עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום יש לי כנון קשיח חיצוני WD MY PASSPORT ESSENTIAL 750GB והוא כרגע FAT32 ,יש אפשרות לעשות את חלקו בNTFS? אני רוצה להשתמש בו לגיבוי של המחשב אבל גם להשתמש בו בטאבלט והטאבלט יודע לקרוא רק את הFAT32 אז יש דברים שאני לא צריך בעצם בטאבלט ואותם אני יכול להשאיר בNTFS בעצם השאלה אם זה אפשרי? תודה

• 7 תגובות
    • 941 צפיות
  2. Started by Black_Citadel,

איך זה יכול להיות ? ה3520 יותר טוב ? כי בזיגזג הוא עולה איזה 30 שקל יותר... למה זה ?

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  3. ההארד דיסק הקיים שלי כבר די ישן (בן כמעט 3 שנים), ועבר טראומה קשה, נהרסו בו כמה קבצים ונאלצתי לפרמט אותו. אחרי שיחה עם טכנאי המחשבים שלנו, אני מתחיל לפחד שהכונן עומד לקרוס בקרוב. אני רוצה לקנות הארד דיסק חדש, ולא בדיוק מכיר שמות ודגמים מומלצים (למעט הברקודה, שם שקלטתי בפורום מפרטים). הלוח אם שלי תומך בSATA 1.5 ג'יגה (זה אומר גירסה 1 ולא 2?). השימושים במחשב הם צפייה בסרטים/סדרות, האזנה למוזיקה, גלישה באינטרנט ומדי פעם עבודה עם פוטושופ - למקרה שזה משנה. אני משתדל שלא לכבות את המחשב, ועושה זאת בערך פעם בשבועיים..ומנסה להמנע גם מזה. כרגע הכונן הוא של 80 ג'יגה ומן הסתם לא מספיק..אני לא בטוח איזה נפח אני מעוניין לקנות, אבל אני חושב ש160-250 ג'יגה הם בגדר הסביר היום. אשמח לקבל ד…

• 8 תגובות
    • 941 צפיות
  4. Started by noamsmi,

בקצרה המפרט בצד ומותקן לי vista ultimate 64bit בכל אופן הייתי צריך לפרמט כונן חיצוני בתור fat32 אז התקנתי partition magic וכשהפעלתי אותו הוא זיהה לי את הכונן החיצוני ואת הכונן הפנימי בתור BAD אז ניסיתי להסיר את התוכנה ובאמצע זה עשה לי מסך כחול לפני המסך הכחול הכונן הקשיח הפנימי היה מחולק לשני מחיצות אחת C בה מותקנת מערכת ההפעלה בעלת 48gb והשנייה D בעלת 100gb אחרי שמערכת ההפעלה עלתה אחרי המסך הכחול המחשב זיהה לי רק את כונן C אז חיפשתי קצת באינטרנט וניסיתי לעשות קליק ימני על Computer ואז manage ואז disk management ואז לשנות את ה-path של ה-100gb אבל הוא אומר לי שצריך לעשות refresh ואז רענן וזה עדיין לא נותן לי לשנות path אז אין לי מושג מה אני אמור לעשות ודרך אגב אחרי המסך הכ…

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  5. Started by IanCurtis,

שלום לכולם אוקיי ..יש לי את הקשיח הנ"ל ( 1T ) ומחולק לשלוש מחיצות האם סביר שההעתקה בין שלושת המחיצות לא עולה על 24 מיגה/שנייה אלה נתוני היצרן : Average Latency 4.17ms Average Seek time(typical) 8.9ms Media Transfer Rate(Max.) 175MB/s Interface Transfer Rate(Max.) 300MB/s Drive Reday Time(typical) 12s אשמח לקבל חוות דעת

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  6. שלום, יש לי כונן קשיח ישן עם 40GB בלבד ואני רוצה לפרמט אותו שלא יהיה בו כלום! אפילו לא מערכת הפעלה... יש אפשרות לפרמט אותו בלי להתקין WIN וישר לחבר אותו למחשב אחר ולהעביר את הקבצים שלי אליו?כאילו הוא DOK רק עם נפח גדול.. אם כן מה האפשרויות שיש לי ואיזה הכי נוחה לדעתכם?

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  7. Started by amit71,

ערב טוב רכשתי הרד דיסק של סיגגיט 1 טרה בחיבור SATA וחיברתי ללוח אם של ג'יגהבייט דגם P35DS3R במנהל ההתקנים אני רואה את ההרד דיסק עם כל הנתונים אך שאני פותח את המחשב שלי הוא לא מופיע פעם היתה אפשרות לחבר חלק קטן ולהפוך את ההרד דיסק לסלייב אך איך אני עושה את זה עכשיו ?

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  8. Started by danatg,

היי, הבנתי שSSD הרבה יותר מהיר מדיסק מכני. http://ksp.co.il/?list_compare=.28044..34390. אבל פה ניתן לראות שמהירות ההעברה של הSSD היא בסביבות ה400MB לשניה, לעומת הדיסק הרגיל שיכול להגיע ל5GB לשניה. אשמח לקצת סדר בבלאגן. בכל מקרה, לצורך חיבור הדיסק למחשב ועבודה רציפה איתו - מה עדיף? תודה

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  9. ככה שהסיכויים יהיו קטנים שאני יאבד את החומר? כמו שאבדתי אתמול?.... יש איזה משהו?... ההארדיסק WESTERN DIGITAL תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 941 צפיות
  10. Started by trxman,

יש לי שני כוננים קשיחים , אחד מהם נעלם לי אחרי פירמוט. מה אפשר לעשות ? תודה...

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  11. שלום, אני חובבת משחקים ואוהבת לשמור אותם (שיהיו אצלי באוסף). הקבצים הם גדולים ונעים בין 5GB ל 20GB קובץ. הייתי רוצה המלצה לדיסק 2TB חיצוני או פנימי (מה שיותר אמין). הדיסק לא יהיה בשימוש יומי ,כמובן שמידי פעם אני אוסיף לדיסק עוד קבצים, אבל אני לא אשתמש בו הרבה, הוא אמור להיות דיסק "ליום השחור" (במידה ויתרחש משהו אפוקליפטי). התקציב שלי הוא 600-650.

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  12. שלום, יש לי דיסק קשיח של 160 ג'יגה שמחולק לשלוש מחיצות 40 40 ו-80 אני רוצה להוסיף למחיצה של הווינדוס את המחיצה הנוספת של ה40 כדי שיהיה לי 80 ג'יגה בc ...איך אני עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  13. Started by guyhhh,

אם מישהו יודע? כי במחיר יש ביניהם הבדל של איזה 100 ש"ח

14. אז ככה .. הארד דיסק מתוצרת מקסטור 120 גיגא בייט 7200 RPM 8 מגא ביט באפר ... רכשתיא ותי לפני חצי שנה בערך פחות אפילו ... בחודש האחרון הוא התחיל לחרוק למשל אני מעלה תמשחק כלשהו לוקח לו איזה 15 שניות ואז הוא מתחיל לחרוק לעשות רעשים כמוש ל כונן תקליטונים או משהו בסגנון ואז עולה הכל יש לי שמחב פנטיום 4 2.66 256 מגא זיכרון פנימי די די אר מחשב דיי חדש מישהו אולי יוכל להגיד לי איך לפתור את זה ? אין לי משמ כח ללכתלחברה עם יש דרך אחרת של לפתור את זה מהר זה יעזור או האם זה בעיה בכלל ? תודה ...

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  15. כרגע ההארדיסק הראשי שלי הוא של WD 200גיגה סאטא 2, ויש לי עוד הארדיסק IDE של 80 גיגה שאני רוצה לחבר איתו... השאלה שלי היא האם ההארדיסק IDE יוכל להאט את הביצועים למרות שהוא IDE ולמרות שאין לי RAID?

• 11 תגובות
    • 940 צפיות
  16. Started by lilian,

ברצוני להתקין שתי מערכות הפעלה על PC אחד ולהפריד ביניהן ע"י מחיצות. במידה והתקנתי תוכנות על מחיצת WINDOWS, איך אוכל להשתמש בהן בלינוקס ? בשביל להשתמש עם תוכנות בשני OS, חייבים לתקין תוכנות על מחיצה נפרדת?

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  17. Started by redead,

התקנתי עוד הרדיסק ( שלישי במספר) לפי זה 2 ההרדיסקים היו מחולקים לC,D,E ועכשיו ההרדיסק השלישי ( משומש לא חדש) היה מחולק ל2 לכן נוספו עוד שתי אותיות רק שהבעיה שאחד מהם לקח את האות D ובעצם הD הישן הפך לI... אני רוצה להחזיר אותו להיות D אז נכנסתי לכלי ניהול ההרידסקים של ויסטה ושיניתי את הD החדש לאות אחרת כדי שD יהיה שוב פנוי ואז אני יחזיר את הישן לD אבל למרות שכרגע אין שום כונן עם האות D הוא לא מאפשר לי לבחור באות הזאת.. מישהו יודע אולי מה פשר העיניין?

• 7 תגובות
    • 940 צפיות
  18. Started by hellpsam,

קניתי Samsung 840 pro 256GB, ואני מקבל בו ביצועים לא טובים. משהו כמו 220 ב read ו 400 ב write. אני משתמש בכרטיס של PCIe 2.0 x1 של Asus, ה U3S6. מישהו יודע אם יש בארץ למכירה כרטיס של SATA3 עם PCIe 2.0 x2? למשל, http://www.amazon.com/Apricorn-Velocity-Extreme-Performance-VEL-SOLO-X2/dp/B0090IA3GY/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1385722737&sr=8-1&keywords=velocity+solo+x2 או http://www.amazon.com/HighPoint-Rocket-640L-PCI-Express-Controller/dp/B007EM7N70/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1385724885&sr=8-1&keywords=highpoint+640l היחידים שמצאתי למכירה בארץ הם כרטיסים של PCIe 2.0 x1.

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  19. Started by DUDEnamE,

DOK מפורמט אפשר לשחזר ממנו מידע? יש דרך גם אם היא תעלה המון?

• 7 תגובות
    • 940 צפיות
  20. ההודאה הרשמית בכך שמכשירי iPhone וותיקים "זוכים" לטעום ממנגנון בטיחותי אשר מגביל את הביצועים שלהם הביאה איתה מגוון כאבי ראש חדשים עבור היצרנית האמריקאית לכתבה

21. Started by SLI/CF,

לאחר שנכנסתי באופן קצת יותר מעמיק לתחום ה-SSD, גיליתי שיצרנית הכוננים האופטיים Plextor גם מייצרת כונני SSD רציתי לשאול אם כך באופן כללי על נקודה שנעלמה מעיניי והיא, מדוע החברה לא כל כך מוכרת בארץ ומוצריה לא מוצעים למבקשי המלצות כונני SSD למיניהם?

• 5 תגובות
    • 940 צפיות
  22. Started by ringostar,

חייב ליידע אותכם, קנית באתר לירה www.lira.co.il במהירות 8 בזול 50 יחידות ב 159 שקל ומשלוח בלי כסף. אורגינל, מעולה חבל"ז. אוהב אותכם, הרבה זמן לא הייתי כאן, אתם הכי טובים.

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  23. קניתי אותם בבאג הם מין דיסקים ורודים כאלו http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?actType=search&page=1&modelCategoryId=CTG1000508&categoryId=CTG1000506&parentId=CTG1000439&modelPrefix=400000&globalCode=DRG408V1-25C&globalSuffix=000000&unit=NOTHING&model=NOTHING ככה זה הגיע רק חבילה של 25 הקוד שלהם הוא של LG כתוב מין LGE קניתי אותם בבאג עכשיו לפי מה שהבנתי אני עדין יכול להחליף אותם כדי? או שהם לא אסון גדול והם דיסקים טובים ? עוד משהו הצורב שיש לי הוא של LG לא יודע אם זה חשוב או לא.

24. Started by nesber,

בזמן התקנת ווינדוס, בטעות מחקתי את הpartition של אחד משני הדיסקים שהיו מותקנים אצלי במחשב.עכשיו המידע מופיע כRAW בווינדוס xp . לא פירמטתי מחדש אבל אין שום partition. הדיסק מכיל המון מידע חשוב. מחפירה באינטרט ראיתי שיש הרבה תוכנות שעושות את השחזור הזה, אבל כולן מצריכות תשלום. המידע מאד חשוב ואין לי בעיה לשלם, אבל לפני שאני עושה את זה, אני רוצה המלצה לתוכנה ספציפית, כי אין לי מושג מה ההבדל ביניהן. כמו כן, מין הסתם אעדיף תוכנה חינמית אם היא עושה בדיוק את אותה עבודה, אבל אם התוכנות הרציניות היחידות הן לא חופשיות- אשלם. חוץ מזה יש לי עוד שאלה: האם התוכנות האלה מזהות את הקבצים בדיוק באותה צורה כפי שהם היו על הדיסק לפני הבעיה, או שהמידע יימצא ללא השמות המקוריים, ולא בהכרח בתוך …

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  25. האם אני יוכל לעשות מערך RAID 0 בין Samsung 1 TB HD103SJ לבין Seagate 500 GB ST3500320AS?

• 2 תגובות
    • 939 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.