עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. טוב קניתי את הצורב הזה: LG gwa-4161b DVD WR עכשיו השאלות שלי זה ככה: 1. האם הוא טוב? מיכיוון שחיפשתי אותו באינטרנט ומצאתי רק דגמים אחרים כאילו לא מצאתי את הדגם הזה ואם הוא לא כול כך טוב אז איזה דגם אני צריך לקחת או איזה חברה קניתי את הצורב הזה ב400 ש"ח זה לא ניראה לי כול כך הרבה כסף 2. הוא תומך בדואל לייר מה שהבנתי מזה שהו תומך בצריבה דו שיחבטית שזה אומר 8.5 אם אני לא טואה איך אני מישתמש בזה אני צריך דיסקים מיוחדים בישביל זה או שלא יודע מה?(אם אני טועה במשהו אז תגדו) תודה רבה לכל עזרים!!

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  2. Started by qwerty1987,

ישמש למערכת הפעלה, ושימוש שוטף - משחקים/אחסון וכו' חשבתי על זה: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3584 יש משהו מומלץ יותר? מה הקטע שיש רק שנה אחריות? תודה.

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  3. Started by zabal12,

שלום רציתי לדעת האם ניתן לבצע BOOT מ -UBS ליותר ממערכת הפעלה אחת לדוגמא שאני אוכל לבצע בBOOT לוונידוס XP ו7/ .

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by FalseStart,

שלום לכולם מישהו יודע מה ההבדלים בין הדיסקים הקשיחים WD1600JB לבין WD1600AAJB? בזאפ הם מופיעים עם אותם נתונים בדיוק, באתר הרשמי של WD יש התייחסות אך ורק ל AAJB, ובחיפוש מהיר בגוגל מצאתי שמתייחסים לשניהם כאותו דגם+אותו מחיר. אז בכל זאת, מישהו יודע מה ההבדלים? תודה וחג שמח!

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  5. Started by EAD,

האם שני כונני ראפטורים של 150 ג'גיה, או מצד שני שני כוננים של 1 טרה בייט עם 32 מגה זכרון ? (שימו לב שבגלל נפח הגדול כול כך, ביצועים מבחינת העברת נתונים מאוד גבוה)

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  6. Started by atila3,

ברשותי מחשב עם מעבד QUAD ו-4 ג'יגה זיכרון ולאחרונה המחשב החל לעבוד לאט , חשבתי שמערכת ההפעלה עייפה אז פירמטתי והתקנתי מחדש , הבעיה הסתדרה למס' ימים ושוב חזרה פירמטתי שוב והתקנתי גרסה שונה של ווינדוס וזה עבד מס' ימים בסדר ושוב חזר, לוקח למחשב הרבה זמן עד שהוא מגיב כמו כן הוא נתקע אודה לתשובתכם מהי הבעיה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. ברשותכם מספר שאלות: 1. מחפש HDD במחיר שפוי(עד 550 שקל) שישמש לאחסון של סרטים(500GB-1TB) 2. הלוח אם תומך ב IDE ולא ב SATA השאלה שלי אם יהיה עדיף לי לקחת HDD חיצוני ? תודה רבה אשמח להמלצות גם מאיפה לקנות ואיזה דגם.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום, יש לי שאלה: מה אומר DVD+-RW לבין DVD+RW או DVD-RW.???? מה מהם יותר טוב וכדאי? ואיזה מהם הכי פופלרי וכל הנגנים מבינים אותו. עכשיו בבקשה תמליצו לי על צורב טוב לדעתכם שיצרוב טוב ושכול הנגנים יבינו עד סכום 1200 שקל. תודה.

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  9. Started by bennash,

יש לי גיבוי של גוסט 11.5.1 שיצרתי מדיסק הירנס 10.5 שבתוכו יש את מחיצה C עם מערכת ההפעלה חלונות 7 על דיסק און קי של 64GB. שפחתי אותו למחיצה מורחבת C בדיסק הקשיח של 1TB. גודלה של מחיצה סי הוא 117.53GB.גודלו של הגיבוי אחרי פריסה הוא 55GB וליפני .11.5GB יש לי גם מחיצה D שגודלה 813GB בתוכה יש משחקים בנפח של 214GB . ומחיצה Reserve System. הבעיה היא שבמחיצה מורחבת לא ניתן להפעיל כל מערכת הפעלה. איך אני יכול להפוך את המחיצה המורחבת למחיצה ראשית רגילה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by cohena11,

האם מוצע בארץ למכירה והיכן ה-DVD הבא : http://www.hwzone.co.il/#newsitem1067965648,29020, או קישור באנגלית : http://www.ocworkbench.com/2003/gigabyte/GO-M1600A/M1600a-1.htm

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  11. כרגע החיבורים הזמינים אצלי במחשב הם FIREWIRE, USB2, ESATA . הכונן ישמש תחילה ליעד קבצי עריכה ורינדור של וידיאו. לכן נדמה לי שחשוב שיהיה 7200RPM. בעניין החיבור, ESATA אמור להיות טוב יותר מ בחינת ביצועים מה- USB-3 (ראו כאן). וגם אין לי כרגע USB3. אבל אני לא מוצא כונן חיצוני מתאים (למעט אחד שעולה 2000 ש"ח) שיש לו חיבור ESATA.. המלצות שלכם?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by vid170,

האם מורגש הבדל בעבודת עריכה או כל פעולה אחרת באופן רציני?

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  13. Started by hz707,

מה ההבדלים בין דיסק SSD לנייח ולנייד של אותה חברה באותו נפח . אם אני רוצה את זה לנייח האם יש סיבה שאקנה את הגודל הקטן יותר של נייד ומה השיקולים אם בכלל קיימים כאלו. 2. מה המציין במקט של הדיסק שמאפיין גודל של נייד ומה של נייח ( ראיתי מספרים כמו 1.8 ו 2.5 אבל אני לא בטוח ) חוץ מזה יש מן שסי מפח כזה שאמור להגדיל אותו לתושבת של נייח אבל מהתמונות באינטרנט לא ממש הבנתי מתי צריך את זה .

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by kobi_sion,

הבאתי מחשב חדש והתקנתי בו דיסק ישן שיש לי (בן כחצי שנה) הדיסק זוהה ועבד (WIN 7 ) הצלחתי להפעיל ממנו סרטים וכו לאחר כ -10 דקות עבודה המחשב השמיע קולות משונים עשיתי הפעלה מחדש והמחשב כותב דיסק ארור מה יכולה להיות הבעיה ניסתי להפעיל עם/ בלי גמפרים וללא תועלת יש למשהו רעיון

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by shlosi,

שלום לכל המומחים. יש לי בעבודה הארד דיסק מהדגם הבא: http://www.memoryamerica.com/301359u.html בזמנו, ההארד דיסק פורמט כך שיכיל רק 2TB, כנראה משיקולי מערכת (32 ביט). היום אני מעוניין לפרמט אותו מחדש ולקבל את ה4TB שהוא יכול לספק לי אבל לא באמת יודע איך עושים את זה. מישהו?

• 4 תגובות
    • 949 צפיות
  16. דיסק קשיח של סמסונג 80 גיגה האם הוא טוב למישהו יש אותו??

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  17. Started by Torian,

שלום, מחובר אצלי intel ssd 330 למחשב יחסית ישן ללא AHCI, כל פעם שאני מכבה את המחשב מתווסף לי כיבוי לא בטוח לSMART report בתוכנת intel ssd toolbox האם זה קריטי? ואיך אפשר לפתור את הבעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by hananmori12,

שלום, אני גר בלוס אנגלס ומחשב SSD למחשב נייד, בבית בארץ קניתי לפני כשנה את הBX100 וevo850 של סמסונג, שניהם 250 את הסמסונג קניתי בזמנו מאמזון במבצע שהיה 70 ומשהו דולר, היום אני רואה שהמחירים שלו יקרים מאוד, איזה SSD מומלץ לקניה פה? מחפש 250 בלי להשקיע יותר מדי

19. אני לא יודע אם מישהו כבר הביא את זה בעבר... אבל הנה זה בכל זאת לי בכל אופן הם הזכירו במשהו את התוכנית Brainiac למי שמכיר

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  20. היי ברשותי מחשב (אתם יכולים לראות אותו במלואו בצד ימין) שיש בו שני הארד-דיסקים, שניהם WD 80JB ATA עכשיו ברצוני להוסיף עוד הארד-דיסק של 320JB אבל בחיבור SATA, השאלה שלי, אם אני יכול פשוט לחבר אותו, והוא יעבוד? או שהתליך יותר מסובך מזה... כי הבנתי שברגע המתקינים WIn אז צריך להוסיף דרייברים של SATA, ומן הסתם אין לי אותם מותקנים. תודה מראש install

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by natanbs,

איך הדיסק של WD10FAEX :Western Digital לפי הנתונים הוא SATA III עם Buffer 64MB 6.0 GB/s רציתי לדעת איך הוא מבחינת ביצועים, והאם הוא שקט?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Ramboli,

שלום, יש לי כונן 500GB של WD דגם WDC WD5000AAKS-22TMA0 ATA Device הכונן הזה מחולק ל4 מחיצות ראשיות ובראשונה נמצאת מערכת הפעלה. אני רוצה להתקין WINDOWS 7, ובנוסף לשנות את המצב: להוסיף כונן קשיח בנפח קטן רק למערכת הפעלה. למה? כדי שהמערכת תוכל לכבות את הכונן של ה500 GB כשהוא לא בשימוש, גם פחות חשמל, וגם שומר על אורך החיים שלו. עכשיו השאלות שלי: 1. איזה כונן מומלץ (אני לא צריך יותר מ200GB) ? 2. האם זה נכון שעדיף כונן נפרד למערכת הפעלה? אולי עניתי לעצמי, או שאני טועה ועדיף להשאיר את ה500 לבד. תקציב לא יותר מ300 ש"ח. תודה לכם!

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  23. Started by eli33,

איך אני צורב סרטים רגילים של VCD על דיסק DVD כדי שאני אוכל לראות אותם ב DVD הרגיל כאילו בטלויזיה ??

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  24. Started by davis5,

קניתי היום הר דיסק של 160 ג'יגה sata של חברת מקסטור אחרי שהתקנתי אותו יש לו מין רעשים של תקתוקים כשהוא עובד האם זה אמור להיות כך או שזה רק אצלי ואם כן צריך להיות האם יש חברות שקטות יותר? תודה

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  25. יצרנית הכוננים המכאניים הגדולה פיתחה מערך ייחודי עם מספר כפול של ראשי קריאה-כתיבה, שיוכל להאיץ משמעותית את זמני התגובה של אמצעי האחסון הוותיקים לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.