אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
הצורב שלי(nec dvd rw nd-3500ag)נהיה ממש איטי צרבתי vcd ורק ההכנה לצריבה לקח לי שעה וחצי(בערך) encoding video אמור לקחת כ"כ הרבה זמן?
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
תכתבו איזה צורב הכי משתלם היום לקנות עד טווח ה-400 שקל . וכמו כן תכתבו איזה צורב משתלם עד טווח ה-600 שקל. פרטו קצת בקשר לכל צורב שאתם כותבים . בתודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום צורב הLG שלי מיומו הראשון היה רועש במיוחד ולאחר חצי שנה החליט לצאת לגמלאות מוקדמות מאחר שמימוש האחריות עליו מסובכת החלטתי לקנות צורב זמני בחנות השכונתית הצורב היחיד שהיה להם היה של סוני חיברתי אותו והצבעים שקיבלתי בצפייה היו מזעזעים צבעים פלסטיים לא חדים ומרוחים החזרתי אותו לחנות והם אמרו לי שזה מוזר אבל יש להם במקרה צורב של טושיבה לקחתי זה נראה בערך אותו דבר ידידי טוענים שזה לא הגיוני שלצורב אין שום השפעה על צבעים שזה אחד ואפס בלבד בכל אופן איך זה שסרטים שצולמו במייטב הטכנולוגיה נראים כמו שצולמו ממצלמת פוקט הייכן הבעיה שלי אני על 3770K ללא כרטיס מסך שאר המדיה כמו תמונות נראים סביר והכל מעודכן תודה למשיבים
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
חבר שלי קנה צורב של MSI ולא הקשיב לעצה שלי לקנות באותו מחיר LIte on, הוא קנה את ה-msi 40x12x40 והצורב הזה פשוט איטי. עם בוחרים בצריבה במהירות 32 הוא צורב בערך רק x24. ולא שזה ממש משנה גם 24 מספיק, אבל עם אומרים שהוא צורב ככה וככה, הצורב צריך לצרוב ככה וככה........ לא?
-
- 6 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום, לפני הפרמוט הציון שלי היה 7.4 ועכשיו הוא 7.2 האם זה בגלל הפרמוט או בגלל שהחלפתי אנטיוירוס? דרך אגב, הכל עובד מעולה ומהיר כמו מקודם.. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי P3 550MHZ, HD 20GB WD, 128MB זכרון. חלונות XP לאחרונה ה HD שלי משתגע, הוא כל הזמן עמוס, הרורה מהבהבת כמעט כל הזמן, כלומר כאילו הוא עובד בעומס כל הזמן למרות שאני לא עושה כלום ! עש לו לפעמים הפסקות, אבל ברמת העקרון הוא עמוס יתר על המידה ! ואני אכן מרגיע הרעה קשה בביצועים כאשר אני עובד.. הורדתי את כל התוכניות שמופעלות אוטומטית, בדקתי גם במנהל המשימות ששום דבר מיוחד לא רץ ברקע, הרצתי בדיקת וירוסים מעודכנת - אין כלום, הרצתי ניתוח ואיחוי לדיסק, מה עוד אפשר לעשות ?!? מה עוד אפשר לבדוק ?!?
-
- 7 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אתמול בלילה נתתי למחשב לעשות CheckDisk level 5 להארד דיסק שלי... ושבאתי היום בבוקר והסתכלתי בלוג של הסריקה גיליתי שיש לי סקטורים פגומים בכונן. ההארד דיסק - Maxtor 6Y080P0 80GB 8MB Cache 7200 RPM המחיצה- C כמובן... והנה הלוג של הסריקה... Checking file system on C: The type of the file system is NTFS. A disk check has been scheduled. Windows will now check the disk. Cleaning up minor inconsistencies on the drive. Cleaning up 8 unused index entries from index $SII of file 0x9. Cleaning up 8 unused index entries from index $SDH of file 0x9. Cleaning up 8 unused security descriptors. CHKDSK is verifying file data (stage 4 of 5)... File data verification complete…
-
- 15 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לאחר שהאחרון נהרס בגלל ספק מתח לא תקין בזמן שזה קרה היו מחוברים למחשב 4 דיסקים קשיחים חיברתי את 4 הדיסקים אחד מהם עובד תקין ל 2 מהם המחשב מודיע שהם לא מפורמטים (אני יכול לשחזר את המידע) ובדיסק הכי חשוב (חוק מרפי) אין תגובה כלומר המחשב לא מזהה שחובר דיסק קשיח למחשב (לא ב windows , לא ב bios ולא בשום מקום אפשרי) . בדקתי במחשב אחר וכנ"ל , אין זיהוי . הלוח האלקטרוני שעל הדיסק מתחמם בצורה יוצאת דופן והדיסק לא משמיע קולות . לדעתי הלוח האלקטרוני מקצר. לפני שאני פונה לחברות לשחזור מידע (שבטח עולה הון תועפות) , אני פונה למי שיש דיסק קשיח מהדגם WD3200KS (של westren digital ) - לא AAKS . אני מוכן לקנות את הדיסק ב 500 ש"ח או לחילופין לתת דיסק קשיח 500GB AA…
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום , יאתמול באתי להדליק את המחשב, הוא נדלק, הובר את הביוס מגיע לשלב שהחלונות נטען, יש מסך שחור וכלום לא קורה. חשבתי זה בעיה בלוח אם כי הוא בעייתי אצלי, פירקתי הכל, ניקיתי חיברתי מחדש ואותו הדבר. חיברתי את הכונן במחשב אחר ואני לא מצליח להכנס אליו. אני חייב את המידע שיש עליו (תמונות מאוד חשובות) איך אני יכול להציל את המידע? (כן , אני יודע שהיתי צריך לגבות, אני מפגר. רק ככה לומדים את הלקח!) אגב זה ההודעה שאני מקבל: [attachment deleted by admin]
-
- 22 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום רב! יש לי תוכן ממש חשוב בהארד דיסק הגיבוי שלי ואין באפשרותי להכנס אליו. הקונן מחולק ל:C ול כך שיש לי בעיית גישה - . כשאני מנסה להכנס אליו המחשב חושב 10 שניות ואז שואל אותי אם אני רוצה לפרמט את הכונן - כמובן שאני לא מאשר... ועכשיו לתאכלס... האם קיימת תוכנה שיכולה לעזור לי להגיע לקבצים ולהעביר אותם למקום בטוח? אם כן אשמח להסבר... ואם לא איזו אלטרנטיבה יש לי?! מדובר ב60GB קריטיים... אני ממש אודה למי שיכול לשפוך אור בנידון... אופיר[br]פורסם בתאריך: 30.12.2007 בשעה 06:38:28 תיקון קטן להודעה שלי: הסמיילי אמור להיות- כונן די.
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אז ככה, רציתי לעשות DOK עם התקנה לחלונות 10. הורדתי התוכנה ממיקרוסופט, בחרתי ב DOK ואין לי מושג איך אבל זה עשה את הפעולה על דיסק הגיבוי החיצוני במקום על הDOK. לא רק שזה מחק לי 6TB של מידע, הדיסק פתאום הופיע בתור דיסק 32GB במקום 8TB. נכנסתי למנהל הדיסקים ושם ראיתי שבנוסף יש 2 שטחים שלא הוקצו אחד 2000GB והשני 5404GB. מחקתי את המחיצת ה 32GB שהצטרפה ל 2000GB (שטח שלא הוקצה) אבל השטח לא מתחבר ל 5404GB. כשאני מנסה להקצות מתוך זה למחיצה לא ניתן (האופציות באפור). אני יכול רק להגדיר מחיצה בשטח הראשון שעומד באופן תמוהה על 2048.00GB בדיוק. אשמח לעזרה בשיקום הכונן ועוד יותר אם אחרי זה ניתן לשחזר את המידע.
-
- 16 תגובות
- 4.9k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי מחשב חדש ויש לי עדיין את ההארד-דיסק הישן (IDE), ואני רוצה לחבר את שני ההארד-דיסקים, כבה שהחדש (SATA2) יהיה הראשי עם מערכת ההפעלה. על לוח האם יש לי רק בקר IDE אחד. ניסיתי לג'מפר את החדש גם כ-MASTER, גם כ-SLAVE וגם כ-CABLE SELECT. ב-CS וב-MASTER ה-XP מזהה את הכונן ב-DISK MANAGEMENT וגם ב-DEVICE MANAGER אבל לא ב-MY COMPUTER. ב-DISK MANAGEMENT הוא מזהה את שני הכוננים כ-PRIMARY. ואם אני מג'מפר את הכונן הישן כ-SLAVE, הוא לא מזהה אותו בכלל, גם לא במנהל ההתקנים. מכיוון שיש לי רק בקר אחד, ניסיתי לחבר את שני הכוננים הקשיחים במקביל וגם ניתקתי לצורך זה את כונן התקליטורים, ועל הבקר של ה-IDE יושב רק הכונן הישן, כך שלא זאת הבעיה. מה אני יכול לעשות? איך אני דואג שה-XP יזהה את ההארד…
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
שלום, יש לי זכרון נייד של סמסונג בנפח של 320 GB. חיברתי אותו למחשב עם USB, והוא פשוט לא עובד... שומעים שמשהו מסתובב שם בפנים, אבל שום דבר לא קורה. הנורית לא נדלקת, והוא לא מזוהה על ידי המחשב. איך אפשר להציל את הקבצים שבפנים? האם ישנה דרך לפתוח את הקייס עצמו (על ידי מומחה כמובן) ולהציל אותם? תודה ויום טוב.
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
היתעסקתי קצת עם החבאת הכוננים (סקיור רום 7) ואכשיו הצורב והכונן האמיתים שלי נעלמו!!! מה לעשות???
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
קיבלתי היום תצורב שלי חדש באריזה. חיברתי את כול החיבורים אבל אני מנסה לצרוב DVD VERBATIM והוא נכשל אחרי איזה 30 % ? WTF? לא קרה לי אף פעם ה NEC. איזו אכזבה מה עושים?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הכונן DVD של IBM פירמטתי את המחשב.... עכשיו הוא מבקש דריבר לכונן...... מודל-gsa-4082b שם מלא - dvd writable/cd-rw drive למישהו יש את הדריבר.....? אני חייב להתקין משחק........
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
שלום לכולם, נפל המחשב וקיבל מכה, מאותו רגע הwindows xp לא עולה ולמעשה אני לא מצליח לראות שהוא טוען משהו מהכונן. ניסיתי לבצע mount בעזרת מערכת לינוקס (puppy distro) שהתקנתי ע"ג DOK, אך לצערי נכשל ולא הצליח לבצע mount. שמתי לב שישנם בו שני partitions אחד hda1 אותו אני מעונין לראות ולגבות את המידע ממנו, ועוד אחד hda2 שככל הנראה זה מידע של לנובו שומרת עליו. מה שמוזר מכל הסיפור זה שhda2 אני מצליח לעשות לו mount ומאידך hda1 נכשל ולא מבצע mounting. מאד אודה לכל מי שיסייע באיחזור המידע ע"מ שאוכל לגבות ולהציל המון עבודות ותמונות שלא עברו גיבוי. תודה מראש, גל נ.ב במידה ותזדקקו לכל פרט נוסף אל תהססו לשאול. נ.נ.ב ניסיתי שיטה שאומרים שהיא הצליחה לחלק מהאנשים והיא (כמה שהיא נ…
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
אז שפכתי קולה על הלפטופ הישן, מזל שהחדש הגיע לפני כמה ימים אז חנכתי אותו. בכל מקרה, שלפתי את הדיסק מהישן כי הוא לא נדלק ורק מאותת כמו מכוון מטוסים בנתב"ג. נראה בסדר גמור, נקי, ללא רבב :-) זה 2.5 SATA כמובן שלפי ההגיון של לנובו יותר ישמש אותי יציאת VGA בלפטופ החדש מאשר כל כניסה כלשהי, לכן יש רק USB מקווה שזה משהו שניתן לפתרון עם כמה כבלים מKSP\בסגנון כיוון שיש שם פרויקט לאונ תודה!
-
- 5 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום חברים יש ברשותי דיסק און קי של verbatim, 16GB ישן שלא מזוהה ע"י המחשב. הייתה איזו תקופה שהמחשב היה מזהה חומרה לא מזוהה, ואח"כ גם זה לא. יש לי בו הרבה מאוד חומר חשוב לא מגובה, ורציתי לשאול - האם ישנה דרך להציל את החומר? בעצמי, או ע"י טכנאי - יש מה לנסות? תודה.
-
- 15 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
הארד דיסק שלי התחיל לעשות בעיות בערך לפני 3 שבועות. זה התחיל כשהמחשב היה מציג הודעת שגיאה על כשל בקריאה מהדיסק במהלך העבודה, היה עושה RESTART, וכשהמחשב היה עולה ה-HD לא זוהה ב-BIOS. אחרי כמה זמן (כמה דקות אפילו) הייתי מפעיל מחדש את המחשב, והוא היה מזהה את ה-HD, ועובד עד שהייתה מופיעה ההודעה, ואז שוב - RESTART, ביוס לא מזהה HD, מחכים כמה זמן, BIOS כן מזהה את ה-HD וחוזר חלילה. מההתחלה הבנתי שצריך לקנות HD חדש, אבל אני חייל :'(, ואין לי זמן, ורק עכשיו ברגילה היה לי זמן ללכת לקנות HD. בינתיים משכתי כשה-HD מקרטע, כי הייתי צריך מחשב. יש לציין שה-HD היה קורס בהתחלה אחרי כמה עשרות דקות, ובהמשך אחרי דקות בודדות. וד דבר חשוב - כשהדיסק היה קורס שמעו את זה, זה נשמע כאילו המנוע שלו מפ…
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
הי ... ברשותי הארדיסק שחשוב לי המידע בו ... לאחר ניתוקו וחיבורו לפתע הוא לא זוהה יותר ולאחר זמן מה שהיה מחובר נשרף בו הג'וק(מצורפת תמונה עם סימון) לאחר שהתחמם יותר מדי... סברתי שהבעייה הייתה בבקר שנשרף בו ג'וק ולכן הזמנתי בדיוק אותו בקר ...החלפתי והפתעה !! לאחר שתי דקות שהיה מחובר למחשב נשרף שוב בדיוק אותו ג'וק ובדיוק באותו במקום !!! כלומר הדיסק עצמו גורם משום מה לשריפה של הג'וק ... מה לעשות ?? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום חברים יקרים מזה שנתיים אני משתמש בהארדיסק בגודל 1.68 של סמסונג בעל חיבור USB השימוש שלו הוא עבור המערכת ברכב. היום ממש בהפתעה המוזיקה הפסיקה , ומאותו רגע ההארדיסק אינו מזוהה יותר , לא במערכת המולטימדיה ולא במחשב. ניסיתי לבדוק אם יש זיהוי במנהל ההתקנים אך אין אות חיים . מנגד כאשר מחברים אותו יש תאורת כתיבה\קריאה מהבהבת. וניתן לשמוע את רעשי הפעולה שלו . בהארדיסק יש כמות שירים אדירה ועצומה שקרובה ל20 ג'יגה שנאספה במשך המון שנים . בחיפוש זריז של מודל הארדיסק התגלה שהוא שומש באייפודים למניהם , מדובר בנפח של 30 גי'גה . http://www.ebay.com/itm/NEW-HU030HA-1-68-30GB-HDD-FOR-iPod-Classic-Camera-MP3-MP4-Player-Hard-Drive-/190820643779 עכשיו השאלה הנשאלת ואשח ליעוצכם …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן רציתי לשאול אם אפשרי לשחזר מידע מHD גם אם נעשה פירמוט או ניסיון לפירמוט ? את התוכנה recover my files אני מכירה אבל יש שיטות אחרות אולי ? אני מכירה שיש שיטות שעולות המון כסף...טכנאי מחשבים ממוצע יכול להציע לי משהו כזה ?
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום. קיבלתי כבר בראש על זה, אבל יש לי כונן חיצוני (HDD) עם קבצי עבודה (אדריכלות בעיקר ותמונות של המשפחה). חשוב לי ביותר. נכנסתי לחנות מחשבים. הבחור טען שהעלות תהיה 7,000 ש"ח. יצאתי משם. הלכתי ל KSP. הם שלחו למעבדה. נאמר לי שה"כונן תקול, לא ניתן לשחזר מידע". אני יודע שלפעמים מחפפים. האם יש למישהו עצה? כל עצה תתקבל בברכה. תודה רבה!!!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחד ההארד דיסקים שלי פתאום התקלקל התופעה היא ה DATA BASE שלו פשוט נראה מחוק ! כלומר בהפעלה של ווינדוס הוא דורש SCANDISK וכותב משהו על MDB או משהו כזה שהמחשב עולה בהארד דיסק שהווינדוס מותקן עליו הכל תקין ובהארד דיסק השני הוא מראה כי הוא אפילו לא פורמט ודורש ממני לפרמט אותו בכניסה אליו ב DISK MANEGMENT להארד אין FILE SYSTEM כגון NTFS או FAT לכן כנראה הוא דורש פירמוט אני לא מבין איך זה פתאום קרה אבל אני יודע שהמידע על ההארד דיסק עדיין שם איפשהו איך אפשר להציל אותו ?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-