עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

הכי חשוב לי זה אמינות, את הצורב CD הרגיל הקודם שלי החלפתי אחרי 4 שנים והצורב הנוכחי כבר שנתיים עובד אצלי בלי תקלות. המהירות, הרבה פחות חשובה לי, הבדל של כמה שניות, ואפילו דקות לא משנה בשבילי. האפשרויות: סוני DWA-22 נק 3500 הסוני יותר זול, את הנק אני בכלל לא מכיר.

• 10 תגובות
    • 899 צפיות
  2. לילה טוב, התחדשתי בדיסק קשיח חדש, ברצוני לדעת מה הפעולות הראשונות שאני אמור לבצע מרגע חיבורו למחשב. האם צריך לפרמט אותו קודם לכן? אם כן אז איך? הווינדוס שיותקן הוא ווינדוס 7, האם צריך לפרמט דרך הדיסק של החלונות? עוד שאלה, אני רוצה לחלק את הדיסק קשיח ל-3 כוננים, מאוד אודה לקבל הסבר על כך. תודה רבה וסליחה על הבורות.

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  3. אז ככה, יש לי שני הארדיסקים במחשב... אחד 120 ג'יגה ואחד 40 ג'יגה... ה40 היה הארד דיסק לגיבויים כזה וכל מיני.... יום אחד הייתה לי בעיה... אני לא רואה את ההארד דיסק במחשב שלי וגם לא בביוס... לא התעמקתי יותר מדי חשבתי שהוא מת...(זה קרה לפני כמה חודשים טובים) היום היה לי משעמם... הוצאתי את ההארד דיסק חיברתי למחשב ופתאום אני רואה שהוא עובד! אני בא להכנס אליו דרך המחשב שלי אבל אז צצה לי ההודעה "הדיסק לא מאותחל, לאתחל כעת?" כחוסר ברירה נאלצתי לאתחל אותו (לפרמט בקיצור..) וכל המידע שהיה עליו נעלם... המידע כבר לא חשוב ורלוונטי לי, אבל איך זה שפתאום ההארד דיסק כן עובד? משהו מוזר לי.... עשתי כל מיני בדיקות כדי שאולי זה יעזור לכם לעזור לי חחח עם hdtune והכלי דיאגנוסטיקה של WD [attachm…

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  4. Started by almog333,

שלום רב, קראתי כל מיני דברים שרצוי להגדיר במערכת הפעלה שרצה מתוך כונן ssd ורציתי את דעתכם. 1. להעביר את תקנית temp וtmp של הווינדוס לכונן המכני כדי למנוע כתיבות מיותרות. 2. להפסיק את פעולת האינדקס 3. להגדיר pagefile ל ...( ?) 4. להשאיר 5 אחוז מהכונן לא מפורמט ו25 אחוז מהנפח - ריק האם מישהו שמבין בזה יכול לעשות סדר בדברים ואולי גם לכתוב מדריך בנושא? תודה

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  5. נדמה לי שמשהו קרה להארד דיסק שלי, ובאשמתו המחשב קצת איטי. אני רוצה להיות בטוח שזה ממנו (לפני שאני שולח אותו לתיקון במסגרת האחריות), אז רציתי לדעת אם יש תוכנה שיכולה לבדוק את הביצועים של ההארד דיסק? ורציתי לדעת גם, איזה תוצאות אמורים לצאת לי אם יש לי הארד דיסק: WD 80GB 2MB BUFFER 7200 RPM?

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  6. Started by yakir4u,

http://ksp.co.il/?uin=18002 http://ksp.co.il/?uin=12760 אני מתכנן לקנות את שני הכוננים הנ"ל האם אני ירגיש הבדלים בקריאה של סרטים (1080P) מהHDD לעומת 7200RPM?

• 6 תגובות
    • 899 צפיות
  7. Started by hosham,

היי, למישהו יש משהו להגיד על המוצר הזה : http://www.fotofilm.co.il/?TemplateID=13&PageID=64&TemplateType=3&ParentID=49&CategoryID=80&ProductID=2081 היתרון שיש לו כבל USB כפול ולא כמו ב WD שהכבל קצר ולא נוח להשתמש בו. בנוסף מבקש המלצה לHD 1T תודה

• 7 תגובות
    • 899 צפיות
  8. אני רוצה לדעת האם ההבדל ביניהם משמעותי והאם צריך להתעקש שיחליפו לי אותו אני צריך להחליט דחוף אז תודה לעונים[br]פורסם בתאריך: 30.12.2007 בשעה 22:20:20 חברה אני צריך תשובה עוד הלילה

9. שלום , אני מחפש כונן קשיח חיצוני בנפח שבין 500 ג'יגהבייט - 1 טרהבייט. אשר יחובר לכניסת USB2 של ראוטר DLINK 2760u וישמש ככונן "רשת" למחשבים בבית . הדרישה היא לכונן שעובד ללא צורך בחיבור חשמל חיצוני (למעט הUSB) , שקט ואמין. בנוסף בעל אפשרות לגיבוי המחשבים בבית . לגודל אין חשיבות. ומשום שהכונן ישמש בעיקר לגישה לסרטים \ מוזיקה \ תמונות יש חשיבות יותר למהירות קריאה מאשר כתיבה. מחפש המלצה לכונן שתואם את כל הדרישות השפורטו .

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  10. Started by udi,

הכותרת אומרת הכל כולנו מכירים את הניידים עם הקורא טביעת אצבעות בעיקר אצל IBM { מעבירים את האצבע על סורק במקום להכניס סיסמא } האם קיים DOK עם סורק כזה כזה ?

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  11. האם יש מוצרים משולבים איכותיים במחיר סביר בכלל? תודה.

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  12. היי, מחפש לקנות HDD חיצוני בגודל 2.5" ושיעבוד על חשמל חיבור USB3. הכונן בשביל גיבוי קבצי חומר גלם לסרטונים. בבקשה תמליצו על דגמים הכי מומלצים מכל חברה... תודה,

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  13. אני מתכנן לרכוש HD חיצוני , שני המעומדים הסופיים הם: Seagate FreeAgent Go 320GB 2.5 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8034 385 ש"ח - 5 שנות אחריות. ‏My Passport Essential 320GB 2.5 ‏Western Digital‎ http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5931 350 ש"ח - 3 שנות אחריות. השאלה שלי היא, איזה מהם עדיף מבחינת ביצועים ואיכות הבנייה? -תודה מראש

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  14. אני קונה מחשב חדש עם הלוח: Gigabyte GA-P35-DS3P שתומך ב- INTEL RAID MATRIX. עכשיו, אני מאוד רוצה להנות מהביצועים של RAID 0 ששם יהיו כל ההתקנות של המשחקים, מערכת ההפעלה, תוכנות וכד'... אך מצד שני יש לי איזה 300GB של תמונות, סרטים ומוזיקה שצריכים רק מקום אכסון בטוח ואין לי שום צורך בהגברת הביצועים בשבילם ואני פוחד מאוד לאכסן אותם ב RAID 0 שלא ילך איזה דיסק והלך כל המידע. יש לי היום במחשב הישן 2 דיסקים SATA1 שכל אחד מהם הוא 120GB ואני רוכש עם המחשב החדש עוד 2 דיסקים SATA2 של 500GB כל אחד. חשבתי אם אפשר ליצור מערך ששני הדיסקים שיש לי של ה 120GB יחוברו ביחד כ RAID0 וכך אקבל מחיצה אחת של 240GB להתקנות שצריכים ביצועים(המשחקים, מערכת ההפעלה, תוכנות וכד'...), בנוסף לכך את שני הדיס…

• 7 תגובות
    • 899 צפיות
  15. Started by Cereal Killer,

שאלה... אני חושב על לפנק את הנייד שלי ב SSD למערכת ההפעלה + תוכנות (נראה לי ש 40GB יספיקו שכן נכון להיום זה גודל מחיצת C אצלי ויש לי עוד 7.5 פנוי) אבל מצד שני, אני לא רוצה לוותר על נפח האכסון של הדיסק המכני. יש לי 2 אפשרויות: 1. לנתק את הכונן האופטי, להכניס את הדיסק המכני לתוך מנשא שיכנס במקום האופטי ולקנות SSD 2.5 רגיל שיכנס במקום הדיסק המכני (אופציה פחות רצויה מבחינתי היות ואני כן משתמש בכונן האופטי אחת לכמה ימים) 2. להכניס SSD לסלוט MINI PCIE פנוי שיש לי (בעקרון יש שם מודם סלולרי, אני לא משתמש בו, הוא מנותק בביוס כדי לחסוך בחשמל ואין לי שום בעיה להעיף אותו החוצה - הכונן האופטי יותר שימושי לי פי כמה וכמה), השאלה שלי, האם יש SSDים בממשק זה ובנפח הרצוי במחירים משתלמי…

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  16. שלום משהו שממש מרגיז אותי .... קניתי מחשב עבודה בהרבה כסף, הלכתי עם המלצות לחנות וקניתי את הדיסק הנ"ל אני עובד עם וינדוס 7 64 ביט ו6 גיגה של זיכרון הדיסק כל הזמן קורא (בהפסקות של כמה שניות) כשאני רק גולש באינטרנט.... וזה עוד לפני שאני עובד או משחק . האם זה נורמאלי, מה אני יכול לעשות כדי לבדוק שהדיסק תקין תודה

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  17. Started by erezb84,

שלום, אני מעוניין ליצור גיבוי באופן שוטף לתקיות החשובות במחשב הביתי שלי (בעיקר תמונות ומסמכים). קראתי את השרשור הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=497890.0 ובאופן כללי, ניראה לי שאבחר בשיטה של קניית מארז קטן למיקום כונן קשיח (או שניים בהמשך) ויתחבר עם USB למחשב הנייח. השאלה שלי היא בנוגע לתכנת הגיבוי, בפוסט המליצו על תוכנת EVACopy, קראתי עליה קצת ובאופן כללי היא ניראית בסדר גמור. השאלה שלי, האם התוכנה עושה פשוט COPY-PASTE לקבצים? או מכווצת אותם בשיטת כיווץ משלה? כי כמו שכתבו שם, מה קורה אם התוכנה תעלם מהשוק מתישהו? איך אקרא את הגיבויים? המון תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  18. Started by 125Live,

שלום לכולם, קניתי הארדיסק 2TB וכל מה שנותר לי לעשות זה לקנות מארז חיצוני. אשמח לקבל המלצה לכונן בממשק USB. יש לי במחשב eSATA אבל אני לוקח בחשבון שאם אני ארצה לנייד אותו אז הסיכוי למצוא חיבור כזה במחשב אחר, לא גבוה במיוחד. לכן אם קיים מארז טוב שמשלב את שני החיבורים - USB ו- eSATA אשמח לשמוע גם עליו. תודה רבה וחג שמח.

• 7 תגובות
    • 899 צפיות
  19. Started by UserAr,

שלום! בכל פעם שאני בא להעביר קובץ לdok או לכל מקום אחר אני מקבל שגיאה "אין אפשרות לקרוא מהקובץ או מהדיסק המוגדרים כמקור" אני לא מצליח להוריד גם קבצים מהUtorrent. כל קובץ מפסיק אחרי כמה אחוזים של הורדה, ומציג שגיאה של כתיבת נתונים. בנוסף, המחשב מגיב לאט מתמיד. עוד לא ניסיתי לפרמט, אנסה זאת רק אם לא תהיה ברירה. ההרדיסק בן 7 ונקנה ביחד עם המחשב. לא פירמטתי את המחשב קרוב ל3 שנים. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שהההארדיסק הלך לעולמו? תודה רבה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  20. Started by Fertilizer,

אני מחפש מתאם שמעביר לי מכונן 1.44 מגה ל יציאת USB. במחשבים ישנים ובהרבה התקנים אלקטורנים לימנם יש כונן 1.44 מגה ואין יצאת USB. המתאם צריך להנכס לכונן דיסקטים ולהוציא משם יציאת USB שניתן לחברה ל דיסק און קיי. אני מודע שקיים הבדלי מהירות בין ההתקנים השונים. האם מישהו מכיר מתאם כזה או איזה מדריך להכנה עצמית של זה ? תודה לכל המשבים.

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  21. Started by Semyon171,

שלום, יש לי 2 כוננים קשיחים (אחד של מחשב נייד ואחד של מחשב רגיל) אני מעוניין לגבות את המידע שיש עליהם לתוך כונן של מחשב נייד שנמצא כבר בתוך המחשב. מדובר בשני כוננים שהם בלי מחשב רק הכוננים עצמם. איך אפשר לגשת אל הכוננים? (אולי יש איזשהו התקן חיצוני שיעביר אותם לUSB) ? תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  22. Started by מאור247,

אם פרמטי את המחשב שלי ועשיתי בטעות כונן אחד (כאילו כל הנפח של ההארד דיסק במחיצה אחת)......יש אפשרות לפצל לעוד כונן....(אחרי שהמערכת הפעלה כבר מותקנת)....מבלי לפרמט?????!!

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  23. ראיתי באתר של איבורי את הרד דיסק הזה : דיסק קשיח Western Digital WD6400AAKS http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2137&CatCode=399 נפח 640 גיגה ב360 ש"ח לפי הנתונים שלו נשמע אחלה הרד דיסק. השאלה שלי האם יש כאן קאץ? או בעיה סמויה שבגלל הרד דיסק במחיר כזה נמוך? האם יש איזה ביקורת או משהו על המוצר? עריכה: מצאתי גם את הרד דיסק הזה: דיסק קשיח Seagate דגם ST3750640AS נפח 750GB http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2153&CatCode=399 יש פרטים? האם הוא טוב ומה הסיבה שהמחיר שלו רק 410 שח? ומה מבינים בסופו של דבר כדאי לי לרכוש? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 898 צפיות
  24. כרגע על המחשב מותקן אצלי כונן קשיח 80 ג'יגה של WD עם 8 מגה בייט זיכרון מטמון, קיבלתי מחבר כונן קשיח ישן יותר של WD בנפח 30 ג'יגה עם 2 מגה בייט זיכרון מטמון. השאלה היא אם הוא ייגרום להורדת הביצועים של הכונן הקשיח הנוכחי ולהשוואת ביצועים או שהוא לא ישפיע על ביצועי המחשב והדבר היחידי שאני אראה זה עוד כונן של 30 ג'יגה?

• 9 תגובות
    • 898 צפיות
  25. Started by longhorn,

• 2 תגובות
    • 898 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.