אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
טוב אני רוצה לקנות כונן קשיח אחד למערכת ההפעלה ואחד לשאר הקבצים אבל אני יש לי שאלה בקשר לזה; נניח שחיברתי את כל הכוננים ללוח האם והפעלתי את המערכת, האם המחשב יזהה את שני הכוננים? --סליחה אם זו שאלה טפשית-- תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני מחפש דיסק קשיח במהירות 10000 RPM או יותר לא משנה הנפח לא משנה המחיר עדיף בנפחים קטנים אבל העיקר שיהיה שקט.. לפחות כמו 7200 כמובן אם קיים כזה..
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
צריך אם 2 SATA , אבל אם יש בקר משתלם בעל 4 תמליצו צריך שהבקר יהיה תואם ל - דיסק קשיח של WD6401AALS או ל - Hitachi LA360 תודה
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום, כיצד ניתן להוסיף עוד כונן קשיח למחשב? כרגע יש לי כונן קשיח אחד של 40 GB של WD ויש לי עוד אחד כזה בצד ואני רוצה להוסיף אותו למחשב. ניסיתי לחבר את הכונן קשיח השני ליציאה הנוספת שיש בחוט שמתחבר לכונן הקשיח הראשון וזה בכל זאת לא עובד לי. כאילו הוא לא מזהה אותו. מה צריך לעשות בנושא? תודה רבה למי שיעזור אופיר.
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
ממש מוזר... לא בדקתי לעומק ואין לי רעיונות איפה לבדוק גם אבל ההיתי באייבורי ובפנדה ולשניהם אין את הכבל המבוקש ופנדה הנחמדים ביררו לי בכל הסניפים (אני ההיתי בבאר שבע) והם אמרו לי שאין להם את המוצר ביכלל ואין אותו בארץ ואין להם צפי מתי יגיע די מוזר כי הם מוכרים הרד דיסק חיצוני שאחת היציאות שלו זה eSATA שאני רק ביגלל זה קניתי אותו כי זה מהיר מUSB פי כמה וכמה וקיום אני תקוע על USB עם הרד דיסק חיצוני 500G שהמטרה שלו זה לדפוק ביצועים רצינים וזה די מעפן ככה חחח בכל מקרה מישהו יודע איפה קונים תכבל הזה בארצנו הקטנטונת??? אגב זה בצורת ן וזה ממש שונה מכבל SATA מכוון שהוא לא ניכנס ולא באותו צורה (הSATA זה L חח) אגב זה הכונן המדובר מרוצה עד הגג קניתי מסקי פיסי כל הכבוד להם על …
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
על מה הייתם הולכים ? שתי האופציות עולות בערך אותו דבר, וזאת בעיקר שאלה של ביצועים מול נפח. אני האמת תיכננתי עד עכשיו ללכת על 120 אבל התחלתי לשקול גם את האפשרות של הRAID...
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
לאחרונה ראיתי את זה ב DOK שלי אני רוצה לעשות את ה DOK שלי NTFS כי הוא 8GB ואני רוצה להעתיק עליו משחקים כמו IV
-
- 3 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
שלום. מתלבט בין רכישת HD: 1. W.D WD5000AAKS 500GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER : נפח : 500 גיגה 7200RPM : מהירות 16MB : זיכרון מטמון SATA II : ממשק 2. SEAGATE BARRACUDA 7200.11 ST3500320AS 500GB SATA II 32MB SATA II נפח : 500 גיגה 7200RPM : מהירות 32MB : זיכרון מטמון SATA II : ממשק המחיר כמעט זהה. בשני נותנים אחריות ל- 5 שנים.
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש עם לוח אם P5K ו דיסק קשיח בגודל 320GB. הביוס מזהה לי את ה H.D בצורה תקינה אבל בזמן התקנת WINDOWS XP הוא מזהה לי רק 130GB הנסיונות שלי: 1.חיבור H.D כ SLAVE למחשב אחר וע"י magic partition הצלחתי לזהות אותו כ 320GB חילקתי אותו ל 100GB + 220GB וביצעתי פירמוט NTFS חיברתי בחזרה את H.D למחשב החדש ועדיין בזמן התקנת XP הוא מזהה לי רק 130GB 2. נסיתי גם להתקין את XP על H.D בזמן שהוא מזהה רק 130GB ואז לנסות להשתמש ב magic partition ולשנות את הגודל, אבל ללא כל הצלחה הוא מזהה את הדיסק כתקול (BAD ) האם לא ניתן לעבוד עם H.D מעל גודל של 130GB (האם אני חייב לחלק למחיצות של 130GB ) ? מסכים שזה נשמע קצת מוזר תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
כונן גיבוי חיצוני ''3.5 SAMDisk SAMSUNG One Button BackUp בנפח 300GB. אם אפשר פרטים על המוצר.. היכולות שלו... החסרונות / יתרונות...? תודה. מהסידרה הזאת: http://www1.zap.co.il/models.asp?sog=c-harddrive&keyword=samdisk
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי שני צורבים ואת נירו. אני רוצה לצרוב בכל כונן תמונת דיסק שונה, בו זמנית, האים זה אפשרי? אם כן, איך? תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
צריך המלצות לצורב דיוידי חדש בתקציב של עד250 שקל ועדף שיהיה מועה מחשביים או פנדה!! תודה!! ראיתי שיש צורבים שמתחברים עם חיבור של SATA מה אתם אומרים עליהם?
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
קניתי היום בשעה טובה כרטיס הרחבה למחשב שלי SERIAL ATA PCI CARD של STLAB , מישהו התנסה איי פעם בהתקנת כרטיס הרחבה שכזה או דומה, קיבלתי דיסק איתו ולא ממש מצאתי שם ההתקנה של הדרייברים, אמורים להגדיר איזה משהו בבסיס ? הלוח אם ללא חיבורי SATA מקוריים, מנהל ההתקנים זיהה אותו מיידית, בחרתי להתקין דרייברים אוטומטית וזה כבר 20 דקות מחפש. תודה
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אני מניח שזאת שאלה קצת דפוקה, אבל בכל זאת.. אני רוצה לקנות הארד דיסק ואני צריך לדעת קודם. איך אני יודע אם אפשר פיזית להתקין עוד הארד דיסק במחשב שלי חוץ ממה שמותקן?
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני מחפש סידירום מהיר מאוד מאוד מאוד ושקט מאוד מאוד מאוד יש לי צורב של ימאהה וכשאני מכניס לו דיסק הוא פשוט ממריא והמשחשב נתקע עד שהוא נרגע אז אני מחפש סידירום שיעבוד מאוד מהר יהיה שקט וילך חלק עם המחשב הכסף לא בעיה
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות hd חיצוני בגלל הנייד חשבתי על זה כי יש בו גם יציאת esata מה אתם אומרים אם יש הצעות יותר טובות אשמח לשמוע http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=20016
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום יש לי את הלוח אם(שרשום בצד) והוא תומך בSATA אחד. עכשיו השאלה שלי האם אפשר לחבר דיסק קשיח של SATA2 ללוח אם הזה והוא רק יעבוד במהירות נמוכה יותר(לדוגמה חיבור של USB2 ללוח אם שהוא USB1) או שזה לא אפשרי בגלל אי תאימות. אני שואל את זה בגלל שאני מתכננן לקנות דיסק קשיח חדש(אני חיב 160G לא מספיק לי כבר) כדי שיכול להישאר למחשב שאני ישדרג בעתיד תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי שני דיסקים קשיחים... אחד WD500AAKS במחשב ועוד אחד כזה חדש בחדר אני מתקין VISTA 64 ואני צריך עזרה, צעד אחר צעד, מה עושים ואיך עושים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יש לי מחשב יחסית ישן כמו שניתן לראות במפרט עם לוח שתומך בחיבור כונן קשיח בתצורת IDE. אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חדש למטרת אכסון קבצי מדיה שיהיה בהם שימוש שותף. מערכת ההפעלה וכל שאר התוכנות שפועלות באופן קבוע יותקנו על הכונן הקשיח הפנימי. השאלה בעצם היא האם יהיה הבדל מורגש באיטיות בשימוש בקבצי המדיה (סרטים, מוסיקה, תמונות) בכונן החיצוני לעומת כונן פנימי (IDE)?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם שאלה ממש פשוטה רניתי שHD חיצוני 3.5 שמתחבר לחשמל ועם USB למחשב לאחר שאני מסיים להשתמש בו איך אני מוציא אותו מהמחשב ? מכבה את המחשב? הוצאה בטוחה? סתם מוציא את ה USB ? מוציא אותו מהחשמל? זה לא מבחן אמריקאי אלא סתם התשובות שאני מתלבט בינהם תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי דיסק קשיח סגייט 80 גיגא סאטא ,ואני מעוניין למכור אותו למישו. עשיתי פורמט לכל החלקים... אבל בכל זאת אני חושש שהוא יתקין תוכנה שמשחזרת קבצים.. ויוכל להחזיר קבצים ותמונות שהן דברים פרטיים. השאלה שלי אם אעשה FDISK ואח"כ פורמט.. זה ימחק הכל? ושום תוכנה לא תחזיר אף קובץ? אם כן אז סבבה... ואם לא.. מה ניתן לעשות כדי שהדיסק קשיח יחזור לחדש וישכח הכל?!
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
לפי HDD CHARTS של TOMSHARDWARE זו הסדרה ש 1TB ו 1.5TB חלק ממנה בסיכום של מבחנים שונים הברקודה הזה מוביל . מישהו טוען אחרת ?
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום. לקרוב משפחה שלי היה מחשב ישנן ובו הכונן שאני מדבר עליו רציתי לדעת אם זה כונן קשיח רגיל או שהוא לשרתים או משהו מיוחד מפני שהצורה שלו שונה מהכוננים הקשיחים שרואים ביום יום... בנוסף לא רשום עליו את הנפח שלו.. מישהו יודע כמה יש לו ב GB? שבת שלום.
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי יש בעיה של צריבת דיסק DVD של 8 ג'יגה ב Dual Layer. הוא מנסה ולא מתליח לצרוב עם נרו 8. יש לכם המלצה לגבי תוכנת צריבה שיכולה לצרוב או פתרון אחר? הדגם של הצורב שלו נמצא בדף הזה: http://www.sonynec-optiarc.eu/en/exhibits/hh-drives/ad-5170a.html תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-