אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
לא ממש משנה המחיר, הכי חשוב איכות בגדלים של 500GB - 1TB
-
- 10 תגובות
- 978 צפיות
-
-
בן-דוד שלי קנה כונן ESATA של SEAGATE BLACKARMOR 1TB מהירות ההעברה מכונן SATA2 פנימי היא כ50-60MB לשניה, השאלה שלי מה יכולה ליהיות הבעיה? למה זה ככה? צריך להגדיר משהו? אריאל
-
- 6 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אתמול קיבלתי את הרכש החדש שלי ;D(ראה תמונה) ורציתי לצרוב סרט אבל אני לא מוצא בשום מקום מדיות DL(שכבה כפולה) אודה למי שיאיר את עיניי ויתן לי שם של חנות המוכרת מדיות כאלה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 977 צפיות
-
-
צריך עזרה, בעת העתקת קבצים אל הדיסק הקשיח החיצוני (USB2) אני מקבל את ההודעה הבאה : "windows - delayed write failure" קרה לי בכארבעה מחשבים ב USB2 וב USB1.1 גם לאחר העדכונים של windows XP למי שיש פיתרון תודה,
-
- 7 תגובות
- 977 צפיות
-
-
האם יש חשיבות לסוג הכבל בו אני משתמש לחיבור הדיסק ללוח האם?
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש וקיבלתי את ההארד דיסק 500 GB על חלק אחד רק C רציתי להשאיר בC 100 גיג'ה על כל צרה שלא תיהיה וכל השאר על מחיצה נוספת איך אני עושה דבר כזה? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 977 צפיות
-
-
איפה הכי משתלם לאכסן מידע... בהארדיסק בכונן או אצל חבר אמיתי( :-X) כמו נייק
-
- 6 תגובות
- 977 צפיות
-
-
החברה האמריקאית הצליחה לדחוס נפח חסר תקדים של 400 ג'יגה-בייט בתוך כרטיס ההרחבה הזעיר שיכנס לסמארטפון, לטאבלט ולמחשב שלכם לכתבה
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
- 2 followers
-
-
חברים יקרים שלום! יש לי בעיה כזו: אצלי במחשב יש לוח אם מדגם p55a-ud4p ובו שני בקרי raid. האחד של אינטל והוא עובד רק עם כוננים עם חיבור sata 2 , והשני של מרוול marvel 9128 והוא עובד עם כוננים עם חיבור Sata 3. יש לי כמו כן שני כונני SSD מסוג Patriot pyro SE 60GB והם מחוברים ב-RAID 0 בבקר של מרוול כי הם תומכים ב-SATA 3 . בעת ההתקנה של מערכת ההפעלה טענתי את הדרייבר של הבקר בכדי שהכוננים יזוהו בצורה תקינה. ההתקנה חלקה. יש לציין כי עדכנתי Firmware של שני הכוננים. הבעיה היא הביצועים - טרם ההתקנה, בחנתי כל כונן בנפרד עם HD Tune (תוכנה לבדיקת מהירות דיסק) וכל דיסק עשה בערך 200MB לשניה. שזה גם גרוע כי על הנייר הם אמורים להגיע לאיזור ה-500... כעת כשהם מחוברים ב-Raid 0 הם עושים ביחד…
-
- 7 תגובות
- 977 צפיות
-
-
יש ברשותי כונן 1.5TB ST31500341AS בעל קשוחה CC1H. פתאום באמצע עבודה הוא החל לתקתק ללא הכרה, הפעלה מחדש גרמה לו להזדהות כ st_m13fqbl. לפי מה שקראתי והבנתי הוא שיש בעיה שהוא מנסה לקרוא ולא מצליח מאזור שמור בפלטות וכתוצאה מכך הוא טוען גרסה שמורה של קשוחה שהיא st_m13fqbl. ראיתי שישנן כלמני פתרונות של חיבור ה PCB למחשב עם RS232 והרצת כמה פקודות לאיפוס. מישהו ניסה? יודע על דרכים אחרות לטפל בבעיה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
היי. יש ברשותי את הצורב הנ"ל כבר תקופה של שנה וחצי. צורב מצויין, לא עשה לי שום בעיות, קרא דיסקים סרוטים רצח כמו מלך. אני משתמש בדיסקים של SILVER LINE קבוע, והם מצויינים ואיכותיים! לאחרונה התחילה בעייה, כל פעם שאני צורב מדיה, מעל ל24X הBUFFER יורד לאפס, ואז עולה חזרה (כל זה ב2 שניות). ככה מעל ל100 פעמים בצריבת מדיה (הוא מודיע לי בסיום כמה פעמים הוא תיקן את הנפילת כוח). אני מצויין שאם אני צורב מתחת ל24X כולל, זה לא עושה לי את הבעייות האלה.. ניסיתי לפרמט - לא עזר. ניסיתי להחליף סוג דיסקים- לא עזר. אני משתמש קבוע ב Nero 6.6 הגרסא האחרונה ביותר. שהיא לא עשתה לי בעיות בכלל עד עכשיו. עריכה: 1. מצב DMA מופעל. 2. לאחר חיפוש בפורום מצאתי שהצורבים של MSI הם צורבים חרא שנדפק…
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אשמח לקבל דעה על הSSD הזה.. איך הוא ביחס לאחרים? והאם הוא יביא לי שיפור במקום הרפטור שיש לי. Western Digital 74GB Raptor 10K, 16MB, SATA http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9468 תלחצו על אחד הסניפים. השימושים לא מיוחדים במיוחד..וינדוס ועבודה שוטפת אינטרנט מוזיקה משחקים סרטים..ובכללי למהירות! הכונן נטו למערכת הפעלה. יש לי עוד אחד של 500GB.
-
- 4 תגובות
- 977 צפיות
-
-
יש ברשותי 840 רגיל של סמסונג (לא פרו או EVO) כשהתקנתי את המערכת לראשונה הרצתי את ה Windows Experience Inde וקיבלתי על הכונן תוצאה של 7.9 היום אחרי כמה חודשים הרצתי שוב את הבדיקה וקיבלתי עליו 7.1 אני יודע שהבדיקה הזאת בדרך כלל לא מעידה על כלום אבל בכל זאת זה נראה לי מוזר. התחלתי להריץ בדיקות על הכונן: הבדיקות ניראות לי יחסית בסדר. מה דעתכם? יתכן והכונן נותן היום תוצאה יותר נמוכה ב Index rating כי הוא כבר חצי מלא? תודה
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מZIGZAG כונן חיצוני של 2tr. אני מעדיף שיהיה זול ככל האפשר, אבל שלא יפגע לו באיכות. אני רוצה שיהיה גם USB2 וגם E-SATA. הוא ישמש לגיבוי למחשב ולאחסון של סרטים. תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 977 צפיות
-
-
-
אני מחר הולך לקנות הארד דיסק 500 אבל עדיין מתבלט בין שתי חברות... אחד סייגיט השני WD איזה מהחברות לקחת ? WD5000AAKS או ST3500320AS היתרון היחיד שמצאתי זה בסייגייט !!! אבל לא יודע עד כמה ישפיע ! אשמח לתגובות !
-
- 9 תגובות
- 977 צפיות
-
-
קראתי קצת אבל לא הבנתי אני מחפש צורב (רגיל לא דיוידי) אני מחפש חברה טובה שלא יהרס לי אחרי 2 צריבות כמו הסוני שהיה לי עד עכשיו ושיהיה מהיר....משמש ככונן רגיל + צורב... תודה
-
- 10 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום.. יש לי הארד דיסק חיצוני של 40 ג'יגה (לא יודע אם קוראים לזה הארד דיסק אבל הוא די גדול ומתחבר עם USB.. כמו אמצעי איחסון גדול כזה..) עכשיו .. אני מנסה להעביר אליו קבצים גדולים מ4 ג'יגה והוא כותב שמערכת קבצים לא תומכת.. (אכן FAT32 אינה תומכת) לכן אני צריך לשנות אותה לNFTS.. כיצד עושים זאת?
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אני מחפש כונן אך ורק לגיבוי לא לשימוש יום יומי חשבתי על חיצוני עם יציאת E-SATA איזה חברות מומלצות סיגייט מאוד מרתיע אותי כי כבר נהרסו לי 2 כוננים של 500 פחות מחצי שנה שהיו משמשים לגיבוי פנימי גם בא בחשבון במידה וזה יהיה דגם טוב ה יותר אמין חיצוני או פנימי?
-
- 5 תגובות
- 977 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק ממחשב ישן במצב טוב שמותקן עליו ווינדוס אני רוצה לחבר אוותו למחשב שלי כדי לפרמט אותו וכדי שיששמש אותי לאחסון דברים מה אני צריך לעשות כדי שאני יוכל לעשות זאת האם מספיק רק לחבר אותו? או שצריך לעשות כמה דברים? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 977 צפיות
-
-
הצורב שלי נהייה פתאום איטי מוות:צריבה של 2.7GB X8 לקחה לו 20 דקות אני משתמש בנרו 7 אז מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? הצורב הוא נק 3550A
-
- 6 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום לפני כשבוע קניתי הארד דיסק חיצוני שלWESTERN DIGITAL מדגם WDG1SU5000 , בנפח של 500 GB, עם יציאת USB וESATA. על המארז של הדיסק נורה שמסתובבת כאשר הוא בשימוש (קורא\כותב). את ההארד דיסק חיבתי בUSB משום שאין לי כניסת ESATA במחשב. התחלתי להעביר לHD מידע בלי בעיה, לפי חלון הPROGRESS של ההעתקה היא הסתיימה. הכל נראה טוב ויפה. אחרי כשעה חזרתי למחשב וראיתי שהנורה של ההארד דיסק מסתובבת שכן הוא בשימוש, אך על המסך לא נראית שום פעולה, ניסיתי לעשות SAFELY DISCONNECT אבל WINDOWS לא נותן לי ואומר שהוא בשימוש... אחרי כמה זמן עלתה הודעת שגיאה לפייה WINDOWS DELAYED WRITING FAILED. נסיתי קצת לחפש על הFEATURE הזה של ווינדוס ולא מצאתי הרבה, רק את העובדה שאי אפשר לבטל את זה אם זה הארד דיסק U…
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-
-
קצת הסתכבתי עם האשכול שיש למעלה עם ה32 עמודים.. תראו האם אני אוכל להשתמש בו ככונן רגיל לכל דבר? אם שכדאי לקנות בנוסף עוד כונן?... כי עם צורב רגיל CD-R/W אי אפשר להשתמש לשניהם.. הוא נהרס דיי מהר.. האם זה ככה גם בצורב DVD?.. מה זה בדיוק כמה אמרו שם: רק אם אין לך : DVD RAM =/ מה זאת אומרת??? האם זה אומר שהוא לא יוכל לצרוב דיסקים ואז למחוק מהם? DVD-RW?? זה זה? או שזה משהו אחר שקשור לגיבוי? אשמח אם תסבירו לי קצת איזה צורב DVD הכי פחות סיכויים שיהרס.. עוד משהו ששמתי לב אליו: האם זה נכון או שסתם בא לו לעשות לי את החיים קשים אההה ומה העניין של ה+ והמינוס בצורב? ראיתי שNEC3500A הוא גם פלוס וגם מניוס.. מה זה אומר בדיוק ? והאם הוא תומך בצריבה משני הצדדיים? תודה לעוזרי…
-
- 11 תגובות
- 977 צפיות
-
-
היי אני מתעניין בקניית כונן קשיח חיצוני 2.5 אינץ' 1TB USB3.0 אשמח להמלצות!!!!! ושיהיה במחיר סבבה ואמין גם על הדרך!! תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שאלה ראשונה - יש לי דיסק cd-rw שהוא 4.7 גי'גה.. איך אני יכול לצרוב עליו? אם אני מסמן לו דיסק רגיל אני מקבל שגיאה שעברתי את הכמות, אם אני מסמן לצרוב בתור DVD הוא אומר שזה לא DVD שאלה שניה - אם הורדתי בטעות מדיה פלייר החדש והוא בודק חוקיות איך ניתן להחזיר לקודם? שיחזור מערכת לא ניתן לבצע מלפני התאריך של השידרוג תודה
-
- 9 תגובות
- 977 צפיות
-