אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
- 

שלום לכם , אחרי שההתקן מבצע גיבוי על ידי התוכנה של היצרן שנמצאת בתוך הדיסק הקשיח אני נכנס לספרית הגיבוי ויש כאלה תיקיות שאני מנסה להכנס אליהם אבל אני מקבל שגיאה שהן מושחתות או שאין גישה אליהם(ראה שגיאה בתמונה מצורפת) עכשיו באותו גיבוי יש עוד ספריות שהכול תקין ושאפשר להכנס אליהם והכול .. את התיקיות הבעיתיות גם אי אפשר למחוק בטענה שהן לא ריקות למישהו יש מושג מה הבעיה הזאת ואיך לסדר אותה ? [br]פורסם בתאריך: 29.01.2009 בשעה 17:57:09 טוב אז ככההוצאתי אותו מה USB הכנסתי וזה הסתדר מאוד מוזר אני יודע אבל עובד תודה בכל זאת... [attachment deleted by admin] - 

- 1 תגובה
- 714 צפיות

- 

- 

צורב על הפנים, לא יכול לצרוב ב-24X כי זה עושה כמה מאות Buffer underrun ולוקח לדיסק יותר זמן להצרב מאשר במהירות 16 לפעמים יש דיסקים שלא פועלים "redundancy check error" עדכון Firmware לא עזר והצורב סך הכל דיי איטי. - 

- 11 תגובות
- 1.2k צפיות

- 

- 

שלום לכולם החלטתי שיש לי צורך בשרת NAS לכל ההורדות סרטים והמוזיקה שלי מבקש טיפים איך לבחור NAS מה הפרמטרים החשובים שיש לשים דגש עלייהם כגון מהירות עבודה או מעבד וכו' תודה לעונים - 

- 0 תגובות
- 1.2k צפיות

- 

- 

שלום לכולם,אני קורא אתכם ללא הרף,אתם האחרונים באמת שיכולים לעזור לי בעניין הבא : אני מחפש דיסק קשיח חיצוני לגיבוי - של 1000 ג'יגה ... דיסק קשיח חיצוני טוב שאני יוכל לבטוח בו שהוא "שומר" על הדברים החשובים לי... ראיתי באתר של אופיס דיפו את הדיסק קשיח הבא - מהזולים שראיתי לאחרונה : http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000h5ft-DdhawB90lVBv9N2lGj:12bbi68k5?id=4271193&pr=QJ5&N=2 כך הם קוראים לדגם : דיסק קשיח "3.5 Western digital, My Book Essential, apollo 1TR מחירו : 387 ש"ח,הייתם ממליצים לי לקנות את הדיסק הקשיח הזה ? אני מחפש משהו זול יחסית אבל גם טוב,יש כונן יותר טוב במחיר הזה ? ב50 ש"ח יותר ? 100 גג ? אשמח לעזרתכם האדיבה!!! - 

- 13 תגובות
- 2k צפיות

- 

- 

התקנתי כונן נוסף במטרה עיקרית לגיבוי אך גם להמהרת המחשב טיפה אייך אני מחלק את המידע(תוכנות ,משחקים,סרטים,עריכת סרטים,WINDOWS,..) הבנתי שכונן נוסף מחלק את העומס ומאיץ במעט את המחשב אייך לעשות זאת נכון? - 

- 11 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

- 

- 

http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?id=1458&cid=29&pg=1 - 

- 0 תגובות
- 611 צפיות

- 

- 

שלום רב, אני רוצה לרכוש את ההארד דיסק HITACHI Deskstar 0S03230 3TB 5400 RPM 32MB Cache SATA 6.0Gb/s 3.5 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822145493 ידוע לי שיש לפעמיים בעייה של תאימות עם לוחות אם ''ישנים'' לזיהוי הארד-דיסק בנפח של 3TB ומעלה לגבי מערכת הפעלה אין לי בעייה מותקן לי WIN7 X64 לוח האם שלי: GIGABYTE GA-EP45-UD3P תומך ב: SATA 3Gb/s מותקן העידכון ביוס האחרון מ: 2010/10/06 ההארד-דיסק שאני רוצה לרכוש הוא SATA 6Gb/s האם ההארד-דיסק יתאים למחשב שלי ? ואם כן האם אני צריך תוכנה מסוימת לזיהוי ? ולגבי הפירמוט האם הוא צריך להיות מפורמט ל: GPT ? אודה לכם אם תוכלו לעזור תודה איציק - 

- 3 תגובות
- 1k צפיות

- 

- 

שלום ברשותי לוח ASUS P7H55-MLX רשום בו SATA 3 3 Gb אמורה להיות לי בעיה לחבר אליו SSD מהרכישה הקבוצתית? וכמה השפעה תהיה לי על המהירות? תודה - 

- 9 תגובות
- 1k צפיות

- 

- 

שמעתי מזמן כבר על כרטיס PCI רגיל בעל סלוטים שאפשר לחבר אליו כרטיסי זכרון רגילים (כמו DDR2 וכו') והוא משמש כהארדיסק לכל דבר אמנם הנפח קטן יחסית אבל המהירות שלו בשמים יחסית להארדיס רגיל. מישהו שמע עליו? איפה אפשר להשיג אחד כזה? תודה מראש! - 

- 3 תגובות
- 529 צפיות

- 

- 

כשאני מעתיק או מעביר קובץ ממחיצה למחיצה הפעולה נמשכת המון זמן האמת היא שאני אפילו צורב נפחים זהים בפחות זמן (קבצים של 4 גיגה למשל) בהתחלה יחסתי את זה לעובדה שאני מעביר קבצים ממחיצות שונות באותו הרד דיסק אבל אז קניתי הרד דיסק נוסף ולפי ההיגיון אני אמור להעביר קבצים בין הדיסקים השונים בחצי זמן כי יש שני ראשים שפועלים במקום אחד אבל זה לוקח בדיוק אותו זמן אני זוכר שבמחשב הישן שלי העברתי קבצים של 700 מגה מדיסק לדיסק ב15 שניות בערך ואז היו לי דיסקים בממשק IDE על פנטיום 3 עם 128 RAM שרצו על win 98 היום יש לי פנטיום E6600 וזיכרון 2 גיגה win xp עם דיסקים של SATA ובכל זאת הפעולה איטית יותר פי כמה אפילו פי 10 בלי להגזים בכל המקרים מדובר בדיסקים של 7200 אז מה הבעיה לעזזל - 

- 2 תגובות
- 587 צפיות

- 

- 

אני חייבב לדעתת כי אם לא אני מחזיר אותו..... כפרה עליכם תעזרו לי אני חייב לדעת דחוף - 

- 3 תגובות
- 696 צפיות

- 

- 

היי חבר'ה ברצוני להחליף את הכונן (MAXTOR 500GB) בכונן חדש של SAMSUNG 1TB . האם זה אפשרי? האם יש משהו מיוחד חוץ מההחלפה הפיזית בין הכוננים שעליי לקחת בחשבון? תודה מראש! - 

- 4 תגובות
- 1k צפיות

- 

- 

רכשתי את הצורב הזה ושמתי לב שיש הבדל משמעותי בין מהירות הצריבה שרשומה (ב NERO ) לבין המהירות בפועל. לוקח לצורב דיי הרבה זמן לצרוב כל מדיה גם אם אני שם על מהירות X16 , נסיתי כמה סוגי מדיות והתופעה פשוט קורת בכולם,נסיתי להתקין גם כמה גרסאות שונות של NERO וגם תוכנות צריבה אחרות והצורב פשוט זוחל בצריבה. מדובר בצריבה של DATA רגילה. רציתי לדעת אם יש פתרון לבעיה המתסכלת הזאת? - 

- 6 תגובות
- 633 צפיות

- 

- 

יש לי לוח אם עם כניסת SATA1 וכבל מידע SATA1 . ברצוני לחבר לו דיסק קשיח (פנימי). מאידך, רוב הדיסקים הקשיחים החדשים בשוק הם, לפי התרשמותי, מסוג SATA2 . השאלה שלי היא האם ניתן לקנות דיסק קשיח SATA2 ולחבר אותו ללוח האם הנ"ל דרך הכבל מידע הנ"ל, שניהם כאמור SATA1, ללא בעיות מיוחדות.? מה צריך לעשות בהתקנת דיסק SATA2 על הלוח הנ"ל ודרך הכבל הנ"ל כדי שאילו יפעלו ? הערה: זה יהיה ההתקן היחיד לפי שעה שמחובר דרך SATA ללוח האם הנ"ל, האם זה מחייב התקנת דריוור כלשהו ל- SATA או שהדיסק הקשיח יזוהה אוטומטית (כמו הזיהוי האוטומטי של דיסקים קשיחים דרך IDE ) ללא דרייורים מיוחדים ? - 

- 2 תגובות
- 800 צפיות

- 

- 

שלוםף איך הדיסקים ה- DL של TEAC ? האם למישהו יש נסיון איתם? כל טוב, גבריאל - 

- 5 תגובות
- 927 צפיות

- 

- 

זקוקה להמלצה להארד דיסק עד 450 שקל שיהיה מהיר מאוד נפח לא משנה לי מצידי שיהיה 250 גיגה. מה מומלץ? - 

- 10 תגובות
- 1.3k צפיות

- 

- 

לאחרונה רווחת הדעה (מפי מומחים דוקא), שלפיה אין טעם לעשות פרטישן ולחלק את הדיסק למספר חלקים, אלא עדיף לעבוד על דיסק שלם, ללא פרטישן. לפי דעה זו, הסיבה המקורית שבגללה נאלצנו בעבר לחלק את הדיסק למספר חלקים, היתה בשל מגבלות חלונות 98, שלא היתה מסוגלת לזהות דיסקים גדולים. עתה ב-XP אין בעיה כזו, ויש שטוענים שחלוקה של הדיסק למספר חלקים רק פוגעת בביצועים ובמהירות קריאת הקבצים. האם אכן כך הדבר ? האם עדיף היום לעבוד על דיסק שלם, ללא פרטישן למספר חלקים ? הייתי שמח לשמוע מה דעתכם בענין. - 

- 2 תגובות
- 846 צפיות

- 

- 

שלום לכולם, אני בדרך לרכוש כונן בנפח 1TB שך WD מסדרת ה-GP (הבנתי שזה הכי מומלץ היום - תקנו אותי אם אני טועה). וראיתי בזאפ שישנם 2 דגמים שונים, מה ההבדל ביניהם ? דגם א : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=592533 דגם ב: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=720943 תודה לעוזרים - 

- 8 תגובות
- 831 צפיות

- 

- 

שלום רב... אני מעוניין לרכוש כונן DVD-R ברגעים הממש ממש קרובים - בעיקר משום שאני מרגיש דיי מוגבל עם הנפחים הקטנים שמציע ה - CD-R הסטנדרטי שלי. אני פונה אליכם משום שאין לו ידע ולא הידע הבסיסי ביותר כדאי לבצע רכישה מוצלחת של כונן מסוג זה. המליצו לי בכמה אתרים כונן תומך DUAL LAYER , אז אשמח לדעת מה זה אומר ובמה זה מתבטא... שאלות נוספות הן : האם הכונן DVD-R יודע לקרוא סרטי DVD ? האם הוא יודע לקרוא CD "רגילים" ? האם הוא יכול לצרוב CD "רגילים" ? מה הפרמטרים הנ"ל מציינים ומה ההבדל בין המינוס לפלוס : DVD-R: 8X DVD+R: 16X DVD-RW: 4X DVD+RW: 4X DVD+R DL: 2.4X DVD-RAM: 5X אשמח להמלצות רציניות לגבי כוננים, אני זקוק לכונן סטנדרטי, אני משתמש רגיל (צורב לעיתים) שאלה נוספת ואחרונה … - 

- 6 תגובות
- 805 צפיות

- 

- 

התחדשתי בדיסק נוסף של 500 GB חיבור SATA ..... אחרי ההתקנה נרשמה לי שגיאה בזמן העלאת הווינדוס כדלקמן: "Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press any key"לא כל כך הבנתי מה לעשות, חזרתי לווינדוס (אחרי לחיצה על F8 ובחירת ההארד דיסק הקודם,כמו פירמוט) ובמחשב שלי->ניהול, לחצתי מקש ימני על ההארד דיסק החדש והפכתי אותו כביכול לפעיל, או שככה חשבתי, ניסיתי שוב להפעיל את המחשב מחדש והופיע לי הודעה חדשה שבה כבר באמת שאין לי מושג מה לעשות :-\ : "Boot GTMR is missing press ctrl+alt+del" חשוב לציין שכשאני בווינדוס הכל בסדר,כל המחיצות תקינות! בקיצר אני מצליח להכינס לווינדוס רק ע"י F8 אם אין מנוס מפירמוט אז אין, אבל אני מעדיף למצוא … - 

- 5 תגובות
- 1.4k צפיות

- 

- 

מתי אמורים להופייע לי כבר explore recovery points? - 

- 0 תגובות
- 544 צפיות

- 

- 

היי, אני עובד עם אפלקציית Apps2SD כדי להעביר חלק מהאפליקציות לכרטיס החיצוני בטלפון. פירמטתי את הכרטיס לפני שבועיים בערך וחילקתי אותו למחיצת לינוקס EXT4 ומחיצת FAT32. מערכת WINDOWS לא יכולה לקרוא את מחיצת ה-FAT32 בגלל שמחיצת הלינוקס היא הראשונה. כרטיס ה-SD נראה ב-WINDOWS כאפור עם נפח של 0MB. הכרטיס לא מזוהה גם בטלפון אחר. עם איזו תוכנה אני יכול לסרוק את הכרטיס ואולי לתקן את ה-File System במחיצת הלינוקס? - 

- 3 תגובות
- 951 צפיות

- 

- 

שלום רב , ברצוני לרכוש הרד דיסק 250 של WD יש לי פה רשימה http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Harddrive&DB141804=142201&orderby=price אבל אני לא יודע איזה דגם מתאים לי לוח שלי הוא ( תוצאות מסנדרה ) SiSoftware Sandra Mainboard Manufacturer : Gigabyte Technology Co., Ltd. MP Support : 1 Processor(s) MPS Version : 1.40 Model : GA-K8NE Version : x.x System BIOS : 12/05/2005-NF-CK804-6A61FG0KC-00 Chipset : nVidia nForce4 ICP System Memory Controller Location : Mainboard Error Correction Capability : None Number of Memory Slots : 3 Maximum Installable Memory : 12GB Bank0/1 - A0 : Empty Bank2/3 - A1 : Empty Bank4/5 - A2 : Empty Chipset 1 Model : Advanced Micro Devices (… - 

- 2 תגובות
- 805 צפיות

- 

- 

מחפש דיסק און קי בתקציב של עד ולא יותר מ-50 ש"ח שיהיה חיבור USB 3.0 עם מהירות כתיבה של 35-60mb/s הנפח הדרוש: 8GB, לא איכפת לי אם מהארץ או מחו"ל, רק שיהיה בתקציב. (וכשאני אומר 35MB/S זה אומר לא לכל היותר אלא לכל הפחות) - 

- 3 תגובות
- 1.6k צפיות

-