עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. קניתי דיסק און קי 32 ג'יגה פירמטתי אותו הוא במערכת exFat הבעיה היא שאני בא להעתיק למשל קובץ, לא ממש משנה איזה גודל. הוא נותן לי את השגיאה הבאה: מה הולך פה ? מה פיספסתי ? מישהו יכול לעזור לי בבקשה ?

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  2. שלום, יש לי נייד של MSI, פתאום היום בבוקר לא קורא שום דיסק. מה ניתן לעשות? תודה.

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  3. זה הארדיסק הקיים שלי WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII RAID בנוסף יש לי עוד 200 GB אבל הבנתי שהם חייבים להיות באותו גודל אז ככה .. 1. איזה חיבור RAID הכי מומלץ 2. האם הסוג HDD משנה? 3. אם הם אותו גודל זה חייב להיות של אותה חברה? 4. איך עושים את זה (:

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  4. שלום אני כבר הרבה זמן חושב על פתרון אחסון טוב ולא יקר, חשבתי לקנות כונן חיצוני 2 טרה.. אבל מה יקרה כשאני יצטרך עוד? אני לא רוצה להתקע עם כמה כוננים וכמה ספקי כוח בשבילם, לכן מצאתי את הפתרון הזה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=7385 פה אני יכול לשים עכשיו כונן קשיח 2 טרה רגיל שיש לו 3 שנות אחריות לעומת 2 בכוננים חיצוניים שקונים וכשיגמר המקום אני יוסיף עוד כונן.. אפילו של יותר מ 2 טרה מה אתם אומרים על הרעיון ? נכון שאין פה יציאת רשת או Esata זה בגלל שלא כזה חשובה לי המהירות חיבור בהשוואה למחיר הגבוה של Enclosure עם היציאות הנ"ל,

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  5. Started by sli,

אם אני מסיר את התוכנה של הU3 מהDOK אני יכול להחזיר אותה אחרי זה? (מסיר את הכונן הנוסף שעליו נמצאת התוכנה) תודה

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  6. היי! כרגע יש לי מערך רייד 0 עם ארבעה הרדיסקים של 500GB. אני רוצה להחליף מחשב, בין השאר לוח אם, ורציתי לדעת אם המידע ישרוד את המעבר לרייד 0 בלוח הבא... תודה!!

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  7. שלום, לבן דוד שלי יש לוח אם עם חיבור mSATA כלומר ישנה אפשרות לחבר SSD ישר על הלוח ובכך לא לבזבז חיבור SATA סטנדרטי וכמובן גם מקום של כונן במארז. השאלה היא איך הכוננים הללו בהשוואה לכוננים הרגילים עם חיבור SATA רגיל ובתצוגה של 2.5 אינץ'? יש עדיפות או שזה בעצם אותו הדבר בעצם? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by iveco,

לעיתים מאוד קרובות ה LED HDD במארז דולק קבוע עכשיו אני בודק מאמץ של HDD במחשב וכולם על 0 אולי 1% לא מבין למה זה דולק קבוע ? אני מסתכל בתהליכים שרצים ברקע למרות שהכוננים לא זזים 0-1% אז יש את האנטי וירוס של המחשב מייקרוסופט ויש את ה CCLEANER זה מה שיכול לגרום ללד להיות דלוק קבוע ? , מוזר מאוד או שה NVME הוא מהיר מדי והלד HDD מזהה את העבודה שלו ברקע כ HDD מכני או SATA שעובד ממש קשה , מישהו נתקל בדבר כזה ? , בדקתי את החיווט של ה LED ב PANEL והכול מחובר כמו שצריך !!!

9. Started by Mpro,

קניתי בקנייה הקבוצתית SSD M4 יש לי במחשב SATA 2 בלבד אחרי מה שבדקתי, זה הלוח שלי Gigabyte GA-P35C-DS3R כמו שהמליצו לי העברתי ל AHCI במקום IDE וזה שיפר לי במעט את הביצועים, אבל עדיין אני רואה הבדלים משמעותיים ביני לבין אחרים האם זה המצב ב SATA 2 ? או שיש אופציה לשדרג את המהירות?

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  10. איזה דגם ספציפי מומלץ? האם הם כמו ה-2T דורשים חיבור לשקע החשמל? ומי שבמקרה זוכר שפירסמתי כבר על זה שחיפשתי דיסק פנימי מהסיבה שאין לי חיבור SATA במחשב ומשהו אמר לי שלא יהיה ניתן לעלות את הוינדוס החלטתי שעדיף ללכת על איחסון חיצוני.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by noam1979,

שלום לכל חברי הפורום ושבוע טוב. לאחרונה שידרגתי את המחשב בבית ללוח אם asrock z68 extreme 4 gen3 ומעבד i7 3770k. בנוסף רכשתי גם את ה ssd ocz agility 3 . הכל עבד יפה מאוד עשיתי עידכון Firmware ל SSD מהאטר של OCZ והכל עבד ממש טוב, אבל לאחר שהתקנתי קצת תוכנות ועידכונים של הוינדוס המערכת התחילה להיתקע לאיזה דקה ואז להשמיע קול נקישה כזה ואז חוזרת לעבוד,חשוב לציין שהדבר חוזר על עצמו כל פעם שיש עבודה מאומצת קצת עם פתיחת קבצים כמו חילוץ מ RAR וגם עם המחשב ניכנס למצב שינה הוא נידלק מהר אבל המערכת נישארת תקוע לאיזה דקה לפחות,בנוסף מערכת ההפעלה התחילה לעלות מאוד לאט כלומר אחרי הלוגו של החלונות שמגיעים ומיתחברים (וינדוס 7 64BIT) המערכת תקוע על הלוגו איזה 40 שניות ורק אחר כך ממשיכה…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני מעוניין "לנייד" את ה Flash ו - Photoshop שלי, האם ישנה אפשרות להתקין אותם על כונני U3 ולהפעיל אותם מהם? או שאבוד לי עד ש - Adobe יחליטו להוציא גירסאות U3 לתוכנות הללו?

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  13. שלום חברים, קודם כל אני לא יודע למה פתחתי את הנושא בפורום הזה. זה פשוט נראה לי הכי הגיוני. אם יש צורך לפתוח אותו בפורום אחר, רק תגידו. אז ככה - קצת נתונים: Win 10 Pro, SSD Crucial MX300 275GB ולבעיה - כשאני נכנס לתיקיית ההורדות במחשב (אתם יודעים: c:/users/username/downloads) לוקח לה כ-20 שניות להיפתח עד שהתוכן שבה מוצג. זה קורה רק בתיקיה הזו וזה קורה רק בפעם הראשונה שנכנסים אליה (אחר כך התוכן מוצג מיידית). האמת שזה די מציק ואני סבור שזה לא אמור להיות ככה (מחשב חדש, כונן SSD שאמור להיות מהיר וכו'), ולכן אני שואל פה אם יש איזשהי דרך לפתור את התקלה. אודה לעזרתכם

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. האם יש מוצרים משולבים איכותיים במחיר סביר בכלל? תודה.

• 4 תגובות
    • 983 צפיות
  15. Started by barrrrrrrrrr10,

יש לי כונן WD My Passport 070A של 500GB כבר כמה שנים,בשנה אחרונה הוא עושה לפעמים רעשים כמו קליקים כאלה בזמן שהוא מחובר אבל מזוהה כרגיל ועובד כרגיל... מה אפשר לעשות בשביל להציל אותו מהעתיד לבוא? כמה יעלה תיקון של הבעיה? אפשרי לסדר את זה בכלל?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  16. שלום הייתי בדרכי לקנות את הpionner a05 כאשר אמרתי מה לעזאזל .. אם מחר יצא צורבים שתומכים ב7.4 גיגה .. סוף לre-encoding ממה שהבנתי הצורבים הפשוטים כיום אפילו שאני יכנניס להם את המדיה עם התמיכה הגדולה יותר זה לא יזהה מישהו יכול להבהיר את הנקודות? תודה מראש :smoke:

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  17. ריך המלצה לקורא BLUE RAY תקציב: הכי זול שפאשר למצוא (מחברה ידועה) אין לי מושג מחירים אז אין תקציב. ואני זקוק רק לקורא ולא לצורב.

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  18. קניתי בשעה טובה הארד דיסק 200 גיגה.(sata) אני רוצה להתקין אותו במקביל להארד הדיסק הקיים שהוא ata הלוח אם שלי הוא: MSI 875P Neo-FIS2R (MS-6758 לאן לחבר את הכונן החדש? לsata1 או לsata 3? ואם אני מחבר את זה לsata 3 , אז האם צריך לחבר את הata לחיבור של ide3 (החיבור הצהוב)?

• 4 תגובות
    • 984 צפיות
  19. אלהן, בחיפוש אחר קשיח חיצוני USB3.0 נעצרתי על שני הדגמים: Transcend 25M3 370ש"ח http://ksp.co.il/?uin=14548 Transcend 25H3P 375ש"ח http://ksp.co.il/?uin=13206 שניהם 1TB, ושלוש שנים אחריות. מה ההבדל ביניהם חוץ מזה שה25H3P עבר תקן נפילות או משהו כזה, ויש מסביבו יותר גומי? ממה שהבנתי גם ה25M3 נחשב מוקשח וממוגן לא? נ.ב אחרי חיפוש באינטרנט לא מצאתי של איזו חברה הדיסק קשיח שנמצא בתוך המעטפת, אולי משהו ממכם יודע?

• 4 תגובות
    • 3.4k צפיות
  20. Started by p_q,

WD 80 GB s-ata יש עליו ביקורות טובות???

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  21. Started by Idan-h,

איזה דיסק יותר איכותי? אני יודע ששניהם מעולים...

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  22. שלום, רכשתי את ה NUC הזה : http://www.intel.com/content/www/us/en/nuc/nuc-kit-d54250wykh.html?wapkw=d54250wykh אני רוצה לשים לו הארד דיסק 2.5 של 500 GB וגם זכרון 4 GB השאלה איזה הארד דיסק אני אמור לקנות? האם יש משהו ספציפי שמתאים ל NUC או שכל 2.5 רגיל יתאים לו ? אני פשוט לא יודע איך זה עובד אותו דבר לגבי זכרון תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Born2Kill,

שלום לכולם, אשמח להסבר על כונני "הענן שלי" של WD. מתעניין בקניית אחד הכוננים בסדרה ואשמח שתעשו לי סדר בעניין. http://www.wdmycloud.co.il/ האם זו באמת שמירה בענן או משהו קצת שונה? חשוב לי שהשמירה תהייה מאוחסנת במקום בטוח כך שאם הכונן ישבוק חיים מתישהו - אני יודע שהוא שמור במקום בטוח. ותהייה לי גישה אל הקבצים על אף השכונן כבר מת.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Internal,

אני מחפש דיסק און קי חדש של 16GB שיהיה מהיר ,חושב לקחת USB 3 עם תמיכה לאחור . תקציב בערך 150 Patriot Supersonic Boost XT 16GB USB 3.0 זה על מה שחשבתי. האם באמת כדי לקחת את המוצר ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by freshfisher212,

רכשתי דיסק קשיח חדש 750 GB של ווסטרן גרסא בלאק,ההארד דיסק הקודם ווסטרן 320 היה מחולק ל3 מחיצות C D וH,לאחר שקניתי את הדיסק הנוסף רציתי לחבר בין מחיצה H וD וביצעתי מחיקה של מחיצה H ללא מחיקה של המידע בתוכנה EASEUS PARTITION MANAGER,אך כרגע המקום בדיסק אינו מוגדר ואין באפשרותי לגשת למידע שכביכול לא נמחק,ניסית בנוסף לפתוח את אותה המחיצה H עוד פעם אך היא מזוהה כריקה,מה לעשות בבקשה יש שם מידע יקר ערך?! תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים