עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. ss

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  2. שלום אני מתלבט אם לקנות כונן SSD ובמסגרת השיטוטים שלי קראתי גם כל מיני ביקורות גולשים באתרים כמו NEWEGG ו- AMAZON. מהביקורות עולה חשש שיש בעיית אמינות עם כונני SSD בכלל. אני לא מדבר על העניין של מספר מחזורי הכתיבה שהוא ידוע ונלקח בחשבון אלא על כ- 15-20 אחוז מהמגיבים שם שמתלוננים מאז התקנת ה-SSD על תקיעות מדי פעם, מסכים כחולים, חוסר יכולת להשלים את התקנת מערכת ההפעלה ועוד שאר רעות חולות. ולא מדובר על דגם ספציפי אלא על כמה דגמים של כמה יצרנים שונים. בחלק מהמקרים זה נפתר ע"י עדכון FIRMWARE או שינוי הגדרות בביוס ובחלק מהמקרים גם זה לא עזר. האם מישהו פה נתקל בבעיות כאלו ? האם אני מסתכן אם אני אקנה SSD ? תודה

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  3. Started by Yaniv_sosner,

מה ההבדל בין LG GSA-H55L X20 ל H66NK ומי יותר טוב.....?

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  4. היי, יש לי את הלוח שציינתי בכותרת.. קניתי SSD חדש ה-840 evo... יש לי רק שני חיבורי סטה 3 במערכת ? הלבנים ? כי הם תפוסים .. וראיתי בגוגל שיש את החיבורים של מרוול שזה GSATA 3 .. מה זה הG הזה ? יש לי כבר SSD וHDD במערכת, והם מחוברים כרגע בSATA 3 .. אני לא יכול לחבר עוד אחד ? או שיש עוד חיבור ? כרגע הם מחוברים לשניים הלבנים .. תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by oceans68,

מחפש לקנות דיסק-און-קיי - של 4 או 8GB איזה יצרן טוב? ישמש לנתונים + ניגון סרטים מDVD שיש לו חיבור USB. אשמח להמלצות. ראיתי של SANDISK דגמים שמג U3 ודגמים של CONTOUR - מישהו יודע מה ההבדל ואם לצרכים שלי יש צורך לאחד מהם? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום, יש לי 2 דיסקים של MAXTOR זהים בדגם, על אחד מהם מותקנת מערכת ההפעלה,ואני רוצה להפוך את הדיסקים לRAID 1(כלומר שזה יעשה מירור לדיסק של מערכת ההפעלה) יש סיכוי לעשות RAID 1 מבלי למחוק את תכולתו של אחד הדיסקים? כמובן דרך הIntel Matrix Storage,ולא דרך כרטיס RAID או משהו..

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  7. Started by giladoX,

שלום, אני מחפש HD חיצוני בנפחים שנעים בין 1 ל 2TB. חשוב לי מאוד מהירות העברת הנתונים (יש לי גם תמיכה ב USB3 במחשב). אם יש לכונן יכולות גיבוי כאלו ואחרות אז מה טוב - עדיף.. (בייחוד אם ניתן לחלק אותו למחיצות). תקציב? לא מוגדר. אין לי בעיה להוציא כמה שנדרש על מוצר איכותי (גם בסביבות האלף-אלפיים שח). בברכת חג שמח, גלעד.

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by nesber,

האם קיים היום הארדיסק 10K RPM שבוודאות פועל בצורה שקטה וללא וויברציות משמעותיות? בלי לחשוב הייתי קונה הארדיסק כזה, גם אם המחיר יחסית לקיבולת הוא מאד גבוה, אם הייתי יודע שהוא פועל בשקט כמעט כמו 7200. יש דבר כזה?

• 10 תגובות
    • 903 צפיות
  9. שלום, אני מרכיב מפרט לעריכת וידאו, וברצוני את עצתכם בעניין הכוננים הקשיחים: 1. מה עדיף מבחינת ביצועים - מערך RAID 'מקבילי' של 2 כוננים גדולים או כונן קטן מהיר מאד (36GB / 10,000RPM) לתוכנות וכונן גדול עבור חומרי הגלם? 2. אילו כוננים אתם ממליצים עבור כל קונפיגורציה שכזו? 3. האם עבור קונפיגורציית RAID מספיק לוח אם תומך RAID או שצריך בקר מיוחד? מה העלות של אחד כזה? תודה,

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. קניתי דיסק קשיח חדש של WD בנפח טרה וחצי, דגם: WD15EARS על העטיפה שלו וגם על הדיסק עצמו כתוב: Advanced Format Drive To achieve full performance Windows XP single partition - set jumpers 7-8 prior to installation or use WD Align SW במחשב שלי כמובן מותקנת מערכת הפעלה XP האם אני באמת צריך לג'מפר את 7-8 ? ואם כן מה היעוד של הגימפור הזה ? בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by gadits,

האם כרטיס הזיכרון הזה יתאים לPSP ?!?!...או שיש כרטיסים מיוחדים שרק איתם אפשר להשתמש בPSP? http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=1169&aff=zap

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  12. אודה לכם אם תפנו אותי לחנות במרכז, תודה !

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  13. שלום! אני צריך המלצה לכונן חיצוני בנפח של 1 טרה, השימוש הוא לצורך גיבוי נתונים במשרד בסוף יום העבודה ויציאה עם הכונן הבייתה. זהו הגיבוי השני של החומר, לא הראשון. אני צריך כונן קטן, 2.5". המחיר פחות חשוב, מה שחשוב זה האמינות של הכונן ואחריות ארוכה ככל האפשר. אשמח להמלצות. תודה!

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  14. רכשתי לפני כמה ימים SAMSUNG F3 1T.. עשיתי ארור סקאן והכל בסדר. הסריקה הזאת בסדר? -מצרף תמונה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  15. Started by furyanaor,

לחברה שלי הלך ההראדיסק בנייד. יש לה I3 מלפני שנה שנה שנתיים ומשתמש בו רק עבור פוטושופ ואילוסטרייטור. הפרויקטים הם דיי קטנים לא שום דבר רציני מבחינת נפח ושכבות. חשבתי שיהיה נכון לרכוש SSD שירים לה את הביצועים לשמים וגם יוכל לשמש אותה במחשב הבא במקום HDD חדש שבסוף לא נעשה איתו כלום. איך הרעיון 256GB MX100 של crucial ?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. אני צריך עוד מקום במחשב ורציתי לדעת איזה מהכוננים האלו נחשב הכי טוב ואמין ‏2TB Green 5900RPM 64MB Sata III ST2000DL003‎ 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST2000DM001‎ 2TB Barracuda XT 7200RPM 64MB Sata III ST32000641AS‎ השלישי מבין החבורה יש הפרש דיי גבוה במחיר אבל השאלה אם זה אולי מצדיק(לא קונים כונן כל יום) זה הולך להיות כונן הראשי ששם יהיה כל ההורדות וסרטים אבל גם כל האלבומים והתמונות והאלבומים וכל הדברים החשובים לכן חשוב שיהיה משהו אמין!! זה יהיה מין כונן אחסון ראשי לכן אני לא יודע עם יש חובה במהירות 7200 כי 5900 אמרו לי פעם שיוצרת פחות חום ומעריכה את חיי הכונן והמידע (למרות שלא בטוח כמה זה נכון) הכונן הראשי של המערכת יהיה מה שיש לי עכשיו: ST31000528AS …

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. צרבתי קובץ של 600M במצב מולטיסשן, לאח"מ ביקשתי להוסיף קובץ נוסף, וכעת אני רואה רק את הקובץ הנוסף, והקובץ הראשון "נעלם", האם יש אפשרות לראות אותו באיזו שהיא צורה, או שאיבדתי אותו?

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  18. במזל טוב קניתי היום צורב LG 4163B במחיר מגוחך וגם 100 מדיות במחיר מצחיק. והכל עם אחריות ולעצם השאלה. המחשב לי היום יציב ללא תקלות. והייתי רוצה לגבות את כל כונן C (כ-21 גיגה) כולל קבצים ניסתרים גם אם ידרשו 4 מדיות. זה שווה את הזמן. אני מעוניין שתקליטור יעלה אוטומטי (BOOTABLE?)ואז כל התוכנות שנמצאות יתעדכנו ושגם בגמר התקליטור הראשון המחשב יבקש את התקליטור הבא אריו עד אשר הכל יגובה. אשמח אם תדריכו אותי צעד צעד באותה תוכנה

• 24 תגובות
    • 3.8k צפיות
  19. שלום , מצאתי את הצורב הבא: ‏SH-S223F DVD±RW x22 White Sata‎ , מחיר : 115 ש"ח אני צריך צורב ל: צריבת dvd dual layer + multisession צריבת cd קריאת dvd קריאת cd עמיד למשך 3 שנים (לא כמו ה NEC שיש לי עכשיו ) זה בסדר? יש משהו אחר שמומלץ? (קראתי את האשכול על הצורבים , אל תפנו אותי לשם בבקשה) תודה!

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  20. המחשב כבר לא קורא את ה DOK הוא דורש שאפרמט את ה DOK אך עדיין לא פירמטתי תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  21. Started by ילד-hw,

אולי פעם אחת ולתמיד מישהו ילמד אותנו כי יש אנשים שלא יודעים עם אתה מקבל ארד דיסק חדש איך מתקינים אותו שלב אחריי שלב איך מגמפרים והופכים למאסטר או סלייב כי יש עוד אנשים שרוצים לדעת על זה! אז תודה מראש ותסבירו נורמאלי! ;D

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים אני לא יודע אם אני בפורום הנכון, הבעיה היא כזו, נראה לי שקצב העברת הנתונים ב-USB 3 שלי נמוכה מאוד. לפי מה שקראתי בהתקן של USB 3 אפשרי להעבר בקצב של עד כמה גיגה לשניה . ברור שזה תלוי גם במה שההתקן שאני מחבר(דיסק און קי) מסוגל. חיברתי את הדיסק און קי שלי מדגם קרוזייר 16 גיגה של סאן דיסק לכניסת USB 3 וניסיתי להעביר סרט בנפח 8 גיגה בקירוב. הוא התחים בכ100 ומשהו מגה בייט לשניה וירד ל20 מגהבייט לשניה שזה נראה לי מאוד איטי אפילו לUSB 2. איך אני יכול לבדוק את זה ולדעת שהכל בסדר? דרך אגב במנהל ההתקנים רשום לי USB 3 לוח האם שלי הוא Z77X-D3H של גיגהבייט. יכול להיות שמצאתי את התשובה ואני מוגבל בגלל הדיסק און קי שלי ? http://usbspeed.nirsoft.net/?pdesc=S…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Omerole,

WOW http://www.anandtech.com/storage/showdoc.aspx?i=2396

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  24. שלום. אני רוצה לרכוש כונן קשיח למערכת שלי ג'ב512-1000ג'ב, הלוח אם שלי הוא Intel Whitesburg DP55WB מה כרגע הכי מומלץ ומה יתאים לי ללוח אם? תודה.

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  25. יש לו ESATA ויש לי SATA 150 הראשון על מחשב פנטיום 4 32 ביט לוח MSI האם זה יעבוד (עם כבל מתאם) לא פתחתי עדיין את הכונן דגם wdg1su5000e יש USB2 וESATA

• 5 תגובות
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.