עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. טוב אני רוצה לציין כי רכשתי לפני שבוע הארד דיסק של מאקסטור ועשיתי את זה בלב שקט בגלל שקראתי המון אבל המון המלצות עליו שהוא מהיר וכו......אבל כגודל הציפייה כך גם גודל האכזבה........התאכזבתי מהם ממש ....... אז הסיפור הוא ככה : אחרי שקניתי אותו הוא נתן לי תוצאה מעולה של 1947 נקודות בPCMARK2002 שזו תוצאה מכובדת ,עברו איזה 3 ימים ואני עשיתי עוד בדיקה ואני רואה כמובן שהתוצאה ירדה ל1689 ירידה מכובדת מאוד בביצועים אבל היום זה היה ממש מגוחך......קיבלתי תוצאה של 1342 בPCMARK 2002 .... :-\ ממש אכזבה ואני רוצה שאנשים אחרים גם יקראו את זה כי לפי דעתי מה שהם עשו זה לתת בהתחלה ביצועים סופר ואז אחרי שבוע שבועיים בדגמים החדשים שלהם הכונן יהפוך לגרוטאה.......מה שאני יודע שאני יותר לא יל…

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  2. Started by alex15,

במחשב יש לי הראשון הוא DVD ROM והשני הוא צורב CD . אני קניתי צורב DVD±RW x22 DUAL LAYER . עכשיו במקום ה DVD ROM לשים את החדש שקניתי היום . איך לעשות את זה ? אני יודע שצריך לגמפר . נכון ?

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  3. קיבלתי כרגע מייל על מבצע ב-Ebay. כונן SSD בנפח אדיר של 1TB של Samsung EVO. מחיר הכי זול ב-ZAP הנו 3,200 ש"ח. ב-Ebay , נמכר כרגע ב-480$. המוכר אינו שולח ישירות לישראל (שווה לבדוק מולו), לכן ניתן לעשות זאת דרך Buy2USA.co.il בעלות של כ-27$ בקיצור מחיר משוער ביד הנו 2,150 ש"ח. למען הסר ספק... אין לי כל קשר למכירה או למוכר. המכירה זמינה כאן

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אני לא יודע אם בכלל קיים דבר כזה.... אבל יש הארד דיסק נייד שלא צריך שנאי שיש לו גם ESATA וגם USB3 ? במידה ואין...אני אשמח להמלצה לדיסק קשיח USB 3.0 ללא מתח חיצוני והכי חשוב - מהיר....יש חיה מהירה כזאת ? (כמה מהיר ? כמה שיותר !)

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by wooper,

האם שאני צורב דיסק אז זה טוב שעושים finalize אני חושב שראיתי כתבה שזה נותן צריבה יותר טובה ופחות איבוד מידע במהלך הזמן

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  6. שלום אז כמו שרשמתי אני עומד לקנות מחשב חדש ההארד דיסק יהיה : SATA II 160G rpm 8B 7200 עכשיו רציתי לשאול עם אני מחבר תהארד דיסק של המחשב שלי [ בן 6 שנים ] [הארד דיסק = 40GB 2MB ] אז יהיה כבר ווינדוס על המחשב החדש עכשיו השאלה שלי זה עם הווינדוס יהיה על ההרד דיסק הזה של ה 40 גיגה 2 מגה עם המחשב יהיה מהיר כמו שהוא צריך להיות? כאילו הוא יריץ מהר משחקים והכל וכ"ו........ או שאני צריך לפרמט אותו ולהתקין ווינדוס על ההארד דיסק החדש? תודה לעוזרים ...... =] ( אני לא יודע לפרמט תמחשב אז עם צריך תוכלו לתת לי מדריך? תודה רבה ... )

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  7. Started by crik,

אהלן, ברשותי הרדיסק של 500GB ויש לי מספר שגיאות. עד כמה שאני יודע כאשר אני מגיעה להחלפת הרדיסק הם עושים סריקה עם התוכנה הזו האם זה קייס חזק להחלפת הרדיסק? האם זה אומר על מה שיבוא על העתיד מצורף תמונות [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  8. Started by The Ripper,

רציתי לקנות את הסמסונג 250G SATA II - SP2504C על לוח אביט IC7 MAX3 שתומך בSATA הראשון (1.5Gbps). חשבתי שלא צריכה להיות בעיה,אבל בחנות אמרו לי שיכול להיות שהלוח לא יזהה את כל הנפח של ההארד-דיסק ולא ברור כמה יזהה. האם מישהו באמת נתקל בתופעות האלה, והאם למישהו יצא להתקין כונן SATA-II כלשהו על לוח אביט מסדרת IC7. תודה, ...המרטש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אני צריך הארד פנימי של 4 טרה למחשב לכל המדיה שיש לי . http://www.amazon.com/Seagate-Desktop-Hybrid-3-5-Inch-ST4000DX001/dp/B00FQH7MQ2/ref=br_lf_m_565132_1_7_ttl?ie=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER&s=pc&pf_rd_p=1978025182&pf_rd_s=center-4&pf_rd_t=101&pf_rd_i=565132&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=1Y90K3J4GYT44SFT9RQE יש אותו במבצע עכשיו וגם הרבה ביקורות טובות שיש אליו באמזון. דעה שלכם חשובה לי לפניי קנייה .

10. Started by Omry,

היי אנשים. רציתי לדעת האם קיים דיסק שכזה, רק שניתן לצרוב עליו תוכן מסוים, למחוק את אותו תוכן ולצרוב עליו שוב, בלי לפגוע בדיסק. מכיוון שמחירי דיסקי ה-Blu-Ray בשמיים, מדובר במוצר שיכול לחסוך לי ולהורי כמות מפלצתית של כסף. במידה וקיים, אשמח מאוד לקבל המלצה לכזה, ללא הגבלת תקציב. תודה רבה לעוזרים.

11. שלום, אני אשמח לעזרתכם בהמלצות לגבי דיסק קשיח חיצוני בקוטר 2.5 אינץ' הכולל חיבור FIREWIRE בנוסף ל USB. חיפשתי לא מעט ובגדול כל פעם ניתקלתי רק בכוננים של WD בקוטר 2.5 אינץ' בעלי חיבור FIREWIRE. אשמח לדעת אם יש למישהו כאן ניסיון או המלצה עם יצרנים אחרים שמציעים דגימים בעלי חיבור USB וגם FIREWIRE, או אם יש מילה חיובית לזרוק על אלה של WD. הנפח הוא לא פונקציה כרגע. תודה.

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  12. Started by Jack_g,

עם לוח NF7-S מגיע מתאם מ PATA רגיל ל SATA קציתי לשאול האם יש הבדל אם אני יחבר את הכונן שלי דרכו אם זה ישפר את הביצועים או שיוריד?

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  13. Started by tomegozi12,

הכנתי dok של בוט. יש עוד כמה גיגה פנוי האם אפשר להכניס קבצים אחרים פנימה. וזה לא ישבש את הdok? כי יש בו קבצים שלא קשורים לווינדוס

14. שלום, יש לי מחשב נייד: Samsung ATIV 4 NP470R5E-X01IL https://www.wallashops.co.il/a/orderRecord.aspx?oi=%20A5084473F4E945F390E3B9D1EB&popupMode=1 כיום יש לי הארד דיסק 1TB אני רוצה להחליף אותו ל SSD. מכיוון שאני לא יכול להיות להוסיף (תקנו אותי אם אני טועה), אז אצטרך להחליף ראש בראש. אז אני מחפש גם בנפח 500GB אז קודם כל, הלכתי לאיבוד מצורות החיבור של ה SSD. היכן אני יכול לבדוק איזה חיבור יתאים למחשב שלי ? (sata sata2 sata3 m.2 וחיות אחרות) שנית, בכמה מהירות הקריאה תשתפר? בהתחשב בזה שאני עובד הרבה עם תוכנות כבדות (כגון matlab, SolidWorks למי שמכיר)

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. אז ככה אני מעוניין בכונן 3.5 שיהיה בין 500-1teraגיגה מהיר כמה שאפשר יחסית למחיר לשימוש כונן נוסף למחשב ואיחסון דברים רצוי שהכונן יהיה מksp למה יש לי זיכוי שם אני חשבתי על זה ‏FreeAgent XTreme 1TB 3.5 In External HDD USB 2.0 & 1394a & eSata‎

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  16. Started by AMD 64,

שלום. יש לי צורב DVD חדש כבר איזה חודש.הבעיה היא שאף פעם לא צרבתי משהו ואין לי שום מושג איך לצרוב סרט,משחק או שירים. מישהו יכול להסביר לי(יש לי נרו 6 אגב,אם זה משנה)? תודה רבה לכולם.

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  17. שלום, חשובה לי האמינות, ו WD נותנים 5 שנים אחריות לעומת 3 בסמסונג (אם כי הוא יקר בכ 100 ש"ח). תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Port23,

היי יש ברשותי SEAGATE 320GB 16NCQ 7200.10 ונראה לי שהוא התפגר - התנהג מוזר , עשיתי HDD DIAGNOSTIC עם הכלבים של SEAGATE וגיליתי די הרבה BAD SECTORS ... השאלה שלי האם מישהו יודע איך אני יכול להחליף את המוצר ? אני מאוד לא רוצה לעבוד מול החנות מחשבים ממנה רכשתי את המחשב כי הם ממש לא אמינים האם אני יכול לפנות ישר ליבואן ? אם כן מה מספר הטלפון של היבואן הראשי של SEAGATE לארץ ?

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  19. Started by asilbob,

שמע אני רוצה להוריד סרטי HD ולרוב אותם על דיסק יש לי צורב DVD עכשיו יש אפשר לצרוב סרטים כאלו בDVD ? כי כול סרט שוקל בין 4GB ל6GB יש אפשרות ? כי כול הדיסיקים שראיתי (ולא ראיתי הרבה) ראיתי שאפשר לצרוב עד 3.5 GB בערך ...

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  20. אני מחפש לקנות כונן ד.ו.ד למחשב נייד ואם אתם מכירים חנויות זה יהיה אחלה... עדיפות לאיזור הצפון תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  21. שלום. הכונן האחד הוא G.Skill Phoenix PRO 60GB http://www.gskill.com/products.php?index=286 ההצהרה של היצרן היא 275/285 MBPs השני הוא Crucial RealSSD C300 64GB http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820148357&cm_re=crucial_realssd_c300_64gb-_-20-148-357-_-Product כונן זה הוא SATA III איך יודעים? [שניהם מוצעים לי באותו המחיר] תודה!

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  22. Started by Elad87,

שלום לכולם, אני יוצא לטיול בחו"ל של כחצי שנה היעדים הם מרכז ודרום אמריקה, רציתי לדעת מה הדרך הכי טובה לאחסן תמונות באינטרנט בלי לאבד מהאיכות שלהם, אין לי מושג אם תיהיה אפשרות להוריד תוכנות למחשב כמו picasa ככה שזה לא פתרון טוב.

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  23. שלום וברכה, אני מחפש לחבר כונן נייד של 2TB (לכן חשבובה לי האמינות מאוד מאוד כי זה לא בשבילי ) וממה שראיתי יש 2 דגמים שנראו לי מעניינים. הראשון של WD והשני של סמסונג שהמליצו פה עליו כבר בפורום. כמובן שההעדפה היא לUSB 3. מה שאני לא כ"כ מבין הוא שעד היום (ז"א עד שקראתי בפורום פה לגבי כוננים ניידים) חשבתי\ידעתי שWD נחשבים לחברה האמינה והטובה ביותר, אבל אחרי קריאה קצרה הבנתי שסמסונג לא פחות טובים מהם אם לא יותר . לכן בגלל שזה לא בשבילי אני אשמח לדעת מה הכונן בנפח 2TB האמין והמהיר שכל מה שאני צריך ממנו זה שישמש לגיבוי אמין וטוב שיחזיק לי כמה שיותר זמן. אההה...והתקציב הוא בסביבות 500 ש"ח+- תודה מראש

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  24. Started by SilverHawk,

יש לי צורב של Yamaha דגם: CRW8824S איך אני יודע אם הוא יכול לצרוב דיסקים של 800 מגה-בייט? בדקתי באתר של החברה ואין לשאלה הזאת שום זכר .

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by G-BOY10,

אני רוצה לקנות את ההארד דיסק WD 80 GB 7200 RPM 8 MB Cache איך הוא? מבחינת מחיר הוא טוב? שווה לקנות אותו?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים