אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
יש לי כמה דיסקים קשיחים של WD בנפח 1T ( הסידרה הירוקה , שמיועדת לאחסון ) לגיבוי שאני מחבר אותום בהתאם לצורך לתחנת עגינה כדי להפעילם. אתמול כשהייתי מחובר דרך SATA כיביתי את התחנה והחלפתי דיסקים . הדיסק שהכנסתי משום מה התעקש להראות לי את הנתונים של הדיסק הקודם . היום בבוקר חיברתי את הדיסק בממשק USB ומשהו מוזר . אני רואה שהתפוסה הכולל שלו היא מעל 800GB למרות שבפועל אני מוצא כ 180G בלבד . הפעלתי את תוכנות תיקון השגיאות של מיקרוסופט והצלחתי למצוא חלק מהקבצים ( אלו חלק מה 164G ) . הבעיה עכשיו שאני לא יודע איך לגשת לשאר המידע , מצד אחד הוא כאילו שם , מצד שלי לא רואים אותו ( והאופציה של SHOW HIDDEN FILES מופעלת ) . תודה מראש לכל העוזרים .
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
אני מתכנן לרכוש מחשב פשוט וזול לשימוש משרדי, בכ 1,500 ש"ח בערך, אין לי צורך במקום אחסון נרחב, מכיוון שבעוד שנה/שנתיים אני כבר לא אצטרך את המחשב. אך מכיוון שדיסק קשיח של 250/320/500 גיגה עדיף מדיסקים של 160 ג'יגה ומטה, אני שוקל לרכוש דיסק של 500GB, למרות שאני לא צריך את מקום האחסון, מתוך ראייה שלאחר שהמחשב עצמו ילך לפח, אני אוכל להשתמש בדיסק הקשיח במחשב אחר, חדש. האם התכנון הוא ש SATA II ישאר איתנו שנים רבות, או שכבר יש תכנון לתקן חדש ברקע ?
-
- 8 תגובות
- 906 צפיות
-
-
היי, אני מתכוון לקחת דיסק לייטסקרייב, להכניס אותו הפוך ולעשות את הלייבל בלי לצרוב זה אפשרי או שחייב קודם לצרוב אני רוצה לעשות את זה לכמה דיסקים ואז בבית לצרוב אותם רגיל כי לי אין צורב לייטסקרייב ולחבר שלי יש. תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-
-
כונן SSD 4TB מה כדאי ומחיר טוב מה שמצאתי SAMSUNG 870 QVO SATA III 2.5" SSD 4TB במחיר 1711 ש"ח עד הבית כולל הכול האם זה כונן איכותי ? כדאי משהוא אחר ?
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
המחשב הנייח שלי הלך ואני לא רוצה לקנות חדש בנתיים אז החלטתי לקנות DAS\NAS לשני כוננים בשביל שאני יוכל להשתמש בכונים הקשיחים של ה3 טרה שלי וה4 טרה שבמקרה קניתי שבוע לפני שהמחשב הלך. אבל ברגע שאני מחבר אותם לנייד עם הDAS דרך USB 3.0 או דרך מארז חיצוני אחר שיש לי אני רואה בניהול שהכונן עם GPT Protective Partition ואני לא יכול לגשת אליו. חפרתי בגוגל וראיתי פתרונות שדורשים ממני לפרמט את הכונן או להמיר לMBR שתומך עד משהו כמו 2.2 טרה. השאלה שלי היא יש דרך שאולי אני יוכל לגשת לכונן בלי למחוק את כל התוכן? וגם ידוע לכם על בעיה עם DAS ומארזים חיצוניים לכוננים עם GPT ? כי חיברתי את זה למחשב של חבר שלי ישירות לSATA הפנימי שלו וזה עבד מצויין ובלי בעיה. כרגע הפתרון שיש לי הוא לקחת מחשב …
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום. היום החלפתי כונן דיסקים במחשב שלי. רציתי לצרוב קובץ ISO וכשהוא מגיע לאחוז 1 מופיעה לי הודעה שהצריבה נכשלה "power calibration error" ניסיתי לנקות את העינית של הכונן וגם את מה שכתבו פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=39042.msg3178722#msg3178722 ועדיין הבעיה לא נפתרה. נ.ב הכונן יכול לקרא דיסקים וכל מדיה אחרת הבעיה היא רק בצריבה. אשמח לפתרון,תודה.
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום היקרים, אני מחר קונה SSD חדש של KINGSTON בנפח של 128 ג'יגה. רציתי לדעת איך לשלב במערכת את הכונן הזה ביחד עם ה-HDD שלי בנפח של 500 ג'יגה; הוא מחולק לשתי מחיצות 232 ג'יגה פר מחיצה, באחת מהן מותקנת כמה תוכנות חשובות וביניהן גם מערכת ההפעלה. איך אני מגבה את הקבצים החשובים והופך את שתי המחיצות האלה למחיצה אחת? אחרי שאני מגדיר את SSD בתור מערכת הפעלה? הרי אחר כך יהיו לי שתי מערכות הפעלה. כל העניין הזה די מסבך אותי. מעבר לזה - איך מומלץ לתחזק SSD כדי למנוע נסיגה בביצועיו השוטפים (כלומר למנוע מזבל להצטבר על כונן ה-SSD, אלא על ה-HDD)? האם תוכלו לצרף מדריך במידה וקיים? כמו כן, ככל שהשטח הפנוי קטן יותר כך ביצועיו יירדו? תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2676&CatCode=399 זה 500 גיגה, וזה עולה 170. כרגע אני רוצה כמה שפחות מחיר וכמה שיותר מקום, עם עדיפות לפחות מחיר. מצאתי את זה שאני רואה שהוא זול יחסית ונותן אחלה מקום. השאלה היא איך הכונן, אם למישהו יש איתו ניסיון. תודה רבה ואודה לתשובה מהירה כי אני רוצה לקנות היום :-)
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
שלום לכולם מאחר ותקופה ארוכה לא עודכנו הצורבים המומלצים, אשמח לקבל המלצה לצורב DVD בין אם פנימי או חיצוני. חובה חיבור SATA (אם מדובר בכונן פנימי) - לצערי הלוחות החדשים, הH61 לא תומכים בIDE, ולא שמתי לב לפני שקניתי
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
הכונן חיצוני הבא של ווסטרן דיגיטל 1 טרה עולה 300 ש"ח באופיס דיפו ... סתם ככה שתדעו מה אני רוצה - 1 טרה עדיפות לחברה מוכרת ואמינה עד 350 ש"ח בחנות כמו ביג בוקס אופיס דיפו חנויות שיש במרכזי קניות ולא חנויות אחרות... הכונן הוא - מועתק מאתר אופיס דיפו.[table] [tr] [td] [table] [tr] [td][/td][td]מידע אודות המוצר [/td][/tr][/table][/td][/tr][tr][td] [table][tr][td][/t][/t][/t] [/l][/l][/td][td]דיסק קשיח חיצוני מבית WD סדרת MY BOOK Essential Apollo Edition 2.0, עם חיבור USB2.0 מהיר [/td][/tr][tr][td][/t][/t][/t] [/l][table][tr][td]עיצוב חדש הכולל נורת חיווי הממחישה את כמות הנפח בזמן אמת! [/td][/tr][tr][td][/t][/t] [/l][table][tr][td]גבו את כל המסמכים, התמונות, השירים והוידאו של…
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
יש לכם כתבה על SSD החדש והצלחתו אבל אין להשיג בישראל , מתי יגיע
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
מישהי שאני מכיר השיגה דיסק DVD די נדיר.... הבעיה היא שאין לה נגן DVD, לא רגיל ולא אחד במחשב. היא ניסתה להכניס את הדיסק לכונן הרגיל שיש לה, אבל תוכן הדיסק יצא ריק (הדיסק תקין דרך אגב). אז אני משער שהוא יצא רק בגלל שזה דיסק DVD שנכנס לתוך כונן CD. אז רציתי לדעת אם יש איזה שהיא אפשרות שהיא כן תוכל להפעיל את הדיסק DVD ב-כונן הרגיל?...
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
מדובר בצורב סמסונג 182M... כמו שרשמתי בכותרת, צורב אך לאחר מכן לא מזהה את המידה שצרב לפני דקה... מזהה כדיסק ריק. בכוננים אחרים המידע מזוהה ללא בעיות. האם הגיע סופו של הצורב?
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
ללוח הזה יש תמיכה בSATA, אני רוצה לקנות הרד דיסק חדש, ונראה שהיום הרבה יותר נוח זה לקנות את הSATA II. אני שוקל לקנות WD 200GB SATA II יש אולי המלצות אחרות, לפני שאני שם את הכסף ? האם אני אצטרך לעדכן ביוס ? האם הדרייברים של הSATA 1 טובים גם לSATA 2 ? או שאני אצטרך משהו אחר כדי להגדיר אותו לווינדוס ? שאלה קצת אופטופיק אבל על הדרך... יש צורך בהתקנת דרייברים להרד-דיסק SATA שהוא לא משמש את מערכת ההפעלה ? (אצלי ווינדוס זיהה לי אותו רגיל, השאלה זה האם במחשבים אחרים זה גם קורה ? ) בתודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום. יש לי כונן קשיח חיצוני לשם גיבוי Western Digital my book 1110 USB Device. שטח האחסון הוא 1 טרה והוא ישן. עכשיו אני מעוניין לרכוש עוד כונן קשיח נייד לשם גיבוי בגודל 1 טרה. ואני לא מבין בזה, 2.5 אינץ', 3.5 אינץ'. ממש לא מבין בזה. היום משתלם יותר לקנות 2 טרה? אתם יכולים להמליץ לי על משהו טוב? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
לפני שאקנה אחד כזה רציתי להיות בטוח שהמחשב יוכל להתגבר על מגבלת ה-137 ג"ב והאם אצטרך כרטיס בקר ATA 133 לתמיכה במהירות כזו. האם יש גורמים נוספים שצריך להתחשב בהם? מדובר במחשב AMD ATHLON XP1700 מלפני שנתיים בערך עם לוח אם 7VTXH+. בתודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 906 צפיות
-
-
היי אני מתעניין בקניית כונן קשיח חיצוני 2.5 אינץ' 1TB USB3.0 אשמח להמלצות!!!!! ושיהיה במחיר סבבה ואמין גם על הדרך!! תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
נתקלתי משום מה בשני דגמים (?) של אותו צורב אבל שניהם באותה המהירות 52x32x52 של LG.. האם הדגם שמוכרים אצלנו שונה חומרתית מהדגם הנמכר נגיד באנגליה? למרות שצויין ששניהם מדגם GCE-8525B הצורב שנמכר אצלנו:
-
- 9 תגובות
- 906 צפיות
-
-
לפי האתר של WD רשום שיש 5 שנים גם לגרסת הBULK וגם ל RETAIL ... אבל החנויות בארץ רושמות שיש עליו 3 שנים ... מה הולך פה ?
-
- 10 תגובות
- 906 צפיות
-
-
דיסק של IBM 30 גיגה התחיל לפני יומים אחרי שפירמטתי אותו להשמיע קולות חיכוך. יכול להיות שזה סופו? יש תוכנה שבודקת את התקינות שלו? תודה
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות צורב דיוידי בימים הקרובים, אשמח לקבל המלצות לגבי צורבי דיוידי שונים. כמו כן, שמתי לב שיש הבדל עלות בין מותגים שונים (אמאסאי, טושיבה, לג'י וכו') מה כדאי ? מה עדיף ?. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
היי חבר'ה , אני קונה מחשב נייד מסוג Asus K55VM-SX117V ואני מעוניין לקנות לו SSD אמין,טוב ולא יקר.אני מתלבט בין השניים הללו: Corsair Force Series 3 180GB SSD Sata III MLC 2.5 Crucial m4 2.5'' 128GB SSD MLC SATA III CT128M4SSD2 אני לא מכיר יותר מדי את הטכנולוגיה העומדת מאחור הSSD והכונטרולרס ולכן אני פונה אליכם מה עדיף לקנות המחירים שלהם הם בין 540ש"ח ל690 ש"ח אני קונה מKSP אז זה המחירים כיום תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
בדקתי מחירים וזה נראה משתלם.. בכל אופן, חבר אחד שלי צורב עליהם כל הזמן. רציתי לדעת עוד חוות דעת. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום 8) מצאתי כונן חדש בבית וחיברתי אותו, הוא מזוהה בביוס והכל טוב ויפה, אני רוצה לפרמט אותו וכמובן לעשות מחיצות, אנלא רוצה להתעסק עם דברים שקשורים לפלופי! הבנתי שיש תוכנות כמו MaxBlast ו-Partion Magic, אשמח לקבל לינקים והסברים על איך לפרמט ולעשות מחיצות בכונן החדש. תודה.
-
- 9 תגובות
- 905 צפיות
-