עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by EAD,

שלום מה דעתכם על הכונן הזה? יש לו 10000 RPM וכו', איך הוא מבחינת ביצועים? והאם כשאתה עובד עם חלונות VISTA ותוכנות אופיס, משחקים, וכו' אתה מרגיש שיפור בביצועים מבחינת זמני עליה וכו'? תודה מראש !

• 8 תגובות
    • 967 צפיות
  2. Started by davidz,

קניתי חבילה של 5 dvd+rw האם עשיתי טעות? ממה שקראתי פה מכשירי די וי די לרוב לא מצליחים לקרא דיסקים מסוג זה. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=149432.msg1258476#msg1258476 מה זה אומר ? שאם אני אצרוב על הדיסק סרט די וי די מכשיר הדי וי די לא יצליח לקרא אותו? מה לגבי סתם צריבת קבצים (mp3 למשל) גם אותם הוא לא יצליח לקרא? לגבי dvd-rw . הם לגבי סוג זה של דיסקים הכל עובד? אם זה חשוב אז יש לי צורב nec 4550

• 10 תגובות
    • 967 צפיות
  3. Started by hardgore1,

יש טעם? במידה וכן, מה מומלץ? אני מביא מ ebay, אחי חוזר עוד חודש מחול : ) 120 gb מה ההבדל בין הסמסונג evo ל פרו והאם זה משנה אצלי שאני ב sata 2 ומה לגבי סנדיסק? אפשר לשקול גם אותם או שהם לא רלוונטים? תודה

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  4. Started by doreiny,

שלום לכולם, יש לי 2 דיסקים של 200 גיגה ב raid 0 אתמול המקום בכונן c הלך ונגמר, נכנסתי למאפיינים של כונן c וסימנתי לו שידחוס את התוכן שבכונן. הכל נגמר טוב ויפה והתפנו לי 4 גיגה, המחשב המשיך לעבוד כרגיל. יום למחרת עשיתי ריסטארט למחשב בפעם הראשונה אחרי הקומפרס והמחשב לא עלה יותר הוא רשם : bootmgr is compressed ומאז לא עלה יותר, אחרי זה גם בהתקנה של הווינדווס ויסטה הוא הפסיק לזהות כוננים ניסיתי לפרק את המערך של ה raid ולהרכיב אותו מחדש, נראה רק שזה נהיה יותר גרוע, יש חומר ממש חשוב בדיסקים האלה מה אפשר לעשות חוץ מלשלוח לשיחזור? תודה מראש לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 967 צפיות
  5. האם ניתן להפוך אותו לסוג של דיסקאונקי? או לחילופין לחבר אותו למחשב שולחני? ואם כן כיצד? חיבורים?

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  6. cannot copy file The volume for a file has been externally altered so that the opened file is no longer valid איך פותרים את זה?

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  7. Started by adis50,

איזה עדיף ומה הבדל המחירים בניהם?

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  8. Started by ddr5,

שלום לכולם שאלה! אם אני מרכיב במחשב 2 דיסקים במערך RAID1 האם מהירות הכתיבה/קריאה תהיה אותה מהירות כאילו עבד דיסק אחד, או שתהיה שונה? תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 967 צפיות
  9. אני רוצה להעביר את כל המידע שיש לי בהארד דיסק מהמחשב הישן שלי (הארד דיסק של 2 ג'אמפרים ו- 16 ראשים בנפח 80GB IDE) לאחד מההארד דיסקים במחשב החדש. ניסיתי לחבר את ה-80GB במקום ה- 500GB שהוא ה- primary master אבל מערכת ההפעלה לא עלתה והמחשב כל הזמן עשה restart. יש לזכור שההארד דיסק של ה- 80GB הוא בעל 2 ג'אמפרים ומג'ומפר כ- primary master.

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  10. Started by Or ei,

הדיסקים האלה נראים די נחמדים וגם רשום עליהם לא מעט כמה שהם טובים אבל למישהו יש ניסיון איתם אם הם באמת טובים ? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1562

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  11. הצורב שלי מחובר בIDE ובאותו הכבל היה מחובר גם הארדיסק נוסף שהיה לי במחשב,אבל ההארדיסק עשה לי בעיות אז ניתקתי אותו ועכשיו הצורב מחובר ישר למחשב בIDE אבל מאז שניתקתי את ההארדיסק אז הוינדוס לא מזהה את הצורב,וכמובן שהוא מחובר,ניקתי וחיברתי אותו 1000 פעם... עכישו אני במצב שאין לי כונן דיסקים לא מוםיע כלום במחשב שלי, מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 12 תגובות
    • 967 צפיות
  12. יש לי 2 אופציות והם כאלה: 1 כונן קשיח פנימי Western Digital Caviar Black 1000GB WD1002FAEX 2 כונן קשיח פנימי Samsung Spinpoint F3 1000GB HD103SJ הWD עולה 774 שקל לעומד הSAMSUNG שעולה 650 שקל בWD יש 64MB באפר לעומת הSAMSUNG שיש בו 32MB באפר. מה אתם הייתם לוקחים??? מה לדעתכם יותר איכותי??? אומרים שהקוויאר בלאק יותר איכותי מF3 של סמסונג זה נכון???

13. יש מחשב שלא רוצים שיעתיקו אותו לחומרה דומה. יש משהו שיעזור למנוע העתקה מלאה של הכונן לכונן זהה אחר ליצירת העתק מחשב ?(חוץ מנעילה פיזית). נעילה פר מספר סידורי של מעבד או של מספר סידורי של כונן קשיח\רעיון דומה ?

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  14. Started by erezb84,

שלום, אני מעוניין ליצור גיבוי באופן שוטף לתקיות החשובות במחשב הביתי שלי (בעיקר תמונות ומסמכים). קראתי את השרשור הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=497890.0 ובאופן כללי, ניראה לי שאבחר בשיטה של קניית מארז קטן למיקום כונן קשיח (או שניים בהמשך) ויתחבר עם USB למחשב הנייח. השאלה שלי היא בנוגע לתכנת הגיבוי, בפוסט המליצו על תוכנת EVACopy, קראתי עליה קצת ובאופן כללי היא ניראית בסדר גמור. השאלה שלי, האם התוכנה עושה פשוט COPY-PASTE לקבצים? או מכווצת אותם בשיטת כיווץ משלה? כי כמו שכתבו שם, מה קורה אם התוכנה תעלם מהשוק מתישהו? איך אקרא את הגיבויים? המון תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  15. www.xbitlabs.com הכי טוב מבחינת ביצועים, אבל לא RAPTOR (יקר מדי) . תודה.

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  16. Started by tood24,

היי המליצו לי על הדיסק הזה מה דעתכם ,תודה Western Digital 1TB My Passport Ultra WDBGPU0010BWT

17. Started by hz707,

מה ההבדל בביצועים ? האם כדי להנות מהביצועים יש צורך בחומרה מיוחדת מבחינת הלוח אם ?

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  18. אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חיצוני למחשב אשר יתחבר גם לטלוויזיה. השימוש בכונן יהיה רציף. סוג החיבור USB 2 ו-3. נפח של לפחות טרה ביט. עדיף שיהיה עמיד. יותר מזה אין לי כל כך מושג. אשמח להמלצות.

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  19. אוקיי הרגע פרמטתיי, והמצב כזה כונן סי 15 ג'יגה שהוא המחיצה של XP. כומן די 60 ג'יגה לא מפורמט. כונן אי 120 ג'יגה לא מפורמט. האם יש אפשרות לאחד את שניהם כדי שיופיעו ככונן אחד של 180 ג'יגה? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  20. אני בשלב הסקר לפני קניית מחשב חדש. אני שוקל להפניק את עצמי, ולקנות כונן SSD. אני יודע שבעוד שנה המחירים שלהם יהיו הרבה יותר נמוכים והאיכות תעלה, אבל ה-AMD 2500 שלי כבר בן חמש וחצי... לפי מה שקראתי עד עכשיו, נראה שה-X25 דור שני של אינטל הוא הכי משתלם (80GB יספיקו לי). ניסיתי לעשות סקר שוק, אבל במפתיע מצאתי ברשת רק שתי חנויות שמוכרות את הכוננים האלה. האם זה באמת המצב גם בשטח? הכוננים האלה הם סוג של מוצר יוקרה, הייתי מצפה שיותר חנויות ינסו למכור אותם (בהנחה שהרווח על מוצרים כאלה יותר גדול). האם המחסור באספקה שלהם כל כך משמעותי? האם יש למישהו הערכה מתי הם יהיו זמינים בעוד חנויות, בתקווה שתחרות תוריד את המחיר?

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  21. Started by tomer2004,

טוב אז ככה ההורים שלי טסים למזרח , ואני רוצה המלצה לצורב DVD .. חשוב שהיה דואל לייר וכמובן מהירות כתיבה שלו X16 (ואם לא קשה לתת מחירים (בערך) .. ובבקשה לא צורבים שעולים 400 דולר .. ;D תודה מראש ..

• 6 תגובות
    • 966 צפיות
  22. אני גיביתי את כל הדברים החשובים מהוכנן הקשיח שיש לי (רשום בחתימה). ואני רוצה לגמרי לאחות את כולו. זאת אומרת להחזיר אותו למצב כשקניתי אותו כשהוא היה חדש: בלי שום חילוק למחיצות או משהו כזה... רציתי לדעת איך אני עושה את זה? (השיטה שאני אעשה את זה בעת התקנת ווינדאוס לא טובה... היא משאירה את הכונן מחולק....)...

• 8 תגובות
    • 966 צפיות
  23. שלום לכולם, אני שוקל על קניית דיסק קשיח חיצוני ונתקלתי בדגמים של סיגייט, שזולים יותר מהמתחרים. ביררתי קצת והבנתי שאנשים רבים חוו תקלות רבות איתם, והדיסקים הקשיחים הללו התפגרו תוך זמן מאוד קצר. קראתי קצת באינטרנט והבנתי שסיגייט גילתה שהתופעה נובעת טעות שהם עשו בקשוחה בדיסקים הקשיחים והם מציעים עדכון שאמור לטפל בבעיה. לשאלתי, האם ידוע למישהו האם הדיסקים הקשיחים שלהם עדיין סובלים מאותה הבעיה ? האם כדאי להשקיע קצת יותר כסף ולקנות דיסק קשיח של WD לדוגמא ? בתודה מראש, מייק.

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  24. יש לי כיום דיסק קשיח 160GB, אני מעוניין להוסיף נפח - דיסק 640GB. אני רואה שתי אפשרויות- 1. להוסיף את ה-640 ולהישאר עם שני דיסקים - 160 ו-640. 2. להעיף את ה-160 ולהישאר רק עם ה-640. השאלה היא מה ההבדל בין האפשרויות הנ"ל בקשר ל- רעש , צריכת חשמל , יעילות ? אם דיסק אחד רועש, אז שניים ירעשו כמו טרקטור, ואני מוכן להתפשר על 160GB.

• 9 תגובות
    • 966 צפיות
  25. Started by AngelofDeath,

שלום לכל חברי הפורום היקרים, אני מחר קונה SSD חדש של KINGSTON בנפח של 128 ג'יגה. רציתי לדעת איך לשלב במערכת את הכונן הזה ביחד עם ה-HDD שלי בנפח של 500 ג'יגה; הוא מחולק לשתי מחיצות 232 ג'יגה פר מחיצה, באחת מהן מותקנת כמה תוכנות חשובות וביניהן גם מערכת ההפעלה. איך אני מגבה את הקבצים החשובים והופך את שתי המחיצות האלה למחיצה אחת? אחרי שאני מגדיר את SSD בתור מערכת הפעלה? הרי אחר כך יהיו לי שתי מערכות הפעלה. כל העניין הזה די מסבך אותי. מעבר לזה - איך מומלץ לתחזק SSD כדי למנוע נסיגה בביצועיו השוטפים (כלומר למנוע מזבל להצטבר על כונן ה-SSD, אלא על ה-HDD)? האם תוכלו לצרף מדריך במידה וקיים? כמו כן, ככל שהשטח הפנוי קטן יותר כך ביצועיו יירדו? תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 966 צפיות

דיונים חדשים בפורומים