אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,917 דיונים בפורום זה
-
האם הקלטה לכונן פלאש תצמצם נפילות FPS במהלך המשחק? כרגע אני מקליט לWD ירוק, המחולק ל2 מחיצות, עליו יושבת הOS (כונן C) והמשחק (כונן D). מיותר לציין שאני מוריד רזולוציה בזמן הקלטות כדי לקבל FPS שחיק. מפרט: i5-760 Intel p55wb 1TB WD10EARS Sapphire 6870 Kingston 8GB: 2x2G + 1x4G תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי אמא של ג'יגבייט GA P35C DS3R http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2551. כרגע מחוברים 2 דיסקים של 1 TB בRAID1 דרך בקר של GSATA. נשאר בקר "לא מנוצל" של אינטל. השאלה היא : האם ניתן להקים 2 מערכים RAID1 במקביל עם בקרים שונים ?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להקים מערכת NAS ביתית שתשמש למספר דברים: עיקרי: 1. גיבוי כל הקבצים במקום אחד וגישה אליהם מכל מקום. 2. כתוספת לכך שכל הקבצים שם, אז שרת מדיה פרטי עם גישה מכל מכשיר ברשת הביתית. אופציונלי: 3. תשמש כמערכת NVR למערך מצלמות WIFI. 4. גיבוי תמונות ממכשירים בצורה אוטומטית מכל מקום בעולם ישירות לשרת הביתי. חשוב שהמערכת תהיה מתוחזקת(עדכונים וכו') ואיכותית, שתחזיק מעמד להרבה זמן. חשבתי שהכי נכון יהיה לקנות מערכת של סינולוג'י. אבל עם זאת, אין לי בעיה לבנות מערכת כזו ע"י הרכבה של רכיבים שונים והתקנת תוכנה תואמת. מה אתם ממליצים? התקציב שחשבתי להעמיד למערכת כזו הוא סביב ה4-5 אלף. כמובן שכמה שפחות יותר טוב.
-
-
- 17 תגובות
- 25.2k צפיות
- 4 followers
-
-
יש לי מספר דיסקים שיושבים בבית. שניים SSD של רבע טרה ועוד אחד רגיל של טרה, ובמחשב יש לי כרטיס SATA עם שתי יציאות שמחובר לצורב BR. חשבתי להשתמש בבקר RAID חדש של ארבעה ערוצים במקום הכרטיס SATA הנוכחי לקנפג RAID 0 עם שני ה SSD ולחבר בנוסף את הדיסק של הטרה וצורב BR. מצאתי כרטיס LSI SAS 9210-8i 8-port 6Gb/s PCIe x8 HBA RAID SATA Controller במחיר זול (100 ש"ח לכרטיס מקופסה פתוחה) וכבלי תיאום SAS ל SATA כרטיס https://www.ebay.com/itm/LSI-SAS-9210-8i-8-port-6Gb-s-PCIe-x8-HBA-RAID-SATA-Controller-card-M1015-9211-8I/142676059703?_trkparms=aid%3D555021%26algo%3DPL.SIMRVI%26ao%3D1%26asc%3D20190711100440%26meid%3D8f5adb3895304718a0e13c02a93d6ec1%26pid%3D100752%26rk%3D…
-
- 23 תגובות
- 13.7k צפיות
- 2 followers
-
-
טוב קודם כל זה מחשב לעריכה, עבודה בוידאו תלת מימד וכו לפי מה שקראתי הכיון של RAID 0 מתאים לי אבל ראיתי גם שהוא לא אמין אז אני רוצה ללכת על 5 אז דבר מאוד חשוב לפני שאתם עוזרים אין לי מושג מה עושים איך עושים רק לפני כמה ימים הכרתי לראשונה את המושג הזה RAID תודה לעוזרים (:
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חברים, אני בקרוב נוסע לחול לטיול גדול ורציתי לגבות את התמונות ואת קטעי הוידיאו (יותר תמונות) על מחשב מרוחק פרט למחשב שברשותי. האם למישהו יש ראיון כיצד לעשות זאת? מה ממולץ? אני לא רוצה לשלם לאתרים לצורך איחסון התמונות ואני רוצה שהקבצים ישמרו בצורה מלאה ולא תרד איכותם. אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאול זאת. תודה מראש לעוזרים, noise
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.hometheater.co.il/vt166902.%D7%99%D7%A8%D7%99%D7%93%D7%94-%D7%9E%D7%94%D7%95%D7%AA%D7%99%D7%AA-%D7%91%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A8%D7%99-SSD-%D7%A9%D7%9C-CRUCIAL
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
האתר/הבלוג [geeks are sexy] ( ??? ) פרסם מאמר קצר בנושא הבודק אותו, האם הקפאת HD אכן גורמת לHD לעבוד? התוצאות? תראו לבד.
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
הכונן הקשיח שלי חדל מלעבוד אז ניסיתי לשים אותו במקפיא לזמן מה. הקטע הוא ששכחתי אותו שם כל הלילה ועכשיו הוצאתי אותו. איך אני אמור לתת לו ל"התחמם" בלי שישארו נזקי מים?
-
- 23 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
החברה האמריקאית הציגה כוננים מוזלים בנפח של 2 טרה-בייט, ומתיימרת לאחד שניים כאלו במארז בודד לקבלת מוצר שישבור את רמות המחירים המוכרות לנו תערוכת CES 2016 הביאה לנו הרבה חידושים בתחום הגאדג'טים ומכשירי האלקטרוניקה הביתיים, אך לא היו חסרות בה גם בשורות מעניינות מאוד לתחום רכיבי החומרה – כמו ההצהרה השאפתנית של חברת Mushkin לספק לנו במהלך השנה הקרובה כוננים בנפחי גבוהים של 4 טרה-בייט, ובמחירים קורצים עד מאוד של כ-500 דולר. החברה התבססה על גירסה עדכנית של בקר ה-SM2246EN הפופולרי מבית Silicon Motion (שהוכיח את עצמו כאלטרנטיבה לא רעה בכלל בכוננים כמו סדרת ה-BX100 של Crucial), שמציע עתה תמיכה בשבבי NAND במבנה תלת מימדי ובנפחים מירביים כפולים של עד 2 טרה-בייט, בכדי להציג…
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
נכון שבערך כל חוגש יוצאת סדרת כוננים חדשה אבל בכל מקרה איזה סדרה\כונן הוא באמת הכי טוב או מהיר או הכי משתלם?
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
צמד בקרים חדשים פרי פיתוחה של חברת Silicon Motion יקראו תיגר על מוצריה הפופולריים של Phison בקצה הגבוה וגם בשוק הביניים - ויוכלו לדרבן עוד ועוד שחקניות להתקדם אל תמיכה בתקן הקישוריות החדש והביצועים המוגדלים שלולכתבה
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
- 1 follower
-
-
קיבלנו כונן מכאני בנפח גדול של חברת Western Digital-HGST ולקחנו אותו לנסיעת מבחן אל מול כמה סוגים של אמצעי אחסון שוק הכוננים הקשיחים עומד כעת בנקודת תפנית מעניינת למדי: מצד אחד, כונני ה-SSD מאיימים להחליף אותם באמצעות נפחים שהולכים וגדלים עד לכדי רמתם של הקשיחים, וכאשר אנחנו מדברים על SSD בעל נפח של דיסק קשיח אנחנו מדברים למעשה על מכונת עבודה ששום כונן, גם לא מסוג NAS, לא יכול להתחרות בה. מצד שני, גם לכונני ה-SSD הגדולים כיום וגם לאלו המאיימים לבוא יש נקודת תורפה: המחיר, וגם להם יש מגבלות נפח, אותם שוק הכוננים הקשיחים עומד לפרוץ. לכן לשוק הכוננים הקשיחים עוד נשארה תקווה, ולא אסתכן ואומר שהם ישארו איתנו לפחות לעוד עשור אחד שופע בנפח. להמשך: https:…
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
מה דעתכם? יכול להיות שהוא משפיע גם על איטיות המחשב?
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
-
-
בעיקרון אני רוצה להוסיף הארדיסק נוסף של בין 250 ל 320 למחשב שמפרטו 3.0 מגההרץ ...512...הארדיסק 120 אתם יודעים מחשב פשוט מן המניין השאלה שלי אם הוספת ההארדיסק יפריע לביצועים של המחשב,כי בעיקרון זה הארדיסק למטרת גיבוי מידע. הלכתי לאייבורי ואמרו לי שאני צריך להרחיב את הספק כוח שלי כדי להוסיף הארדיסק נוסף ???
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
אז הכל התחיל מזה שניסיתי לעזור לחבר לתקן הראד דיסק חיצוני שלו, הרצתי כמה תוכנות (שלא פתרו את הבעיה) וכנראה אחת מהם פגעה גם בהראד דיסק שלי (של המחשב בנייד) ומחשב לא עלה והופיע תקלה שאין מערכת הפעלה לכונן. הוצאתי את הכונן וחיברתי אותו עם חיבור USB למחשב אחר ושם הופיעו 2 מחיצות מתוך ארבע (מוזר כי הם לא היו צמודות) ודווקא הם אלה שהייתי צריך. החזרתי את הכונן למחשב הקודם והרצתי התקנה של WIN חדש, במהלך ההתקנה הופיע 2 המחיצות שהיו בסדר ועוד 2 שהיו לטענתו לא מאותחלות. ואז הטעות הגדולה !!! חזרתי אחורה וחשבתי שאם הוא מזהה את המחיצה עם המערכת הפעלה יכול להיות שהוא יכול לתקן את הבעיה. נתתי לו להריץ נסיון שחזור (ועוד רשום שם שאין בעיה וזה לא יפגע בקבצים במחשב), הוא רשם שלא הצ…
-
- 16 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
במערכת כמו שלי עם הרבה דיסקים ו- 160 ג"ב נפח, ראיתי שתוספת 256 מ"ב זיכרון (לסה"כ של 512) משפיעה באופן דרסטי על הגישה לכוננים ובמיוחד מהרגע שסימנתי ב סיסטם פרופרטיז /אדוונס / סטינגס/ אדוונס, הפניית יותר זיכרון ל- SYSTEM CACHE
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי סרט לאחרונה מחו"ל וניסיתי לגבות אותו ולא הצלחתי גם עם תוכנת דיקריפטר לא הצלחתי הצלחתי להעתיק למחשב רק עם DVD FAB DECRYPTER אבל אני לא מצליח לצרוב ,נסיתי עם SHRINK כיוונתי לסיפריה ששם העתקתי אבל קיבלתי הודעת שגיאה פעם היה לי הסבר איך לצרוב דיסקים מוגנים כמו SONY COPORATION אבל בגלל שהייתי בחו"ל לא יצא לי להתעסק עם זה הרבה זמן ואיבדתי את הקישור יש למישהו משהו
-
- 4 תגובות
- 499 צפיות
-
-
יכול להיות SATA ויכול להיות IDE...אולי 8 אולי 2 מגה באפר....חברה יכול להיות הכל....אני משער של היטצ'י....שווה קניה.??
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ST3000DM001 VS ST33000651AS של סגייט האחד הוא ברקודה והשני הוא ברקודה XT מיועד למחשב עבודה. דבר חשוב זה אמינות אמינות ואמינות!! מה ההבדלים בינהם?
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום קניתי דיסק קשיח בנפח 500GB של SAMSUNG HD502HI SATA . יש לי לוח אם DFI NF4-Ultra . חיברתי אותו למחשב עם כבל SATA והגדרתי מחיצות ופירמטתי אותו. הוא מופיע יחד עם כל המחיצות כדיסק חיצוני (יש את הicon של safely remove hardware.) איך אני מבטלת זאת? אני רואה אותו כדיסקים בmy computer . איך אני מבטלת את האופציה של safely remove hardware ושהוא יראה ויתפקד רק כדיסק פנימי ויראה רק כדיסק פנימי (ולא כדיסק נייד - כי זה לא מה שהוא). תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי HD של ווסטרן דיגיטל בנפח 200GB בהתקן SATA II כאמור יש לי לוח עליו מותקן בקר SATA רגיל.. הHD זוחל...כל קובץ שמועתק עליו לוקח שעות עד שהקובץ מועתק במלואו.. יתרה מזאת לפעמים באמצע הקריאה מהHD החדש המחשב פשוט לא מגיב לכמה שניות... עדכנתי את הדרייברים של הבקר ..לא עזר אולי זוהי איזושהי הגדרה בBIOS? מדובר בלוח אם של איפוקס דגם 8RDA3+.. תודה לעונים..
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש ברשותי הרד דיסק Maxtor בנפח 300 ג'יגה עם ממשק SATA, נוכחתי לדעת באמצעות תוכנת everest שבעצם מהירות העברת הנתונים בין הלוח אם לדיסק הקשיח היא UDMA6(ATA-133 הכיצד זה ייתכן ? ואיך פותרים את הבעיה ? תודה ! [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-