אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
רכשתי צורב DVD... עברתי בפורומים השונים, והבנתי שחייבים לבדוק טוב טוב את המדיות לפני שקונים. בסופו של דבר כל מה שמצאתי זה שמומלץ לקנות באופיס דיפו את ורבאטיים DVD-R יש עוד חנויות ודגמים שאתם ממליצים עליהם? (זולים כמה שיותר כמובן) איך בכלל מתבצע תהליך בדיקה של דיסק. נגיד אני קונה יחידה אחת, ואז איך אני רואה את הקוד ייצור שלה (ומוצא מי החברה האמיתית) ואיך אני בודק את איכות הדיסק לפי זה?
-
- 7 תגובות
- 992 צפיות
-
-
יש לי כונן ישן ששכב בארון כבר איזה שנה. ניסיתי לחבר אותו למחשב והוא התחיל להשמיע ביפ בעוצמה נוראית. אני יודע שהארד דיסק מכיל חלקים נעים וכל זה ושהוא עשוי לא לעבוד אחרי שנה. אבל עדיין, למה הביפ?
-
- 7 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קיבלתי מאבא שלי Disk On Key של חברה מסויימת, כשמכניסים אותו ה-Windows מזהה כונן נשלף וכונן תקליטורים ובכונן תקליטורים יש Autorun של החברה שסיפקה את הDisk On Key שבו קיימת פרסומת. האם יש אפשרות איכשהו להסיר את ה"כונן תקליטורים" שנוצר ככה שלכול מחשב שאני יכניס את הDisk On Key הכונן הזה לא יופיע? או שזה מובנה בDisk On Key ואין לי שום אפשרות להסיר את זה? אין לי אפשרות להסיר את מה שיש ב"כונן תקליטורים" שנוצר לי לצערי. אשמח לתגובה, תודה!
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום, צריך כונן אכסון חדש ואני מעוניין לקנות את ה-WD 6 TB Green ועל פי אייבורי הוא תומך ב"בלוחות אם H61 ומעלה בלבד" לינק למוצר עצמו: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13704 ובכן אינני יודע מה זה אומר. הלוח אם שלי הוא: Motherboard Name Gigabyte GA-X48-DS5 האם זה יתאים למערכת שלי? תודה
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
כותרת: בעת ההכנסה זה לא קורא את -DOK. ניסיתי ע"י הכנסה של DOK אחר וזה כן קרא. מה הבעיה בעצם? מישהו יודע אולי על DOK'S אחרים שכן יתמכו בחיבור USB בטלוויזיה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום לכם, אני קונה מחשב לצורכי גרפיקה, בעיקר דו מימד אך גם מעט רינדורים של תלת ווידיאו- בעיקר תוכנות מחבילת ADOBE CS 5 האם ידועים לכם הבדלי מהירות "תכלס" בין כונן עם באפר 32 לבין כונן עם באפר 16? אשמח לעצה לפני הקניה- לא מצאתי את המידע בשאלות הנפוצות או בסטיקי... יונתן
-
- 4 תגובות
- 992 צפיות
-
-
ערב טוב וחג שמח לכל חברי הפורום יש לי כרגע HD של 250 ג'יגה 16MB קאש שלמעשה לא כתוב בשם שלו RAID, ורציתי לדעת אם אני אקנה עוד אחד דומה האם אני אוכל לעשות ביניהם מערך רייד או שמא שניהם חייבים לתמוך בכך מראש? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום לאחר החלפת דיסק ישן בדיסק חדש גדול לא ניכר שיפור בביצועי המחשב/דיסק בבדיקת הוינדוס 5.9 האם ניתן לשנות אזשהם פרמטרים בביוס על מנת לשפר את ביצועי הדיסק או ביצוע פעולות נוספות על דיפראג על מנת לשפר את הביצועים כמו כן האם חיבור מס' דיסקים ברייד 0 1 או 5 ישפר את ביצועי המערכת בתודה ערן
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
מדובר בצורב סמסונג 182M... כמו שרשמתי בכותרת, צורב אך לאחר מכן לא מזהה את המידה שצרב לפני דקה... מזהה כדיסק ריק. בכוננים אחרים המידע מזוהה ללא בעיות. האם הגיע סופו של הצורב?
-
- 6 תגובות
- 992 צפיות
-
-
במידה וההרד דיסק שלי מחולק למספר כוננים וירטואלים ויש לי צורך בפירמוט המאסטר (DRIVE C) , עליו מולבשת מערכת ההפעלה גם כן. האם כאשר אפרמט אותו ייפגעו קבצי גיבויים שיושבים על כוננים אחרים? (D E )? כתוצאה מפגיעה במערכת ההפעלה או שעצם החלוקה של הכוננים ב BIOS בעצם מגן עליהם כאשר מפרמטים את הכוננים מבחוץ מדוס? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 992 צפיות
-
-
ההארד דיסק הקיים שלי כבר די ישן (בן כמעט 3 שנים), ועבר טראומה קשה, נהרסו בו כמה קבצים ונאלצתי לפרמט אותו. אחרי שיחה עם טכנאי המחשבים שלנו, אני מתחיל לפחד שהכונן עומד לקרוס בקרוב. אני רוצה לקנות הארד דיסק חדש, ולא בדיוק מכיר שמות ודגמים מומלצים (למעט הברקודה, שם שקלטתי בפורום מפרטים). הלוח אם שלי תומך בSATA 1.5 ג'יגה (זה אומר גירסה 1 ולא 2?). השימושים במחשב הם צפייה בסרטים/סדרות, האזנה למוזיקה, גלישה באינטרנט ומדי פעם עבודה עם פוטושופ - למקרה שזה משנה. אני משתדל שלא לכבות את המחשב, ועושה זאת בערך פעם בשבועיים..ומנסה להמנע גם מזה. כרגע הכונן הוא של 80 ג'יגה ומן הסתם לא מספיק..אני לא בטוח איזה נפח אני מעוניין לקנות, אבל אני חושב ש160-250 ג'יגה הם בגדר הסביר היום. אשמח לקבל ד…
-
- 8 תגובות
- 992 צפיות
-
-
בקצרה המפרט בצד ומותקן לי vista ultimate 64bit בכל אופן הייתי צריך לפרמט כונן חיצוני בתור fat32 אז התקנתי partition magic וכשהפעלתי אותו הוא זיהה לי את הכונן החיצוני ואת הכונן הפנימי בתור BAD אז ניסיתי להסיר את התוכנה ובאמצע זה עשה לי מסך כחול לפני המסך הכחול הכונן הקשיח הפנימי היה מחולק לשני מחיצות אחת C בה מותקנת מערכת ההפעלה בעלת 48gb והשנייה D בעלת 100gb אחרי שמערכת ההפעלה עלתה אחרי המסך הכחול המחשב זיהה לי רק את כונן C אז חיפשתי קצת באינטרנט וניסיתי לעשות קליק ימני על Computer ואז manage ואז disk management ואז לשנות את ה-path של ה-100gb אבל הוא אומר לי שצריך לעשות refresh ואז רענן וזה עדיין לא נותן לי לשנות path אז אין לי מושג מה אני אמור לעשות ודרך אגב אחרי המסך הכ…
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני הולך לקנות HDD חדש עוד בקרוב ואני מתעניין באחד מהשניים האלה. אין ממש עדיין ביקורת על הAAKS, לפחות אני לא מצאתי. מה אתם ההיתם ממליצים לי לקנות. שקט כמובן חשוב אבל לא הגורם החשוב ביותר. אני מניח שאמינות היא בערך אותו דבר בכל הכוננים, אי אפשר להיות בטוחים ב-100% מי מהם יותר אמין... אני רוצה את הHDD המהיר מבין השניים לדעתכם, מחיר לא משחק תפקיד כי ההבדל ביניהם הוא 15 ש"ח בKSP לטובת הSEAGATE
-
- 8 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אהלן, לאחר התקנה מחדש של מערכת ההפעלה והתקנת Nero (כל גרסה, מ 5 עד 7) מופיעות מהירויות הצריבה הבאות בלבד: עבור CD: 32 , 24, 16, 8 בלבד עבור DVD: 2.4 , 2 , 1 כמדומני בהתקנה ראשונית עבד הכל תקין אבל עם ניסיון שדרוג לגרסה 6 יותר מתקדמת קרתה התקלה. עד עתה ניסתי להתקין ולהסיר מספר פעמים כולל מחיקת הספריה והערכים מה Registry. ניסתי להתקין מספר גרסאות של 5, 6 וגם 7. האם הבעיה / פתרון מוכר למישהו ? שחף.
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
הי, אני אמור לקבל מחשב חדש היום. לפני מס' דקות התקשר אלי המוכר ואמר לי שה-HD של WD 160Gb SATA לא זמין ויהיה רק ביום שני. הוא יכול לשים לי שני 80Gb במקום ולקחת היום. שווה או לא חברים? מה ההבדל בין שני המקרים? אני צריך תשובה מהירה... אגב: הלוח שלי הוא Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard
-
- 7 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם. אני מחפש להוסיף למחשב קצת נפח וראיתי את הכונן של סיגייט בתור הכונן הכי משתלם שמצאתי אני מדבר על הבארקודה 14 כמובן. אני רק זוכר שקראתי לפני איזה חודש משהו על הסדרה הזאת וההבדלים בכמות הפלטות וכיוצא מזה גם הביצועים ואמינות. (פחות פלטות=יותר מהיר ויותר אמין) זה תקף לגירסה של 2 טרה? אם כן איך אוכל להבדיל בינהן? מס סידורי או דרך אחרת? מצטער שאני מעלה את הנושא שוב פשוט אני לא מוצא את זה בחיפוש =/
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות צורב דיוידי בימים הקרובים, אשמח לקבל המלצות לגבי צורבי דיוידי שונים. כמו כן, שמתי לב שיש הבדל עלות בין מותגים שונים (אמאסאי, טושיבה, לג'י וכו') מה כדאי ? מה עדיף ?. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
לקראת קנייה של HD מתלבט לגיימינג ועריכה 1TB תקציב שפוי אין משהו מדוייק מפרט בצד תודה.
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
מעבר לביצועים, הפרמטר החשוב ביותר (לפחות לי) הוא אמינות. האם קיימים נתוני אמינות לדיסקים אלו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש כונן חיצוני בגודל של 500G כדי לגבות את תיקית התמונות כדי שבמקרה ויקרוס הארדיסק של המחשב עדיין התמונות ישמרו האם יש כונן שמגיע עם פיצ'ר כך שלגבי תיקיה מסוימת שאני אגדיר הוא יבצע סנכרון כל הזמן לכונן החיצוני? ז"א שאם אני מעביר תמונה חדשה לתיקית התמונות אוטמטית היא תועתק גם לכונן הגיבוי או שאולי יש תוכנה חינמית שעושה את זה? אודה לעזרתכם
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-
-
יש לי Seagate FreeAgent Extereme 1TB. משום מה שאני מחבר אותו כעת למחשב , אני שומע כאילו הוא לא מצליח לעלות , מיותר לציין שהמחשב לא מזהה אותו. אותו צליל שבד"כ נשמע שהכונן עולה , חוזר שוב ושוב במחזוריות של כמה שניות. השאלה היא האם אפשר לתקן / איפה / ובכמה כסף. תודה.
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם! יש לי שני HD במחשב אחד 250G WD שעליו מערכת ההפעלה והשני 500G SAMSUNG יש תופעה מוזרה עם הסמסונג. זה נראה שכאילו כל פעם שאני לא עובד ממנו זמן מסויים הוא כאילו נכנס למצב idle ואז ברגע שאני מנסה לגשת לתיקייה מסויימת לוקח לו כמה שניות להפוך לזמין. כאשר הדיסק של ה-250 הוא תמיד נגיש בזמן תגובה אפסי אפשר לומר חייב לציין שזה ממש מעצבן לחכות שהדיסק יגיב. מה עושים? תודה
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שיטת האחסון המרשימה של אינטל זמינה כעת גם בכונן SSD בנפח כפול של 750 ג׳יגה-בייט - והמפעל האחראי על התפוקה יורחב משמעותית בכדי לעמוד בביקושים גדולים יותר לכתבה
-
- 5 תגובות
- 991 צפיות
- 1 follower
-
-
My Book Home Edition My Book Studio Edition My Book Essential Edition 2.0 My Book World Edition My Book Office Edition אלו מבחר דגמים של הארדיסקים חיצוניים על מה ללכת ומה השוני בינהם?
-
- 8 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלת תיאורטית: האם חלוקה או אי חלוקה של כונן קשיח לפרטישנים משפיעה על הביצועים שלו? האם מבחינת ביצועים נטו יש מניעה מלהשאיר כונן גדול (200 ג'יגה לצורך הדוגמה) מחולק רק לפרטישן אחד? אני לא מדבר על הנושא של נוחות העבודה, אלא רק מבחינת ביצועים. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-