אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
יש לי מפרט לגמריי לא רע: לוח ASUS P5W DH, מעבד Intel® Core2 Duo 6600 2.4GHZ זכרון: 3GB בשבועיים האחרונים הוא מגיב באיטיות, מבדיקות שעשיתי ראיתי ש זיכרון שלו נמצא בניצולת של בין 1.5-2.00 והCPU USAGE קצת משתולל, מבדיקות וירוסים וטיפלים אחרים לא מצאתי כלום, הוספתי 2 מצבים של ביצועיי ה HD שלי שהם ב raid0 נראה נמוך קצת לא ? [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בטוח שכבר שאלו את זה אבל, אני לא מוצא תשובה מספקת. רציתי לדעת בבקשה האם מישהו יכול להסביר לי מה זה RAID (אפילו לתת איזשהו מדריך) תודה מראש לכולם
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
יש מחשב שלא רוצים שיעתיקו אותו לחומרה דומה. יש משהו שיעזור למנוע העתקה מלאה של הכונן לכונן זהה אחר ליצירת העתק מחשב ?(חוץ מנעילה פיזית). נעילה פר מספר סידורי של מעבד או של מספר סידורי של כונן קשיח\רעיון דומה ?
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
היי אני מחפש דיסק קשיח בתקציב שבכותרת (אולי קצת חריגה), כנראה של 250GB... איזה חברה הייתם ממליצים לי? חשוב שיהיה מהיר ושקט. תודה
-
- 8 תגובות
- 908 צפיות
-
-
לא לפני הרבה זמן בצעתי raid0 במחשב הכל עבד מעולה. היום היה לי מסך כחול ולאחריו כשהמחשב עולה ראיתי שבמסך שהמחשב מציג את מערך הדסקים שלי על אחד מהם מופיע error occured! השאלה היא האם זו בעיה חומרתית בדיסק או שזו בעיה במערך..??? יש לציין שהמחשב עולה לווינדוס![br]פורסם בתאריך: 17.12.2009 בשעה 22:14:14 אני לא בטוח אם זה שייך לפה או לחומרה אני אשמח שיעבירו את ההודעה למי שצריך במידה וצריך....
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
נדפק לי HD MAXTOR 60GB, לא יודע איך נשבר לו הפין . יש דרך שאפשר להפעיל אותו כדי לשחזר מידע? הפין שנדפק הוא הפין העליון ימני קיצוני, יש למישהו מושג מה תפקידו? הפין נשבר כך שנשאר לו חלק קטן בקצה. ועוד אני מתלבט בין MAXTOR לWD, שניהם 8BUFFER, או 80 או 120 GB, זה פחות משנה אין הגבלת תקציב, וחייב PATA. תודה RK.
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
קודם כל כותרת ודבר שני מה זה בעצם SATA..אני מצטער אם השאלה מפגרת אבל מה אני יעשה אני לא מבין.. וסתם שאלה שאולי לא קשורה יש שמועות או הנפצות לגביי DDR4 לראמ בעתיד?שוב אני לא אומר שיש אני שואל אם יש!. תודה לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום, חשוב שהכונן יגיע עם שלט , בסכום של כ 400 שקל. הכונן ישמש לגיבוי חומר מהמחשב האישי ובעיקר לצפייה בסרטים,סדרות על ידי חיבור ישיר לטלויזיה. לכן חשוב שיגיע עם חיבור איכותי לטלויזיה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה...בעקבות "תאונה" קלה של קופסא עם משחת נעליים שנפתחה בתיק שלי יש לי עכשיו אוסף יפה של דיסקים מלוכלכים ... רוב הלכלוך הוא בעצם על הצד עם שם הדיסק וכו' ולא על הצד הצרוב (זה נקרא צרוב גם בדיסקים מקוריים?) אבל אני מניח שזה לא טוב לשום כונן או נגן דיסקים אם אני אכניס אליו דיסק מלוכלך... האם יש איזו דרך לנקות את הדיסקים (ולמנוע ממני לאבד דיסקים שעלו לא מעט) בלי לפגוע בהם...מים לא עזרו (גם לא חמים... מקווה שיש למישהו איזה פתרון...המון המון תודה מראש ;-) אודי
-
- 8 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בצריבה של 900 מגה יש לי תוכנת נרו 6 ויש לי דיסקים של 900 מגה אבל אני לא יודע איך לצרוב זה אומר שאפשר רק עד 700 ..ואמרו לי שאני צריך לעשות over burn ואין לי מושג איך מי שיודע איך בבקשה שיעזור לי זה חשוב לי מאוד
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
היו בפתאומיות, הצורב שליLiteon X8 הפסיק לקרוא דיסקים. אני מכניס לתוכו דיסק כלשהו הוא מתחיל לסובב אותו ואז אני שומע ויברציות חזקות מבפנים ותרתורים המערכת כמובן מסרבת לקרוא את תוכנם + המחשב עולה ממש לאט.. יכול להיות שזהו BOOT SECTOR VIRUS? או שאולי זו בעיה נפוצה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
מה עדיף ? שניהם עולים בדיוק אותו דבר 530. ה NCQ זה סוג של RAID לא ? תודה
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
בדקתי מחירים וזה נראה משתלם.. בכל אופן, חבר אחד שלי צורב עליהם כל הזמן. רציתי לדעת עוד חוות דעת. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
יש לי כמה דיסקים קשיחים של WD בנפח 1T ( הסידרה הירוקה , שמיועדת לאחסון ) לגיבוי שאני מחבר אותום בהתאם לצורך לתחנת עגינה כדי להפעילם. אתמול כשהייתי מחובר דרך SATA כיביתי את התחנה והחלפתי דיסקים . הדיסק שהכנסתי משום מה התעקש להראות לי את הנתונים של הדיסק הקודם . היום בבוקר חיברתי את הדיסק בממשק USB ומשהו מוזר . אני רואה שהתפוסה הכולל שלו היא מעל 800GB למרות שבפועל אני מוצא כ 180G בלבד . הפעלתי את תוכנות תיקון השגיאות של מיקרוסופט והצלחתי למצוא חלק מהקבצים ( אלו חלק מה 164G ) . הבעיה עכשיו שאני לא יודע איך לגשת לשאר המידע , מצד אחד הוא כאילו שם , מצד שלי לא רואים אותו ( והאופציה של SHOW HIDDEN FILES מופעלת ) . תודה מראש לכל העוזרים .
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
אני מתכנן לרכוש מחשב פשוט וזול לשימוש משרדי, בכ 1,500 ש"ח בערך, אין לי צורך במקום אחסון נרחב, מכיוון שבעוד שנה/שנתיים אני כבר לא אצטרך את המחשב. אך מכיוון שדיסק קשיח של 250/320/500 גיגה עדיף מדיסקים של 160 ג'יגה ומטה, אני שוקל לרכוש דיסק של 500GB, למרות שאני לא צריך את מקום האחסון, מתוך ראייה שלאחר שהמחשב עצמו ילך לפח, אני אוכל להשתמש בדיסק הקשיח במחשב אחר, חדש. האם התכנון הוא ש SATA II ישאר איתנו שנים רבות, או שכבר יש תכנון לתקן חדש ברקע ?
-
- 8 תגובות
- 907 צפיות
-
-
היי, אני מתכוון לקחת דיסק לייטסקרייב, להכניס אותו הפוך ולעשות את הלייבל בלי לצרוב זה אפשרי או שחייב קודם לצרוב אני רוצה לעשות את זה לכמה דיסקים ואז בבית לצרוב אותם רגיל כי לי אין צורב לייטסקרייב ולחבר שלי יש. תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 907 צפיות
-
-
כונן SSD 4TB מה כדאי ומחיר טוב מה שמצאתי SAMSUNG 870 QVO SATA III 2.5" SSD 4TB במחיר 1711 ש"ח עד הבית כולל הכול האם זה כונן איכותי ? כדאי משהוא אחר ?
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אני לא מתכוון לדיסקים שניתן לשכתב עליהם יש הרבה דיסקים +R שיש להם תוספת של RW על הדיסק או על העטיפה לדוגמה מי שיש לו ורבטים +R אחד האנשים אמר לי שהסימן RW מסמן שזה דיסק יותר טוב לסרטים האם זה נכון ? ( נהייתי מכור לפורום הזה )
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
המחשב הנייח שלי הלך ואני לא רוצה לקנות חדש בנתיים אז החלטתי לקנות DAS\NAS לשני כוננים בשביל שאני יוכל להשתמש בכונים הקשיחים של ה3 טרה שלי וה4 טרה שבמקרה קניתי שבוע לפני שהמחשב הלך. אבל ברגע שאני מחבר אותם לנייד עם הDAS דרך USB 3.0 או דרך מארז חיצוני אחר שיש לי אני רואה בניהול שהכונן עם GPT Protective Partition ואני לא יכול לגשת אליו. חפרתי בגוגל וראיתי פתרונות שדורשים ממני לפרמט את הכונן או להמיר לMBR שתומך עד משהו כמו 2.2 טרה. השאלה שלי היא יש דרך שאולי אני יוכל לגשת לכונן בלי למחוק את כל התוכן? וגם ידוע לכם על בעיה עם DAS ומארזים חיצוניים לכוננים עם GPT ? כי חיברתי את זה למחשב של חבר שלי ישירות לSATA הפנימי שלו וזה עבד מצויין ובלי בעיה. כרגע הפתרון שיש לי הוא לקחת מחשב …
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום היקרים, אני מחר קונה SSD חדש של KINGSTON בנפח של 128 ג'יגה. רציתי לדעת איך לשלב במערכת את הכונן הזה ביחד עם ה-HDD שלי בנפח של 500 ג'יגה; הוא מחולק לשתי מחיצות 232 ג'יגה פר מחיצה, באחת מהן מותקנת כמה תוכנות חשובות וביניהן גם מערכת ההפעלה. איך אני מגבה את הקבצים החשובים והופך את שתי המחיצות האלה למחיצה אחת? אחרי שאני מגדיר את SSD בתור מערכת הפעלה? הרי אחר כך יהיו לי שתי מערכות הפעלה. כל העניין הזה די מסבך אותי. מעבר לזה - איך מומלץ לתחזק SSD כדי למנוע נסיגה בביצועיו השוטפים (כלומר למנוע מזבל להצטבר על כונן ה-SSD, אלא על ה-HDD)? האם תוכלו לצרף מדריך במידה וקיים? כמו כן, ככל שהשטח הפנוי קטן יותר כך ביצועיו יירדו? תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
מה שמעתם עליו? בעיות? ביצועים? הקלטות תקינות? אולי מישהו רכש אותו כבר , יכול לתת חוות דעת ממקור ראשון? חוץ מזה אם מישהו יודע: האם הוא יכול לשמש כממיר וידאו למחשב (ללא הקלטה) כלומר על מנת לחבר ממיר דיגטלי של הכבלים לצפות בטלויזיה? (אם כן האם זה ממולץ או שוחק מידי) אם לא הבנתם את הכוונה האם הוא יכול לתפקד כמו הכבל הזה: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=2023215 יום טוב, טל
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2676&CatCode=399 זה 500 גיגה, וזה עולה 170. כרגע אני רוצה כמה שפחות מחיר וכמה שיותר מקום, עם עדיפות לפחות מחיר. מצאתי את זה שאני רואה שהוא זול יחסית ונותן אחלה מקום. השאלה היא איך הכונן, אם למישהו יש איתו ניסיון. תודה רבה ואודה לתשובה מהירה כי אני רוצה לקנות היום :-)
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
שלום, אני כנראה אקנה מחשב חדש בקרוב ואני רוצה להעביר כונן קשיח של 1T מהמחשב הישן למחשב החדש. אם אני אעביר את הכונן פיזית התוכן שבכונן ישרד או שאני אהיה חייב לעשות פירמוט לכונן ברגע שהמחשב יעלה אותו? יש בכונן הזה הרבה קבצים שחשוב לי לשמור מהמחשב הישן. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 907 צפיות
-
-
http://www.akihabaranews.com/en/news-11258-SH-B022A,%20Samsungs%20DVD%20of%20the%20future%20(News%20by%20Nikko).html [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 907 צפיות
-