אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי כנון קשיח חיצוני WD MY PASSPORT ESSENTIAL 750GB והוא כרגע FAT32 ,יש אפשרות לעשות את חלקו בNTFS? אני רוצה להשתמש בו לגיבוי של המחשב אבל גם להשתמש בו בטאבלט והטאבלט יודע לקרוא רק את הFAT32 אז יש דברים שאני לא צריך בעצם בטאבלט ואותם אני יכול להשאיר בNTFS בעצם השאלה אם זה אפשרי? תודה
-
- 7 תגובות
- 952 צפיות
-
-
זה שונה מאופן חיבור של CD-ROM פשוט ? כי קניתי צורב DVD ( nec 3520a) קניתי אותו BULK כלומר שאני מקבל רק את הצורב ללא הכבלים דרייברים וכו' . עכשיו שניסיתי לחבר אותו ניסיתי לחבר אותו כמו הסידירום בדיוק אותו דבר והמחשב בכלל לא זיהה אז לא את ההארד דיסק ולא את הצורב DVD ושהחזרתי לסידירום הכל עבד כרגיל. מה אני עושה לא נכון ? אני צריך לקנות כבלים חדשים ? תודה מראש !
-
- 10 תגובות
- 952 צפיות
-
-
האם כדאי לי לקנות אותו? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_278_356&products_id=1878
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום קראתי פה בפורומים לפני שכתבתי את ההודעה וכלום לא עזר לי עדיין :\ אני לוחץ F6 בתקנה וזה מבקש ממני דיסקט הפעלה של SATA?! אין לי כזה דבר ואפילו קניתי את הלוח אם עם הקופסא וזה בא עם הכל ואין שם שום דיסקט כזה :\ לוח אם epox 8RDA3+ מישהו יודע מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אהלן. היום פירמטתי מחשב אשר מכיל שני כוננים קשיחים. לכונן הראשון, לו נקרא כונן 0, היו שני מחיצות, C ו-E. ולכונן השני, לו נקרא כונן 1, הייתה מחיצה (D) אחת ועוד 94GB שלא הוקצה לפני. ככל הנראה, היה ווינדוס בעבר אשר מותקן בכונן D אבל כשהמחשב שומש בתקופה האחרונה הווינדוס היה מותקן על כונן C. היום כאשר פרמטתי את המחשב הזה, התקנתי את ווינדוס 7 על כונן C. בסיום ההתקנה כשהייתה אמורה לעלות מערכת ההפעלה ווינדוס 7 בפעם הראשונה במחשב זה אחרי הפרמוט, הופתעתי לגלות שפתאום המחשב אומר לי שיש לי יותר ממערכת הפעלה אחת על המחשב הלא היא המערכת של כונן D שפתאום הופיעה (שאגב לפני כן, לא אופשר לי לבחור בה וזה העלה אוטומטית את של כונן C. בחרתי להפעיל את המערכת של כונן C, כמובן, ווינדוס 7. כאשר ני…
-
- 8 תגובות
- 952 צפיות
-
-
כונני SSD מבית חברת Western Digital במחיר הנמוך ביותר עד כה וגם כרטיס GeForce GTX 1080 במחיר כולל של פחות מ-2,000 שקלים הם משהו שעשוי לעניין אתכם? הפרטים בפנים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
- 1 follower
-
-
-
אשמח לדעת.
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 כוננים קשיחים (אחד של מחשב נייד ואחד של מחשב רגיל) אני מעוניין לגבות את המידע שיש עליהם לתוך כונן של מחשב נייד שנמצא כבר בתוך המחשב. מדובר בשני כוננים שהם בלי מחשב רק הכוננים עצמם. איך אפשר לגשת אל הכוננים? (אולי יש איזשהו התקן חיצוני שיעביר אותם לUSB) ? תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם הארד דיסק (Western Digita WD1600JSl 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD ) יכול להתחבר ללוח אם עם חיבור ATA רגיל?
-
- 7 תגובות
- 951 צפיות
-
-
http://www.techweekeurope.co.uk/news/seagate-hybrid-drives-dont-need-more-than-8gb-of-nand-124069 ככה סיגייט רואים את עתיד הדיסקים.
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
-
שלום, התקנתי כונן SSD בנוסף לכונן HDD במערכת שלי דגם סמסונג EVO 250G. אחרי התקנה של מ'ע הפעלה (WIN7), אני לא רואה את הכונן HDD שאני נכנס "למחשב שלי". מופיע לי רק כונן C בקיבולת של כונן הSSD, אבל שאני לוחץ מאפיינים ולוחץ בלשונית חומרה, אני רואה את שני הכוננים. גם כשאני נכנס לביוס, המערכת מזהה לי את שני הכוננים, אבל בפועל לאחר שאני מעלה את מ'ע ההפעלה אני רואה רק את כוננן הSSD. אם המערכת מזהה את שני הכוננים, למה אני רואה רק אחד שאני נכנס "למחשב שלי"? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
נעלם לי מקום ב SSD של PATRIOT TRAQX למישהו יש רעיונות
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אני עומד לקבל HD חדש 1 TB של SAMSUNG F1 ויש לי כרגע WD 250 GB אני מתכוון להתקין VISTA ב 250 ואת החדש ליצור בתור D ויש לי 4 GB RAM השאלה שלי איזה גודל של SWAP אני צריך ואם בכלל וגם יעצו לי להגדיר שני קבצי SWAP אחד בכל HD האם זה מומלץ ובאיזה גודל כל אחד מהם ?
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
זה: http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=775&cat=3 או זה: http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=785&cat=3 ????
-
- 8 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות קבלים חדשים וראיתי את אלה ונידלקתי אליהם מאיפה אני יכול ליקנות אותם ? או מה השם שלהם ?
-
- 7 תגובות
- 951 צפיות
-
-
קניתי לפני שבועיים את הWD 40GB 8MB CACHE והמוכר של החנות אמר לי שאין לו בעיה לקחת לי את ה40GB ולשים לי WD 80GB 8MB CACHE בעוד 150 שקל.... לא עדיף??? למרות שתאכלס גם את ה40 האלה אני לא אמלא. ועוד יש לי את הJUKEBOX שהוא 20GB....
-
- 7 תגובות
- 951 צפיות
-
-
למחשב חדש, עם תקציב יחסית גבוה(8000 שקל ללא מסך) שאומר שניתן להתפרע באופן יחסי, אני מתכנן אחסון קשיח שיעמוד בין 200 ל-250 ג'יגה, אני שוקל בין 2 האפשרויות: מערך RAID 1(שתי דיסקים קשיחים שבו מאוחסון אותו המידע, במידה טעיתי בשם שכתבתי) עם 2 דיסקים קשיחים בגודל 26- ג'יגה, 16 מגה באפר ומהירות 7200. מול דיסק קשיח בגודל 73 ג'יגה במהירות 15000, 16 מגה באפר, שישמש בתור הכונן להרצת מערכת ההפעלה התוכנה ולחלק מן המשחקים הכבדים. ועוד דיסק פשוט, 160 ג'יגה, 7200 ו-16 מגה באפר למטרת אחסון מידע בעיקר. האם המחיר(שבהחלט אפשר להשקיע בו) שווה את ההשקעה? כמה מהיר יהיה RAID מול הדיסק המהיר?(משמעותית לדעתכם). הרי ברור ש-RAID (ללא קשר לעניין שצריך לקנפג מספר תהליכים שיש לי חשש של מתחילים כנראה …
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
איך זה יכול להיות ? ה3520 יותר טוב ? כי בזיגזג הוא עולה איזה 30 שקל יותר... למה זה ?
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
היי, הבנתי שSSD הרבה יותר מהיר מדיסק מכני. http://ksp.co.il/?list_compare=.28044..34390. אבל פה ניתן לראות שמהירות ההעברה של הSSD היא בסביבות ה400MB לשניה, לעומת הדיסק הרגיל שיכול להגיע ל5GB לשניה. אשמח לקצת סדר בבלאגן. בכל מקרה, לצורך חיבור הדיסק למחשב ועבודה רציפה איתו - מה עדיף? תודה
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
לאחר שנכנסתי באופן קצת יותר מעמיק לתחום ה-SSD, גיליתי שיצרנית הכוננים האופטיים Plextor גם מייצרת כונני SSD רציתי לשאול אם כך באופן כללי על נקודה שנעלמה מעיניי והיא, מדוע החברה לא כל כך מוכרת בארץ ומוצריה לא מוצעים למבקשי המלצות כונני SSD למיניהם?
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
ככה שהסיכויים יהיו קטנים שאני יאבד את החומר? כמו שאבדתי אתמול?.... יש איזה משהו?... ההארדיסק WESTERN DIGITAL תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אהלן יש לי צורב ישן יחסית של philips דגם cdd 3610 (מישהו מכיר ? ? ) xp מזהה אותו .... אבל לצרוב אני לא מצליח, נראה לי שיש בעיית תאימות של הצורב עם xp.... אודה לחוות דעת או איפה אני יכול להוריד עידכוני דרייבר או firmware לצורב הזה ניסיתי באתר של philips אבל הוא נראה כמו הצורה שלי.....
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה חודשים קניתי צורב של NEC 3520A הכל טוב ויפה. אין לו דרייברים, נתתי לXP לזהות אותו, אבל אני עדיין לא יודע אם זאת הבעיה. לפני כמה זמן ניסיתי לצרוב מספר דיסקים של DVD והם כל הזמן נדפקו, או היו בהם בעיות, ועכשיו ניסיתי לצרוב Data Disc פשוט והווינדוס יכול לזהות אותו אבל כשאני מנסה להפעיל ממנו איזה קובץ הוא נתקע ומסרב לפעול. המדיות לצריבה שנאי משתמש בהן הן של TEAC ומהירות הצריבה היא 8X. אני באמת שלא יודע מה הבעיה, אבל זה מאוד מעצבן שקונים צורב חדש וגם הוא לא עובד, סה"כ מה זה כבר Data Disc. אם מישהו יכול אולי לעלות על הבעיה - בבקשה.
-
- 6 תגובות
- 951 צפיות
-