אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
קניתי WD חצי טרה והDVD לא מצליח לקרוא אותו נאמר לי כי בגלל שהדיסק הוא בפורמט NTFS אינני מצליח ועלי להפוך אותו בפירמוט לFAT דרך האיתחול של הדיסק עצמו אין אופציה כזאת לצערי,האם מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 8 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עובר למחשב נייד ומוכר את הנייח שלי. הנייד כולל SSD 256GB וכרגע אני בבעיה קלה כי בנייח יש לי 3 כוננים קשיחים עם המון מידע. אחד מהם SSD והשניים הנותרים HDD. רציתי לעשות דבר כזה: להפוך את הSSD לכונן חיצוני ולקחת אותו איתי, ולהפוך את הHDD לחיצוני ולחבר אותו לנתב בבית בתור זיכרון שכולם יוכלו לגשת אליו. שני הכוננים תומכים ומחוברים למחשב בעזרת SATA 3 אני יודע שמוכרים ב EBAY קייסים שעושים בדיוק את זה, אבל אני לא יודע בדיוק מה לבחור. מישהו לעזור לי לבחור את הדגם שאני צריך? במקרה שיש פתרונות עדיפים אשמח לשמוע. תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי עכשיו WD 160GBJS 8MB SATA2. אם אני קונה עוד כונן קשיח של 160GB SATA2 אני יכול להפוך אותם ל RAID0 אפילו שעד עכשיו זה שומש ככונן רגיל? האם אצטרך לפרמט את כל הכונן בגלל זה? (ב RAID0 אז 2 כוננים של 160GB נחשבים ככונן אחד של 160GB נכון ? ) תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם. המחשב הנייד שלי עשה את שלו והלך לעולמו. הוצאתי את הכונן דיסקים שלו במטרה להפוך אותו לכונן CD למחשב הנייח או לכונן CD נייד . אחרי הפריוק של הכונן ראיתי חיבור שאני לא מכיר.(כונן DVD צורב סטנדרטי של LG). השאלה שלי איזה כבל/מתאם אני צריך? תודה מראש לכם.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להפוך את הכונן הפנימי שלי לכונן חיצוני, הבנתי שיש כמה סוגים שונים של חוטים ובתים לכוננים, אך לפני הכול, ברשותי Western Digital Caviar Green 1000GB WD10EADS ועוד כמה כוננים קשיחים פנימיים די ישנים .. עכשיו הבנתי שיש חוט מסוים, אני מעדיף את החוט מאשר את הבית שאליו מכניסים את הכונן.. שני הכבלים שראיתי, 1. חבילה כבל USB IDE SATA בלי מטען http://cgi.ebay.com/USB-2-0-SATA-IDE-HD-HDD-Converter-Adapter-Cable-S2-/350170718865?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5187cd2291#ht_2786wt_1139 2. חבילה כבל IDE SATA USB עם מטען http://cgi.ebay.com/USB-2-0-IDE-SATA-2-5-3-5-Hard-Drive-Adapter-CCB-5616-/270656559221?pt=AU_Components&hash=item3f04635875#ht_7125wt_905 …
-
- 6 תגובות
- 974 צפיות
-
-
האם יש איזה שהיא קופסא שניתן לקנות אותה שהופכת את ההארד דיסק לחיצוני שמתחבר בעזרת Usb ?
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שמעתי שקיימות קופסאות, שאתה שם בתוכן כונן קשיח פנימי, ומתחברות למחשב בחיבור USB. (והופכות בעצם את הכונן לכונן חיצוני, בלי שאצטרך לפתוח את המחשב) ראיתי מתאם USB ל-SATA, אבל רציתי משהו אסתטי יותר, שידמה לכונן קשיח חיצוני. האם קיימים דברים כאלה, ואם כן - כמה הם יעלו?
-
- 6 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אני רוצה להפוך את המחיצה שיש לי (FAT32) לNTFS אבל לא יודע מה לעשות שאני מגיע לפה: (זאת לא המחיצה של הווינדוס) אגב יש סיכוי למחקית הקבצים?
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יש לי 2 דיסקים קשיחים 500GB SATA II WD 7200 אני רוצה לחבר את שניהם ללפטופ שלי בתור דיסק חיצוני, אבל אני לא רוצה שיהיו לו 2 חיבורים. חשבתי על האופציה של לקנות קופסאת NASS, אבל לא מצאתי אחת זולה יותר מ 300$, ומחיר הזה אני כבר יכול לקנות טרה וחצי. אשמח לרעיונות. תודה.
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
איך אני יכול להשתמש בכרטיס זיכרון של המצלמה לכונן קשיח(להעביר אליו מידע) דרך המצלמה?? תודה
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני בזה הרגע בקנדה עם דיסק צרוב PAL כיצד אני יכול להפוך ל NTSC זה ממש חשוב לי דרך אגב קניתי פה צורב DVD של LG 4163B שחור ב 60 דולר קנדי OEM
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי דיסק פנימי 320GB של WD. אני רוצה להפוך אותו לחיצוני, אז השאלה היא האם יש לקנות את הקופסה של החיצוניים בנפרד (אין לי צורך ביציאת USB3 כי זה מחשב ישן בעל יציאות USB1.1, אז USB2 יהיה טוב). ועוד שאלה. אני צריך כרטיס הרחבה מ-PCI ל-SATA האם יש דבר כזה (שחיפשתי מצאתי רק ל-PCIE). אשמח לתשובות.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן קשיח מיותר במחשב, אני רוצה להפוך אותו לחיצוני כגיבוי. חשבתי שהדרך הכי יעילה תיהיה להפוך אותו לכונן רשת ולחבר אותו לרשת בבית. ככה הוא יהיה זמין תמיד ובקלות. הבנתי שיש מארזים לעניין הזה, חיפשתי בכמה חנויות בארץ וכל מה שמצאתי זה רק USB. מחיפוש קצר בebay מצאתי משהו ב 60$. משמעותית יקר יותר מ USB. יש לכם המלצות איך אני יכול לעשות את העניין הזה לזול יותר? וגם אם יש חנויות בארץ. תודה.
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
סוף סוף, קניתי אלבומי מוסיקה חוקיים בפעם האשונה בחיים שלי, וכבר על ההתחלה שפכתי עליה תה!!! על הדיסקים עצמם באו אולי טיפות, לא משהו רציני. לגבי החבילות שלהם, כרגע מעביר אותם מתחת לפן כדי לייבש לגמרי. אתם חושבים שנגרם נזק לדיסקים אם באו עליהם טיפות תה? כמובן שאחכה עד שיתייבשו לגמרי.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום הייתה לי הפסקת חשמל בזמן שהמחשב פעל. האם כתוצאה מכך איכות הסרטים שיש לי על המחשב תפגע? כלומר האם החדות וכל המאפיינים האחרים המגדירים את איכות התמונה יפגעו? כלומר האם איכות הסרט לאחר הפסקת החשמל תהיה גרועה יותר (איכות תמונה גרועה יותר) או שלא תשתנה?
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
היי קראתי איפשהוא שלכונני SSD יש קושי בשמירת נתונים במקרה של הפסקות חשמל. בניגוד לדיסקים, הפסקת חשמל או נפילת חשמל עלולה להביא למחיקת תוכן הכונן כולו. זה נכון?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב אתמול רכשתי דיסק קשיח חדש SATA 3 1 TB הרכבתי אותו במחשב , התקנתי את מערכת ההפעלה חלונות 7 וכו' בסיום ההתקנה כדי להשתמש בכונן E (מחיצה E) הייתי צריך לעשות איתחול לכונן הזה זה לקח שעה וחצי להגיע ל 80 % להשלמת התהליך אבל אז הייתה הפסקת חשמל ובאמצע האתחול המחשב נכבה ואחרי כמה דקות חזר החמשל הדקלתי את המחשב וכו' שאלה חשובה ומסקרנת האם יש מצב שקרא משהו ל דיסק הקשיח החדש ? בגלל ההפסקת החשמל ? כי גם הייתי צריך להתחיל את האיתחול מחדש , ובהרצת המחשב לפני עליית החלונות 7 ראיתי הודעה שהמחשב מסדר כמה ערכי רישום ב REG בחלונות 7 אז מאוד דאגתי והבנתי שקרה משהו או לדיסק הקשיח או למחשב מישהו יכול לעזור לי אני מבקש מישהו שמבין בכל זה תודה רבה
-
- 19 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
היום קניתי כונן חדש, intel 330 לאחר התקנת המערכת הפעלה תוך כדי עליית החלונות הייתה לי הפסקת חשמל של שנייה, המחשב עלה בסדר לאחר מכן, איך אוכל לדעת אם נעשה נזק לכונן?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להפעיל מחשב לא על HD , האם אפשר לקחת דיסק אונקי רגיל 16 ג'גה לצורך העניין או כרטיס זיכרון נגיד sd גדול ולהפעיל עליו XP וכו'.... תודה
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
שלום לכם קניתי HD חדש 200 גיגה של WD שהוא SATA2. הלוח שלי תומך ב SATA1 בלבד, אז ג'ימפרתי אותו כדי שיעבוד כ SATA1. עכשיו יש לי HD ישן של 40 גיגה שכעת מותקן בו XP. ואני רוצה שהHD החדש יהיה כאחסון בלבד. אז שמתי את ה HD הישן (IDE) כמאסטר (ג'מפר) ואת ה SATA דרך הביוס על PRIMERY SLAVE. הכוננים לא עובדים ביחד, אין לי מושג למה, זה או שהישן עובד לבד או שהחדש, ניסיתי את כל האפש' הורדתי ג'מפרים ניסיתי עוד כמה אפשרויות לעשות את ה SATA דרך הביוס. אין לי מושג למה זה. מישהו יכול לעזור לי? תודה רבה. ההHD הישן הוא גם כן של WD. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 587 צפיות
-
-
מעוניין להפעיל את התכונה ACOUSTIC MANAGEMENT בכונן WD מדגם WD2500KS. יש תוכנה יעודית לכונניים מחברה זו?
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
היי לוח האם msi 7383 או למי שיותר נוח g31m2 v1 סוקט 775 אני מחפש בביוס איפה ניתן לאפשר ahci/raid כדי ללא האפשרות הזו אין יותר מדי טעם לשדרג לSSD לטווח אורך,כמו שרשום בכותרת אני לא מוצא. אם מישהו יוכל להכווין אותי אני אשמח. שאלה נוספת האם התכונה הזו מגיעה מהביוס של הלוח אם ? או לחילופין זה איזשהוא דרייבר שניתן להוריד ?כי כשחיפשתי בגוגל הוא מצא לי את זה: http://www.intel.com/design/chipsets/matrixstorage_sb.htm תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
אהלן , לאחרונה הצעתי לחבר לרכוש NAS עם RAID 5. בכל אופן לאחר קריאה בנושא - חשבתי למה לא לעשות RAID 5 במחשב שלי - כנראה בכונן של המערכת הפעלה ה250 GB. בעתיד אולי גם של ה1TB פשוט צריך לגבות את ה1TB הזה איפהשהו ואין לי !!! השאלה היא - עד כמה זה ישפר את הביצועים במידה ואני אשתמש בRAID של הלוח אם שלי ?
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום קניתי שני הרדיסקים של 500GB ואני רוצה לחבר אותם במערך RAID1. אפשר לחלק אותם למחיצות, נגיד 250GB כל אחד, ואז להפעיל את המערך רק על שני מחיצות? ככה שיש לי כונן אחד של RAID, ועוד שניים בלתי תלויים? עוד שאלה - יש לי הרדיסק שמחולק כבר למחיצות (של מערכת ההפעלה+דברים). אפשר לאחד אותו למחיצה אחת מבלי לעשות פורמט?
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש לי כונן חיצוני Hitachi EX35HDD250GB ואני רוצה להבין מה נותן לי הכפתור גיבוי מהיר. זאת אומרת את מה הוא מגבה באיזה פורמט נשמר התוכן שאותו הוא מגבה ואיך אני פותח אותו. אם יש למישהו כונן כזה או את הידע הוא מוזמן לענות, תודה מראש... ואם יש משהו נוסף לגבי הכפתור הזה אני אשמח ללמוד.
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-