אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
I would like to view some of your comments on *HDD HITACHI HDT725032VLA360 320GB SATA-300 7200rpm 16MB im really not sure if its a good model or if another company should be better...im looking for a silent 320gb drive and my options are pretty much limited...its either Hitachi or seagate, whereas the seagate model is *HDD Seagate ST3320620A, 320 GB 16MB, ATA100, 7200. please give me suggestions on waht you think is better. thanks alot
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
ישבתי על הגדר המון זמן, ובגלל שאני לא מוותר על גיבויים נגמר לי המקום בכל ההארדיסקים הפנימיים (1TB+0.5TB) והחיצוניים (1TB+1TB+0.5TB). PLEX רעב לתוכן חדש ואני נאלץ בזמן האחרון למחוק סרטים, סדרות ומשחקים (חלקם שווים) כדי לפנות מקום. זה לא עסק. בכל אופן, קשה למצוא ביקורות על הכונן הזה ברשת ובנוסף בהרבה חנויות הוא out of stock. מה דעתכם עליו? 800 ש"ח זה מחיר טוב? זה מהסידרה הבעייתית של סיגייט?
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
שלום, אני אשמח לעזרתכם בהמלצות לגבי דיסק קשיח חיצוני בקוטר 2.5 אינץ' הכולל חיבור FIREWIRE בנוסף ל USB. חיפשתי לא מעט ובגדול כל פעם ניתקלתי רק בכוננים של WD בקוטר 2.5 אינץ' בעלי חיבור FIREWIRE. אשמח לדעת אם יש למישהו כאן ניסיון או המלצה עם יצרנים אחרים שמציעים דגימים בעלי חיבור USB וגם FIREWIRE, או אם יש מילה חיובית לזרוק על אלה של WD. הנפח הוא לא פונקציה כרגע. תודה.
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
-
היי מישהו מכיר מקום זול במרכז שמוכר דיסקים DVD לצריבה של Verbatim? עדיפות למקום שמוכר בבודדים. תודה
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
שלום יש לי זיכוי בבאג מה שאומר שהדגמים הבאים רלוונטיים: Cruzer pop/slice/glide/switch/blade אני יודע שלרוב בתקציב הזה זה לא באמת משנה ולקחת מה שיותר נראה לי בעין אבל מצאתי ספציפית ביקורת על ה-Blade והוא מראה ביצועים נחותים משל ה-Cruzer micro שישן ממנו בהרבה אבל היה באותה קטגורית מחיר בזמנו אז ככה אם יש לכם איזה המלצה ספציפית אני אשמח לשמוע תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום. יש לי שרת אחסון עם לוח אם מדגם Gigabyte GA-D525TUD. כרגע יש לי שני כוננים של 2TB שיושבים על בקר הרייד (SATA) וכונן של מערכת ההפעלה שיושב על SATA שלישי. יש לי חיבור SATA נוסף, חיבור IDE ו-PCI אחד. קניתי עכשיו עוד שני כוננים של 2TB ואני רוצה לחבר אותם על שני חיבורי ה-SATA הנותרים ולחבר את הקשיח של מערכת הפעלה בצורה אחרת. רציתי לדעת האם חיבור של הכונן של מערכת ההפעלה על מתאם SATA ל-IDE למשל כזה: http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=2&glist=1&uin=5269&txt_search=IDE&buy=&minprice=0&maxprice=0 יפגע בביצועי הקשיח או שעדיף מתאם של SATA ל-PCI? (למרות שלפי מה שהבנתי לשניהם רוחב פס של 133MBps) תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות דיסק ssd ולהתקין עליו את המערכת הפעלה השאלה שלי את אם יש באמת הבדל שערכת הפעלה תהיה מתוקנת רק על כונן ssd זאת אומרת שאני רק צריך 32 gb זה מספיק בשביל המערכת הפעלה . ואיך אני יכול לעביר את מערכת הפעלה שלי לדיסק ssd מהדיסק הרגיל .? או שאני מתקין מחדש הכל ?..
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
שלום רב לכולם התעוררתי בבקור לגלות שהמערכת הפעלה נדפקה סבבה...התקנתי מחדש התעסקתי קצת עם מחיצות אבל הכל עלה בחזרה הווינדווס הותקן על דיסק אחד והדסיק השני של ה 500 ג'יגה לא נגעתי בו היה לי שם יותר מ 400 ג'יגה של חומר ותמונות של ה 7 שנים האחרונות עכשיו הבעיה בכונן של ה 500 דרך כל תוכנת צד שלישי אפשרית אני רואה את הכונן אבל הוא מראה לי שפשוט על אותו דיסק יש 130 ג'יגה של unpratitioned space אני לא רוצה ליצור מחיצה על אותם 130 ג'יגה האלה בשביל שמה שהיה על הדיסק לא ימחק הנה תמונה להמחשב זה קצת קשה להבנה בבקשה למומחים פה אני אובד עצות...נראה לי שבסוף אני אקח אותו לשיחזור החיים שלי שם [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 926 צפיות
-
-
יש לי מארז מיני טאואר מלפני כחמש וחצי שנים והוספתי כרגע דיסק קשיח נוסף. הבעייה היא שאין בו כל כך מקום, אני לא בטוח שאיפה שדחפתי את הכונן הנוסף בכלל נועד לכונן קשיח. מה שעשיתי הצמדתי לחלוטיןן שני כוננים קשיחים כך שאין ביניהם מרווח בכלל, השאלה שלי האם זה תקין? הכוננים לא מתחממים יותר מדי אבל בכל זאת...
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
כבר המון זמן אני מנסה לצרוב קבצים והצורב פשוט לא נותן לי הוא מגיע לשלב הverifying ופשוט רושם מלא שגיאות. לעומת זאת אם אני מבטל את הverifying הוא צורב אבל חצי מהקבצים לא תקינים. שלחתי את הצורב לתיקון ותענו שסידרו אותו אבל עדיין יש את אותה בעיה אני לא יודע מה לעשות אשמח לייעוץ ! שבת שלום
-
- 5 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אני מעוניין ליצור מחיצה יחידה בדיסק קשיח 80GB בפורמט NTFS בו לא תותקן מערכת הפעלה (אך אולי בעתיד אחלקו גג לשלוש). ה- WIZ של WinXP ליצירת מחיצה מאפשר בחירה בין Primary partition ל- Extended. ה-WIZ של PartitionMagic מאפשר בחירה בין Primary partition ל- Logical. במה לבחור: Primary partition or Logical or Extended? האם כדאי לעשות דרך WinXP או דרך PartitionMagic? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה חוויתי מות של הארדדסיק של SEAGATE מדגמי ה500GB והוא הוחלף באחר כבוד לWD ללא שאלות מיותרות- אבל כאן הבעיה הקלה כי המחשב הוא של אחותי ובאמת לא מסובך להתקין אותו מחדש. קניתי את אותו HDD להורים שלי(שני המחשבים נקנו בו זמנית) והוא עדין לא מת- בחנות מוכנים להחילף לי אותו גם לWD. הבעיה: על הHDD שאני רוצה להחליף יש 2 מערכות הפעלה שרצות XP וויסטה- ולהתחיל עכשיו להתקין הכל מהתחלה זה סיפור מההפטרה(למעלה מ6 שעות עבודה). עכשיו שתי מערכות ההפעלה מגובות בנפרד על GHOST שנוצר מתוך מערכת ההפעלה של כל אחד מהם(קובץ גוסט של ויסטה שנוצר על ויסטה וקובץ גוסט של XP שנוצר מתוך הXP), בנוסף יש עוד פרטישן של קבצים שלא קשורים למערכת הפעלה. השאלה היא: איך אני "מצלם" את כל ההארדדיסק(…
-
- 7 תגובות
- 926 צפיות
-
-
חיברתי את הכונן הקשיח בצורה חיצונית עם קבל sata והקונן נראה כשני קוננים g ו i אבל שניהם לא נפתחים ותוקעים לי את המחשב איך אפשר לחלץ מהם מידע ? תודה רבה על העזרה מראש
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
ללוח הזה יש תמיכה בSATA, אני רוצה לקנות הרד דיסק חדש, ונראה שהיום הרבה יותר נוח זה לקנות את הSATA II. אני שוקל לקנות WD 200GB SATA II יש אולי המלצות אחרות, לפני שאני שם את הכסף ? האם אני אצטרך לעדכן ביוס ? האם הדרייברים של הSATA 1 טובים גם לSATA 2 ? או שאני אצטרך משהו אחר כדי להגדיר אותו לווינדוס ? שאלה קצת אופטופיק אבל על הדרך... יש צורך בהתקנת דרייברים להרד-דיסק SATA שהוא לא משמש את מערכת ההפעלה ? (אצלי ווינדוס זיהה לי אותו רגיל, השאלה זה האם במחשבים אחרים זה גם קורה ? ) בתודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
בעקבות הפרסומים וההמלצות על הכונן 250gb של Samsung קניתי אותו (הדגם SP2504C) והתאכזבתי קשות: הביצועים שלו לא טובים באופן מורגש מהכונן הקודם שהיה לי של WD שנחשב כונן ממוצע כמו כן הוא כונן רועש !!! זה מורגש בעיקר בגלל שכל הקירורים שלי במחשב הם שקטים ואז שומעים אותו בצורה חדה והוא ממש טרקטור בהשוואה למה שאומרים עליו!! בנוסף הוא מגיע לקרוב ל-50 מעלות בעת מאמץ. בקיצור - אכזבה קשה!!!
-
- 10 תגובות
- 926 צפיות
-
-
קניתי לפני כ 3 שבועות מחשב חדש עם צורב של LG GSA-H10N בדיסקים רגילים של DVD זה צורב מצוין... אבל קניתי 10 דיסקים של TDK DVD-RW 1-2X ואני לא יכול לצרוב עליהם.??????!!!!!! ניסיתי את תוכנות ROXIO, NERO (וגם את התוכונת הפנימיות שלהם לכתיבת דיסקים INCD) וכלום פשוט לא נותן לי לצרוב... ניסיתי להוריד FIREWIRE חדש אבל אין כלום... צריך עזרה :jump:
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
משהו מוזר שקרה לי ולא הבנתי פירמטתי תמחשב וה-DISC ON KEY היה מחובר באותו זמן אז שמחקתי מחיצות אז בטעות גם מחקתי תמחיצה של ה-DISC ON KEY לאחר מכן שניסיתי להכנס לכונן במחשב של ה-DISC ON KEY הוא רשם לי שצריך קודם לאתחל אותו כאילו לעשות לו פורמט לחצתי איתחול אבל זה רושם לי שלא ניתן לעשות איתחול בקיצור הכונן של ה-DISC ON KEY מופיע לי אבל לא ניתן להכנס אליו ניסיתי גם במחשב נייד הכונן מופיע אבל הוא רשם לי להכניס דיסק נשלף משהו כזה... עשיתי גם לחצן ימני על הכונן מאפיינים וזה רשם לי שיש לי 0 מקום ב-DISC ON KEY משהו מוזר ניתן לתקן את זה?
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
שלום קניתי מארז מסוג Cooling Master cm690. יציאת הeSata הקדמית שלו מחוברת לכניסת הeSata בלוח הASUS P5Q-PRO. אני מעוניין להשתמש בדיסקים SATA סטנדרטיים שברשותי ככונני גיבוי. יש לי חיבור מתח חיצוני ורק חסר לי כנראה כבל שמתאם בין הSATA לeSata. האם אני באמת צריך כבל כזה? כששאלתי בחנות נאמר לי שכבל הSATA יכול להתחבר גם ליציאת הeSata אבל אני לא רואה שהוא מתאים. האם זה הכבל המתאים? אין ענייני זכר נקבה בכבלים האלו? http://www.papyrus.co.il/hebrew/100cm_sata2(esata)_-to-_sata_external_cable_(hebrew).htm מוזר שאין אותו בחנויות רגילות (TMS/איבורי/KSP/נועה). תודה. עדכון: האם הכבל הנ"ל גם מתאים? (שליש מחיר מהקודם בהתחשב במשלוח) http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=25359#d…
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
האם למישהו יש כלים טובים ויעלים לתת לי ברגע שHDD פורמו כלל ויש לי חומרים שאני רוצה מאוד מאוד להציל ?? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 926 צפיות
-
-
יש לי לוח אם Asus P7H55-M Pro, שלא תומך ב Raid וקניתי עכשיו 2 SSD, אני רוצה לעשות ביניהם Raid0 ולהתקין את המערכת הפעלה בה. אני לא כל כך מבין בזה אבל רוצה ללמוד, אם אני קונה בקר Raid מ ebay, למשל: http://www.ebay.com/itm/4-Port-SATA-SERIAL-ATA-PCI-CONTROLLER-RAID-I-O-PC-CARD-/160290993710?pt=US_Computer_Disk_Controllers_RAID_Cards&hash=item255216762e אני יכול לחבר אותו בלוח, לחבר אליו את 2 הכוננים ולעשות ביניהם רייד? איך עושים את זה? הבקרים האלו עובדים אוטומתי ז"א אני רק מחבר את הכוננים ואני פשוט יראה אותם בביוס ככונן רייס אחד?
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בצריבה של 900 מגה יש לי תוכנת נרו 6 ויש לי דיסקים של 900 מגה אבל אני לא יודע איך לצרוב זה אומר שאפשר רק עד 700 ..ואמרו לי שאני צריך לעשות over burn ואין לי מושג איך מי שיודע איך בבקשה שיעזור לי זה חשוב לי מאוד
-
- 5 תגובות
- 926 צפיות
-
-
ב 8 זה נראה כאלי הדיסק ריק לגמרי, כשחיברתי חזרה ל XP לא ראו את הקבצים אבל היה נראה שהמקום תפוס ע"י איזו ספרייה (נראה כמו משהו של מערכת)
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום 8) מצאתי כונן חדש בבית וחיברתי אותו, הוא מזוהה בביוס והכל טוב ויפה, אני רוצה לפרמט אותו וכמובן לעשות מחיצות, אנלא רוצה להתעסק עם דברים שקשורים לפלופי! הבנתי שיש תוכנות כמו MaxBlast ו-Partion Magic, אשמח לקבל לינקים והסברים על איך לפרמט ולעשות מחיצות בכונן החדש. תודה.
-
- 9 תגובות
- 925 צפיות
-
-
הבעיה כנראה לא בהארדיסק אלא אולי בלוח... בחיבור של הארדיסק החיצוני לחיבור USB 2.0 הוא עובד מצויין אבל שמחברים אותו ליציאה של USB 3.0 הוא לא מגיב בכלל ולא מתקשר עם המחשב... יש לי לוח אם של חברת ג'יגהבייט GA-P55-USB3 הדרייבר של הביאוס מעודכן מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-