיכותי ולאו דווקא הכי מהיר... תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אחרי שהמחשב שלי מפוצץ דברים ואין לי מקום בגרוש. אני צריך דיסק קשיח בנפח כמה שיותר גדול, בעל מהירות RPM 10,000, עדיף מנועה מחשבים, עם אין אז ב-KSP. תודה מראש לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אז ככה- דיסק-און-קי 4GB (או 8 אם נכנס בתקציב משהו נורמאלי, ואני מאמין שלא) מהיר, אמין, עד 250 ש"ח. דיסק קשיח 500GB SATA, לצרכי שמירת DATA, יהיה בתוך מגרה (קופסא ניידת). עד 600 ש"ח. אם כבר, אז גם המלצה למגירה, SATA, עם חיבורי USB וESATA, נגיד עד 250. תודה, בז'נגלו.
-
- 8 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום, יש כרגע ברשותי הארד דיסק אחד WD250 אם אני לא טועה AAKS והוא כבר לא מספיק לי (המון מוזיקה,סרטי HD וחומרים בעלי נפח עצום עקב עריכה) כשראיתי את המחירים של HDD היום הופתעתי לטובה .. היום אני יכול להשיג 750GB במחיר שקניתי לפני שנה וחצי 250GB . אשמח להמלצות על שני כוננים בגדלים שונים (אחד עם 1TB והשני 750GB) הסיבה שאני מחפש שני גדלים שונים היא המחיר .. אם יש הבדל קטן במחירים כנראה שאקח 1TB . מחיר אני מחפש בסביבות 300-450 ש"ח אך..חריגה מקסימלית של 20 ש"ח עם כיתוב 60 שנה P: רק שתי בקשות קטנות : 1)שהכונן יהיה שקט (לא חייב הכי שקט שיש בעולם, למען האמת, רק שלא יהיה רועש מידיי . אם השקט עולה לי במחיר אני מעדיף רועש יותר אך במידה נכונה) 2)אשמח לקבל הצעות רק מחברות מוכרות…
-
- 8 תגובות
- 763 צפיות
-
-
בדיסקים של מחשבים ניידים. הזמנתי מכשיר גיבוי נייד המבוסס על דיסק של מחשב נייד. ראיתי בSPEC שהמכשיר עובד עם דיסקים של IDE. בחנויות בארץ נתקלתתי בשני סוגי הדיסקים שציינתי: IDE ו-PATA. מה ההבדל בינהם ומי מהם עדיף? אני מעוניין לקבל תשובה מהירה כמה שניתן מאחר וכבר הזמנתי את הCASE לדיסק. המון המון תודה מראש למגיבים :)
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
היי הייתי מעוניין להבין איך העסק הזה של RAID עובד. הבנתי שיש מספר סוגים של מערכי RAID (כמו 0,1 ועוד) אז הייתי שמח לשמוע למה כל אחד מהם טוב (מהירות, אמינות, גיבוי וכ"ו..) איזה סוגים עדיף (תוכנה... , בקר מובנה בלוח, בקר חיצוני). עכשיו הרצתי חיפוש בפורום, ואיכשהוא הצלחתי להבין חלקי דברים. מישהו יכול בבקשה לארגן את הכול (בזמנו הפנוי.. :) במסודר ואולי אפילו הגיע הזמן שזה יהיה בסטיקי ??
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום לכולם...אני צריך להחליף הארד דיסק והחלטתי ללכת על 500GB בכל אופן אחרי בדיקות מעמיקות הגעתי למסקנה שה500 GB המהירים ביותר שניתן למצוא הוא הסמסונג...אבל ישנו גם דגם של סיגייט שהוא 500 GB רק עם 2 פלטות לעומת 3 בסמסונג ומגיע עם 32 מגה זכרון מטמון לעומת 16 בסמסונג הבעיה היא שאני לא מוצא שום ביקורת או מבחן ביצועי עליו כנראה בגלל שהוא חדש מדי (סדרה 11 של סיגייט) אז החלטתי לפנות אליכם לראות אם תוכלו לעזור לי... השם המלאBarracuda 7200.11 SATA 3Gb/s NCQ 500GB 32MB Cache Hard Drive שם הקוד ST3500320AS דף המוצרhttp://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?locale=en-US&name=barracuda-7200-11-sata-3-0-gb/s-500-gb-hard-drive-st500320as&vgnextoid=c89ef141e7f43110VgnVCM100000f5ee0a0a…
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
מישהו סיפר לי שהסדרה הזאת דפוקה ויש הרבה בעיות של BAD SECTORS . האם נכון הדבר? אשמח לשמוע תגובות מאנשים שיש להם ההארד דיסק הנ"ל. תודה.
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
מצאתי לי באינטרנט בלינק הבא חבילת 100 דיסקים ב 99 שח... אני לא יודע מה האיכות של הדיסקים הנ"ל. אשמח אם משהו שיש לו אותם או שניסה אותם בעבר יגיד לי מה היכולות שלהם. אין לי בעיה לצרוב בכפול 32 לדוגמא במקום ב 56 כמו שהם מצהירים (למרות שה PLEXTOR שלי עושה X48) בשביל לקבל איכות צריבה טובה... גם ככה אני לא רוצה לצרוב במהירות שעולה על X40. אני צריך במיוחד לגיבויים שגם ככה אני זורק את הדיסק אחרי חודשים בודדים וסתם העתקות לחברים וכו'. דיסקים באוטו יש לי BENQ מיוחדים ו\או VERBATIM תודה רבה לעונים... אאהההה כמעט שכחתי את הלינק חחח http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=6832162&type=2&product=1&category_name=%fa%f7%ec%e9%e8%e5%f8%e9%ed%2f%ee%e3%e9%e5%f…
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
http://www.kingspec.com/solid-state-disk-products/series-ssd18.htm לשימוש ב-ASUS R2H איך החברה הזו? משהו מוכר? ניתן להשיג ב-EBAY ממוכר top rated עם eBay Buyer Protection בכ~120$ לנפח של 32G שאמור להספיק לי בהחלט ל-XP במחשב הזה: http://cgi.ebay.com/1-8-PATA-SSD-32GB-ACER-ASPIRE-ONE-Motion-LE1700-SonyTZ-/270473896250?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3ef980213a הדיסק המקורי (מכני, 4200 RPM איטי בטירוף) עולה כ~90$ לנפח של 60G שאני לא ממש צריך (ממילא יש סלוט SD מובנה להרחבת איחסון במידת הצורך). אשמח לחוות דעת על ה-SSD הנ"ל ו/או המלצות על חלופות בטווח המחירים הזה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי HD WD 160JS SATA 2 הראשון שהיה לי התחמם לטמפ' של 55 מעלות והחליפו לי אותו לאחר,ומשום מה גם בו יש את אותה בעית התחממות+הדיסק עובד די לאט בהעברת קבצים. עשיתי גם בדיקה של זמן גישה ממוצע לדיסק אצלי ויצא -18.5 מילי שניה ובדיסק ATA ישן היה זמן גישה של 13.5 מילי שניה. אני יכול להחליף אותו או שוב לאותו דגם או לדיסק של MAXTOR 160 SATA2 DIAMOND 10 8MB ,מה אתם אומרים שווה לעבור למקסטור או להישאר עם WD?
-
- 3 תגובות
- 480 צפיות
-