אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
ב"ה שלום חברים ההתלבטות היא בין צורב NEC בדגם החדש NEC 4570A x 16 DUAL LAYER שתומך גם ב DVD-RAM שמי יודע מתי נשתמש איתו אם בכלל ... לבין צורב ASUS בדגם ASUS DRW-1608P2 מעיון ברשת התברר לי שרוב האנשים מרוצים מ 3550A של NEC ככה שמסתמה גם הדגם הזה החדש יהיה בהתאם כידוע לחברת NEC אבל ה ASUS מגיע עם באנדל שלם לעומת NEC בקופסא והוא גם צורב מאוד טוב חוץ מפה ושם שראיתי שלא צורב על DVD-RW על פול מהירות יעני רק על 4X ומטה ... שזה לא הכי משנה ההתלבטות קשה והסכום דומה מה דעתכם חברים יקרים :s05: אסף.
-
- 8 תגובות
- 928 צפיות
-
-
מישהו מכיר שירות לאחסון קבצים בחינם אני רוצה גם שלשרות הזה לא יהיה את התהליך הזה של הורדות כמו בRAPIDSHARE וFILEFLYER זה נועד לשימוש עצמי ואם אני רוצה לשתף חבר או שתיים אז יהיה אפשר חשוב לי שהשרות גם לא ימחוק את הקבצים אחרי זמן מסוים לא חשוב לי כלכך גודל האחסון...רק שיהיה יותר מ10MB מישהו מכיר שירות כזה?
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
זה הסמסונג HD501LJ זה הווסטרון דיגיטל WD5000AAKS
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
צרבתי סרט שיש לי על המחשב באיכות HD, שהסיומת של הקובץ זה mkv. ה-DVD שלי קורא סרטי HD אבל הוא לא הצליח לנגן את הסרט. מה הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
מה ההבדל בביצועים ? האם כדי להנות מהביצועים יש צורך בחומרה מיוחדת מבחינת הלוח אם ?
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום, כידוע יש לי שני מחשבים בבית, היום כשאר נסתי להפעיל את המחשב השני קיבלתי שגיאה של הWindows 98: משהו בסיגנון: Windows can't bot, registy error Please run scanreg הרצתי הוא נתקע ואז הפסיק (לא הצליח לעשות כלום). היו עליו כמה דברים ורציתי לגבות אותם לכאן (המחשב הראשי) לפני שאני מפרמט. טוב העברתי שמתי כPrimary Master זוהה בביוס, כאשר הפעלתי את הWindows הוא התחיל קצת להתקע לי לפעמים (אני מניח בגלל ההרד דיסק) וכשניסיתי להכנס אילו קיבלתי את השגיאה: "D:\ is not accessable, parameter is in correct" מה אפשר לעשות? (יש ליXP). בתודה, ברק.
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות DOK בנפח 16GB, אשמח לקבל המלצות. ה- DOK חייב להיות עם פקק, כלומר, לא כזה שהקונקטור שלו נשלף בהזזה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
http://www.maximumpc.com/article/news/microns_960gb_solid_state_drive_cheaper_you_think
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
היי! הכונן "קשיח" נמצא על צמה נפרדת והמחשב לא מצליח לזהות אותו, הוא לא הופיע בעליית המחשב. גם כאשר נכנסתי לביוס ראיתי ב-BOOT שהוא לא מופיע. העניין הוא כזה,הבנאדם פירק אותו לבדו רק את הקשיח ממחשבו האישי ונתן אותו לאדם שיפרמט לו אותו ויתקין לו ווינדוס על המחשב של אותו אחר. כאשר הוחזר הקשיח הוא חיבר אותו למחשב שלו אך לדאבונו הרב "לא דובים ולא יער" לא עולה הווינדוס. כעת אני מנסה לפרמט עם פרטישיין אך מקבל שגיאה והיא: ERROR 88 unable to find the drive specified כאשר המחשב עולה הוא נעצר וכתוב אם אני רוצה שהמחשב ימשיך ללחוץ F-1 או אם אני רוצה ליכנס לביוס ללחוץ DEL החלפתי צמה אחרת לא עוזר. ייתכן וזה קשור להגדרות בביוס? ייתכן "שהקשיח" נדפק? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 927 צפיות
-
-
כונן SSD 4TB מה כדאי ומחיר טוב מה שמצאתי SAMSUNG 870 QVO SATA III 2.5" SSD 4TB במחיר 1711 ש"ח עד הבית כולל הכול האם זה כונן איכותי ? כדאי משהוא אחר ?
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
הכונן פשוט לא עובד!!! ניסיתי להחליף 4 כוננים שהיו לי ו2 כבלי IDE וזה עדיין לא עוזר ולמי שחושב שהכבל מחובר הפוך הוא טועה כי הנורה לא דולקת ושאני מחבר אותו הפוך היא כן דולקת. אני מחליף מלא דיסקטים והוא עדיין רושם לי שאני צריך להכניס דיסקט לכונן למישהו יש פיתרון לבעייה
-
- 12 תגובות
- 927 צפיות
-
-
המפרט שקניתי אתמול : כל עוד שהמחשב עוד לא מוכן, החלטתי שאני רוצה גם לקנות הארד דיסק חדש, בגלל שבמחשב הישן שלי יש הארד דיסק של 60 ג'יגה ATA. איזה הארד דיסק כדאי לי - של איזו חברה וכו' השקעה עד 350 ש"ח- 120 ג'יגה יספיקו לי. תמליצו לי על משהו טוב, תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 927 צפיות
-
-
יש לי צורב די וי די אחד,וסידירום אחד.. ואני רוצה לעשות קופי לדיסקים dvd שיש לי בבית,איך אני עושה את זה? יש אפשרות להעתיק את התוכן של הדיסק די וי די למחשב ואז לצרוב אותו וכך יהיה קופי של הדיסק או שיש דרך אחרת?
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
היי, למישהו יש משהו להגיד על המוצר הזה : http://www.fotofilm.co.il/?TemplateID=13&PageID=64&TemplateType=3&ParentID=49&CategoryID=80&ProductID=2081 היתרון שיש לו כבל USB כפול ולא כמו ב WD שהכבל קצר ולא נוח להשתמש בו. בנוסף מבקש המלצה לHD 1T תודה
-
- 7 תגובות
- 927 צפיות
-
-
היי אני בונה מחשב חדש והכונן הקשיח הראשי יהיה NVME בנפח 256/512 GB. בכל המפרטים שראיתי, הדיסק המשני הוא דיסק קשיח מכני רגיל ולא SSD, ככל הנראה כי זה עולה עוד 500 ש"ח לנפח של גי'גה (אל תתפסו אותי על השקל). האם יש סיבה שלא להעדיף דיסק SSD על דיסק קשיח רגיל מלבד הכסף? כיוון שכל פעם שאני נאלץ היום לעבוד על הדיסק המשני, אני משתגע מהאיטיות.
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב חדש (לפני כחודש+-). נתקלתי בבעיה שאינני יכול להעתיק קבצים גדולים לDOK שלי. לא, זה לא FAT, הוא מוגדר כNTFS. אפילו העברתי אותו הלוך ושוב רק כדי להיות בטוח. זה לא DOK בודד, אלה כמה שונים מכמה חברות שונות. ההעברה מתחילה מהר(מספרים כמו 200MB) ופשוט בערך ב20% העברה היא נתקעת. השארתי אותה כמה שעות טובות והיא לא זזה בכלל. מה שעוד, האינטרנט בכל הזמן שההעתקה פועלת אינו רוצה לזוז, אין יכולת נורמלית להיכנס לאתרי אינטרנט או לבצע פעולות ברשת. אני ממש ממש לא מבין מה העניין, אני חושד בRAM אבל במבחן זכרון של וינדוס תחת הrepair לא נמצאו בעיות. למישהו יש רעיון? נ.ב מצורף המפרט שלי : Intel I5 3570KScythe mugen 2ADATA XPG gaming 8GB DDR1600Asrock z77-PRO4Crucial M4 128GB SSDH…
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
עריכה: טעות שלי. מספר השעות נורמאלי, מה לגבי הנתונים האחרים? HD Tune Pro: ST2000DM001-9YN164 Health ID Current Worst ThresholdData Status (01) Raw Read Error Rate 111 100 6 36578936 ok (03) Spin Up Time 95 95 0 0 ok (04) Start/Stop Count 100 100 20 9 ok (05) Reallocated Sector Count 100 100 36 0 ok (07) Seek Error Rate 100 253 30 172393 ok (09) Power On Hours Count 100 100 0 26 ok (0A) Spin Retry Count 100 100 97 0 ok (0C) Power Cycle Count 100 100 20 7 ok (B7) (unknown attribu…
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
יש לי כונן FLOPPY USB (אין כונן רגיל...) כמובן שבווינדוס הוא עובד ברגע שאני מחבר אותו, איך אני יכול להפעיל אותו בדוס?
-
- 7 תגובות
- 927 צפיות
-
-
כמו שרשמתי בכותרת , אני זקוק להמלצה על כונן קשיח פנימי , נפח של 1-2TB . הכונן חייב להיות שקט במיוחד בגלל שהמחשב שבוא הוא עובד נמצא באולפן הקלטות. המהירות חשובה , אך העדיפות היא כמובן לשקט . תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
הי יש לי בעיה שמשגעת אותי ולא מצאתי עדיין מישהו שיודע מה הבעיה ..(ושאלתי הרבה!!!) אז ככה יש לי צורב טושיבה 5112 DVD-R אכשיו קניתי סרט DVD (לב אמיץ גירסה לאספנים) עשיתי גיבוי עם תוכנה DVDSRINK3.5 אז זה צרב את 2 הדיסקים פחות או יותר די טוב (זה נתקע רק פעם אחת באמצע הדרך וצריך ללחוץ קדימה בשלט) אבל מה לעשות שיש אחים קטנים ששוברים הכול!! הלך המקורי .... אכשיו ניסיתי לעשות גיבוי לגיבוי (לשכפל את העתק ) דרך NERO6 וגם דרך שתי תוכנות אחרות... אבל אחרי 2% זה מתקע ועשה ERROR שלא נותן לי לצרוב!!( הייתי בהלם!!) אמרתי לא יכול להיות וניסיתי לגבות DVD אחר אותו דבר דרך דוידי שרינק ונרו ואותו סיפור לא נותן לשכפל את השיכפול!! ניסיתי אם XDVD וכול פעם אותו סיפור ... ניסיתי להעתיק מ…
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
בקיצור לא קורא יותר את הדיסקים כל דיסק שצרבתי, לא משנה אם זה DVD או לא.., הוא מראה שהוא ריק! מזה אומר!? יש לי כולו שנה...
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
יש לי כונן מסוג EXCELSTOR ןבאתר החברה לא מוזכר דבר בנושא תודה
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
יש מחשב שלא רוצים שיעתיקו אותו לחומרה דומה. יש משהו שיעזור למנוע העתקה מלאה של הכונן לכונן זהה אחר ליצירת העתק מחשב ?(חוץ מנעילה פיזית). נעילה פר מספר סידורי של מעבד או של מספר סידורי של כונן קשיח\רעיון דומה ?
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
קניתי כונן השבוע מבאג, של iomega עם נפח 1 טרה בייט. חיברתי אותו, והמחשב זיהה אותו, אבל לא נתן לי להתקין שום דבר. חיכיתי שזה יעלה כונן חדש במחשב שלי, אבל זה לא העלה כלום. עם המחשב אין לי בעיה ודיסק און קי וכאלה הוא ישר מזהה. ניסיתי גם במחשב אחר היתה אותה בעיה. אם אני הולך לניהול דיסקים, בתוך האופצייה של ניהול כשלוחצים מקש ימיני על המחשב שלי, זה מופיע שמה אבל בלי אות. ואם אני לוחץ עליו מקש ימיני, למעט כל שאר הכוננים, כל האופציות אפורות וחסומות חוץ מעזרה. עוד יומיים נגמרת לי הרגילה, ואז לא הייה לי זמן לפתור את זה אני חייב עזרה! תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
היי אני מחפש דיסק קשיח בתקציב שבכותרת (אולי קצת חריגה), כנראה של 250GB... איזה חברה הייתם ממליצים לי? חשוב שיהיה מהיר ושקט. תודה
-
- 8 תגובות
- 927 צפיות
-