עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. היי, מחפש לקנות HDD חיצוני בגודל 2.5" ושיעבוד על חשמל חיבור USB3. הכונן בשביל גיבוי קבצי חומר גלם לסרטונים. בבקשה תמליצו על דגמים הכי מומלצים מכל חברה... תודה,

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  2. Started by יניב אליאסי,

שלום לכולם יש לי כרטיס זכרון שלאחרונה התמונות בו נהפכו להיות בצבע אפור כמו סוג של וירוס איך אתם ממליצים לי לנקות תכרטיס בלי למחוק תתמונות

3. Started by shapiro.guy,

שלום, פירמטתי את המחשב לפני כמה זמן וחילקתי את שני ההארד דיסקים (שני הארד דיסקים של 500 גיגה של סיגייט) למחיצות. כל פעם שרציתי להעתיק קבצים אל אחת מהמחיצות הופיעה הודעה שצריך לעשות פירמוט, ולכן עשיתי פירמוט רק לשתי מחיצות בהארד דיסק אחד. בשני לא היה לי צורך בינתיים. הכונן השני נשאר לא מפורמט במשך כמה זמן, עד שפתאום הוא נעלם. הוא לא מופיע ב"מחשב שלי" או בניהול מחיצות. בנוסף, הורדתי תוכנה לניהול מחיצות וגם היא לא זיהתה אותו. גם בביוס מופיע רק אחד, ושיחקתי קצת עם הכבלים של ההארד דיסקים במארז והכל בסדר. מה לעשות? ??? תודה, גיא

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  4. Started by steelmanx,

לפי מה שראיתי הביצועים שלי ב4K הם חצי ממה שאמור להיות. מפרט:asus g51vx-x1a ציפסט אינטל pm45 עם ich9. הלוח תומך בsata 2.(חשבתי שרק הקריאה הרצופה מושפעת מזה). התקנתי rst ו inf לציפסט הכי חדש. מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  5. Started by ziv13,

שלום לכולם!!!! ברשותי לוח EPOX 8KDA3J למעבדי AMD עם דיסק קשיח SATA 1 80 ג'יגה. לאחרונה אני ממש סובל מחוסר מקום בדיסק ואני רוצה להוסיף עוד מקום... אבל הבעיה שכל דיסק 250 ג'יגה הוא SATA 2 אז האם זה יתאים או שזה לא יעבוד בלוח?! אפשרות נוספת שיש לי היא לקנות עוד 80 ג'יגה של WD ולעשות RAID ככה שיהיה לי 160 ג'יגה ב 260 שקל... מה לדעתכם עדיף? תודה.

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  6. השחקנית הטאיוואנית מגדילה את ההיצע שלה בשוק האחסון עם דגמים מהירים יותר לכתבה

7. Started by ron-d,

שלום לכולם. קניתי טאבלט Teclast X4 - מערכת הפעלה win10- מעבד אינטל N4100 - יש בו SSD של 256GB של יצרן הטבלט (teclast) - Teclast 256GB NS550-2242 בחיבור מסוג - M.2 SATA התוצאות שלו בתוכנת CrystalDiskMark 7 - מופיעות בתמונה הראשונה שצירפתי. בתמונה השניה שצירפתי - אלו התוצאות של Crucial MX500 שפועל במחשב הנייח שלי - זאת התמונה עם התוצאות היותר טובות . שני ה- ssd הם בחיבור SATA6. השאלה היא - האם כדאי להחליף את ה- ssd של הטבלט ל- ssd אחר כמו Crucial MX500. כלומר האם ההחלפה תגרום לשינוי שניתן יהיה להבחין בו מבחינת המהירות ? או שזה יהיה זניח ? תודה מראש לעונים .

8. Started by nafroman,

לפי האתר של WD רשום שיש 5 שנים גם לגרסת הBULK וגם ל RETAIL ... אבל החנויות בארץ רושמות שיש עליו 3 שנים ... מה הולך פה ?

• 10 תגובות
    • 929 צפיות
  9. Started by crazydiamond,

כרגע כונן המסטר שלי הוא ה EXCELSTOR 80 GB 2 MB BUFFER והוא עובד ב UDMA 133 האם יהיה שיפור משמעותי בביצועים אם אני אחליף אותו בהארדיסק של ווסטרן דיגיטל - WD 800JB עם ה 8 מגה זיכרון? שעובד ב UDMA 100 או שלא יהיה הבדל?

• 9 תגובות
    • 929 צפיות
  10. איך אני בודק שהדיסק הקשיח שלי הוא ב PEAK AFFICENTCY, זאת אומרת, שכל הסידורים בביוס מנצלים את כל המהירות שההרד דיסק יכול להגיע אליה? תודה. יאיר.

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  11. Started by Nemoman,

מותקן באחד מהסאטות בביוס רואה 803גיגה, בווינדוז רואה מקס 939גיגה והוא בכלל 3 טררה , אין עידכון חדש לביוס ,מערכת הפעלה WIN764BIT לוח ASUS P5Q DELUX אההה וד"א מותקנים בו כבר 3סמסונגים של 1טרה ועובדים מושלם למישהו יש רעיון ?

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  12. Started by tomer_et,

??? אם כן, איפה ניתן למצוא אחד כזה?

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  13. מה עדיף לדעתכם, Western Digital Caviar Blue WD10EALX או Samsung HD103SJ? הכוננן של WD כולל sata III שלמחשב שלי יש תמיכה בו, אבל לפי מה שהבנתי זה לא באמת משנה, כי המהירויות שלהם לא מגיעות למגבלה של sata II, בכל זאת, מי מהיר יותר ועדיף בכללי?

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  14. היי שלום לכולם. אני קניתי עם אבא שלי טלוויזיה חדשה. שמתי שם כונן קשיח Seagate FreeAgent Go כשהטלוויזיה ביקשה ממני לשים אותו למטרות הקלטה. עכשיו, לא ממש הבנתי שהוא אומר פירמוט, זה אומר למחוק הכל מהכונן, ולא ממש יצא לי להבין מה הטלוויזיה תעשה לכונן הנ"ל. אז הכל נימחק לי, ואני בבעיה שבמחשב אי אפשר להשתמש בכונן. הוא נעלם. המחשב מזהה את ההתקן, אבל לא מראה לי את הכונן שאמור להיות בשם G. אשמח לדעת מה עליי לעשות בשביל לתקן ולהחזיר את הכונן לקודמתו או את התקנה של הכונן? האם יש אפשרות לשלוח אותו לתיקון? או שאעדיף לקנות חדש? אשמח לעזרתכם

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  15. Started by ggg123,

קניתי מחשב חדש וברצוני לחבר לו את הדיסק הקשיח מהמחשב הישן שלי. מדובר בדיסק קשיח די חדש מדגם SAMSUNG HD103SJ שעובד מצויין. חיברתי את הדיסק למתח וכן ללוח האם לחיבור SATA 3 עם כבל SERIAL ATA ורוד. בביוס הדיסק לא מזוהה. בנוסף הדיסק גורם ל POST איטי מאוד וכן לטעינה איטית למדי של הווינדוס במהלך ה BOOT. מה עושים? יש לי עליו מידע מאוד חשוב ולא יתכן שהדיסק הלך.

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  16. האם יש חשיבות לסוג הכבל בו אני משתמש לחיבור הדיסק ללוח האם?

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  17. Started by almog333,

שלום רב, קראתי כל מיני דברים שרצוי להגדיר במערכת הפעלה שרצה מתוך כונן ssd ורציתי את דעתכם. 1. להעביר את תקנית temp וtmp של הווינדוס לכונן המכני כדי למנוע כתיבות מיותרות. 2. להפסיק את פעולת האינדקס 3. להגדיר pagefile ל ...( ?) 4. להשאיר 5 אחוז מהכונן לא מפורמט ו25 אחוז מהנפח - ריק האם מישהו שמבין בזה יכול לעשות סדר בדברים ואולי גם לכתוב מדריך בנושא? תודה

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  18. אני צריך לקנות מתאם כזה למחשב, כי אני צריך עוד חיבור של SATA במחשב שלי ואין לי מספיק. למי שלא יודע זה מתאם שמאפשר לחבר SATA גם ללוח אם שאין בו חיבורי SATA. רציתי לשאול שתי שאלות: 1. מצאתי שני אתרים די אמינים שמוכרים את זה. http://www.getit.co.il/Prod/33136/ http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=22332 רציתי לדעת מאיפה לדעתכם כדאי שאני אזמין את זה מבין השניים. כי חשוב לי שהאתר יהיה מספיק אמין. 2. מישהו כבר התנסה בדבר הזה? מישהו כבר קנה את זה ובדק את על הארדיסק SATA? אני אשמח אם מישהו שכבר קנה את זה יוכל לספר לי איך זה. תודה מראש לכל מי שיעזור!

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  19. כמו כן, אשמח להמלצות לכונן בגודל הנ"ל.

• 11 תגובות
    • 928 צפיות
  20. SSD CRUCIAL 128 קניתי אותו לפני כמה ימים ורציתי לדעת האם אני קודם מחבר אותו בתור הרד דיסק רגיל מעלה את הווידוס מפרמט אותו לNTFS? או שקודם אני מתקין עליו ווינדוס ? וכנ"ל לגבי עידכון קושחה ... האם אני יכול להתקין עליו ווינדוס ואז לעשות עידכון קושחה או ששוב לחבר אותו כהרד דיסק רגיל לעדכן אותו ואז להתקין ווינדוס? ובמדריך לSSD לא מצאתי תשובות לזה... בבקשה עזרה

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  21. של סילור ליין - רשום שהם ורבטים 02RG20 MMC מה אפשר להבין מזה?........ והאם לקנות עוד כאלה..... קניתי קופסא של 25 וכולם נצרו ולא נהרס שום דיסק ! TSSTcorpCD_DVDW_TS-H552U_US06 זה הצורב שלי ולא יודע למה אומרים שהוא דפוק מתוך 100 צריבות של DVDR 2 דיסיקם נהרסו והנה תמונה של בדיקה שעשיתי שאני לא יודע ואמור להבין מה יש שם [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  22. שלום , יש לי הארד דיסק בגודל 6 ג'יגה כי ה-80 ג'יגה שלי הלך , אז שמתי 6 ג'יגה בנתיים עכשיו המחשב עובד לאט ואני רוצה לפרמט אותו הבעיה שלי עכשיו זה שיש לי רק כונן C וכל הקבצים עליו..איך אפשר לפרמט בלי למחוק את כל הקבצים ? יש לציין שאין לי DOK/צורב ועוד אמצאי איחסון..

• 9 תגובות
    • 928 צפיות
  23. נדמה לי שמשהו קרה להארד דיסק שלי, ובאשמתו המחשב קצת איטי. אני רוצה להיות בטוח שזה ממנו (לפני שאני שולח אותו לתיקון במסגרת האחריות), אז רציתי לדעת אם יש תוכנה שיכולה לבדוק את הביצועים של ההארד דיסק? ורציתי לדעת גם, איזה תוצאות אמורים לצאת לי אם יש לי הארד דיסק: WD 80GB 2MB BUFFER 7200 RPM?

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  24. יש לי צורב nec 3500ag ועד עכשיו צרבתי עליו רק דיסקים cd-r, ועכשיו קניתי גם מדיות DVD, ויש לי כמה שאלות לפני שאני צורב: -שמתי על הצורב FIRMWARE 2.18 שהורדתי מהאתר של NEC. ה-FIRMWARE הזה מאפשר לי לצרוב על המדיות האלה יותר מהר מ-X4? אם לא, האם קושחות אחרות (פרוצות) מאפשרות את זה? ואם כן, האם אני יכול לעדכן אותן בצורב, אחרי שכבר עדכנתי ל-2.18? והקושחה הזו כוללת תמיכה ב-BITSETTING? -יש סרט של חתונה של בת דודה שלי שאני רוצה לשכפל. עם איזו תוכנה אני עושה את זה? והאם יהיה אפשר לנגן את הסרט בנגן DVD? -ראיתי בחנות גם מדיות של TEAC X8 ב-10 שקל יותר מהריטק, אבל הלכתי על הריטק כי ידעתי שהמדיות האלה טובות. האם ה-TEAC מדיות טובות? -וסתם שאני ידע - מדיות DVD+R אפשר לנגן בנגן DVD?

• 9 תגובות
    • 928 צפיות
  25. Started by danik,

קודם כל אני לא ממש בטוח שזה הפורום הנכון לשאול, אם לא אני אשמח אם אחד המנהלים יעביר לפורום המתאים. חזרתי מתאילנד ויש ברשותי דיסק DVD של קפיצת באנג'י שלי... אני רוצה לעשות העתק ממנו אבל שאני בוחר בCOPY CD בNERO הוא רושם כיאלו הדיסק ריק או שיש בעיה איתו... איך אני יכול ליצור עותק ממנו?

• 3 תגובות
    • 928 צפיות

דיונים חדשים בפורומים