אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום שמי נמרוד, יש לי מחשב ישן ובו מחיצה לכונן C ו-E. ב-C מותקנים כל התוכנות וכל השטויות אך קיימת מחיצה [אם אני לא טועה] ובמחיצה אין שום דבר חוץ מכמה מסמכי וורד ישנים, אני רוצה לחבר בין המחיצות על מנת לחסוך את הבעיה שיש כרגע, האפשרות של להסביר למשתמשת במחשב איך לשמור בE זה כמו להגיד לה לחנות רכב מבלי לפגוע במכונית מקדימה או מאחורה. איך מבטלים את המחיצה הזאת??
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב, קניתי צורב חדש LG 48X24X48 והוא צורב איטי חבל"ז {14 דקות לדיסק}, חשבתי שאולי הבעיה היא בהגדרות של הכוננים וכל מערך ה-IDE, אז חשבתי שאולי אתם תוכלו לעזור לי, מה להגדיר לבקר שעליו יושב הדיסק הקשיח? תמונה: ומה להגדיר בבקר שעליו יושבים הסידרום והצורב? תמונה: תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 968 צפיות
-
-
כונן ה-M6e החדש של פלקסטור מגיע לביקורת – בואו לגלות איך בדיוק נראה עידן ה-PCI-Express של כונני ה-SSD לכתבה: http://hwzone.co.il/plextor-m6e-%d7%91%d7%91%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%aa-%d7%9b%d7%a9-sata3-%d7%96%d7%94-%d7%9c%d7%90-%d7%9e%d7%a1%d7%a4%d7%99%d7%a7/
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, ההארד דיסק שלי החליט לאמץ כמו סקטורים גרועים ונשארתי בלי זיכרון... יש למישהו המלצות על הארד דיסק ללפ טופ של דל משהו כמו 250 GB כמה שיותר אמין, וכמה שיותר זול? ומישהו יודע מתי ירדו המחירים, אם לא פה כי כולם נצלנים פה, אז בחו"ל?? תודה , נועה
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני לא מצליח להכניס קבצים בודדים שכל אחד שוקל מעל 4 GB להרדיסק חיצוני שלי איך אני הופך את זה לNTFS הכוונה לעשות הסב מבלי לפרמט את הכונן??
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לקנות דיסק קשיח חיצוני נייד לאיכסון סרטים. אשמח לקבל המלצות על דגם מסויים של דיסק. אני לא מתמצא כ"כ טוב, ולכן אני מבקש את עזרתכם. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
במקרה שיש לי דיסק קשיח במחשב עם כל הנתונים עליו ואני קונה דיסק חדש איך אפשר להעביר לדיסק החדש את כל המידע מהדיסק הישן?
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
הכל על RAID - Redundant Array of Independent (or Inexpensive) Disks מהו raid? רייד או RAID באנגלית הוא קיצור של Redundant Array of Inexpensive Disks או בעברית "מערך יתיר של כוננים זולים" הדבר שאתם שואלית את עצמכם עכשיו הוא "מה זאת יתירות?" יתירות היא האפשרות של מערך כלשהו של מידע לשרוד הרס של קשיח מסויים בתוך המערך עצמו. כלומר אם יש קשיח אחד נהרס הדבר לא יגרום לאובדן מידע מלא מה raid עושה? רייד משתמש במס' קשיחים על מנת ליצור כונן וירטואלי אחד בנפח גדול יותר בנפח של כל הקשיחים או חלקם אז למה עושים אותו? בשביל לנצל את היתרונות של רמות הרייד השונות (הסבר בהמשך) החל מאותה היתירות שמונעת אובדן מידע במקרה של תקלה פיזית בקשיח ועד להשגת מהירות כתיבה/קריאה גדולה יותר איך עו…
-
- 14 תגובות
- 19.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט לגבי קנית דיסק קשיח של WD מחו"ל (כי הדגם הספציפי לא נמצא במלאי בארץ). ההתלבטות היחידה שלי היא לגבי תוקף האחריות כי ידוע שדיסק קשיח זה דבר שמתקלקל ויכול גם להגיע מקולקל לפעמים. אז השאלה שלי היא האם יש למי לפנות בארץ לגבי מימוש האחריות? (באתר הרשמי של WD רשום שיש אחריות בארץ על הדגם שאני רוצה) יש פה מישהו שקנה דיסק קשיח מחו"ל של WD ומימש את האחריות בארץ? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם מאחר ותקופה ארוכה לא עודכנו הצורבים המומלצים, אשמח לקבל המלצה לצורב DVD בין אם פנימי או חיצוני. חובה חיבור SATA (אם מדובר בכונן פנימי) - לצערי הלוחות החדשים, הH61 לא תומכים בIDE, ולא שמתי לב לפני שקניתי
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום לכולם. במחשב של אחי הבכור, מותקן לוח האם GA-K8NMF9. הלוח אם הנ"ל, תומך בSERIAL ATA אך רק 1.. הוא לא 2. רציתי לשאול.. אם אני יקנה כונן קשיח שהוא SATA2 כדוגמת: Western Digital WD3200AAKS... האם הוא יוכל להיכנס ללוח אם ולעבוד ללא בעיות? או שצריך כונן קשיח ישן של SATA1\IDE? האם כונן קשיח מסוג SATA 2 הופך את עצמו לSATA 1 במקרה הצורך?
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
http://www.electrocohen.co.il/Product.asp?productid=4220 טעות בכותרת התקוונתי ל 1 טרה עמכם הסליחה...)-:
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
במחשב שלי הם לא מופיעים , בלוח הבקרה/מערכת/מנהל ההתקנים , הם מסומנים עם סימן קריאה הסרתי אותם , עשיתי הפעלה מחדש , אותו דבר , החלפתי קבל IDE , לא עזר
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
ברשותי מארז coolermaster sniper כיצד אני יכול לחבר ולעגן את הכונן בצורה ראויה ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש כבר הרבה זמן, אולי תוכלו לענות לי. יש לי דיסק 1.8 SSD שאני רוצה למצוא לו מתאם לגודל 2.5 כדי להכניס אותו למחשב נייד.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך שתעזרו לי להבין אם הssd מת או שניתן לעשות משהו? אתמול סתם ככה, בשימוש רגיל לחלוטין, המחשב נתקע לאיזה דקה, ואז מסך כחול של מוות(bsod). כיביתי הדלקתי ומאז כל פעם.שאני מדליק אותו, חוץ מלהציע לי לתקן את הווינדוס 7 שמותקן עליו, ללא הצלחה כמובן, כשאני עושה "start windows normally", מופיעה חצי מהאנימציה של הסמל של ווינדוס ואז שוב מסך כחול-ריסטרט.. וחוזר חלילה. ניסיתי להחליף חיבורים, לנתק את כל שאר מה שמחובר בsata, לעשות power cycle כמו שמתואר באתר של crucial.. אין חדש.. עדיין אותו מצב. *שכחתי לציין שהמחשב נייח ובן כשנתיים וחצי(בשנתיים האחרונות השימוש היה בין 0 לפעם-פעמיים בשבוע) ובשבועיים האחרונים 24/7 מה אתם אומרים? יש תקווה לדיסק או שעבר זמנו? תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
-
http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=7L300R0&affiliate=zap http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1207 הפרש מחירים 100 שקל, מה עדיף ?
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
בהמשך לדיון על FIT-PC שפתחתי ב"ניידים":
-
- 8 תגובות
- 826 צפיות
-
-
ראיתי תוכנית בטלוויזיה (TECH TV) והם הראו כבר סיריאלי לכונן קשיח כבל ממש קטן שלא תופס כמעט מקום למארז. (אני לא מתכוון לכבל עגול רגיל אלא למשהו מיוחד...) מישהו מוכן להסביר לי יותר על זה או לתת קישור לאיפה לקנות?? אם בכלל מישהו מכיר משהו כזה
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
הרעש הזה לפעמים בא בלי קשר, לפעמים שומעים אותו כמה פעמים ולפעמים פעם אחת. יכול להיות שזה הספק שגורם לHD לרעשים האלו? שמירת יעד בשם. http://members.lycos.co.uk/idanhidan/sound.wav תגבירו כדי לשמוע. למי שלא עובד ההורדה בפיירפוקס שיוריד בIE, גודל הקובץ 1.3MB, תודה.
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לי דיסק און קי של 16GB, ניסיתי לשים לב קובץ של 4.5GB וזה רושם לי שהכונן מלא. בדקתי במחשב וזה מראה לי שהוא באמת 16 GB. אחרי זה העברתי מספר קבצים קטנים שכולם ביחד שוקלים 4.5GB וזה כן קלט אותם. למה זה לא קולט קובץ אחד גדול ואיך אפשר לסדר את זה?
-
- 38 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
אם אפשר לחבר בכבל אחד שיהיה מחובר לצורב ולדיסק קשיח??
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
טוב מתבר שהצורב פיליפס שלי שהחזיק כמה שנים טובות לצערי נדפק, הוא הורס לי צריבות על בסיס קבוע. הגיע הזמן לקנות צורב חדש. אני רוצה לקנות את הצורב DVD הכי איכותי שיש, אני צורבת הרבה מדיות ואני רוצה שיחזיק מעמד כמו שצריך. אשח לשמוע ממכם המלצות, פשוט הת'רד של הצורבים המומלצים לא הכי מעודכן נכון להיום, וזו הסיבה שאני פותחת ת'רד משלי. תודה רבה, דפנה.
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לשתף אותכם בתהליך הבניה של שרת DATA שבניתי, נתחיל... הדברים המרכזיים שרציתי בשרת: 1. זול (יחסית). 2. קיבולת גדולה. 3. יכולת הרחבת קיבולת בצורה פשוטה. 4.הרכבה מחלקים נגישים. שלב א' בחירת כרטיס RAID הדבר הראשון הכי חשוב זה הכרטיס5 RAID , בהתחלה רציתי משהו עם 8 דיסקים קשיחים, שני הכרטיסים שהתאימו היו: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11594 בקר HIGHPOINT ל 8 DRIVES אבל PCI-X (כנראה תומך בPCI) השני:http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11590 של PROMISE אותו הדבר גם המחיר זהה (שניהם 1650 ש"ח) הבעייה עם הכרטיסים הללו היא ששניהם PCI-X שנמצא לרוב בלוחות של שרתים ותחנות עבודה, מה שאומר שזה לא זול,באתר כתוב שהם תומכים בPCI …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-