עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. עכשיו...נכנסתי לביוס ראיתי שהוא זיהה אותו... גם בווינדוז ראיתי (רק שלא היה את הכונן - בדקתי במנהל ההתקנים) עכשיו נכנסתי ל- FDISK לחצתי על - 5... כדי להגיד לו שאני רוצה לשנות את הדיסק הקשיח החדש... עכשיו אני נכנס ואני רואה 2 דברים הראשון: C: 30 גי'גה והשני: בלי אות 10 ג'יגה למרות שהכונן אמור להיות 80 ג'יגה! מה לעשות ?!?!?!!? למה הוא לא מראה שזה 80 ג'יגה ???

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. עד עכשיו השתמשתי בשניהם ביחד,פעם בויסטה ופעם בXP דרך הבוט מנג'ר סקרין שהמחשב עלה.כעת אין לי צורך יותר בXP ואני צריך את המקום בכונן ורוצה לפרמט אותו. אני מקבל את ההודעה הזאת: http://img247.imageshack.us/my.php?image=13687470ys5.jpg מה עלי לעשות?

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  3. בכל התוכנות שבדקתי ,כולל ב DEVICE MANEGER . בסנדרה הוא מוגדר כ UDMA 5 . ככה זה אמור להיות או שיש בעיה?

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  4. בס"ד שלום לכולם, חיברתי את הכונן החדש https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=20265 ועכשיו כשאני מדליק את המחשב אני לא רואה אותו במחשב שלי. נכנסתי לניהול דיסקים וזה מה שאני רואה: http://imgur.com/a/gwGiv נכון לכרגע, זה הכונן השלישי שלי, את ה2 האחרים הוא מזהה, אחד של 1TB והשני של 120 GB. מה אני אמור לעשות?

• 5 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. הסרתי את הכרטיס PCI-E ואנני מצליח לראות את 2 הזכרונות אחד של 8 גיגה והשני 16 גיג"ה זכרונות אחרים אני מצליח לראות ביציאת ה USB הרגילה אבל 2 הזכרונות לעיל אנני רואה לא במחשב שלי ולא ב DISK MANAGMENT האם ניתן לעשות משהו? הכרטיס PCI-E תוצרת סין ונרכש באיביי תודה

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  6. יש לי במחשב דיסק קשיח של סמסונג בגודל 80 ג'יגה , ולא מזמן בגלל שנגמר לי המקום במחשב , קניתי דיסק קשיח חדש של ווסטרן דיגיטל בגודל 320 ג'יגה. wd 320 ys sats 2 16 mb raid וכשהוספתי את הדיסק הקשיח למחשב , פרמטתי אותו בעזרת Computer Management של הווינדוס. פיצלתי את הכונן החדש ל3 מחיצות : לכונן אחד של 60 ג'יגה , כונן אחד של 140 ג'גה וכונן אחד של 100 ג'יגה. ופשוט העברתי מהכונן הישן של סאמסונג של ה80 ג'יגה , את כל המידע שאני צריך לכוננים החדשים של הווסטרן. אבל היום..בגלל שלא פירמטתי את המחשב אולי איזה שנה והיו כל מיני בעיות בווינדוס החלטתי לפרמט את הסאמסונג ולהתתקין את מערכת ההפעלה במחיצה של ה60 ג'יגה שהכנתי במיוחד לצורך התקנת ווינדוס שם. אבל אחרי שפרטמתי את הסמסונג ונכנסתי להתק…

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  7. התקנתי צורב אסוס בחיבור sata בנוסף לצורב dvd שקיים במחשב בחיבור ide מה צריך לעשות על מנת שהאסוס יזוהה ע"י המחשב

• 10 תגובות
    • 853 צפיות
  8. שלום , ברשותי דיסק פנימי SAMSUNG 103SJ בנפח 1T . הדיסק נרכש לפני כשנה וחצי . אחריות ל 3 שנים . בעבר שימש רק לאיכסון , היום יושבת עליו מערכת ההפעלה 100G והשאר במחיצה נפרדת לאיכסון . הרצתי את הבדיקה של SPEED FAN וקיבלתי את התוצאה המצורפת בצילום מסך עם התראה על ביצועים 86% וכשירות 90% . חצי שנה לאחר הרכישה הבדיקות לא היו 100% אבל עדיין טובות יותר מאשר היום . ד"א יש לי דיסק נוסף WDC WD2500YS , משנת 2008 שעליו ישבה עד לא מזמן מערכת ההפעלה . בבדיקה שלו קיבלתי : The overall fitness for this drive is 97%. The overall performance for this drive is 100%. בנוסף : ביצעתי הצלבה בין כבלי הSATA וחיבור ללוח אם וניתוח הביצועים נשאר אותו דבר . האם יש לי סיבה לדאגה לגבי הSAMSUNG ? …

• 7 תגובות
    • 950 צפיות
  9. טוב אז ככה -הלך לי 1 טרה של WD הסדרה הירוקה פנימי ולקח איתו את אוסף הסדרות והסרטים שלי הכונן היה בסטרימר אבל עדין במסגרת האחריות והבנתי שצריך 2 גיבוים לפחות לדברים האלו למזלי תמונות וסירטי המשפחה היו במקום אחר -אבל עדין חבל בכל מקרה חיפשתי ארד דיסק חיצוני שאני יוכל לניד קבצים חשובים -אבל לא רציתי לשרוף יותר מידי כסף הייתי מת לSSD -אבל הם מאוד רחוקים מלהיות משתלמים עלות תועלת אז ראיתי את הVERBATIM שיש לו שנתים אחריות ועולה 350 שקל זה לא כונן חיצוני ניד לגמרי כי הוא צורך חשמל בנפרד ויחסית גדול -אבל לנידות כזאת יש לי 16 גיגה בסלולרי בכל מקרה אני מכיר את VERBATIM רק מהדיסקים לצריבה שם הם מעולים אז זה היה הימור פתחתי את הקופסה וסך הכל הדברים הרגילים -נורה לסמ…

• 38 תגובות
    • 5.9k צפיות
  10. Started by x-dude,

אננדטק הביאו אותה ב review רציני (הגיע זמן) http://www.anandtech.com/storage/showdoc.aspx?i=2260 למרות שההבדלים ממש דקים בין המנצחים,ה NEC שוב לוקח אותה בגדול We have taken these 16X dual layer capable burners and thrown various media at them to see how each unit burns and reads back. From our results, we can see that the Pioneer DVR-108D, LG GSA-4160B, and NEC's ND-3500A came out on top with their ability to burn any type of media almost flawlessly as well as burn 2.4X dual layer media at 4.0X speeds (DVR-108D & ND-3500A). Our graphical presentations show that these three drives have the best read and write performance as far as DVD+/-R/RW media goes, and also top…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אובכן, רמז - אל תזרקו את הצורב שלכם. כל השאר ... ככה ככה . https://www.youtube.com/watch?v=xA9Xq7hb6Q0

12. היה לי כבל מעוגל שעשיתי (ויצא פרפקט בלי סטיות) כבל רגיל זה עם ההרבה גידים.. תוצאה בPCMARK להארד דיסק: 1100 החלפתי לכבל לא מעוגל רגיל, ובום, 1270 PCMARK . מסקנה, או תשקנו כבל מוכן כמו שצריך, או שאל תעגלו כבלים להארד דיסק

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by sh9696,

שלום קניתי מחשב חדש עם HD SATA II חיברתי למחשב את הHD הישן IDE, הווינדווס מזהה לי אותו כSCSI, אציין כי הוא לא עובד טוב וגורם למחשב להתקע לפעמים וגם עושה יותר מידי רעש?? יש למישהו רעיון???

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  14. שלום לפני יומיים שידרגתי מXP ל7 הכל עבר חלק משום מה הווינדוס 7 חוסם לי את הגישה להרדיסק הנייד שלי (WD MY BOOK PRO 500GB) בדיסק מנג'מנט רואים את ההרדיסק והוא מופיע בכחול וכתוב שהוא בריא ופועל, אבל כשאני מנסה להיכנס אליו הוא רושם לי ACCESS IS denied ניסיתי כבר הרבה דברים שום דבר לא עזר... אני אשמח לקבל עזרה תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by segev22,

לילה טוב, הווינדוס לא הצליח לזהות את הSSD M.2 samsung 960 evo 250G , לא בהתקנה ולא אחריה. הכונן כן מופיע ב-BIOS. ניסיתי לשחק קצת עם ההגדרות ב-BIOS וגם לעדכן את הגירסה של הביוס אבל כלום לא עזר. גם לאחר התקנת driver של הכונן לא היה כל שינוי. הלוח אם הוא של asus דגם maximus ix hero. מישהו נתקל במקרה כזה ?

16. Started by segev22,

ערב טוב לכל הקוראים והעונים, רכשתי לאחרונה אמצעי איחסון מסוג SSD של חברת Mushkin מדגם Callisto deluxe 60GB Solid State Drive - MKNSSDCL60GB-DX . קישור לאתר המוצר: http://www.mushkin.com/Digital-Storage/SSDs/MKNSSDCL60GB-DX.aspx התקנתי את המוצר בתוך המארז חיברתי אותו אל לוח האם, חיברתי מתח והפעלתי את המחשב. דבר ראשון נכנסתי לביוס לראות כי הלוח מצליח לזהות את ההתקן החדש והוא אכן זיהה. שלב הבא בידקה בווינדוס (ברשותי windows 7 ultimate 64 bit). הווינדוס ישר זיהה את ההתקן, התקין את הדרייברים בעצמו וכמובן שההתקן מופיע כמותקן במנהל ההתקנים תחת הכותרת כונני דיסקים ממש עם שם הדגם המדוייק. שלב הבא אני נכנס למחשב שלי ואין שום זכר לכונן בעל הנפח של 60GB. מה שכן הופיע כונן תקלי…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by יהונתן,

היי, קניתי הארדיסק 1.5 טרה של ווסטרן דיגיטל והווינדוס לא מזהה אותו,הביוס כן,וגם המנהל התקנים מזהה,אבל בווינדוס הוא לא מראה לי אותו,ככה שאין לי דרך לאתחל אותו... אני צריך עזרה... תודה,יהונתן.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. בביוס הכונן מופיע - אולם ללא ציון הנפח (מוזר) איני מצליח להבין כיצד לגרום לא להתקין. אינו מופיע ב MANAGE כלל - אין אפילו אינדיקציה לכך שיש כונן מחובר. ניסיתי לזהותו בתור כונן בודד ולהתקין עליו מערכת הפעלה אך גם פה לא מצא את ההארד דיסק. ברשותי לוח אם GA-P55A-UD3 אודה לכל מי שיכול לעזור

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  19. Started by amitbatito,

יש לי דיסק קשיח חיצוני 120 גיגה ואני רוצה לדעת אם יהיה אפשר להתקין עליו ווינדוס?

• 9 תגובות
    • 826 צפיות
  20. ווינדוס טוען לשגיאה חמורה בדיסק הקשיח, הוא המליץ לי להחליף או לפנות למישהו שמבין בזה. בנתיים יצרתי גיבוי של ווינדוס על דיסק חיצוני וקניתי חדש שיחליף את הדיסק הפגום. התקלה הופיע לאחר שנתיים - אין אחריות האם תהיה לי אפשרות להעביר את כל תוכן הדיסק הישן כמו שהוא לדיסק החדש והכל יעבוד בצורה תקינה? אולי כבר עדיף לי לנצל את ההזדמנות ולהתקין את הווינדוס מחדש? *אין לי סיבה לפרמט. המחשב עובד בצורה חלקה מהירה וללא תקלות חוץ מההודעה האחרונה הזו שם יומן רישום: Systemמקור: Microsoft-Windows-DiskDiagnostic תאריך: 17/08/2014 17:40:49 מזהה אירוע: 1 קטגוריית משימה:ללא רמה: ‏‏קריטי מילות מפתח: משתמש: SYSTEM מחשב: תיאור: ‏‏אבחון דיס…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by maor0079,

אני בא להתקין ווינדוס וזה רושם לי : setup did not find any hard disk drire install אני לא מצליח להתקין וחיפשתי דריברים ל WD1600JS שלי ולא מצאתי ואיך אני אמור להתקין ווינדוס בביוס הוא מזהה לי אותו וגם בויינדוס עצמו

22. Started by dorozen,

שלום לכולם, יש לי כונן פלאש מסוג Kingston G3 16GB הכונן הגיע מהחנות על FAT32. אתמול הייתי צריך להעביר קובץ ששוקל 8 ג'יגה לכן פירמטתי את הכונן לNTFS (כמובן לאחר שגיביתי את הקבצים בכונן). הטעות שעשיתי היא שלא העברתי את הכונן למצב Performance לפני הפירמוט. עכשיו כשאני מכניס את הכונן למחשב הוא מזהה אותו אך מבקש לפרמט אותו, כשאני מנסה לפרמט אותו אני מקבל את ההודעה הבאה: Windows was unable to complete the format. ניסיתי להוריד תוכנה חיצונית לפירמוט של HP USB Disk Storage Format Tool אך כשאני מנסה לפרמט דרכה אני מקבל את ההודעה הבאה: Deivce media is write-protected. למרות שבפועל הכונן נמצא על Optimize to performance. אני מקווה שיש דרך להציל את הכונן תודה!

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by רועי אלגרבלי,

שלום רב! התקנתי ווינדוס 7 64 ביט אולטימאט ושכחתי להגדיר בביוס שהדיסק קשיח יפעל כsata עכשיו כשאני משנה את ההגדרת לsata ווינדוס לא עולה... השאלה היא האם יש פתרון לבעיה או שנטרך להתקין הכל מחדש? ואם אני מתקין מחדש האם חייב כונן דיסקטים כדי להתקין תדרייבר של sata או שאפשר דרך דיסק און קי?

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. היי, אז הסיפור הוא כזה, אני קם בבוקר, מנסה להפעיל את המחשב, עולה רגיל והכל, איך שהוא מסיים את הטעינה של הווינדוס (7), אני מקבל מסך כחול מהיר, והמחשב מבצע ריסטרט וכך חוזר חלילה, ניסתי את הדברים הבאים: 1. ההעברת ההארד דיסק למחשב אחר, ושם הוא לא זוהה, וברגע שחובר לבדו ללוח אם, קרתה את אותה התקלה. 2. ניסתי לתקן את ההארד דיסק עם הדיסק של הווינדוס, ושוב נתן לי שגיאה שהוא לא מזהה ווינדוס. 3. ניסתי להתקין מחדש ההתקנה נתקעת לפני המידע על הדיסקים הזמינים.. אגב שמתי לב שההארד דיסק כן מזוהה בביוס! תגידו לי בבקשה אם יש דרך להציל את המידע, זה מידע נורא יקר לי.. עוד משהו, אני כבר קיבלתי את זה שהלך לי ההארד דיסק, ואני מתכנן לקנות ecogreen 1.5T, איך הוא ביחס לברקודה 7200 שיש לי עכשיו? יו…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. יש לי SAMSUNG HD204UI שקניתי לא מזמן ה SPIN TIME שלו 56 אחוז בשאר הוא בסדר הוא ירד ל 0 ומערכת ביקשה שנעשה גיבוי עשיתי ריסט למחשב וזה חזר ל 56 יש סיבה לדאגה? האם כדאי להתחיל לגבות ולממש את האחריות? האם SAMSUNG לא חברה אמינה ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים