עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by shay33,

שבת שלום יש לי הרד דיסק WD 120G לפני שבועיים בערך מחקתי את כל הHD בשביל ליצור מחיצות חדשות+התקנתי הארד דיסק חדש. התקנתי על כונן C וינדוס XP sp2 מאז התחילו הבעיות. כונן D היה בערך 90 G עם קבצים בתוכו. תמיד אחרי ריסט כונן D נמחק זאת אמרת לא מאותחל מחיצת C נשארה כרגיל ניסיתי לליצור את המחיצה עם PMAGIC ועדיין נמחק.. זה כבר קרה בערך 3 פעמים *ניסיתי לשחזר קבצים עם recover my files. מה צריך לעשות? תודה ;D ;D

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  2. Started by zaviv,

שלום לכולם, אני מתלבט ברכשית כונן בלו ריי למחשב האם מישהו יש לו כונן בלו ריי שהוא צורב והיכן ניתן לראות את הסרטים (נגן או PS3) תודה

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by kebibas,

אני צריך כונן קשיח חיצוני לשמירת קובצי מדיה, בחיבור eSATA. חשבתי על הכונן סמסונג 2Tb F4 ועל המארז NexStar 3 של Vantec http://www.vantecusa.com/front/product/view_detail/212 מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by sha1823,

אני משתגע כבר קניתי lg gh20ns10 והוא משגע אותי קניתי שבוע שעבר חיברתי אותו המחשב זיהה אותו והתקין ברגע שאני מכניס דיסק ריק של dvd הוא תוקע לי את המחשב \11 פעם אחת הצלחתי לצרוב דיסק של דיוידי אחד וזהו אני לא מצליח יותר ברגע שאני מכניס דיסק דיודי ריק לצריבה הוא תוקע את המחשב ורק שאני מוציא את הדיסק המחשב ממשיך לרוץ זה משגע אותי הלכתי לחנות הוא החליף לי את הכל הצורב הביא לי צורב אחר חדש ושוב אותה בעיה!!! איזה מעצבן זה וואי חחח מה לעשות אנשיפם??

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  5. אורח גיא
    Started by אורח גיא,

שלום, אשמח לעזרתכם. מחפש כונן SSD בנפח 250GB עד 500 ש"ח. חיבור SATA

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by kw,

איך המדיות האלו http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=139&cat=18 http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=6359 השכבת הגנה הזו של ritex שווה משהו ? או שם יש המלצות אחרות לקנייה של חבילות של 25

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  7. Started by D-Bang,

רכשתי כונן קשיח ( 80GB ( WD800JB אני עובד עם WIN XP SP2 יש מגבלה מסויימת, שמעבר לגודל מסויים יש צורך בלחלק את הדיסק? האם ישנו צורך בלחלק דיסק של 80GB??

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. ידוע שזה הרדיסק אחד המהירים שיש כיום בשוק. אך רציתי לדעת במידה וההרדיסקים האחרים שלי איטיים ממנו, האם זה מונע ממני לממש את מלוא פוטנציאל המהירות שלו בהעברה\קיבולת? יש ברשותי 500GB AAKS של WD 640GB AAKS של WD ועכשיו מוסיף Samsung SP F3 1TB ועוד שאלה קטנה, בגלל שהוא המהיר ביותר מבין הדיסקים שלי, על איזה הרדיסק לשים את המערכת הפעלה ועל איזה הרדיסק להתקין את כל המשחקים בכדי לקבל את מלוא הפוטנציאל. תודה רבה! ;D

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. Started by GQ4U,

לוח אם GA-K8NF-9 http://www.gigabyte.com.tw/MotherBoard/Products/Products_GA-K8NF-9.htm על הכונן אתקין את הXP . שמעתי שאין ממש הבדל בין PATA ו SATA ... האם יש הבדל בביצועים בינהם (חשבתי בכיוון CAVIER SE של WD מקריאה בפורומים ובביקורות) אגב הכונן צריך להיות 160 או יותר וכמובן שקט (בשביל הסונטה שלי ) דעתכם ?

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  10. Started by dman23,

התקלקל לי הצורב - לא מזהה דיסקים אני רוצה להחליף אותו. הצורב הוא בממשק SCSI. האם אני מחוייב לקנות צורב שגם הוא בממשק כזה? אני לא יכול לקנות SATA? ראיתי שמוכרים צורב IDE זה אותו דבר?

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. מה המצב חבר'ה ?.. טוב לפני חצי שנה בערך קניתי מחשב נייד חדש Toshiba L650-122 וכבר נהרס ההארד דיסק משום מה (יוצאים לי מסכים כחולים ולא זה לא בגלל הכרטיסי זכרון בדקתי אותם) ואני לא רוצה ללכת להחליף אותו תחת אחריות החבר'ה כי פעם שעברה שהלכתי לחברה שרטו לי את המסך ואני מעדיף לעשות את הכל לבד וגם לשלם על הארד דיסק חדש .. אשמח לקבל המלצה להארד דיסק חדש (לא רועש ושיחזיק מעמד לפחות כמה שנים בלי לההרס עם שימוש נכון כמובן) בנפח של 500GB לפחות עד 250 ש"ח בחנות של KSP בכרמיאל (קישור מהיר http://www.ksp.co.il/newmap/carmiel.html) תודה מראש, משה

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. את הודעה זאת פירסמתי גם באשכול הצורבים המומלצים אך זה דחוף לי ואף אחד לא ענה מישהו רכש את הצורב Samsung SH-S182M? האם הוא באמת טוב? מאחר ואני לא מבין בצריבת DVD לא הבנתי כלום מהיתרונות ומהחסרונות שלו אני מצפה מהצורב שלי לצרוב סרטים לDVD הביתי באיכות מעולה ולצרוב משחקים לPS2 האם הוא יוכל לספק לי דרישות אלה? תודה ויום טוב

13. Started by Rockstatement10,

הודות למבצע שיש כרגע באמזון, הדגם הזה של הכונן בנפח 500GB עולה כ-480 ש"ח כולל הכל. כיום יש לי 850 EVO בנפח 500GB.. האם כדאי לי להחליף את הכונן? כיום המפרט שלי סביר אבל הוא די ישן ושנה הבאה אני מתכנן לרכוש מחשב חדש, אז חשבתי אולי עדיף לי שיהיה לי כבר כונן עדכני שאולי גם יעבור איתי למחשב החדש? או שאולי במחשב החדש עדיף לי לעבור ל-NVME?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. מה ההבדל בין DVD-R ל- DVD+R ? ובכלל אני אשמח אם תוכלו לעלות את כל סוגי הדיסקים שלא יהיו שאלות בנושא הזה להבאה...

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  15. Started by tavor21,

ואני מאוד מרוצה ממנו

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  16. לhp יש לייט סקריב האם מישו יכול להמליץ על אחד מהם? הhp עולה 280 והlg עולה 200 מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  17. קניתי הארד דיסק נייד WD ELEMENT 640 GB עובד יפה. אבל יש בעיה אחת, כל פעם שאני עושה ריסטרט או סתם מדליק את המחשב, המחשב מגיע למסך השחור שכתובים בו הכוננים שמחוברים לSATA ועושה ריסטרט ועוד ריסטרט וחוזר חלילה. עכשיו שאני מנתק את ההארד דיסק מהחשמל המחשב עולה.. מה זה יכול להיות ?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. [table] [tr] [td]היי, האם אתם חושבים שצפויה לי בעית חומרה כלשהי אם אוסיף את הכונן הקשיח 1000GB SAMSUNG HD103SJ למחשב שלי ? מעבד Athlon 64Bit AM2 5000 DualCore Box AM250DCB [/td] [/tr] [tr] [td]לוח אם Gigabyte MA69GM-S2 GMA69GMS2[/td] [/tr] [tr] [td]כרטיס גרפי GIGABYTE ATI Radeon HD2600PRO 512MB PCIe [/td] [/tr] [tr] [td]הארדיסק 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II WD [/td] [/tr] [tr] [td]זיכרון PQI TURBO DDR2 800MHZ 2048MB DUAL CHANNEL 5-5-5-15[/td] [/tr] [tr] [td]צורב LG GSA-H62N X18 DVD [/td] [/tr] [tr] [td]מאוורר Arctic Cooling Freezer 64 Pro [/td] [/tr] [tr] [td]מארזCOMPUCASE CI-6A19 BLACK NO PSU [/td] [/tr] [tr] [td]ספק Enermax Liberty 400W 30A @ 12V [/td] [/tr] [/table…

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  19. Started by bagetrek,

תמליצו לי על צורב DVD טוב ובעל שם טוב מחיר עד 500 ש"ח (גג) . אני מתכוון לקנות בקרוב . תודה !

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  20. חברת Phison העניקה לנו הצצה לדור הבא של בקרי ה-SSD שלה, עם ביצועים שנשמעים דמיוניים כמעט לכתבה

21. Started by MoSQuiTo,

היי, לא מצאתי התייחסות אליו בסטיקי, ולכן פתחתי את הנושא הזה... מה ההבדל בין הכונן הזה לשאר הכוננים? והאם הוא הכונן המומלץ לכונן 1T? http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1257 תודה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Idan-h,

כנראה שאני מוסיף HD חדש, כי ה40GB שיש לי לא מספיקים לי. אני אוסיף 120GB, כי אין הרבה הבדל במחיר בין 80GB ל120GB. אני קונה את הWD1200JB ATA 100, מישהו ממליץ על חברה אחרת, חשבתי על סייגיט, אבל יש לי במחשב WD, ואני חושב שהם הכי טובים. 1) הבנתי שלא כדאי SATA, נכון? (אין הבדל במהירות). יש לי תמיכה בSATA. 2) כרגע יש לי במחשב WD400BB, כלומר עם 2 מגה באפר, האם הדיסק השני מהיר יותר משמעותית בגלל ה8 מגה, וכדאי שאני יוציא את ה40 שיש לי ולהשאיר רק את ה120GB? אני לא חושב, אבל אני רוצה תגובות של מביני עניין. 3) אם אני יקנה את הATA, כדאי לי לשים אותם על IDE נפרדים, נכון?

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  23. NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk http://www.nec.co.uk/DVD_RW_ND3500.aspx הוא עולה בפנדה 500 שקל. כדאי לקנות אותו או שאתם מכירים משהו יותר טוב?

• 9 תגובות
    • 898 צפיות
  24. Started by ksn1981,

שלום לכולם, מזה כבר שנה, הצורך והרצון שלי לקנות SSD הולכים וגדלים.. אך יחד איתם גם התסכול וחוסר הוודאות.. אני עוקב (ברשת, באתר ובפורום) אחרי הנושאים הקשורים, אך המידע אינו עקבי.. לא פלא שכל פעם אני מוצא את עצמי עם תובנות חדשות, שונות ואפילו מנוגדות.. לא פלא שעוד לא מימשתי את הקניה! אני מאמין שאני לא היחידי שיוכל להיעזר במדריך עדכני ומרוכז בנושא.. מדריך קצר, פשוט ולעניין.. כזה שייתן להרגיש שלם עם הבחירה ובטוח עם ההתקנה והשימוש.. למטה, כתבתי התחלה (או יותר) של מדריך כזה.. העניין שאני לא מספיק בטוח בנכונותו, ובטח שלא בשלמותו!! אני פונה אליכם חברי הפורום, למומחים, לכתבים ולאחראים.. האם ישנו מישהו שמוכן להרים את הכפפה ולהמשיך מדריך זה? [מיותר לציין שניתן לשנות, להרחיב ול…

• 69 תגובות
    • 12.4k צפיות
  25. Started by yair_h,

ה YAMAHA 2100 שלי בן השנה וחודש עומד להתפגר (עוצמת הלייזר נחלשה וכונני ה cd בקושי קוראים את המדיות הצרובות) לאור האמינות הנמוכה של הצורב ושל היבואן (אלודה), החלטתי לקנות צורב אחר. קראתי ביקורות טובות על הLITEON , אם למישהו יש LITEON ויכול להאיר את עיניי בנושא אודה לו, כמו כן אם תנקבו בשם היבואן זה יעזור לי מאד. תודה יאיר

• 6 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.