אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
מחפש כונן טוב ויציב, שלא מתנתק עם אחריות וכמה שיותר מקום אכסון.
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
עד עכשיו היה לי הארד דיסק של 20GB! עכשיו החשב הישן התקלקל והחלטתי להוסיף תהארדיסק הישון שלו(8GB) לחדש... עכשיו אני מחבר את ההארדיסק מעלה תוינדוס והמחשב לא זיהה את ההארקדיסק שהוספתי... מה לעשות?לא אמור להיות דרייבר נכון? עריכה: מתי שאני מוציא תראשון ושם את הישון אז הישון פועל... כאילו רק אחד יכול לפעול...וזה לא בעיה בכבלים כי החלפתי וזה עדיין טוב רק עם אחד...
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי שני הארדיסקים ישנים. אני חושש שמצב רחוק מלהיות טוב. ביצעתי עליהם שתי בדיקות של תוכנות שאני שאני מרבה להשתמש בהן: SpeedFan, ו- HDTune. התוצאות מצורפות בשני הקבצים. הקובץ הראשון מציג שלוש בדיקות לאותו הכונן, והקובץ השני בדיקה אחת לכונן השני. לא יצא לי לערוך את שתי הבדיקות האחרות על הכונן השני. שאלתי היא: מה התוצאות למעשה אומרות? האם ניתן לסמוך על הכוננים ועל אמינותם לטווח ארוך? או שכנראה שהם הגיעו לסוף חייהם? ואם כן, ניתן איכשהו לתקן זאת? בנוסף, אני מחפש תוכנה שתעשה מחיקה תמידית ואמיתית (Secure wipe) לכונן. יש המלצות? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי את ההרדרייב החיצוני הנ"ל: http://www.amazon.com/Seagate-FreeAgent-3-5-Inch-Drive-ST305004FDA1E1-RK/dp/B000ND75C0 יש סיכוי שהוא מת ואני רוצה לעשות וידוא סופי בכך שאחבר אותו ללוח-אם, אבל היציאות שלו לא מתאימות. ישנה דרך להמיר אותו? תודה רבה מראש!
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
ראיתי בת'ראדים הדביקים בכל מיני מקומות שבמידה ויש צורב איכותי ודיסק איכותי איןטעם לא לצרוב על המהירות המקסימאלית. עכשיו, רציתי רק לשאול- בהנחה שזמן הוא לא פקטור כאן, ואני צורב על מהירות נמוכה (4X) אז הסיכויים שהדיסק ייצא עם פחות טעויות קטנים, נכון? כי העניין הוא שזמן יש לי, אבל אני לא מתכוון לבדוק כל דיסק אם הוא יצא טוב כי אין לי כח לזה אז הצריבה על מהירות נמוכה יותר בטוחה? ועוד משהו- איך המדיות של פיליפס ושל TDK? וגם הצורב שלי של פיליפס איך הם?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב לכולם! קיים אצלי במחשב מערך raid 5 של 5 דיסקים של 1.5T לאחרונה הלך לעולמו דיסק קשיח והתוכנה Intel Matrix Storage Manager מבקשת ממני להחליפו. OK אין בעיה כבר עשיתי את זה בעבר. השאלה היא אם אני יקנה דיסק קשיח של 4T המערך יקבל אותו במלואו ואז אני יקבל נפח גדול יותר או שאני יקבל נפח זהה למערך הקודם בגלל המוקבלות של שאהר הדיסקים? יש?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, הבעיה הזו לא הייתה קיימת תמיד ואין לי מושג למה זה התחיל עכשיו. ברשותי שני הארדיסקים תקינים. כשאני מחבר כל אחד מהם בנפרד המערכת עולה בלי בעייה. כשאני מנסה לחבר את שניהם אני מקבל (לפני עליית הווינדווס) את השגיאה הבאה: pxe-e53: no boot filename received מדובר במחשב ישן פנטיום 4 3.0GHZ בתושבת 478. לוח: ALBATRON PX865PEC PRO VER: 2.0 הכוננים מחוברים בחיבור IDE, שניהם על אותו כבל (יש לו שני יציאות). כמו שהסברתי,זה עבד בלי בעייה בעבר. תודה מראש. צירפתי קבצים כדי להראות איך זה נראה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניינת לרכוש זכרון נייד USB חדש עם נפח של 16G או 32G... עכשיו אין לי מושג קלוש בזכרונות ניידים ויש כ"כ הרבה חברות וגרסאות. כאן אני פונה אליכם בבקשה להמלצות על חברה (או אפילו דגם) ... המליצו לי על OCZ, הם עמידים בפני מכות ומים ואמרו לי שהם מאוד מהירים. הייתי רוצה לוודא בעוד מקום שזה באמת משהו איכותי וטוב. תודה מראש, פינק
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כונן חיצוני של 250 גיגה בערך ורציתי המלצות לגבי חברה טובה וטיפים נוספים כמו למשל חיבור ה-firewire וכד...
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום אתמול קיבלתי אוטרה בוק Acer S3 שהגיע עם שני דיסקים קשיחים: 1.SSD בנפח 20 גיגה 2. 500 גיגה רגיל אני ממש חדש לכל נושא הSSD ורציתי לשאול את המומחים מה עושים איתו? מה מתקינים עליו חוץ ממערכת ההפעלה? תודה רבה,
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום חברים, המחשב כבר אצלי, התחלתי להתקין XP וכשבאתי לחלק את המקום לשני כוננים ראיתי שכתוב שיש לי רק 130 ג'יגה... למרות שקניתי דיסק קשיח בנפח 250 ג'יגה.(WD 2500KS) האם הבעייה מוכרת? ואם כן, איך אני מתקן אותה? וגם אחרי כן, שהxp כבר הותקן, עדיין היו 130 ג'יגה כולל בשני הכוננים. (הבעייה פורסמה בפורום תמיכה טכנית גם כן, אך הפורום שם יבש קצת. :cool2:9) (הטכנאי שדיברתי איתו אמר שהבעייה נפוצה ויש דרך קלה לפתור אותה.)
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
-
שלום אחרי שיטוט בפורום קיבלתי תשובות חלקיות אז בכל זאת אני שואל יש לי שני דיסקים קשיחים במחשב אחד -רפטור של WD 36 גיגה שני 200 גיגה של WD - SATA I 8MB על הרפטור יושבת מערכת ההפעלה והשני משמש לאחסון שאלתי היא כזו אני רוצה להחליף את ה -200 ב320 של סיגייט עם 16 מגה זיכרון וחיבור SATAII. האם זה כדאי וכמה זה ישפר את הביצועים של המחשב. חשוב לציין שאני עובד בעריכת וידאו.לכן הדילמה. הבנתי שלסיגייט יש 5 שנים אחריות ואת ה NCQ מה שאין ל WD. תודה רבה על העצות\תשובות. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=193879.0 אשמח לקבל הבהרה למה SATA II אינו 3GB לפי מה שאני יודע ככה זה הולך UDMA 66 UDMA II 100 UDMA MAXTOR 133 SATA I 150 SATA II 300 אז אם אני רוצה את התקן האחרון הכי מה…
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח וגם מחשב נייד ואני רוצה לעביר קבצים לא דרך הרשת האם זה אפשרי ואיך אני עושה זאת חשבתי על חיבור usb
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
הי אני מחפש ציוד היקפי כרשום בכותרת. הבעיה שהסטיקי קצת ישן. למשל ההודעה של מנהל הפורום מתאריך 13.2.10 "יש לעדכן את הסטיקי עם כמה כוננים מעניינים.. בכל אופן, פותח הת'רד, אם אתה מעדיף קצת פחות ביצועים וקצת יותר נפח אז לך על ה-WD10EARS שעולה רק קצת יותר. (למשל אם המטרה היא אחסון)" בכל אופן בררתי לגבי הדיסק ST3500410AS . בחנויות אומרים לי שהוא כבר לא מיוצר וממליצים לי על WD מסויים עם 64 קש.... גם לגבי הצורבים יש הרבה דגמים חדשים. האם להיצמד למומלצים בסטיקי, ואם כן, לגבי הצורבים, לא הבנתי ממש את החסרונות שלהם, האם יש צורב יהוא יותר מומלץ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
כי זה נראה לי דיי גבוה אולי זה בגלל שיש לי שתי הארדיסיקם אחד מתחת לשני ואחד "חונק" את השני? ההארדיסקים במפרט מישהו יודע של איזה מהם החיישן? הwd מעל הseagate
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
יש לי כרטיס זיכרון MICRO SD של 4 גיגה מחברה לא מוכרת שכנראה מישהו ניתק אותו בזמן פרמוט. מערכת הקבצים שלו היא RAW. ניסיתי להשתמש ב testdisk אבל גם במצב סריקה עמוקה לא הצלחתי לשחזר את המחיצה. גם הנסיון למחוק את המחיצה נכשל. יש מה לעשות מכאן?
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה חמור עם הכונן החיצוני שלי! הוא מעביר מידע במהירות של (נכון לרגע שכתבתי את זה) 20KBPS כאשר אמור להעביר קבצים במהירות 5MBPS + ככל הנראה משהו בו לא תקין... כן, יש עליו ביטוח וכמובן שאני אלך להחליף הבעיה היא שיש לי 440 גיג'ה של מידע עליו וכרגע אני מנסה להעביר לפחות חלק ממנו על המחשב שלי מישהו יודע על איזושהיא דרך שאפשר לטפל בתקלה בו?(אם בכלל אפשר) נ.ב ניסיתי כבר את error checking של windows הגעתי ל 50000 אלף קבצים(כ10% מהתהליך הסתיים) ...אחרי 24 שעות...
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ידוע לי שזה דורש תקציב רב. מי שיוכל להפנות אותי אשמח מאוד
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן קשיח ישן עם 40GB בלבד ואני רוצה לפרמט אותו שלא יהיה בו כלום! אפילו לא מערכת הפעלה... יש אפשרות לפרמט אותו בלי להתקין WIN וישר לחבר אותו למחשב אחר ולהעביר את הקבצים שלי אליו?כאילו הוא DOK רק עם נפח גדול.. אם כן מה האפשרויות שיש לי ואיזה הכי נוחה לדעתכם?
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אז ככה. יש לי דיסק קשיח של WD 60G שאם הזמן התמלא כמעט לחלוטין, אז בשעה טובה החלטתי לקנות חדש גדול בהרבה... עכשיו השאלה שלי היא איך אני יכול להעתיק את כל הקבצים מהדיסק הישן לדיסק החדש (כולל מערכת ההפעלה וכו..) פשוט הדיסק הישן הולך למחשב אחר... תודה מראש ניר
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, שמתי לב לכניסתו של הכונן הנ"ל מהסידרה הירוקה,איך הוא בביצועים מול ה"מלכים" כרגע בשוק - SAMSUNG-SJ/WDFALS ? תודה,
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לצערי איבדתי היום את הPATRIOT XT 16GB שלי, ואני מחפש תחליף... את המקורי קניתי באי-ביי ב150 ש"ח, אבל שמתי לב שהמחירים שלו מאד קפצו ודוקא של הCRUZER נפלו. האם הCRUZER עדיין מומלץ? אני מחפש DOK עם 16-32 ג'יגה. תודה
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
-