עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום, הרבה זמן שלא צרבתי משהו ואני שכחתי איך צורבים קובץ אחד (נגיד 6GB על 2 דיסקים DVD) על שני דיסקים.. שאני מנסה לצרוב הוא לא נותן לי בגלל שבדיסק אד אין מספיק מקום..(אני משתמש בנרו6) אני לא רוצה לפצל את הקבצים.. אני רוצה להתחיל לצרוב ושהתוכנה תבקש ממני להכניס דיסק אחר להמשיך את הצריבה.. האם עושים אותה פעולה אם אני רוצה לצרוב 2 קבצים על שני דיסקים? ועוד משהו.. למה יש לי אפשרות למחוק מה שיש בדיסק בנרו? עד כמה שידוע לי אי אפשר למחוק קבצים מדיסק... לא? נ.ב.. אם אין אפשרות כזאת..(למרות שאני זוכר שאפשר משהו..) אז אפשר בבקשה שם של תוכנה שמפצלת קבצים? תודה על העזרה.

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by vasser,

i got a plextor premium burner, and been having a problem with it for the past couple of weeks: all burns run ok, but after 50% of burning @ 30+, it usually stops for a sec, and resumes @ x20/x16 till the end of the burn. i have tried to burn in both windows and linux, and got the same result. also, tried different media types. what could be the problem (other than defective burner), PSU issues perhaps ? (got a 400W PSU). any help would be greatly appreciated p.s. the burner is capable of x52 burns, and i have gotten x52 burns with it in the past.

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  3. Started by A-10,

https://www.youtube.com/watch?v=e5YhjpUkUDA כמובן שהכונן לא כלול... כמובן 2 - צריך חומרה ( מחשב ) עם יציאות מתאימות ...

4. Started by shabis,

לחכמי הפורום שלום הCD שלי לא מזדהה בIDE1 מחובר דיסק קשיח בIDE2 מחובר צורב מסטר וCD כ SLAVE יש לי AMD 1700 לוח גיגה בייט +7DX ו WINXP הכל מחובר ומג'ומפר כראוי אנא עזרתכם

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  5. Started by Boomer,

כשעושים פירמוט להארדיסק, יש הבדל מאשר פשוט למחוק את כל התוכן שלו? אם כן אז במה ההבדל ומה הפירמוט עושה ובמה הוא עוזר בעצם...? יהיו הבדל בביצועים בין מחיקת התקייה של ה-Windows והתקנה נקייה שלו לבין פירמוט והתקנה נקייה שלו?

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by ccc,

זה רק אצלי או שההארד דיסק הנ"ל ממש מעצבן ? הוא עושה רעש צרוד כזה כמו הארד דיסק 20 ג'יגה לפני עשור וממש מעצבן בלילה אם משאירים את המחשב להוריד... ההארד דיסק חדש והמבחנים מראים שהוא בסדר, SMART, סנדרה, וכו'... אין תקתוקים או משהו פיזי, זה פשוט הצרידה הזאת כשהוא חושב, הוא קצת יותר רועש מכוננים אחרים של WD שהיו לי. זה נורמלי לסיגייט הזה או שקיבלתי מוצר דפוק ?

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  7. Started by alergic,

http://www.ebay.com/itm/Crucial-MX100-512GB-2-5-inch-SATA3-Internal-Solid-State-Drive-MLC-/131400625140?pt=US_Solid_State_Drives&hash=item1e98166bf4 http://www.ebay.com/itm/Brand-New-Samsung-840-EVO-Series-500GB-2-5-SATA-3-Solid-State-Drive-MZ-7TE500-/271737207679?pt=US_Solid_State_Drives&hash=item3f44ccbb7f

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. יש לי כונן WD 500GB My Book Essential 2 (הגרסא אם הפס הכחול) ויש לי בעיה מסוימת איתו. כאשר אני מחבר אותו למחשב יש צליל של התחברות (הביף שהמחשב עושה שUSB מחובר אליו) אבל האור הכחול נשאר יציב (ולא מהבהב כמו שהוא עושה שהוא פועל) ולא מפיע לי שום כונן. (אגב, בהסרת חומרה בטוחה הוא כן מופיע לי כמחובר). למישהו יש מושג מה הבעיה ומה פיתרונה? תודה רבה לעוזרים.

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by leonchik1976,

אני רוצה לקחת WD3200KS, האם הייתם ממליצים במקום לקחת דיסק עם NCQ? לפי מה שהבנתי מ-WD, רק דיסקים של 400 ו-500 תומכים בזה, זה נכון?

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  10. Started by Shortboarder,

מחפש לקנות אחד כזה...עכשיו אני מחפש אחד שגם קורא\מוחק DVDRW . תמליצו לי על אחד טוב...והאם יש כבר DVDRW שהם 2 sided??? (צורבים על שני צדדים???)

• 5 תגובות
    • 948 צפיות
  11. Started by itaysk,

מה קורה אחים! שמעו אני צריך לצרוב אצל חבר שני דיסקים שכל אחד 717M 776M עכשיו אין לי דיסקים של 800 או משהו יש לי של 700 אז אפשר לעשות OVERBURN או משהו כזה לא? איך עושים והאם זה יעבוד? יש לו צורב TEAC שכותב 12 ומשכתב 10 תכנת צריבה NERO בקשה תענו מהר אני צריך את זה מהר תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Davidmag1,

ישלי כרטיס של sandisk מסוג sd card ושאני בא להעביר שירים הוא כותב לי "the disk is write protected" איך אני מבטל את זה??

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. לפני פחות מחצי שנה קניתי הארדיסק חיצוני Western Digital 500GB USB 3.0. במהלך התקופה הזאת אחסנתי בו מלא מידע חשוב שאני לא יכול לוותר כמעט על כולו. סך הכל ~450GB. לאחרונה ההארדיסק התחיל לעשות בעיות והגיע למצב שכאשר הוא מחובר הוא לא מוצג ב- My Computer. פירקתי את המכסה של ההארדיסק במטרה לחבר אותו למחשב ישירות דרך ה-SATA (עבד לי בעבר), אבל מסתבר שיש לו USB מובנה בלי SATA ובנוסף יש רק עוד כמה פינים שאני מאמין שהם לג'אמפרים. אני לא אספר לכם את כל הסיפור וכל הניסיונות שעשיתי במטרה לגרום לו לעבוד או לפחות לשחזר את המידע, אבל אני בטוח שניסיתי הכל כולל שימוש בלמעלה מ-10 תוכנות שונות לשחזור. חשוב לציין שההארדיסק מעולם לא נפל לי ולא עושה שום רעשים. בסוף החלטתי לקחת אותו לחברה ש…

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  14. Started by arkashkin,

שלום. אני חושב לקנות מתאם בין SATA/IDE ל USB והרד דיסק של 1 TERRA-BYTE בכך אני אוכל: 1. לחבר הרד דיסק למחשב הביתי וללפטופ ואם גודל זיכרון שכזה אני לא אצתרך להעביר דברים מהאחד לשני. 2. לחבר ללפטופ הישן שלי מדי פעם צורב DVD (הוא ישן ואין לו...) 3. לחברה שלי יש לפטופ בלי כונן דיסקים בכלל וזה יעזור לי להתקין לה מערכת הפעלה כאשר יש תקלות למיניהם.... ..... ..... 4. כאשר יגיע הזמן ואני אקנה מחשב ביתי חדש בעל חיבור SATA אני כניראה אחבר את ההרד דיסק עליו.... (למחשב הנוכחי יש חיבור IDE ואני מדליק אותו רק לסרטים..) אם יש אנשים שמבינים, האים כדי לי לקנות מתאם שכזה והרד דיסק שכזה, אז אשמח לתגובה... אני קראתי פה בפורום שמישהוא חושב שנהרסו לו 3 הר דיסקים בגלל מתאם שכזה... אז אם יש לכם נ…

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. הי, שתי שאלות: 1. יש לי שני כוננים בגודל זהה, רק משני יצרנים שונים. הם בגודל זהה לגמרי, לפחות זה מה שאני מעריך כי כשאני מעלה אותם לגוסט למשל, אז אני רואה בדיוק את אותו מספר בייטים. אז השאלה היא האם ניתן לבצע ביניהם RAID? אני מעוניין ב-RAID1, כלומר רק כפילות מלאה, בלי חסכון במקום (יתירות לצרכי אמינות האכסון בלבד). 2. אני יודע שלווינדוס (XP) יש פיצ'ר מובנה לרייד, השאלה היא אם כדאי להשתמש בו או להוריד תוכנה אחרת כלשהי? ואם למישהו יש המלצות? לוח האם שלי הוא אסוס P5Q תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by pringles,

איך אפשר לשחזר מידע לאחר שעשו מחיקה לPARTITION ואחרי המחיקה עשו חדשה אבל היא עדיין לא עברה פורמט

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  17. Started by ben007,

שלומות יש לי היום דיסק קשיח ישן של WD 40 ג'יגה ( בן כמה שנים ), עם 2 מגה באפר- בקיצור הרכיב שיותר מגביל אותי מבחינת ביצועים. אני בקרוב קונה דיסק 160 חדש, עכשיו כמה שאלות ברשותכם: 1. אם אני אצרף את הדיסק הישן, הוא יכול להאט את המערכת? ( הבוט יהיה מהדיסק החדש כמובן ) 2. לוח האם שלי תומך SATA 1, לפי מה שהבנתי אם אני אקנה SATA2 לא תהיה בעיה- נכון? 3. יש עדיפות לאחת מהחברות? ( WD MAXTOR וכו' ) תודה

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  18. מאחר ש fat32 לא תומך בקבצים גדולים מ4 ג'יגה אני צריך להפוך אותו ל ntfs מבלי לפרמט האם זה אפשרי? (אם כן איך) וגם שמעתי על תוכנה בשם partition magic שעושה כל מיני שטויות לכוננים אולי איתה אפשר איכשהו.. תודה מראש לכל העוזרים!

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by hck,

שלום! הרצתי חיפוש לשאלה שלי אבל לא מצאתי תשובה שמניחה את הדעת. בן דוד שלי ביקש את עצתי, לגבי גיבוי של תמונות שהוא מצלם לטווח ארוך (לפחות מספר שנים). מכיוון שהוא מצלם ברזולוציה דיי גבוהה (5MB) אז פתרון של שמירה בשטח איחסון ברשת או באימייל לא מספק. גם צריבת התמונות על מדיות DVD לא כל כך אמינה מפני שניתן להכניס דיסק לכונן לאחר מספר שנים ולהיווכח שהוא פגום (לצערי הרב נתקלתי בזה). מכיוון שהוא מוכן להשקיע בכך הרבה כסף הוא אף שקל לרכוש כונן חיצוני, לגבות את התמונות בכל פעם ולהחזיר את הכונן לארון. אולם גם פתרון זה נראה לי יקר ולא מספק את התמורה(גם יכול להיפגם בקלות). האים יש למישהו המלצות נוספות או שיכול להאיר את עיניי ולומר לי שאני טועה באחת מההנחות שלי? תודה.

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  20. או זבל טהור? היה לי פשוט תמיד רק ASUS וLG ואני עכשיו צריך צורב DVD להחליף וראיתי צורבים של PLEXTOR שסיקרנו אותי מישהו מכיר את החברה?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by D-Bang,

אני רוצה לקנות כונן DVD, מתלבט בין LITE-ON לבין TOSHIBA... אשמח לשמוע את דעתכם וכמובן גם המלצות אחרות

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by ttwow,

שלום רב יש לי מחשב עם 300 GB שטח פנוי. חלקתי אותו ל2 מחיצות של כונן C וכונן D. החלטתי לאחר חצי שנה, להתקין ווינדווס אחר במחשב (XP), בגירסה ישנה יותר, שהגעתי לפירמוט, הוא שאל האם ברצוני לפרמט את כונן C עם 120 GB מקום (כי שאר ה180 נמצאים בכונן D). עניתי כן ופרמטתי את כונן C, והתקנתי עליו את הווינדווס החדש אולם גיליתי שכונן D(שהוא מחיצה מכונן C) נעלם ולא מופיע, ויש עליו המון תיקיות חשובות איך אני מוצא או משחזר אותו?

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  23. Started by motorishta,

שבת שלום ומבורכת.. אני מעוניין לרכוש הארדיסק בגודל 1 טרה בייט, אין לי בעיה לרכוש הארדיסק בנפרד ומארז לכונן בנפרד חייב שיהיו יציאות ESATA וUSB מאחר ש-2.5 יעלה הרבה כסף אין לי שום בעיה לרכוש 3.5 זה לא מה שיהרוג אותי. הארדיסק ישמש כחיבור ל-lcd על מנת לצפות בסרטי HD. תודה רבה ושבת שלום.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by shaks,

אם כן אשמח לדעת מהו ואם לא אז למה הבקרים היום עדיין מאפשרים RAID4?

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  25. Started by Gnome,

בת דודה שלי קנתה מחשב חדש ומחר (ביום שני) היא מקבלת אותו ואני מתקין לה עליו WIN XP PRO. אז השאלה שלי היא איך ומתי לחלק את ה HD לשתי מחיצות. דרך אגב זה HD של 60GB. תודה לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.