אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
באחד הפרמוטים היתה לי הפקסת חשמל ואחרי זה כשפרמטתי גליתי שיש 2 מגה סקטורים פגומים, יש מצב שזה היה עוד לפני ההפסקת חשמל אבל זאת פעם ראשונה ששמתי לב. במצב כזה צריך להחליף הרדיסק? האם החברות מחליפות בלי בעיה כשיש סקטורים פגומים?
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף זיכרון למחשב, לא בהכרח נייד הפיתרון הנוח ביותר(לא יודע לגבי מחירים) שראיתי הוא זיכרון נייד של כמה גיג'ה טובים.. 10 או 20 לא ממש משנה לי האם ההתקנים האלה מומלצים? מה טווח המחירים של כזה מוצר? ראיתי דיסק און קי של 2 ג'יגה בכמה מאות שקלים.. נראה לי ממש יקר.. ולא חשוב לי גודל המארז שלו אני רק רוצה יותר מקום לקבצים... מה אתם אומרים?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם זה משנה (חיי ההרדיסק, תקינותו....) אם בתוך המאזרז אני אחבר את ההרדיסק בצורה הפוכה, כלומר הצד המתכתי עם הכתוביות כלפי מטה?
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קניתי הרדיסק 80 חדש ועשיתי לו פורמט ו FDISK ל 5 ג'יגה ו 75 c: 5 giga d: 74 giga עכשיו שבאתי לעשות DEFRAG ראיתי דבר מוזר ביותר : c: FAT32 d: NTFS איך זה יכול להיות דבר כזה ? מה המשמעות מבחינת ביצועים והשאלה הכי קריטית האם אני יכול להמשיך לעבוד ככה?(שאותו הרדיסק פועל בשני תקנים שונים) ? זה נורא חשוב לי תשובה מהירה (לא בראש שלי עכשיו להרוס הרדיסק שרק נקנה שלשום).... תודה .
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. יש לי הרדיסק בן כמה חודשים של ווסטרן דיגיטל 2T GREEN ,לפני כמה חודשים קניתי אותו ביחד עם כיסוי חיצוני להרדיסק בעל חיבור USB3 , אחרי שהבנתי שהמכשיר הזה משבש לי את תנועת העכבר הוצאתי את ההרדיסק ממנו והחזרתי אותו להיות פנימי . ההרדיסק לא מזוהה אלה אם כן אני נכנס לפונקציה של טכנולוגיית אכסון של Intel ומרענן שם את הכוננים. לאחר מכן הוא מופיע במחשב שלי ביחד עם כל הכוננים אבל בתצוגה של אינטל אינו מופיע. אני מקווה שהוא לא נהרס לי או משהו, אולי משהו בחיבורי סאטה ? אשמח לעזרה לפני שיהרס לגמרי(יש לי שם 400 גיגה של סרטים, תוכנות, משחקים והכי חשוב תמונות מכל השנים כולל של הבן שלי). טוב כנראה שהבעיה היא בכבל SATA, הכבל שהיה מחובר הוא כבל SATA2 ולא SATA…
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
שלום, קניתי הרדיסק חדש 250G של סיגייט, מודל 7900.10 אני מסתכל על נתוני ה SMART שלו, ואני שם לב שה- RAW DATA שמתקבל מ SEEK ERROR RATE הוא מספר שכל הזמן עולה ועולה... כרגע הוא באיזור ה- 0xC5BC2 שזה מספר די גדול כמה בעייתי הערך הזה ? תודה,
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום אני הולך לקנות הרדיסק חיצוני בנפח של 250-300GB. האם משהוא יכול להמליץ לי על חברה מסויימת. כמה תכונות חשובות שהיו לו.......... 1. חיבור fierweay וחיבור USB2 2. שיתמוך בשימוש בMAC ו PC בתודה מראש עמיר שחר
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות HD בגודל של 750-1000 ג' שהמטרה שלו היא עבודה שוטפת (קריאה וכתיבה) כל הזמן. יש לי מס' שאלות 1)לאור המחירים הנמוכים של ה HD החיצוניים , האם כדי לקנות HD חיצוני או פנימי? 2)במקרה של HD חיצוני האם עדיף לקנות HD חיצוני "קומפלט" או מארז ל HD רגיל ואז לקנות HD רגיל? (ראיתי שיש מארזים עם כניסת IDE) 3)ואיזו חברה כדאי? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אשמח להמלצה או טיפ על כונן חיצוני בגודל 1T שהיה מספיק מהיר לנגן סרטי HD ללא בעיות ושיהיה יציב לגיבויים תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות הרדסיק חיצוני,לגיבוי תמונות וקבצים שונים.. התקציב הוא עד 450ש''ח.. אני אשמח לקבל פה המלצות.. תודה!
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
יש לי WD15.3GB ולאור קניית הDVD החדש שלי אני חייב מקום וה 80GB שלי פשוט לא מספיק... האם מומלץ לחבר את הדיסק הישן (שבטוח גם איטי יותר) לצורך עבודות DVD והכנתם או שמא עדיף להתחיל לצרוב כל מה שעל הדיסק הנוכחי ולפנות מקום? מה אתם ממליצים? תודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
חייב לפחות להחיות אותו אפילו אם זה לשעה לקחת משם דברים חשובים ...זה ההרדיסק בוט שעליו ישב הווינדוס ניסיתי מחשבים שונים כבלים שונים בשום מקום הביוס לא מזהה אותו ...בכל מצב (כל מחשב) נורת ההרדיסק דולקת קבוע (ואף כאשר הוא מחובר לוקח יותר זמן להיכנס לביוס בשני מחשבים שניסיתי...) אין שום רעש של קליקים אין שום דבר מנסיון עבר עבר רחוק היה זכור לי שפריזר במקרר שעה דיי עוזר .... ניסיתי (גיליתי שם שלגון שטראוס מלפני 3 שנים ...אך לא עבד עניין ההרדיסק לצערי) חייב משם מידע חשוב מאוד ! מה עוד ניתן לעשות במצב שתיארתי שאפילו הביוס לא מזהה ? תודה !
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חושב לקנות הרדיסק לגיבויים. חשבתי על 1T. כדאי לרכוש חיצוני או פנימי? קופסה בניפרד או כחבילה? בנוסף איך כדאי להגן אותו מפני וירוסים? קרה לי מקרה השבוע שנגן MP3נידבק בוירוס שחיברתי אותו למחשב אחר, ולאחר מכן שחיברתי אותו למחשב שלי הלך הוינדוס אפילו קספרסקי לא עזר למזלי רק הוינדוס מת, ולא הכונן עם כל התוכן.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חשבתי לקנות את הכונן הבא: Seagate 500GB Momentus G 7200.4 SATA16mb ST9500420ASG הוא עולה 386 שקל, יש משהו יותר מומלץ במחיר הזה? ולכונן הישן שלי רציתי לקנות קיט ולהפוך אותו לחיצוני, יש קיט מומלץ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין הרד דיסק 500AAKS של WD עם חיבור SATA. יש כבר כונן אחד של 250GB גם WD מחובר בSATA ועליו מותקן WIN XP. חיברתי את הכונן ללוח אם ולמקור מתח והוא מזוהה בBIOS ובהגדרות מערכת אבל לא מופיע במחשב שלי. אשמח לעזרה תודה
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
עשיתי פרמוט לפנני שבוע אבל זה עדיין מחלץ לאט! החברה של ההרדיסק שלי לא ממש מוכרת זה מה שזה רושם לי: WDC WD2500KS-00MJB0 יש לי וינראר 3.93 הכי חדש וכלום לא עוזר! ניסיתי לעשות דיפראג עם PERFECTDISK אבל לא עזר! מה עושים??
-
- 8 תגובות
- 948 צפיות
-
-
לפי ההארדיסק יש לי 44 גיגה פנויים אבל אם אני בודק כמה תופסים הקבצים על האארדיסק אמור להיות לי 80 גיגה פנוי עשיתי דיפרג מלא פעמים - עשיתי ניקוי דיסק עם שלל תוכנות משהו פה מוזר... אומנם ההארדיסק מפוצל אבל לא אמור להיות חסר יותר מ3-5 גיגה לא 40
-
- 9 תגובות
- 822 צפיות
-
-
חבר שלי הזמין מ- KSP עם המחשב החדש WD 80 GB והביאו לו משהו מוזר ביותר: Excelstor Technology J680S מישהו מכיר? כדאי לו למה להחליף? תודה.
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
היי יש לי מערך רייד 0 על שלוש דיסקים בלוח P5w Dh והוספתי עוד אחד דרך Jmicron (הsata השחור הבודד) ועבד טוב. עשיתי לכונן מחיצה עשיתי Restart והדיסק יותר לא מזוהה השאלה שלי איך אני יחבר אותו, השלושה Sata 1 2 ו3 תפוסים עם הרייד, ואם אני מוסיף בכתום זה לא מזהה אותו , מישהו יכול לעזור לי בנושא כי אני עובר אם זה סרטים ניסיתי כל הדרכים ולא הולך , על ההרדיסק יש לי דברים שאני צריך. תודה
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום קניתי לפני שבוע הרדיסק נייד 2.5" 500G של חברת iomega עכשיו כאפשר אני מחבר אותו אצלי במחשב ההרדיסק מצפצף ניסתי במחשב אחר והכל עובד בסדר במחשב שלא עבד מותקן WINDOWS XP האם מישהו נתקל בזה? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ראיתי פוסטים דומים בעבר אך לא מצאתי תשובה חד משמעית.. הרדיסק סיגייט 250GB חיבור SATA לא מזוהה במחשב (הוצאתי אותו ממחשב אחר, שם הוא היה כונן ראשי וה-OS פתאום לא עלתה). ההרדיסק לא מזוהה במחשב בכלל, לא ב-Disk Managment ולא בביוס. ניסיתי כבל SATA אחר וחיבור SATA אחר בלוח. נשמע שהוא מסתובב ומקבל חשמל, ובאיתחול ראשון הוא מזוהה אך ה-OS לא מצליחה לעלות. אחרי ריסט נוסף המערכת עולה אבל ההרדיסק כבר לא מזוהה. הלך ההרדיסק?
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
לפני שנתיים-שלוש קניתי הרדיסק Maxtor 80GB SATA, ובזמן האחרון יש לו קטע של פשוט להפסיק לעבוד. אני חוזר הביתה ומוצא את המחשב במצב שהוינדואוס לא יכול לעלות, פשוט כי ההרדיסק כאילו לא מחובר. כשאני מנתק ומחבר את המתח הוא מסתדר. פעם זה היה קורה בגלל בעית חימום אבל פתרתי אותה. היום הגעתי הביתה וראיתי בעיה חדשה - כל פעם כשהוינדואוס עולה ההרדיסק עושה מין קול כזה של "קליק" ומפסיק לעבוד... שוב פעם, ניתקתי וחיברתי את המתח והבעיה נפתרה. בכולופן, אני לא בטוח שעדיין יש לי אחריות עכשיו, אז יש לי משהו לעשות בנידון? אני משער שרוב הסיכויים שלא. למקרה שאני צריך הרדיסק חדש, אם אני אקנה הרדיסק עם SATA 2 הוא יעבוד על הלוח אם שלי? (Abit KV8 MAX3) תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי הרדיסק 500GB של WD. ההרדיסק איטי בצורה מחרידה.. עושה רעשים מוזרים אך בסריקה לא נמצא BAD SECTOR. החברה שממנה קניתי את ההרדיסק לא רוצה לעשות לי החלפה בגלל שאין BAD SECTOR הייתי רוצה לדעת כיצד אוכל ליצור BAD SECTOR? תודה, משה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי הרדיסק שפורמט בטעות, איך אפשר לשחזר את המידע? לא נכתב על ההרדיסק דבר לאחר הפרמוט תודה חברים
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-