אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
יש לי צורב די וי די אחד,וסידירום אחד.. ואני רוצה לעשות קופי לדיסקים dvd שיש לי בבית,איך אני עושה את זה? יש אפשרות להעתיק את התוכן של הדיסק די וי די למחשב ואז לצרוב אותו וכך יהיה קופי של הדיסק או שיש דרך אחרת?
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
-
איזה מהצורבים הללו הייתם לוקחים בהנחה שהמחיר הוא לא שיקול? LG H42LK LG H44LK LG H50NK LG H55NK SAMSUNG S182M PIONEER DVR-112DBK LITE-ON 20A1H
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אהלן, לשמחתי קיבלתי היום את כונן הssd שהזמנתי בזמן המבצעים של אמזון (סמסונג evo 850 500gb). לצערי, בזמן השליח הגיע אלי, מולי הוא הפיל את הכונן על הריצפה והרים.. יש דרך בה אני יכול לבדוק שהכונן עובד תקין ושהכל בסדר איתו? תוכנה כלשהי שתבדוק שכל הsectorים בסדר וששום דבר לא נפגע? סה"כ הכונן חדש והכל אמור לעבור תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי USB של 32GB של SANDISK. אני ניסיתי לפרמט אותו ל NTFS ללא הצלחה. אני מצליח רק ל FAT32. קודם כל אפשרתי את האפשרות שיש ב DEVICE MANAGER: ואז ניסיתי בדרך הרגילה של מקש ימני על ו"אתחל" ללא הצלחה: אז פירמטתי אותו ל FAT32 וניסיתי הפעם דרך השורת פקודה (כמובן שהרצתי את השורת פקודה כאדמין) גם ללא הצלחה: ניסיתי גם עם HP Disk Storage ללא הצלחה. האם יש לכם עוד רעיון?
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
היי אז ככה הלפטופ שלי (hp pavilion 15 p101nj) כרגע עם hdd של 750 מחולק לשתי מחיצות (תהרגו אותי למה...) והוא די מפוצץ ולא מספיק לי מבחינת אחסון שמעתי שיש אפשרות לוותר על הcd לטובת ssd מה הsdd הכי מומלץ שתומך בsata 3? תקציב בגג 700 בתקווה לפחות
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב לא מזמן והוא בא עם קורא כרטיסים מובנה במקום כונן הדיסקטים. עכשיו,יהיה לי בקרוב כרטיס זיכרון mini sd, ורציתי לדעת האם אפשר להכניס אותו לקורא הכרטיסים. אני לא רוצה לנסות ואז הכרטיס יהרס. לפי מה שכתוב על הקורא כרטיסים הוא קורא: ms/pro/duo cf/microdrive sd/mmc sm אם כתוב sd הוא יתמוך גם ב-mini?
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
קניתי כונן SATA חדש וחיברתי אותו ביחד עם כונן ה- IDE הישן שלי. כשאני מדליק את המחשב, שניהם מזוהים על ידי ה- BIOS, אבל כשאני נכנס ל- Windows (גרסה 98 המותקנת בכונן ה- IDE), הוא מזהה שם רק את כונן ה- IDE הישן ולא את ה- SATA. כונן ה- SATA מזוהה ב- Device Manager בתור כונן Dual IDE. באתחול המחשב במצב DOS כונן ה- SATA לא מזוהה כלל. מה עליי לעשות?
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
תודה לעונים.[br]פורסם בתאריך: 25.11.2007 בשעה 22:28:22 מישהו?
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
הי לכולם! יש לי בעיה מאאוד מוזרה במחשב... ישלי בכונן די מקום של 220 ג'יגה בערך.. והוא מראה לי שתפוס שם 210 ג'יגה.. אבל כשאני נכנס לתוך התיקיה עצמה של די ואני מסמן את כל התיקיות שנמצאות שם זה מראה לי 180 גיגה וזזההו כממובן שמיד ניסתי שיציג לי קבצים מוסתרים ולא עזר כלום גם הוספתי את האפשרות שיצציג לי קבצי מערכת ועדיין אין שם שום קובץ שיתאים לגודל החסר.. והדבר הככי מוזר שאמרתי אני אעשה איחוי לדיסק ועכשיו שהוא עושה איחוי אז כשהוא מראה למטה את השמות הקבצים שהוא מאחה הוא כותב שם שמות של קבצים שהיו מלפני שאנייים במחשב ואני מחקתי אותם.. כאילו אם אני הבנתי נכון אז בכונן שלי היו כמה קבצים שכנראה לא נמחקו טוב ואז הנתיב נמחק ואילו הקובץ עצמו נשאר על הכונן ותופס לי סתם מק…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, חבר קנה דיסק קשיח עם ממשק SCSI, כאשר החיבור נראה כך: http://www.ivoryegg.com/imagesNew/150000/154608--659238-7378.jpg מישהו יודע כיצד ניתן לחבר דיסק קשיח כזה למחשב רגיל עם חיבור SATA? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
קניתי מחשב, עם 2 דיסקים קשיחים של 250 גיגה, ממה שהבנתי ידע כמה סוגי RAID 1, 0 ו-4 , נכון? מה ההבדל בניהם? ולי כמשתמש ביתי אינטרנט ומשחקים כבדים, לבצע RAID יתן ביצועים? תודה.
-
- 4 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
הוספתי דרך חיבור SATA מזוהה במנהל ההתקנים (רצ"ב תמונה) אך לא במחשב שלי מה עושים ? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה ההבדל בין DVD-R ל- DVD+R ? ובכלל אני אשמח אם תוכלו לעלות את כל סוגי הדיסקים שלא יהיו שאלות בנושא הזה להבאה...
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
תמליצו לי על צורב DVD טוב ובעל שם טוב מחיר עד 500 ש"ח (גג) . אני מתכוון לקנות בקרוב . תודה !
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
כנראה שאני מוסיף HD חדש, כי ה40GB שיש לי לא מספיקים לי. אני אוסיף 120GB, כי אין הרבה הבדל במחיר בין 80GB ל120GB. אני קונה את הWD1200JB ATA 100, מישהו ממליץ על חברה אחרת, חשבתי על סייגיט, אבל יש לי במחשב WD, ואני חושב שהם הכי טובים. 1) הבנתי שלא כדאי SATA, נכון? (אין הבדל במהירות). יש לי תמיכה בSATA. 2) כרגע יש לי במחשב WD400BB, כלומר עם 2 מגה באפר, האם הדיסק השני מהיר יותר משמעותית בגלל ה8 מגה, וכדאי שאני יוציא את ה40 שיש לי ולהשאיר רק את ה120GB? אני לא חושב, אבל אני רוצה תגובות של מביני עניין. 3) אם אני יקנה את הATA, כדאי לי לשים אותם על IDE נפרדים, נכון?
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
-
או קי אז יש ברשותי את הכונן פחות משנה.. במהלך העבודה במחשב פיתאום אני מקבל הודעה כזו Delayed Write Failed בכונן המדובר. ואז קיבלתי עוד הודעה ארוכה כזו " An error was detected on device \Device\Harddisk3\D during a paging operation" עכשיו אם הכונן מחובר למחשב זה נתקע במהלך הפעלת המחשב ויש מסך שחור ואם הכונן לא מחובר המחשב עולה רגיל
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
כבר מזמן SSD היה במחשבות שלי ואם כבר באמאזון יש מבצעים- אז למה לא... 120GB מספיקים לי בהחלט ו150 שקל נראים לי כמו מחיר סביר... השאלה היא מה איכות הכונן עצמו. לא כל כך מבין בנושא, מה דעתכם? http://www.amazon.com/Kingston-2-5-Inch-Desktop-SNV125-S2BD-128GB/dp/B002BH3UDY/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1448549232&sr=1-1&keywords=ssd&refinements=p_n_feature_three_browse-bin%3A6797518011|6797517011 http://www.amazon.com/SanDisk-Internal-120GB-2-5-Inch-SDSSDA-120G-G25/dp/B00S9Q9UKS/ref=sr_1_5?s=pc&ie=UTF8&qid=1448549232&sr=1-5&keywords=ssd&refinements=p_n_feature_three_browse-bin%3A6797518011|6797517011 http://www.amazon.com/Silicon-Power-Tog…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה שמעתם עליו? בעיות? ביצועים? הקלטות תקינות? אולי מישהו רכש אותו כבר , יכול לתת חוות דעת ממקור ראשון? חוץ מזה אם מישהו יודע: האם הוא יכול לשמש כממיר וידאו למחשב (ללא הקלטה) כלומר על מנת לחבר ממיר דיגטלי של הכבלים לצפות בטלויזיה? (אם כן האם זה ממולץ או שוחק מידי) אם לא הבנתם את הכוונה האם הוא יכול לתפקד כמו הכבל הזה: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=2023215 יום טוב, טל
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום חברים. רכשתי בבלאק פריידי SSD של סמסונג מדגם 840. אני רוצה להתקין אותו ככונן ראשי במחשב ועליו להתקין ווינדוס 8. לא יצא לי להתעסק עם SSD בעבר, האם יש דברים מיוחדים שצריך לדעת? עידכוני FIRMWARE מיוחדים? הפעלה של אופציה מיוחדת בביוס? או שפשוט מחברים כמו דיסק קשיח מכני ותו לא?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב. אני רוצה לקנות HDD נוסף למחשב שלי ולהגדיר את הישן בתור סליב כך ששניהם יפעלו ביחד, אבל אני לא בטוח אם החיבורים והכול יתאים ואם המחשב יזהה אותו הינה לינק למה שאני רוצה לקנות http://citcom.shopy.co.il/products/27147 גם הHARD DISK הישן שלי הוא של ATA אמור להיות לי בעיות עם זה? תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
סוף כל סוף העפתי את הצורב DVD X4 שלי והתחדשתי בצורב DVD עם לייט-סקריב ;D מאיפה אני קונה עכשיו דיסקים שמתאימים וכמה זה יכול לעלות :s05: :s05: :s05: (הכי זול שיש )
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן, בלוח שלי יש רק 4 כניסות לכוננים קשיחים. זקוק לכרטיס הרחבה, או מכשיר חומרתי אחר שיש, שאוכל להרחיב את הכניסות ללוח של הכוננים קשיחים. תודה!!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-