עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by 00Amir,

לאחר חפירות עמוקות ברשת קריאת אין סוף מאמרים ומבחנים הזמנתי היום את ה SSD המטורפים של OCZ Vertex 2 50Gb - זוג כוננים אשר יהיו מחוברים ב RAID0 http://www.guru3d.com/article/ocz-vertex-2-ssd-review/9 ויהיו ככונן ראשי 100Gb למערכת הפעלה WIN7 64BIT. כיום אני עובד ללא RAID בגלל בעיות בעבר. שאלה ברשותכם: האם אני צריך לקנות בקר RAID בשביל לקבל ביצועים יותר טובים או שהבקר בלוח אם מספיק?? (Gigabyte P55a-UD3) תודה

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  2. Started by KingYes,

אהלן. עשיתי קצת חיפושים.. ולא מצאתי תשובה מספקת לשאלה שלי. יש לי שני כוננים של סיגיט של 500GB עם 32MB באפר. השאלה שלי, האם כדי לחבר אותם למערך RAID? ואם כן, לאיזה מספר? 0? ואיך עושים את זה? והאם המידע שיש כבר על הכוננים ילך לאיבוד? באמת תכוונו אותי.

3. אז ראיתי ת'אשכול ההוא של ה30 עמודים בערך על ההארד דיסק הזה והבעיות שלו... קיצר החלטתי להיות שפן ניסיונות וקניתי אותו היום והנה התוצאות: [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  4. אז: 1) כנראה שזה אופטודיסק 2) גם אופטודיסק מייצרים למקסל http://www.digitimes.com/news/a20040929B3094.html

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  5. החברה האמריקאית משיקה סדרת כוננים תקציביים עם בקרים מבית Silicon Motion ו-Maxio Technology - ומחירים מומלצים שנמוכים כבר עכשיו מרוב המוצרים בחנויות לכתבה

6. Started by kobibo,

יש לי תופעה משונה בויסטה לגבי זיהוי disk on key ואודה לעזרתכם. יש לי שני disks on key מדגם sandisk u3 micro 1GB אחד מהם מזוהה במהירות איך שמכניסים אותו למחשב כאשר אני מנתק אותו ומכניס את השני,מע' ההפעלה מחפשת דרייברים ולא מוכנה להתקין אותו. נסיתי לחבר אותו בכל מיני יציאות במחשב גם מקדימה וגם מאחורה אך תמיד מע' ההפעלה מחפשת דרייבר עבורו. לקחתי את הבעייתי וחיברתי למחשב XP והכל עובד חלק.פירמטתי אותו וניסיתי להחזירו לויסטה ושוב אותה תופעה. אודה לעזרה. הציין שוב ש disk on key אחר מאותו הדגם בדיוק עובד יפה בויסטה.

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  7. Started by shabis,

לחכמי הפורום שלום הCD שלי לא מזדהה בIDE1 מחובר דיסק קשיח בIDE2 מחובר צורב מסטר וCD כ SLAVE יש לי AMD 1700 לוח גיגה בייט +7DX ו WINXP הכל מחובר ומג'ומפר כראוי אנא עזרתכם

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  8. Started by jorgito,

שלום, קניתי דיסק און קי לפני איזה שבוע, ומשום מה אחרי שאני מעתיק אליו קבצים בלי בעיות, כשאני בא לקרוא אותם שוב אני רואה את חלקם בג'יבריש והם לא נגישים. ניסיתי להעתיק לבדוק ולפרמט דרך 5 מחשבים שונים ודרך 3 מערכות הפעלה שונות (7, XP, VISTA) ועדיין זה לא עוזר. אני חייב לציין שכבר קרתה לי התקלה הזאת עם אותו סוג דיסק און קי שהחלפתי אותו בעזרת האחריות, וגם היה לי דיסק און קי כזה לפני חצי שנה והוא לא עשה שום בעיות (HP V115W 16GB). יש מישהו שמכיר איזושהי תוכנה שעושה LOW LEVEL FORMAT או דרך אחרת לנסות לבדוק ולתקן את הדיסק און קי? אני רוצה להימנע מלהגיע שוב לחנות ולהחליף...

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by chmmr,

ה BIOS מזהה אותו אך ה WIN XP לא מזהה אותו, מה עושים ?

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  10. Started by Vortex,

הדיסק מזוהה במנהל ההתקנים ובPOST, והוא לא מופיע תחת "המחשב שלי". מה עושים? תודה.

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  11. לאחרונה הזמנתי HD זה איך אוכל לזהות אם זה מה שבאמת קיבלתי מה מספר הדגם או אם יש למשהו תמונה. שאלה נוספת היא האם לקרר את ההרד דיסק בפנל מיוחד או לקנות כבל עגול בשבילו וכמובן לכמה פרטישנים לחלק אם אני משתמש ב WIN2000

• 22 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. Started by מיכל מושקוביץ,

קניתי מחשב חדש ואני לא יודע האם הוא SSD שם הזיכרון SK Hynix BC501 HFM256GDJTNG 8310A תודה רבה

13. Started by moshen1169,

קניתי דיסק קשיח והמערכת לא מזהה אותו כאילו אין לי דיסק קשיח מה עושים?

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  14. Started by dannygnh,

קניתי דיסק קשיח wd 80 gb ויש לי מעבד סלרון 800 מדוע הוא מזהה רק 10 gb

• 10 תגובות
    • 908 צפיות
  15. Started by Black_eagle,

שלום. התקנתי את ה HD של WD 160GB SATA . התקנתי הכל בסדר. בעת ההפלעה שאני מעלה הוא מזהה את הHD ועוד האחד שקיים אצלי. וגם ב WINDOWS ב DEVICE MANAGER הוא מזהה אותו. אבל במחשב שלי כשאני נכנס אין שם שום דבר . מה אני צריך לעשות כדי שהוא יפעל? תודה

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  16. Started by KingYes,

שלום לכם, אני רוצה לחבר HDD מאוד ישן למחשב שלי. אבל בגלל שכל היציאות ה-SATA3 שלי תפוסות (צורב, הארדדיסק), אני רוצה להשתמש דווקא ב-SATA1. למה? כי יש לי לוח של ASUS דגם H67, ויכול להיות שהיציאות הללו תקולות. אפשר בבקשה הסבר למציאה של היציאה?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by foniko,

יש לי כונן SSD חדש 128GB של Crucial הגדירו לי AHCI ב-BIOS ביצעתי פירמוט כדי להתקין ווינדוס נקי על ה SSD עכשיו מה צריך לעשות כדי שהכונן יזדהה לי במהלך ההתקנה של WINDOWS 7? האם צריך להתקין דרייבר מסוים מהדיסק של לוח האם (Gigabyte) או שזה מזדהה אוטומטי?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  18. שלום לכולם, ברשותי WD My Book Home Edition 1TB, המחובר באמצעות כבל eSATA. בכל פעם שאני צריך להשתמש בו אני מפעיל את המחשב מחדש על מנת שמערכת ההפעלה תזהה אותו. חיבור הכונן למחשב תוך כדי שימוש בווינדוס לא נותן כלום, וגם בניהול דיסקים, לאחר סריקה מחדש של הכוננים לא מופיע דבר. יש דרך כלשהי לזהות את הכונן מבלי להפעיל מחדש את המערכת? תודה ויום טוב!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by sos,

שלום, חיברתי למחשב שלי כונן קשיח נוסף,המחשב זיהה אותו אך אין לי גישה אליו במחשב שלי. כיצד אני יוצר גישה אל הכונן?

20. Started by amir213032,

שלום לכולם בהמלצת הפורום קניתי היום את הכונן Seagate ST2000DM001 2TB בדיונים כאן ראיתי שרושמים על הכונן האלה שיש שני דגמים , אחד עם 2 פלטות (מהיר) ואחר עם 3 פלטות (איטי ביחס לראשון) מצורפות תמונות של הכונן שקניתי , ותמונה שפורסמה כאן בפורום שמראה על ההבדלים בינהם.ונראה שקניתי את ההארדיסק עם ה-2 פלטות יש לי בקשה שתעזרו לו להחליט אם מה שקניתי זה הדגם עם ה-2 פלטות או לא. צירפתי את התמונות אמיר

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Amit_Alcobi,

חיברתי HD של 80 גיגה בחיבור SATA1 והוא זיהה לי רק 48 גיגה, אם זה משנה מחובר למחשב עוד 2 HDs בחיבור רגיל. תודה

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  22. Started by sheriden,

שלום! אני צריך עזרה לזהות את המחבר של כונן קשיח על מנת לחבר אותו עם מתאם חיצוני. (מצורף בתמונה) בתודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  23. Started by FireStar,

שלום לכולם, הזמנתי את ההארד דיסק הבא: Maxtor 120GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD. כאשר אני יקבל אותו, אני אמור לעשות לו FDISK ולאחריו FORMAT. נאמר לי שדוס יזהה את הדיסק רק בתור 10 ג'יגה או משהו כזה. האם לאחר התקנת מערכת ההפעלה, אני אראה את מלוא הנפח שלו? זה משנה איזה מערכת הפעלה (98 או XP) אני יתקין?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by schwartsa,

שלום, בלפטופ שלי יש צורב, אבל לא רשום עליו DL. יש דרך לבדוק האם הוא תומך ב- DL, לפני שאני קונה דיסקים ? תודה,

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by oren,

שלום, הוצאתי מה-XBOX את ההארדיסק 8 ג'יגה שהגיע איתו ושמתי בו הארדיסק 120 ג'יגה... כעת יש לי הארדיסק 8 ג'יגה פנוי ורציתי לחברו למחשב. כשחיברתי אותו (כ-SLAVE, וכמובן הגדרתי אותו על SLAVE), לקח למחשב (ל-Windows) הרבה זמן לעלות (כ-5 דקות+) וכשלבסוף הוא עלה, הוא לא זיהה את ההארדיסק, ניסיתי להיכנס ל-Partition Magic 8 אך היא כתבה לי שגיאה (זו עם האיקס האדום) ונסגרה בלחיצה על OK. ניסיתי להיכנס ל-Disk Managment ב-Administrative Tools אך הוא לא נכנס, הוא חשב הרבה זמן ולא עשה כלום... הבנתי שאולי מערכת הקבצים שלו שונה או משהו... אני רוצה להפוך אותו ל-FAT או NTFS כדי להשתמש בו במחשב. כיצד אני עושה זאת?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים